![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
07-02-2007, 02:50 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Anca,in primul rand cantareste alimentele si apoi puncteaza. Apoi ...lactate trebuie sa mananci ,grasimi bune la fel . Diversifica-ti meniul , nu manca in fiecare zi aceleasi mancaruri !!! Nu uita sa bei lichide ,cel putin 1,5 l/zi ( apa ,ceaiuri neindulcite).
Uite si piramida de care zicea Deea,incearca sa o respecti . ![]() Nici nu am salutat,am dat buzna ca ....Deci : Buna ,fetelor ! Deea....la ulei 1p /lingura ???? Cred ca ai vrut sa scrii lingurita ,nu ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ancadragoman |
07-02-2007, 02:55 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 6-02-2007 Membrul Nr.: 228 Sex: Feminin |
Anca,in primul rand cantareste alimentele si apoi puncteaza. Apoi ...lactate trebuie sa mananci ,grasimi bune la fel . Diversifica-ti meniul , nu manca in fiecare zi aceleasi mancaruri !!! Nu uita sa bei lichide ,cel putin 1,5 l/zi ( apa ,ceaiuri neindulcite). Uite si piramida de care zicea Deea,incearca sa o respecti . ![]() Nici nu am salutat,am dat buzna ca ....Deci : Buna ,fetelor ! Deea....la ulei 1p /lingura ???? Cred ca ai vrut sa scrii lingurita ,nu ? Portiile sunt pe zi???Sau cum? O sa incerc sa diversific cu toate ca imi este mai comod asa -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
07-02-2007, 02:59 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
back, dany
|
| dany |
07-02-2007, 02:59 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatza! Eu iar am fost mega purcica aseara, azi aveam iarasi 73, incerc sa incep si eu aspt de azi ca voi, daca voi puteti, eu de ce nu as putea? Pisik...cu riscul ca te superi iti spun ca parca m-am saturat eu de cand tot spui "incep de maine".Parerea mea e ca ori incepi de adevarat de maine ,ori o lasi balta pana simti ca vei fii in stare sa te tii de treaba .Asa te amagesti singurica tot spunand -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Pisik |
07-02-2007, 03:02 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Of, fetelor, nu vreau sa ma vait iar, dar simt cum ma lasa nervii incet incet: pe langa probl de acasa, azi m-am certat cu sotul pt ca pierdut toata ziua cu matusi-sa si verisoara-sa fara sa faca nimic, s-au dus in europa sa caute nu stiu ce dracu, au pierdut timpu aiurea, in loc sa stea sa caute joburi, sa mai faca una alta in casa. Plus ca la serviciu sunt varza, imi vine sa imi strang colegul de gat non-stop. este de o nesimtire care depaseste limitele, nu ma ajuta cu nimic, chestii barbatesti gen carat, dus cu masinile pt ziaristi la spalat, este atat de nesimtit, mereu se laudacu ce si-a luat, cand are treaba se vaita tot....of, Doamne, am nevoie de o vacanta pt mine singura cred ca imi vine as ii omor pe toti
Neatza! Eu iar am fost mega purcica aseara, azi aveam iarasi 73, incerc sa incep si eu aspt de azi ca voi, daca voi puteti, eu de ce nu as putea? Pisik...cu riscul ca te superi iti spun ca parca m-am saturat eu de cand tot spui "incep de maine".Parerea mea e ca ori incepi de adevarat de maine ,ori o lasi balta pana simti ca vei fii in stare sa te tii de treaba .Asa te amagesti singurica tot spunand Da, stiu, si eu m-am saturat -------------------- |
| Deea |
07-02-2007, 03:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
In completare la piramida alimentelor
Cat este o portie? Pentru fiecare grupa de alimente din piramida, nutritionistii au standardizat marimea unei portii. Este esential sa inveti cat reprezinta o portie din fiecare grupa de alimente! Aceasta te va ajuta mai tarziu sa-ti poti evalua dieta pentru a realiza deficitul caloric dorit. Grupa alimentara Paine, cereale, orez, paste, cartofi Cat este o portie 1 felie paine 1/2 chifla 5 - 6 biscuiti mici sau 3 - 4 biscuiti mari 1/2 ceasca cereale, orez sau paste gatite 30 g cereale semi-preparate uscate 1 cartof copt de marime medie 80 g cartofi prajiti 100 g puree cartofi Portii recomandate pe zi 6-11 Fructe 1 fruct