![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
05-02-2007, 07:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Mama ce de bebici de cand nu ne-am mai vazut!
GabiC te -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Sexymom |
05-02-2007, 07:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dana sa nu te bata gandul sa nu mai alaptezi ca ma supar rau de tot pe tine. Laptele de mama e sfant, eu am alaptat-o numai pe Bianca si am avut un copil sanatos, rezistent, cu anticorpi pregatiti sa lupte cu virusii.Miruna care nu a supt decat 3 saptamani a crescut greu de tot, mereu bolnava si prin spitale, slaba ca o scobitoare, nascuta cu 4 kile la 1 an avea 8 kg.Medicii au spus ca e si din cauza ca nu a fost alaptata suficient cat sa isi dezvolte anticorpii. E spre binele copilului sa fie alaptat at mai mult, intreaba orice dr. si iti spune asta.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
05-02-2007, 07:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumesc de sfaturi,fetele,imi prind tare bine.
Sexy,am incercat toate variantele...crede-ma.Si beau si ceaiuri si ii dau si lui tot felul de picaturi.Am incercat tot ce se gaseste aici pe piata,nimic nu da rezultate. Nu vreau sa renunt la laptic,dar prea se chinuie.Mai astept sa vad cum ia saptamana asta in greutate.O sa incerc si o zi doar cu formula si laptele meu sa-l mulg sa vedem daca e mai bine. -------------------- |
| ramonavlas |
05-02-2007, 08:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
M-am intors de la cosmetica si ma simt ca un nou nascut
Stiti ca babuinul s-a intors azi in Anglia. Ei, m-a sunat cumnatul lui (barbatul surorii lui) sa vada ce fac, sa il sun daca mi se face dor tare de babuin si cred ca asa imi mai trece......... Ma simt asa de bine............. Tzutzi, bine ai venit. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| otilici |
05-02-2007, 08:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dana,sa nu cumva sa renunti la alaptat,copiii care beau din biberon au mai multe colici decat cei care papa la san pt.ca inghit mai mult aer.Si asa cum zice sexymom,laptele de mama e sfant,conteaza atat de mult pt. anticorpi si pt.psihicul lui de acum si de mai tarziu...toti copiii au colici,si noi am trecut prin momente grele,bea mult ceai anticolici si tu,o sa-l linisteasca mult.Nu te lasa,colicii au sa treaca in curand,crede-ma,nu va mai dura mult perioada critica,in plus merita atat sacrificiu din partea ta,zic eu.
-------------------- |
| Tzutzi80 |
05-02-2007, 08:24 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Vine (ca) v-am gasit!
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| bubbles |
05-02-2007, 08:30 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.399 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| otilici |
05-02-2007, 08:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bine ai venit Tzutzi80!
-------------------- |
| MagdaC |
05-02-2007, 08:41 PM
|
|
Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 274 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 76 Dispozitie: Fighting myself.. Sex: Feminin |
Salutare, neuroni!
