left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 08-02-2007, 12:29 PM
Mesaj #721

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

mi s-a parut foarte fain:

Adrian Stanciu

Unul dintre cliseele care inca se mai vehiculeaza pe la noi e acela ca romanii muncesc putin. Desigur ca afirmatia e adevarata pentru multi dintre noi. Dar nicidecum pentru toti. Adeseori ea e infirmata masiv de realitate.

Exista foarte multi romani, am cunoscut chiar eu o multime, care muncesc mult mai mult decit majoritatea europenilor. Si numarul lor e in crestere. Acum ceva vreme ma aflam la sediul unui client din Viena, unde aveam o misiune de consultanta. Am iesit la un moment dat din biroul pe care mi-l alocasera ca sa cer secretarei sa-mi caute un document si am constatat cu stupoare ca in sediu nu mai era nimeni. M-am uitat la ceas si era sase seara. Si nu mai era absolut nimeni. Doar intr-un colt, ratacit, am mai vazut un baiat maruntel care scria ceva la un calculator. M-am dus sa-l intreb ce s-a intimplat cu restul lumii si am constatat cu surprindere ca era roman. Mi-a explicat ca austriecii nu lucreaza dupa ora 17.30 nici un minut. O vreme mi-am amintit acest episod ca pe o dovada ca noi nu sintem asa de lenesi si ingalati cum ne crede lumea. In ultima vreme insa am inceput sa-mi reconsider opinia pentru ca constat ca se accelereaza o spirala furibunda a devenirii, a succesului. Oamenii par sa se fi angrenat intr-o cursa catre nimic, dar care a devenit brusc mai importanta decit orice altceva. In vara asta a avut loc un festival al filmelor de superamatori in care au fost invitati sa concureze oameni obisnuiti din companii. Tema era sa faca o parodie de 15 minute despre un film celebru. Cam jumatate dintre ei au ales ca parodia sa fie despre firmele sau produsele lor. Atit de preocupati sint despre ceea ce fac incit nici atunci cind se distreaza nu se mai pot distra decit in modelul corporatiei. Au aparut jargoane de corporatie, in romgleza, de o barbarie infioratoare pe care oamenii le folosesc fara nici cel mai mic sentiment de stinghereala. Pe scurt, toata viata lor a ajuns sa graviteze in jurul unei firme sau al unui produs pe care firma respectiva il fabrica sau il vinde. Iertat fie-mi sexismul, dar constat ca fenomenul e de-a dreptul ingrijorator la femei. Probabil din cauza presiunii puse asupra lor de o cultura care a considerat multi ani femeile inferioare in afaceri, acum simt nevoia sa demonstreze, inca in plus fata de barbati, cit sint de dedicate si de capabile. Am cunoscut mame care au venit la serviciu pina cu doua saptamini inainte de nastere si apoi si-au lasat copiii in seama bonelor si s-au intors dupa trei luni. Daca le intrebi ce le mina, spun ca se plictisesc acasa, ca nu se implinesc si ca au nevoie sa faca ceva important. Ce fel de societate sintem pe cale sa cream in care mamele cred ca e important sa vinzi detergent la gospodine si neimportant sa-ti cresti copiii? Asa ca, din ce in ce mai des, am inceput sa ma gindesc ca austriecii aia nu erau chiar prosti. Sa nu uitam, totusi, ca munca e o servitute al carei rol este sa ne asigure traiul. Sigur ca, de vreme ce sintem acolo, e bine si energizant si pentru noi sa o facem cit mai bine si sa avem cit mai mult succes. Dar viata noastra cea de toate zilele incepe, totusi, o data ce am inchis in urma noastra poarta pravaliei. In mod paradoxal, o astfel de atitudine ajuta chiar institutia in care lucram. Vom fi mai relaxati, mai productivi, mai putin predispusi la conflicte si rivalitati interne, mai echilibrati si, mai presus decit orice, mai umani.

si acum sa dau si raportul: saptamana asta super muuulta treaba, nu am avut timp de nimic. sunt happy pt ca o sa plec in wee la busteni, sper sa fie frumos.
azi m-am cantarit si am mai putin cu cu cu.... 200g )).gif este bine ca nu am pus pe mine dupa destrabalarea din wee trecut. sa vad ce-oi face la munte...
in schimb pot sa spun ca procentul de grasine a sczut cu 1.4, iar cel de muschi a crescut cu 0.6, iar cel de apa cu 1.1. nust daca e bine sau rau cu apa.
cam atat.

