![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
06-02-2007, 06:38 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fetelor am ajuns si eu acasa si am incercat sa imi pun o poza la avatar si nu am reusit. Trebuie sa am mai multe mesaje scrise? Mai citeste pe la Cutia de propuneri si reclamatii ca mai sunt subiecte de genul "cum fac ....x". -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ramo |
06-02-2007, 06:38 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Lasa-ma si pe mine in locul tau o saptamana te rog.Sa ma duc la coafor,manichiura,masti................ Hai ca te las. Dar vi si la munca in locul meu, da????? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ancadragoman |
06-02-2007, 06:43 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 6-02-2007 Membrul Nr.: 228 Sex: Feminin |
Pot sa pun la semnatura un link cu poze?
Fetelor am ajuns si eu acasa si am incercat sa imi pun o poza la avatar si nu am reusit. Trebuie sa am mai multe mesaje scrise? Mai citeste pe la Cutia de propuneri si reclamatii ca mai sunt subiecte de genul "cum fac ....x". Am incercat sa pun o poza cu mine la avatar -------------------- |
| dany |
06-02-2007, 06:43 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sigur ca poti,Anca . Multe dintre noi avem poze puse .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Nessie |
06-02-2007, 06:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am incercat sa pun o poza cu mine la avatar Detalii, te rog. Ce marimi avea poza? unde ai mers? ce eroare ti-a dat? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
06-02-2007, 06:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
May, la multi ani mamei tale!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ancadragoman |
06-02-2007, 06:45 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 6-02-2007 Membrul Nr.: 228 Sex: Feminin |
Am incercat sa pun o poza cu mine la avatar Detalii, te rog. Ce marimi avea poza? unde ai mers? ce eroare ti-a dat? Pai nu stiu... Hai ca pun un link cu poze si o sa mai incerc cu avatarul. -------------------- |
| Tzutzi80 |
06-02-2007, 06:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.804 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Neatza fetele [tzutzi, babuinul tau are pistolul de fursecuri cu tzeava lunga sau normala, ca am auzit ca alea cu cacaou toate ies din tzeava lunga Sa ma supar? Nici gand....doar a inceput sa imi ploua in gura Acum sa vezi rasete Si ai dreptate....la ei teava normala e l....a si g....a Acest mesaj a fost editat de Tzutzi80: 06-02-2007, 06:47 PM -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| ancadragoman |
06-02-2007, 06:47 PM
|
Gata am pus link cu poze
-------------------- |
| dany |
06-02-2007, 06:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatza fetele [tzutzi, babuinul tau are pistolul de fursecuri cu tzeava lunga sau normala, ca am auzit ca alea cu cacaou toate ies din tzeava lunga Sa ma supar? Nici gand....doar a inceput sa imi ploua in gura Acum sa vezi rasete Si ai dreptate....la ei teava normala e l....a si g....a May,sa-ti traiasca mama !! Gata am pus link cu poze Nu merge sa vad pozele...cred ca le-ai uitat pe privat.Trebuie facute publice. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ancadragoman |
06-02-2007, 06:52 PM
|
Cum nu le-am facut publice?
Am luat link-ul de pe yahoo photos -------------------- |
| uka |
06-02-2007, 06:54 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Cum nu le-am facut publice? Am luat link-ul de pe yahoo photos da dar albumele tale sunt private... sau publice si mai erau intr-un fel... evzi pe la yahoo pe la setari -------------------- |
| Ramo |
06-02-2007, 06:56 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Anca, bine ai venit si fa cumva sa vedem si noi pozele ca suntem curioase rau........
Eu am terminat cu masa de la 15............ Mai am o masa mai mica de 5 persoane pe la 21.....asta inseamna ca ajung acasa dupa 23. Alice, mai vi in locul meu???? Acum ma duc si eu sa mananc ceva ca am dat la toata lumea de mancare si eu......inca nu am apucat. Saptamana trecuta exact pe vremea asta, m-am intalnit pt prima data cu viitorul meu sot (sper) -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| dany |
06-02-2007, 07:00 PM
|
Saptamana trecuta exact pe vremea asta, m-am intalnit pt prima data cu viitorul meu sot (sper) -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ancadragoman |
06-02-2007, 07:00 PM
|
Acum se vad?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:00 PM |