left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ALICE
mesaj 07-02-2007, 11:10 AM
Mesaj #526

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.261
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita
Sex: Feminin

CITAT(anaoi @ 07-02-2007, 12:50 PM) *

Margarina 1 lingurita, 5g 1 Points
Margarina 60% grasime 2 lingurita 1,5 Points
Margarina, 50% grasime 1 lingurita 0,5 Points
Piept de pui , afumat 1 bucata, 20g 0,5 Points

Lapte, 0,3% garsime 250ml 1,5 Points
Lapte, 1,5% garsime 250ml 2 Points
Lapte, 3,5% garsime 250ml 3,5 Points

Laptele e la cutie.Are valorile pe el.Si margarina e Delma cu 20% grasime.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
_noni_
mesaj 07-02-2007, 11:35 AM
Mesaj #527

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

Buna dimineata!

meniul de azi:

MD

banana..................................1p
kefir-150g..............................2p
biscuiti-50g.............................4p
ceai.......................................0p

PRANZ

2 felii paine............................2p
sunca 2% grasime-25g..........0.5p
motzrella-25g........................1,5p
morcov..................................0p
gulie......................................0p
mandarine..............................0p

CINA

pilaf cu pui-facut de mine........4p
salata de sfecla rosie cu hrean.0p

15 p ca idee, pot sa mai adaug de 4 puncte la cina, sa vedem! tease.gif

Ina
, te astept cu vesti noi! cheer.gif ai pm!
}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 07-02-2007, 11:36 AM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ghemotoc
mesaj 07-02-2007, 11:47 AM
Mesaj #528

Soparla

Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223

'neata la toate... in sfarsit am si eu cateva minute sa.mi mai trag sufletul si cand colo... intru pe forum si gasesc 15 pagini necitite biggrin.gif ... de ieri numai... of of of of of of of (citatul nepotelei mele biggrin.gif)... deci cum spuneam... gasit aseara intr.un colt de magazin hartie de copt cheer.gif ... umblat ieri de mi.am tocit cizmele sa rezolv diferite probleme printre care mi.am si scos programa analitica pe care trebuie sa mi.o traduc de acu un an (ca doar io traduc toata ziua dar nu am timp de actele mele blushing.gif ) si in plus... mi.am mai si cautat blugi sad.gif(... diperare... nu se mai fac blugi normali? albastri, drepti si cu talie nu f joasa??????????
si inca o veste buna... vad ca merge WW.ul... pb e ca io bag in mine tot felul de tampenii ca sa.mi fac punctele saptamanale ca mie mi se par cam mult si rareori reustesc sa le consum pe toate... abia prin weekend... dup.o pizza... grin.gif

Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 07-02-2007, 11:50 AM
+Quote Post
Pisik
mesaj 07-02-2007, 11:51 AM
Mesaj #529

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 01:47 PM) *

'neata la toate... in sfarsit am si eu cateva minute sa.mi mai trag sufletul si cand colo... intru pe forum si gasesc 15 pagini necitite biggrin.gif ... de ieri numai... of of of of of of of (citatul nepotelei mele biggrin.gif)... deci cum spuneam... gasit aseara intr.un colt de magazin hartie de copt cheer.gif ... umblat ieri de mi.am tocit cizmele sa rezolv diferite probleme printre care mi.am si scos programa analitica pe care trebuie sa mi.o traduc de acu un an (ca doar io traduc toata ziua dar nu am timp de actele mele blushing.gif ) si in plus... mi.am mai si cautat blugi sad.gif(... diperare... nu se mai fac blugi normali? albastri, drepti si cu talie nu f joasa??????????
si inca o veste buna... vad ca merge WW.ul... pb e ca io bag in mine tot felul de tampenii ca sa.mi fac punctele saptamanale ca mie mi se par cam mult si rareori reustesc sa le consum pe toate... abia prin weekend... dup.o pizza... grin.gif

Aceeasi probl am avut-o si eu anul trecut cand am tinut WW. Crede-ma, dupa 3 sapt o sa mai ai nevoie de pcte, asa ca profita de starea asta si papa ce iti doreste pipotica (sanatos si in puncte evident) ca dupa aia te vad plangandu-te ca mine de lipsa pcte blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ancadragoman
mesaj 07-02-2007, 11:54 AM
Mesaj #530

Amiba

Raspunsuri: 49
Inscris: 6-02-2007
Membrul Nr.: 228

Fetelor m-am uitat si eu pe listuta cu puncte si mi-am dat seama ca de 4 luni eu tin WW numai ca nu numaram . pupic.gif

--------------------
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 07-02-2007, 11:55 AM
Mesaj #531

Soparla

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 11:51 AM) *

Aceeasi probl am avut-o si eu anul trecut cand am tinut WW. Crede-ma, dupa 3 sapt o sa mai ai nevoie de pcte, asa ca profita de starea asta si papa ce iti doreste pipotica (sanatos si in puncte evident) ca dupa aia te vad plangandu-te ca mine de lipsa pcte blum.gif

pai asa pap intotdeauna dar pb e ca mie imi sar punctele numai daca pap bipuri... biggrin.gif ca in rest fac maxim 10 puncte pe zi sad.gif ca de obicei mananc multe fructe si legume

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 11:54 AM) *

Fetelor m-am uitat si eu pe listuta cu puncte si mi-am dat seama ca de 4 luni eu tin WW numai ca nu numaram . pupic.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
+Quote Post
bubbles
mesaj 07-02-2007, 12:05 PM
Mesaj #532