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 12:38 PM
Mesaj #722

Lama

Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

anca, cred ca merita subiect separat mesajul trimis de tine, asa ca o sa ti-l fur grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 08-02-2007, 12:48 PM
Mesaj #723

Lama

Raspunsuri: 5.347
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

fura-l, ma bucur ca-ti place pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 12:55 PM
Mesaj #724

Panda

Raspunsuri: 8.895
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

ufff fetili am de facut un referat in care sa fol o tehnica din psihologia creativitatii si apoi sa o dezvolt.. sunt bata de bata lol.gif bang.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 01:01 PM
Mesaj #725

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

creaza subiect separat bubbles, ca poate cineva s-o pricepe si te ajuta ca sunt mai multe personaje pe forum si poate cineva s-o pricepe si la asa ceva rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 08-02-2007, 01:02 PM
Mesaj #726

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

ce e cu linistea asta mai fetelor?
Eu sunt la munca, cu chef nevoie mare ...ma duc sa mai beau niste apa. lol.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 01:08 PM
Mesaj #727

Panda

m`am descurcat cumva pana la urma himere rolleyes.gif ma bucur si cu un 5 pe referat )).gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 08-02-2007, 01:16 PM
Mesaj #728

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

si eu sunt prin zona....am culcat-o pe Timea si fac un pic de ordine in casa....si ceva sa papam blum.gif blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 08-02-2007, 01:18 PM
Mesaj #729

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Eu ma plimb pe forum, pe la diverse subiecte

si astept cu nerabdare sa se faca ora 20.30 sa pot pleca la munte...

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 01:20 PM
Mesaj #730

Panda

ia da`ti`mi niste raspunsuri rapide la urmatoarea probl biggrin.gif
-Cum sa ii facem si pe elevii galagiosi sa fie atenti, incat sa ne putem concentra mai bine?

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 08-02-2007, 01:28 PM
Mesaj #731

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

Eu tocmai am terminat ultima sedinta de la actualul loc de munca. I'm freeeeeeeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Din pacate am o durere de stomacdestul de nasoala si cred ca deja m-a lovit astenia de primavara ca dorm pe mine, nu alta.
Diseara m-as duce la sala, sa vad cum ma simt.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
uka
mesaj 08-02-2007, 01:32 PM
Mesaj #732

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 01:20 PM) *

-Cum sa ii facem si pe elevii galagiosi sa fie atenti, incat sa ne putem concentra mai bine?

fii dura naughty.gif devil.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 08-02-2007, 01:33 PM
Mesaj #733

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

CITAT(still_me @ 08-02-2007, 10:33 AM) *

so .. cred ca a venit clipa si momentul sa imi iau la revedere de la voi , sa va doresc de bine , caci oricum nu ma vad printre mesaje ,si sa rog adimistratorul de retea , sa-mi stearga nick-ul [color=#CC0000], nu de alta dar imi umple casuta de mesaje venite de pe forum grin.gif

Geo.....ce sa zic...imi pare rau pentru hotararea ta dar tu stii mai bine ce si cum. Si eu am mai luat pauze pe aici din diferite motive ....ma apropii fffff tare de alta pauza ,din pacate . Adevarul e ca acest forum nu mai e cum era ....ceva nu mai merge ca altadata ,fetele vechi ori ne-au parasit ,ori nu mai scriu asa ca inainte ( din motive stiute doar de ele ). Personal iti respect dorinta ( chiar daca imi pare rau ) si ..cred ca e cam drastica dorinta ta de a fii stearsa de tot ...dar e hotararea ta . hug.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 08-02-2007, 01:33 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 08-02-2007, 01:34 PM
Mesaj #734

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 03:20 PM) *

am observat, ca un prof cu cat vorbeste mai incet cu atat este mai ascultat si face liniste.

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Tulip
mesaj 08-02-2007, 01:34 PM
Mesaj #735

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

de acord cu tine,Dany,ca nu mai e acest forum cum era mai demult....nu stiu de ce..... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
poate fetele sunt intr-o pasa mai proasta,cu probleme,etc..... sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

250 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:50 PM