Mai intru si eu din an in paste, ca mai des nu pot M-am apucat cuminte de dieta de vreo saptamana jumate (azi m-am destrabalat, ca e ziua lui frate-meu), si am slabit 800g. Nu va uitati la ticker, ca nu mai e valabil Dana, sa stii ca Simo nu a avut nici o problema de la lapte combinat, dar mereu ii dadeam intai de la mine. Asta cred ca merita doar daca nu se satura. Tinem pumnii sa treaca repede perioada asta cu colici. Va pupic, fetele. O sa mai intru tot asa, din an in paste.... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
![]() start: 26 nov 2007 |
| Lacry |
05-02-2007, 09:05 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Bai mamici,eu sunt disperata...nu mai stiu ce sa fac cu bb asta al meu.Plinge si se strange de burtica de numa.Colicii asta...mama lor. Imi vine sa renunt la alaptat ca parca cum bea lapticul meu incep crampele. Deea,cum a fost Alexia cind ai renuntat la alaptat?Ca parca imi vine sa trec pe formula,doar sa am si eu un copil linistit. Asa nu are nici program si ne chinuim amandoi...ca parca nici suficient lapte nu am.Oare combinatia cu formula sa-i faca rau? Himere,am ramas asa Dana, eu am auzit de bebe alaptat exclusiv cu lapte praf si cu colici... e un prieten de-a lui Moaca Nici sa nu te gandesti sa renunti la alaptat. Ai grija doar ce mananci. Incearca ceaiuri pentru colici.Apoi exista gripe water ( apa de colici) produs in Israel, antiflat (produs nemtesc pe care eu l-am comandat in Austria). -------------------- |
| antonia05 |
05-02-2007, 09:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Bai mamici,eu sunt disperata...nu mai stiu ce sa fac cu bb asta al meu.Plinge si se strange de burtica de numa.Colicii asta...mama lor. Imi vine sa renunt la alaptat ca parca cum bea lapticul meu incep crampele. Deea,cum a fost Alexia cind ai renuntat la alaptat?Ca parca imi vine sa trec pe formula,doar sa am si eu un copil linistit. Asa nu are nici program si ne chinuim amandoi...ca parca nici suficient lapte nu am.Oare combinatia cu formula sa-i faca rau? Himere,am ramas asa Salutare fetele! Dana, eu ii dadeam lui Dominik LEFAX.E pt colici si la el a mers.Mi l a recomandat hebama care venea la noi sa ma invetze cate ceva despre bebei.La tine nu vine nici o hebama?Stiu ca ai dreptul 10 zile sa vina o hebama la tine sa ti mai arate una si alta.Si daca e constipat sa folosesti MILCH ZUCKER .Il pui in lapte sau ceai, cate 2 linguritze.PUPICI!!!Eu i am dat de la inceput lapte in completare si foloseam mai mult Electrische milchpumpe de la NUK(foarte bun,pt ca Dominik era lenes si nu sugea decat f.putzin. De batista bebelusului ati auzit?Pt cele care nu stiu , iata linkul: http://www.overland.com.ro/ Eu l am cumparat si e super bun.PUPICI!!! Multumesc de sfaturi,fetele,imi prind tare bine. Sexy,am incercat toate variantele...crede-ma.Si beau si ceaiuri si ii dau si lui tot felul de picaturi.Am incercat tot ce se gaseste aici pe piata,nimic nu da rezultate. Nu vreau sa renunt la laptic,dar prea se chinuie.Mai astept sa vad cum ia saptamana asta in greutate.O sa incerc si o zi doar cu formula si laptele meu sa-l mulg sa vedem daca e mai bine. Vezi ca s ar putea ca daca ii doar formula sa se constipe,asa i am mai dat si eu cand nu aveam lapte destul sa i dau si tare nasol a fost.Se constipa si cand avea scaun plangea de durere.Ia ti pompa electrica , caci eu asa ii dadeam .Si ti mai stimuleaza si lactatia.La mine a mers si l am hranit cu laptele meu 5 luni.+formula n completare. Acest mesaj a fost editat de antonia05: 05-02-2007, 09:19 PM -------------------- ![]() ![]() |
| Tulip |
05-02-2007, 09:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.406 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
noi avem batista bebelusului....adica aspirator nazal....sunt fff. multumita
-------------------- |
| danyhoney |
05-02-2007, 09:50 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bey,Ramo ...se pare ca a dat dragostea rau de tot peste tine
Dana...imi pare tare rau ca Lucas are dureri de burtica dar...vor trece,asa cum au spus si fetele . Pupici pentru tine si pentru voinicel Credeam ca te prind pe aici sa-ti spun sa te uiti ( daca ai timp ) pe Kabel Eins : e seara Falco...daca iti place .Pe mine m-a innebunit tipul asta Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-02-2007, 09:51 PM -------------------- ![]() |
| antonia05 |
05-02-2007, 10:02 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
noi avem batista bebelusului....adica aspirator nazal....sunt fff. multumita Si noi la fel.E super!!! -------------------- ![]() ![]() |
| danyhoney |
05-02-2007, 10:20 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Antonia,cand te intorci in Germania ? Cum se impaca Dominik cu schimbarile de tari ? Vorbesti romana sau germana cu el ? Asa iti trebuie daca intri rar :te bombardam cu intrebari ( cel putin eu )
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 10:00 AM |