left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
antonia05
mesaj 05-02-2007, 10:42 PM
Mesaj #196

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 336
Inscris: 1-08-2006
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86
Sex: Feminin

CITAT(danyhoney @ 06-02-2007, 12:20 AM) *

Antonia,cand te intorci in Germania ? Cum se impaca Dominik cu schimbarile de tari ? Vorbesti romana sau germana cu el ? Asa iti trebuie daca intri rar :te bombardam cu intrebari ( cel putin eu ) )).gif

In Germania ma intorc in toamna.Vorbesc cu Dominik si germana si romana(asa mai invatz si eu germana)fac si un curs de germana de 2 ori pe saptamana tease.gif .Mi se pare foarte grea limba si mi as dori daca se poate sa o invatz prin hipnoza, wacko.gif heheee!
Dominik nu are nici o treaba cu schimbarile acestea de mediu.Ca e in Germania sau in Ro tot aia!! baby.gif E micutz inca sa si dea seama unde i place cel mai mult.Mai nasol e ca stau departe de sotz.Dar mai vine el prin tzara.PUPICI!!! hug.gif floare.gif

Tu? Ce ai mai facut cu jobul.Nu stiu daca ai scris ceva de genul...dar nu am reusit sa citesc chiar tot. give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de antonia05: 05-02-2007, 10:43 PM

--------------------
Imagine

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
daconst
mesaj 05-02-2007, 10:47 PM
Mesaj #197

Taz

Raspunsuri: 3.282
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Mersi fetele,m-am mai pus pe picioare putin. pupic.gif
Acum am alaptat si bb doarme.Se pare ca e mai bine putin.

Antonia,i-am dat si Lefax si Espuisam si ceva homeopat.Degeaba. sad.gif
Am si eu moasa care vine acasa,dar nu mai stim ce sa incercam.Ea spune ca va trece ca e perioada asta.
Pompa,am electrica, profesionala ca in spital.Am inchiriat-o.Dar moasa spune ca bb scoate mai mult decit pompa si asa cred ca e.
Mai am rabdare acum sa vedem cum va fi.
Batista bebelusului am auzit de ea dar nu am de unde sa o iau,aici. sad.gif

Dany.acum cu mama aici nu prea ma mai uit la nemti,din pacate.Asa am ratat si finala de handbal de ieri. sad.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 05-02-2007, 10:47 PM
Mesaj #198

Panda

Raspunsuri: 8.132
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

eu va urez noapte buna si vise placute
Imagine Imagine

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 05-02-2007, 10:58 PM
Mesaj #199

Elefant

Raspunsuri: 9.545
Membrul Nr.: 87

Ma gandeam eu,Dana , ca nu prea ai timp sa te uiti pe nemti...Oricum,daca nu ai somn,emisiunea tine pana tarziu tare . la 23:45 incepe Falco.Show )).gif .Eu am pielea-gainii de cand a inceput emisiunea:pe 19 februarie Falco ar fii implinit 50 de ani sad.gif
Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic.Hai,capul sus,o sa treaca si sa vezi atunci ce o sa ne innebunesti cu giumbuslucurile facute de Lucas )).gif .Ce ciudat mi se pare sa te vad pe aici la ora asta lol.gif

Antonia...nu ti-e greu sa stai atata timp departe de sot ? Intreb si eu ,dar tu stii mai bine ce planuri aveti .E bine ca vorbesti ambele limbi cu Dominik !!!Am avut o amica romanca care a nascut si a vorbit doar romana cu bb-le ei.Cand a mai crescut bb si i se vorbea germana se uita ca la masini straine.
Cu job-ul nu am facut nimic ,din pacate.Nu e o perioada propice pentru job-uri.Astept sa vina martie ...poate am mai multe sanse.Bine ar fii sa gasesc ceva pentru ca avem ceva planuri si tare bine ne-ar prinde chiar si 400 € de la basis.

Noapte buna ,Bubbles !

