![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
06-02-2007, 12:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Spor la slabit, dana! Inceputul e bun
-------------------- |
| daconst |
06-02-2007, 12:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dana,asa eram si eu....pana eram insarcinata nu ma stresam chiar asa de tare ca-s o vacuta,dar dupa nastere imi venea sa si plang cand vedeam ca nu intru in haine Eu am noroc ca nu sunt in Ro...ca sigur nu ieseam din casa. Aici sunt si eu in rand cu lumea,ca nemtoaicele care au kg mele arata bine,cica. Pina in vara cind merg acasa sper sa-mi revin ca acolo am sanse sa aud pareri binevoitoare si sigur ma crizez. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
06-02-2007, 12:21 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Felicitari Dana...in curand o sa ma ajungi si parca vad ca ma si intreci... Eii,nici chiar asa...acum am avant si de la nopti nedormite,cred. Oricum daca acum ca e mama aici si am ajutor reusesc sa slabesc...cred ca dupa ce pleaca abia o sa mai am timp sa respir.Ma consolez ca din toata afacerea asta ies si eu bine la kg ca altfel o iau razna. eu am dat super bine jos cat am alaptat...dupa aia..la revedere, maxim 1 kg. pe luna. O fi si de la anticonceptionale, o sa le intrerup 2 luni sa vad daca iau si eu avant sau nu, de cand iau anticonceptionale nu slabesc decat in saptamana de pauza. Pana pleaca mama ta o sa te obisnuiesti cu programul si bebe o sa inceapa sa-si faca program, o sa fie mai maricel si-l poti lua cu tine; eu am plecat cu Alexia din Bucuresti de cand avea 2 saptamani si n-am avut probleme. ok. dupa sapaturi adanci am gasit un site francez despre merlan. pestele asta traieste in atlantic, in nordul norvegiei la 200 m adancime. are 116 calorii/ 100 gr si 1.7 grasimi. puncte pt 100 gr:2.1 mister rezolvat. o fi acelasi lucru cu merluciu??? Eu am noroc ca nu sunt in Ro...ca sigur nu ieseam din casa. Aici sunt si eu in rand cu lumea,ca nemtoaicele care au kg mele arata bine,cica. Pina in vara cind merg acasa sper sa-mi revin ca acolo am sanse sa aud pareri binevoitoare si sigur ma crizez. daca erai in Ro dadeai in depresie....duminica am fost sa-mi cumpar haine si dupa 3 ore de plimbat n-am gasit nici macar o pereche de pantaloni, am avut parte numai de vanzatoare dragute care imi explicau ca pantaloni mai mari de 38 nu aduc si la jeansi 29-30...in rest...ne imbracam cu pielea pe dos si mainile in buzunar. -------------------- ![]() |
| fr3ya_23 |
06-02-2007, 12:21 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 6-02-2007 Din: RO Membrul Nr.: 227 Dispozitie: binisor Sex: Feminin |
Buna, mai aveti un loc pentru mine
M-am bucurat tare mult cand v-am gasit si mi-ar prinde bine putina incurajare, sa pot scapa odata de "slaninute"! Am citit ce-ati scris pana acum si WW mi se pare super. Incep de azi si daca o sa am nelamuriri poate ma ajutati. va pup si mai vorbim -------------------- sunt ca sa fiu si am ca sa...ham!