intreg (de ex. un mar, o banana sau portocala de marime medie) 1/2 grepa 1 felie pepene rosu 3/4 ceasca suc de fructe 1/2 ceasca fructe mici (zmeura, mure, afine, etc.) 1/2 ceasca fructe taiate marunt, gatite sau conservate 1/4 ceasca fructe uscate Portii recomandate 2-4 Leguminoase uscate, nuci si seminte 1/2 ceasca fasole gatita 6 arahide intregi 2 linguri unt arahide (peanut butter) 1/3 ceasca nuci / seminte Portii recomandate 1 - 2 Verdeturi 1/2 ceasca verdeturi gatite 1/2 ceasca verdeturi crude, taiate marunt 1 ceasca verdeturi crude, (de ex. spanac, laptuca) 3/4 ceasca suc de legume Portii recomandate 3 - 6 Lactate, oua si inlocuitori 1 ceasca lapte 1 ceasca lapte de soia 1 pahar (250 ml) iaurt 30 - 50 g branza 1 ou mediu Portii recomandate 2 - 3 Uleiuri si grasimi 1 lingurita de ulei 1 lingurita margarina 1 lingura dres salata 1 lingura mainoneza Portii recomandate 1-2 Alimente proteice (carne si inlocuitori carne) 60-80 g carne slaba gatita de vita, pasare sau peste 1/2 ceasca de tofu (branza din soia) 80 g burger / chifteluta de soia Portii recomandate 0 - 2 Dulciuri 1 gogoasa mica 1/12 (o felie) de tort 1 prajitura cu diametrul de 8 cm. 1 lingura miere 1 lingura zahar 1 lingura sirop 2 cuburi (20 g) ciocolata Portii recomandate 0 - 1 Bauturi racoritoare 250 ml cola / sprite / pepsi etc. Portii recomandate 0 Bauturi alcoolice 1 paharel (150 ml) vin 1 halba de bere (360 ml) 1 dusca (50 ml) lichior (whisky, vodka, gin, etc.) Portii recomandate 0 -------------------- ![]() |
| ALICE |
07-02-2007, 03:06 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
|
| Deea |
07-02-2007, 03:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.659 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Deea....la ulei 1p /lingura ???? Cred ca ai vrut sa scrii lingurita ,nu ? Pisik, nu stiu cum iti tii tu evidenta la mancare dar iti spun cum fac eu. deci... saptamana mea incepe miercuri, bun, chiar daca azi am depasit cu 20 p le notez si in restul zilelor incerc sa recuperez...daca pot, daca nu oricum le las pe minus ca marturie pareau mai logice ideile in mintea mea....acum am scris ca o varza -------------------- ![]() |
| michelle |
07-02-2007, 03:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dar sa stii ca eu nu ma infometez,m-am obisnuit ...am 1,63 m Tu nu simti foamea, dar organismul isi incetineste metabolismul. Dupa o perioada de timp o sa observi ca te ingrasi si de la o cana de apa. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
07-02-2007, 03:13 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Sunat acasa
Da, eu, la ora asta......... Mai merg azi pana la croitoreasa mea in povesti ca vrea sa faca la mine la restaurant o preezentare (rampa ei de lansare) si vreau sa o ajut cat de mult pot. In rest, am programn de voie............. Nu ma invidiati (ella, Dilly), ca maine iar sunt toata ziua pe baricade............. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Anna |
07-02-2007, 03:15 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
a mea e fara maioneza pai si nu ramane acolo... p.undeva prin gat?????????? surprinzator nu. m-am obisnuit si ma ingrozesc cate pct are maioneza si aluneca vrand ne vrand. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ancadragoman |
07-02-2007, 03:16 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 49 Inscris: 6-02-2007 Membrul Nr.: 228 Sex: Feminin |
Fetelor va multumesc ,o sa incerc sa adaug si lactate.
-------------------- |
| dany |
07-02-2007, 03:19 PM
|
Deea...super bune informatiile date de tine referitoare la portii !!!!
Dylly...back la back -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Deea |
07-02-2007, 03:20 PM
|
Deea...super bune informatiile date de tine referitoare la portii !!!! Dylly...back la back multumesc, le-am gasit si eu prin alte parti -------------------- ![]() |
| anaoi |
07-02-2007, 03:21 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
back, la back, la back
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:39 PM |