![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
04-02-2007, 06:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna seara fetelor, vad ca avem casuta noua si curata
Cate se intampla si pe la voi ca nu stiu ce sa va scriu prima data. Dany felicitari, sper sa obtin si eu odata cetatenia spaniola si permisul de munca ca innebunesc acasa cu copii si peretii Lacry sunteti draguti in poza . Ancaiti faci de cap [/b]Ina [b] felicitari si succes mai departe. Uka Eu l-as baga undeva pe amicul tau, nu te supara pe mine ca spun asta Cecilia bine ai venit , iti mai spun pt a 5-a oara Ramonasper sa te tina mult indragosteala si sa fie din ce in ce mai serioasa relatia. Tulip[b] pupici de la noi si pt. Timeea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| dany |
04-02-2007, 06:57 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumesc,fetelor !
Germania e Campioana Mondiala la Handbal !!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
04-02-2007, 08:26 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup fetele, oau casuta noua
Am citit in diagonala, dar am retinut sa ii spun "La Multi Ani" lui Himere pt Dan, bine ai revenit Ella si bravo pt rezultatele la munca!. Uka, nu merita, mai bine ca ai scapat de el! Felicitari May pt economii, te chem si la mine, ca eu nu reusesc deloc sa pun ban pe ban Noi la munte nu am facut nimic (nici macar poze), am stat ca pleosnitele, am mancat excesiv de mult, am jucat carti, din astea suuuper casnice...a fost ok in ansamblu., Dar iarasi nu am o sapt ca lumea de WW. Sper ca cea care incepe maine sa se termine ca lumea, adica sa ma tin de puncte, ca nu mai am nici o scuza Acum ma simt cam rau....si psihic si fizic dar sper sa imi treaca De maine sunt pe cai si sper ca in curand sa vad si rezultate... Ne auzim maine, noapte buna! -------------------- |
| Lacry |
04-02-2007, 08:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Multumim Sexymom, Anca si Tulip pentru aprecierile voastre
Danyhoney, felicitari pentru cetatenie va dorim o seara placuta in continuare! -------------------- |
| michelle |
04-02-2007, 09:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Salutare neuroni!
Lacry arati tare bine, si puiul tau e un dulce! Dany, felicitari!!! Inseamna ca desfacem sampania! Ina, felicitari pentru examen! Mama ce multe aiii... Cum faci fata?? Eu am reusit azi sa mananc.. asa ca in week-end Flushed Away, Open Season si Garfield: A Tail of Two Kitties -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ramonavlas |
04-02-2007, 09:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.759 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ina, felicitari pt examen si bafta in continuare.
Dany, felicitari pt cetatenie. Eu acum am ajuns acasa. Am fost de dimineata la munca, apoi la ai mei pana la 20 dupa care m-am dus din nou la munca, am inchis, mi-am facut actele si acum sunt acasa............. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Anna |
04-02-2007, 10:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
am ajuns si eu acasa, puup fetele vesele!
Dany felicitari pt cetatenie, ma bucur f mult pt tine! Ina bafta mullta! Ai foarte multe, eu in locu tau asa eram Azi am avut si eu ultimul exam azi am fost prin oras cu babuinul si mi-am facut de cap cu o chestie ingrasaciosa. de maine sper sa fiu pe cai. noapte buna si o saptamana plina cu lucruri frumoase. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
05-02-2007, 01:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna seara sau mai bine buna dimineatza?
danydulce felicitari, esti tare!!!! miha am vrea in Tenerife Eu am avut asta seara sesiune de epilare peste tot si am dat-o in bara cu mustacioara Noapte buna -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tulip |
05-02-2007, 07:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
Uff,eu sunt prima....si speram sa am cafeaua gata pregatita....... O saptamana minunata! Oare numai mie mi se pare ca zboara timpul?Incep o naua saptamana si pana imi dau seama se si termina -------------------- |
| ALICE |
05-02-2007, 08:33 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Da si mie mi se pare la fel.Chiar saptamana trecuta ma gandeam ca parca e luni si iar imediat e vineri.
Astea sunt pozele de la cabana.M-am rugat eu vineri sa ninga si a nins.Taaaare de tot.M-am simtit f bine.Ne-am tras cu sania dupa masina,am zburat de pe sanie,dar am uitat repede loviturile pt ca a fost fain de tot. http://new.photos.yahoo.com/talice2004/alb...460762388281300 Acest mesaj a fost editat de ALICE: 05-02-2007, 08:36 AM |
| Pisik |
05-02-2007, 08:51 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
Alice, super pozele, mi-ai facut o pofta de zapada si de munte adevarat! Pacat ca acum nu avem banuti sa "tragem" o fuga la un ski mic Noi cica azi avem zi scurta, ca la 3 jumate avem o mega intalnire cu toata firma, sa ne faca nu pic capul mare cu planurile de anul asta, bla bla...asa ca tre sa trag tare sa termin treaba mai devreme Sper ca de azi sa ma tin de treaba ca dl cantar arata dezastru de dimineata Va pup si sa aveti o zi frumoasa -------------------- |
| ALICE |
05-02-2007, 08:53 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Eu azi si maine sunt pedepsita la 14 puncte.Sper sa rezist,dar asta este.Cine a mancat o punga de bipuri mici?
|
| Pisik |
05-02-2007, 08:55 AM
|
|
Eu azi si maine sunt pedepsita la 14 puncte.Sper sa rezist,dar asta este.Cine a mancat o punga de bipuri mici? la tine nu incepe de luni saptmana? ca eu oricum nu ma astept sa pot recupera cele vreo 150 de pcte depasire din week-end asa ca o iau de la zero ca eu oricum incep de luni... sper ca lunea viitoare sa pot raporta o sapt WW ca lumea... -------------------- |
| ALICE |
05-02-2007, 09:02 AM
|
La mine incepe miercuri.Ca e mai bine asa.Ca sa pot remedia ceva.
|
| ady_raluk |
05-02-2007, 09:09 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
buna dim si pupici la toate
raportez; aseara am avut musafiri, cumnata si cumnatul meu. cumnata mea are 1.60 si vreo 88 de kg..si desteptul de barbasu facea misto de ea aseara cata e de multa...eu , normal ca ma bag sa o apar , ca ea saraca a tot vrut sa mearga la sala si el nu a lasat-o ca e super gelos..in fine..dupa ce ma bag sa o apar isi muta atentia asupra mea si ma complimenteaza " ralu , va tot duceti la aerobic de juma de an, asa linistite stati zici ca vi s-ar fi spart oglinzile!" doamne, am crezut ca mor.....m-am simtit naspa tare de tot..a ajuns lumea sa zica ca sunt cat o vaca deci: DE AZI PROMIT CA INCEP WW SI CA MA TIN DE EA! si incep prin a-mi propune teluri usoare..asa cate 5 kg oricum m-am suparat tare de tot aseara, eu nu as putea face asa ceva niciodata! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:02 PM |