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 05-02-2007, 11:12 PM

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
lilianab
mesaj 05-02-2007, 11:06 PM
Mesaj #200

Nevastuica

Raspunsuri: 918
Inscris: 23-01-2007
Din: galati
Membrul Nr.: 217
Dispozitie: mai desteapta

Buna fetelor...am fost foarte deprimata si rusinata ieri si nu am mai intrat.Din pacate am ratat examenul la contabilitate.Partea cea rea e ca am fost ferm convinsa ca il iau si il iau cu nota mare...nu stiu ce a fost..dar sper sa fie si prima si ultima restanta,fiindca mai am 4 examene...cineva ma incuraja:"n-ai restanta,n-ai prestanta"...dar nu prea ma incalzeste.
Dupa examen am venit acasa si ca sa ies din transa in care intrasem m-am apucat sa fac un tortulet pentru mamarut ca ieri a fost ziua lui si era tare trist ca era singur....Ati vazut vreodata un mamarut emotionat? blushing.gif ...vai ce scump e pupic.gif ....i-am luat si un cadou dragut si azi a fost o zi super:A VENIT MAMARUUUUTTZZUUUUL! cheer.gif cheer.gif cheer.gif .....va mai spun doar ca viata nu mi se mai pare cenusie ca ieri ....si inca ceva.Cuvantul de odine azi a fost :FURSEEEECCCUUUUURRRIII!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Dancost eu nepotelei mele,cand nu mai raspundea la nici un tratament i-am pus o carpa moale ,calcata ,ca sa fie cat de calda poate suporta un bb si aplicata pe burtica...apoi o tineam pe burta mea,fiindca sora era operata si stateam cu ea....
Va las fetelor...ma duc langa mamarutz naughty.gif ...si de maine gata:fursecuri si carte!!!ca saptamana asta am doua examene si sper sa nu mai patesc rusinea de ieri.

--------------------
Imagine
1.02.08-Stop dulciuri.Faza de pre-dieta. -108kg
13.02.08-Start dieta "dupa cum m-a taiat capul"-106kg
24.03.08- Start dieta keto -101 kg
5.05.08- Start "dieta de 90 zile" -98kg
26.05.08-Re-start dieta weight watchers-95,5kg
+Quote Post
dany
mesaj 05-02-2007, 11:08 PM
Mesaj #201

Elefant

Bafta,Liliana !!! E,lasa ca rezolvi tu examenul .Ai o restanta si gata.
Distractie placuta cu mamarutul si ...vezi sa nu uiti de invatat tot facand fursecuri lol.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-02-2007, 11:12 PM
Mesaj #202

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Bine ai venit Tzutzi80!
Bravo magda! Spor in continuare la slabit!
Antonia, de ce a fost naspa cand ai fost plecata?
Dana, bine ca Lucas a adormit .Mai asteapta ceva timp sa vezi cum evolueaza si vei vedea daca renunti la alaptat sau nu.
Liliana, bafta in continuare! Nu te descuraja wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 05-02-2007, 11:17 PM
Mesaj #203

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

[quote name='danyhoney' date='06-02-2007, 12:58 AM' post='48120']
Ma gandeam eu,Dana , ca nu prea ai timp sa te uiti pe nemti...Oricum,daca nu ai somn,emisiunea tine pana tarziu tare . la 23:45 incepe Falco.Show )).gif .Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic.Hai,capul sus,o sa treaca si sa vezi atunci ce o sa ne innebunesti cu giumbuslucurile facute de Lucas )).gif .Ce ciudat mi se pare sa te vad pe aici la ora asta lol.gif

Antonia...nu ti-e greu sa stai atata timp departe de sot ? Intreb si eu ,dar tu stii mai bine ce planuri aveti .E bine ca vorbesti ambele limbi cu Dominik !!!Am avut o amica romanca care a nascut si a vorbit doar romana cu bb-le ei.Cand a mai crescut bb si i se vorbea germana se uita ca la masini straine.
Cu job-ul nu am facut nimic ,din pacate.Nu e o perioada propice pentru job-uri.Astept sa vina martie ...poate am mai multe sanse.Bine ar fii sa gasesc ceva pentru ca avem ceva planuri si tare bine ne-ar prinde chiar si 400 € de la basis.

Noapte buna ,Bubbles !

Ba mi e greu fara sotz aici, dar avem alte prioritatzi si daca nu le rezolvam acum, nu le mai rezolvam niciodata.Asa ca trebuie sa avem rabdare pana n toamna si om mai vedea ce o mai fi de atunci in colo.Pupici!

Am plecat si eu la culcare fetele.Sa ne auzim cu bine maine.Nu am mai postat meniul meu caci a fost un meniu haotic , cu puncte haotice asa ca........hm.......am dat o si azi in bara.Ce o fi cu vointza mea?A disparut de tot.Poate maine o sa fie mai bine.Pupici si vise placute!PA! floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-02-2007, 11:19 PM
Mesaj #204

Hiena

Somn usor, antonia!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 05-02-2007, 11:27 PM
Mesaj #205

Elefant

Noapte buna,Antonia ! Poate maine va fii o zi mai buna in ce priveste meniul .