Panda

Raspunsuri: 8.226
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

fetele cat au inimile si pipotele de pui? ca as face o mancarica de mazare smile.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 07-02-2007, 12:05 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 07-02-2007, 12:05 PM
Mesaj #533

Taz

CITAT(ghemotoc @ 07-02-2007, 01:55 PM) *

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 11:51 AM) *

pai asa pap intotdeauna dar pb e ca mie imi sar punctele numai daca pap bipuri... biggrin.gif ca in rest fac maxim 10 puncte pe zi sad.gif ca de obicei mananc multe fructe si legume

CITAT(ancadragoman @ 07-02-2007, 11:54 AM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

E bine ca te poti satura numai din legume si fructe...o sa observi ca noi daca nu papam fainoase, painica, cartofi, paste, nu prea ne saturam sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 07-02-2007, 12:07 PM
Mesaj #534

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

LA Mine merge ff greu netul azi, asa ca m-a apucat un somn doh.gif ....a reusit sa vad si eu in sfarsit filmul click si mi-a placut smile.gif
may, cum se numea filmul ala care l-ai vazut asta vara legat de 666 profetia sau cum ca nu mai stiu? vroiam sa-l caut pe net diseara wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 07-02-2007, 12:09 PM
Mesaj #535

Soparla

ah pisik creca mai e o kestie... la cele noi in ale WW... obisnuite su salate si piept de pui la gratar... sa mananci dintr.o data si paste, paine, etc... e un soc totusi... si sa vezi si ca slabesti... io cel putin tot timpul simt ca am macat cam mult desi nu mananc f mult... dar de... constiinta prgramata pe celelalte diete care mai de care mai tampite...

CITAT(himere2005 @ 07-02-2007, 12:07 PM) *

may, cum se numea filmul ala care l-ai vazut asta vara legat de 666 profetia sau cum ca nu mai stiu? vroiam sa-l caut pe net diseara wink1.gif

the omen? http://www.imdb.com/title/tt0466909/
+Quote Post
uka
mesaj 07-02-2007, 12:22 PM
Mesaj #536

Iepuras

Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

headspin.gif

neatza.. sau mai bine zis Buna ziua :coffe:
sunt ff obo.. maine seara plec la azuga, abia astept si pe 16 intru in concediu...o saptamana...
dragul meu tot nu s-a sinchisit sa-mi duca lucrurile la sor'sa sa le iau si eu dry.gif dry.gif

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 07-02-2007, 12:23 PM
Mesaj #537

Taz

CITAT(uka @ 07-02-2007, 02:22 PM) *

headspin.gif

sunt ff obo.. maine seara plec la azuga, abia astept si pe 16 intru in concediu...o saptamana...
dragul meu tot nu s-a sinchisit sa-mi duca lucrurile la sor'sa sa le iau si eu dry.gif dry.gif

Buna Uka, f bine ca pleci, iti prinde bine o relaxare. Te-ai apucat de dieta? Esti mai bine psihic? Pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 07-02-2007, 12:35 PM
Mesaj #538

Iepuras

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 12:23 PM) *

CITAT(uka @ 07-02-2007, 02:22 PM) *

headspin.gif

Buna Uka, f bine ca pleci, iti prinde bine o relaxare. Te-ai apucat de dieta? Esti mai bine psihic? Pupici pupic.gif

de dieta nu m=am apucat ptr k in utimul timp oricum nu am mancat dkt f putzin, iar trec prin aceeasi stare k si asta vara, adik nu pot sa mananc k vars .... sad.gif, acum vad k mi-am mai revenit putzin... si de luni probabil k am sa incep sa nr.. oricum mananc destul d putzin si sunt atenta la ce...si la cat
psihic sunt ok.... si am fost....sunt resemnata....dar face figuri si familiei lui ceea ce nu e bine...dar in fine... eu sper k pana sambata sa am lucrurile la predeal, ptr k atunci ma voi duce la sora lui si raman peste noapte pana duminica...

Si a avut grija BUlina de mine pana acum sa-mi distraga atentia de la el.... adik m-a innebunit ea de cap...pe scurt.. am o prietena care se comporta ca un copil de gradinitza... poate chiar mai rau... si mi-a facut zilele amare pana acum si mi le face incontinuare, si pe 16 plec in concediu cu ea la munte.. deci.. am sa ma intorc mai obosita....are ff multa energie si p mine ma oboseste... dar e prietena mea si o iubesc si ii simt lipsa cand nu pot vb cu ea... k mereu are cate ceva d povestit

--------------------
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 07-02-2007, 12:38 PM
Mesaj #539

Soparla

CITAT(Pisik @ 07-02-2007, 12:05 PM) *

E bine ca te poti satura numai din legume si fructe...o sa observi ca noi daca nu papam fainoase, painica, cartofi, paste, nu prea ne saturam sorry.gif

pai ma cam satur, nu intotdeauna dar asta se intampla destul de rar... lucram inainte de la 9:00 am pana pe la 19 / 20/ 22 pm si mancam atunci ce apucam... si de.atunci am inceput sa mananc putin rau de tot... dar acum mananc destul de normal ca mai mananc si paine, paste etc...
vorba aia... mancam 2 covrigi pe zi si ma saturam cu gaura )).gif de la covrigi lool

Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 07-02-2007, 12:47 PM
+Quote Post
uka
mesaj 07-02-2007, 01:29 PM
Mesaj #540

Iepuras

CAm putzin activitate pe aici se cunoaste k nu e HIMERE

--------------------
+Quote Post

250 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 13-10-2008 - 11:41 PM