![]() [/url] |
| Deea |
06-02-2007, 12:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.470 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Buna, mai aveti un loc pentru mine M-am bucurat tare mult cand v-am gasit si mi-ar prinde bine putina incurajare, sa pot scapa odata de "slaninute"! Am citit ce-ati scris pana acum si WW mi se pare super. Incep de azi si daca o sa am nelamuriri poate ma ajutati. va pup si mai vorbim Bine ai venit! Spor la aruncat kg. in plus la gunoi! -------------------- ![]() |
| Pisik |
06-02-2007, 12:26 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna, mai aveti un loc pentru mine M-am bucurat tare mult cand v-am gasit si mi-ar prinde bine putina incurajare, sa pot scapa odata de "slaninute"! Am citit ce-ati scris pana acum si WW mi se pare super. Incep de azi si daca o sa am nelamuriri poate ma ajutati. va pup si mai vorbim Bine ai venit! Da-ne mai multe detalii despre tine, cati ani ai, ce inaltime, ce greutate, stai in Romania, in Bucuresti? Hai ca iar zice Himere ca sunt cu inchizitia Deea, mie mi-e frica sa ma duc sa caut rochita de nasica tocmai din motivul asta. Cred ca mi-o fac totusi, eu inca sper ca pana in iulie sa mai dau jos ceva, desi la cat entuziasm si cata vointa am, sa zic mersi daca nu pun -------------------- |
| Tulip |
06-02-2007, 12:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
[quote name='daconst' post='48217' date='06-02-2007, 02:15 PM'] Eu am noroc ca nu sunt in Ro...ca sigur nu ieseam din casa. Aici sunt si eu in rand cu lumea,ca nemtoaicele care au kg mele arata bine,cica. Pina in vara cind merg acasa sper sa-mi revin ca acolo am sanse sa aud pareri binevoitoare si sigur ma crizez. [/quote] daca erai in Ro dadeai in depresie....duminica am fost sa-mi cumpar haine si dupa 3 ore de plimbat n-am gasit nici macar o pereche de pantaloni, am avut parte numai de vanzatoare dragute care imi explicau ca pantaloni mai mari de 38 nu aduc si la jeansi 29-30...in rest...ne imbracam cu pielea pe dos si mainile in buzunar. [/quote] imi aduc aminte si eu cat de greu imi gaseam haine.... -------------------- |
| ina_ceva |
06-02-2007, 12:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine ai venit, fr3ya_23!
-------------------- |
| ramonavlas |
06-02-2007, 12:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Fr3ya, bine ai venit!
Salutare! Eu, ca de obicei la munca Spor la treaba....... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| ALICE |
06-02-2007, 12:40 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................
|
| michelle |
06-02-2007, 12:50 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ pe mine n-au cum sa ma ajute astea Asa Dana, da-ne o lectie.. La noi nu prea se mai misca cantarele.. Freya, bine ai venit! Mult succes! Deea, tu voiai blugi sau pantaloni? Eu am vazut haine cu marimi mai mari in Metro, in mall-uri la House of Art.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
06-02-2007, 12:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu mai ziceti nimic? duminica e ziua tatalui meu...iarasi masa
si eu tot freya o sa-ti spun ca altfel mi se pare prea complicat, la mine e mai greu cu procesatul iti urez bine-ai venit si da-ne informatiile cerute -------------------- ![]() |
| Deea |
06-02-2007, 12:57 PM
|
Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ pe mine n-au cum sa ma ajute astea Asa Dana, da-ne o lectie.. La noi nu prea se mai misca cantarele.. Freya, bine ai venit! Mult succes! Deea, tu voiai blugi sau pantaloni? Eu am vazut haine cu marimi mai mari in Metro, in mall-uri la House of Art.. eu vroiam si blugi si pantaloni...la house of art n-am intrat, modelele cu marimi mai mari sunt din 1900 toamna,,,,de parca n-am voie sa ma imbrac la moda daca am kg. in plus...in fine, asta e, cand oi reusi sa slabesc o sa ma imbrac, pana atunci stau si ma uit la vitrine. -------------------- ![]() |
| Pisik |
06-02-2007, 01:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ pe mine n-au cum sa ma ajute astea Asa Dana, da-ne o lectie.. La noi nu prea se mai misca cantarele.. Freya, bine ai venit! Mult succes! Deea, tu voiai blugi sau pantaloni? Eu am vazut haine cu marimi mai mari in Metro, in mall-uri la House of Art.. eu vroiam si blugi si pantaloni...la house of art n-am intrat, modelele cu marimi mai mari sunt din 1900 toamna,,,,de parca n-am voie sa ma imbrac la moda daca am kg. in plus...in fine, asta e, cand oi reusi sa slabesc o sa ma imbrac, pana atunci stau si ma uit la vitrine. Deea, eu am gasit blugi frumosi si f comozi la Promod, ia incearca si acolo Acest mesaj a fost editat de Pisik: 06-02-2007, 01:00 PM -------------------- |
| himere2005 |
06-02-2007, 01:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
lasa mai ca o sa slabiti dar trebuie sa trageti tare...oricum am vazut ca sportul e f.important...asa ca macar sa ne modelam daca cantarul nu arata ce trebuie
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:06 AM |