![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
07-02-2007, 06:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
si dk nu ma imprumut d la cineva care sta p langa mine sau in drumul meu nu prea am timp sa ma intalnesc..si sa umblu sunt mereu p fuga
DA este mai importanta... sper sa o scot la capat cumva... daca nu, am sa platesc facultatea pe 5 martie in loc de 2 martie -------------------- |
| ady_raluk |
07-02-2007, 06:21 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
me happyy...yupii..venit sot, montat "mobila"
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
07-02-2007, 06:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna ziua
himere vai ce memorie ai deea vai cand am vazut ca scrii 1p lingura de ulei am zis ca fac cu inima... deja imi sclipeau ochii ca am inteles eu gresit de punctam linguritza cu un punct.of of of pisik dupa parerea mea a fost vina ta ca te-ai certat cu sotul tau. Crede-ma ca stiu cat de frustrant este sa nu iti gasesti un job sau sa tii se spuna NU, iar cand vrei sa te deconectezi si tu o zi, sa iti spuna partenerul ca decat sa pierzi timpul degeaba mai bine iti cauti de munca. Lui Remy o singura data i-a scapat vorba asta si m-am simtit ca un kkt, m-a deprimat enorm caci incercasem peste tot si am vrut si eu o zi in care sa ma detasez de grija asta si fix atunci mi-a zis. Sunt sigura ca si danydulce ma sustine la faza asta caci si ea a fost pusa in situatia asta si nu cred ca i-ar pica bine sa ii zica sotul ceva. Fii mai intelegatoare daca vrei ca cei de langa tine sa te inteleaga. ady eu as inchide copiii in debara Eu aseara m-am culcat pe la 1 fara ceva si am dormit fix pana la 1:16 dupa care am tusit incontinuu pana la 2.30 cand am vomitat absolut tot ce aveam in stomac si tot imi venea sa vomit si nu mai aveam ce... deci a fost groaznic... se facuse 4 si nu adormisem... nu stiu la ce ora am adormit pana la urma.. Mi-am pus si eu ticker ca voi -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| bubbles |
07-02-2007, 06:28 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.999 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
eu va urez noapte buna si vise placute
![]() -------------------- |
| dany |
07-02-2007, 06:31 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.444 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sunt sigura ca si danydulce ma sustine la faza asta caci si ea a fost pusa in situatia asta si nu cred ca i-ar pica bine sa ii zica sotul ceva. Fii mai intelegatoare daca vrei ca cei de langa tine sa te inteleaga. Te sustin ,May ! Ai mare dreptate -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
07-02-2007, 06:43 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu va urez noapte buna si vise placute ![]() asa devreme!?!?!? Somnik usor -------------------- |
| May |
07-02-2007, 06:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
danydulce sa stii ca pana nu treci prin asta nu stii cat de enervant e si cat de mult te deprima. Ajunsesem intr-un timp sa cred ca sunt total inutila si ca nu fac altceva decat sa incurc, ca respir aerul degeaba, ca nu sunt in stare sa fac nimic, eram depresiva si tot ce ``imi lipsea`` era sa mai imi zica si Remy cate ceva. Oricum lui i-a scapat si mi-a zis-o destul de bland, dar ma gandesc sa ma fii certat cu el din cauza asta... oricum si-a cerut scuze
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
07-02-2007, 06:51 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.444 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mie nu mi-a zis nimic Dirk ,May ,dar...ca si tine am zile cand simt ca fac umbra pamantului degeaba
am sunat deja la sora lui sa-i transmita sa-mi dea el 2 mil.. si tot mai am nev de cel putzin 3 Uka...am inteles bine ? Vrei sa te imprumuti de la el ???? Crezi ca e o idee buna ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
07-02-2007, 06:59 PM
|
NU e un imprumut deloc.....
eu am bagat bani in [cenzurat] lui muuult mai multzi, de-a lungul lunilor, dar nu asta e important, la un moment dat i-am dat 5 mil, care erau de la tata ptr mama lui, mama lui nu a mai avut nev de ei si intre timp i s-a spart lui motorul la masina si a ramas banii la el sa-si faca motorul.. a trebuit sa mi=i dea inapoi ptr k nu erau banii mei ci a lui tata, insa mi-a dat doar 3 mil.. si acum ii vreau si p restul...de 2 mil... -------------------- |
| May |
07-02-2007, 07:00 PM
|
A murit sora printzesei Spaniei -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| uka |
07-02-2007, 07:01 PM
|
ca s anu mai zik k si cei 3 mil i-am cheltuit pana la urma tot cu el... neimportant asta... am facut-o de bunavoie si nesilita d nimeni..
si eu acum am pe card banii de facult plus inca ceva ptr concediul d sapt viitoare, iar tata mi-a cerut intr-un final cele 5 mil.. si trebuie sa i le dau k nu am ce sa-si spun si uite asa raman fara banii de facultate -------------------- |
| dany |
07-02-2007, 07:10 PM
|
Ok,acum am inteles ,Uka . E dreptul tau sa-i ceri banii.
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
07-02-2007, 07:15 PM
|
Ok,acum am inteles ,Uka . E dreptul tau sa-i ceri banii. dap.... as avea dreptul sa-i cer eu multe.... dar il las in plata Domnului -------------------- |
| Anna |
07-02-2007, 07:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Salutare!
Am venit si eu de la munca si mi-a preparat o suuper mancarica de doar 2.5 pct cartofi fierti, i-am tait rondele am preparat un sos de ciuperci cu pasta de tomate si am condimentat. o bunatate. Uka nu poti sa ii ceri tatalui tau? Sa ii ceri la sf luni. ca ai zis ca pe 5 mar faci rost de bani nu? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| uka |
07-02-2007, 07:36 PM
|
Uka nu poti sa ii ceri tatalui tau? Sa ii ceri la sf luni. ca ai zis ca pe 5 mar faci rost de bani nu? pai lui tata trebuie sa-i dau eu....500 ron da pe 5 mar, iau sal.. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:43 AM |