Eu nu mai zic nimic de WW ca....azi am dat iama in bip-uri,ceea ce nu mi se intampla de obicei dar...am rusii si sunt rai de tot luna asta ( azi-noapte a trebuit sa merg din ora in ora la toaleta- fara exagerare,m-am uitat la ceas - si azi am consumat deja un pachet de tampoane si 2 suluri de hartie igienica !!!!!! ).Mai vad cum e maine si daca tot asa rau e voi merge la medic.Am renuntat la pilule si mi-am dat organismul peste cap din nou.Eu am avut asemenea probleme de cand mi-au venit rusii prima oara si cu pilulele ii linistisem ,dar...am zis sa incerc 1 luna fara ele....

Ina,tu ce mai zici ???? parca nu am citit nimic despre tine in ultimele zile.Sau.....am uitat ?? daca e asa...scuze dar..stii tu..batranetile,maica ! )).gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 05-02-2007, 11:49 PM
Mesaj #206

Hiena

dany-dulce, eu sunt cu examenele; peste o saptaman intru oficial in vacantza wink1.gif Si sper sa ma intalnesc cat de curand cu noni si monic naughty.gif . in scurta mea trecere prin orasul lor blum.gif

Somnic dulce!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 06-02-2007, 07:57 AM
Mesaj #207

Koala

Raspunsuri: 2.645
Membrul Nr.: 73

Neata!!
Azi continuu negocierile de plecare. M-am imbracat frumos si astept...

Daconst, eu nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Cel mai bine stiu mamicile. Eu iti spun doar ca iti trimit un mare pupic tie pupic.gif , si un mare pupic lui Lukas. pupic.gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Tulip
mesaj 06-02-2007, 08:04 AM
Mesaj #208

Taz

Raspunsuri: 3.412
Membrul Nr.: 72

Neata,fetelor!

Vad ca scrie Ella,inseamna ca a pus ea de cafea wink1.gif wink1.gif wink1.gif

Dupa cateva saptamani de nopti nedormite,mai bine zis prost dormite,Timea nu s-a trezit la noapte yahoo.gif yahoo.gif Asa ca ma simt si eu un pic mai odihnita blum.gif Nu stiu ce a apucat-o in ultima perioada,de se trezea si de 2-3 ori blink.gif ,plangea,vroia in pat langa noi draga de ea.Acum sper sa-si reia vechiurile oboceiuri,cand dormea neintrerupt mult si bine blum.gif

Ella,succes!In mod normal cand ar trebui sa pleci?A fost un soc mare cand au aflat de intentia ta de a pleca?

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ella79
mesaj 06-02-2007, 08:28 AM
Mesaj #209

Koala

Raspunsuri: 2.645
Membrul Nr.: 73

Ieri au aflat cei de aici ca vreau sa plec. Nu le-am spus decat cand am fost sigura 100% ca plec. Nu se asteptau la asa o veste, mai ales ca in noiembrie - decembrie tocmai mi-am renegociat cu ei salariul si pozitia si paream multumita, cel putin pentru moment.
Acum... asta e viata. Daca am primit o oferta mult mai buna mi se pare normal sa o accept fara sa ma uit inapoi.
Mai stau saptamana asta aici, apoi saptamana viitoare voi fi in concediu si dupa aia cred ca deja ma mut.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
anaoi
mesaj 06-02-2007, 08:51 AM
Mesaj #210

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

Neata cheer.gif

Dana, pupici multi si ngrasaciosi pt Lukas, dietetici si deliciosi pt tine....multa rabdare sa ai.

Ella, gandire logica....

raport: fost la pilates, ai impresia ca merge totul usor, bine si frumos, numai ca e cam greu s ate deplasezi dupa, pt ca te termina. TRAIASCA ASPIRINA de dupa, pt ca nu cred ca m-as mai fi miscat azi.simt fiecare muschi din abdomen. in rest, sala zic ca e ok, exista casete care unde sa iti spui lucrurile, si se inchid cu cheia...
si ok, da, marturisesc ca ieri am incalcat cu o bucatica mica de placinta cu mere facuta de mama lui dylly, pt ca mirosea in casa....hm...delicios si nu m-am putut abtine. biciul, va rog. dar nu prea tare ca am si rusii in vizita.

dar daca tot a plantat dany ideea.... BANGKOK EVENING, pls....si incaz ca nu imi place inca o galeata de blue hawaian
+Quote Post

250 Pagini V « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 11-10-2008 - 11:41 AM