left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
bubbles
mesaj 08-02-2007, 01:39 PM
Mesaj #736

Panda

Grup: Membri
Raspunsuri: 8.895
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D
Sex: Feminin

eu atat vreau..sa fiti sincere si daca va deranjez...eu si intrebarile si afirmatiile mele sa imi spuneti ca ma retrag frumos pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella79
mesaj 08-02-2007, 01:40 PM
Mesaj #737

Koala

Raspunsuri: 2.957
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Nici eu n-am prea mai scris in ultima vreme. Din varii motive.... Ultimul dintre ele e ca am avut extrem de mult de lucru, am tot fost plecata si, in general, n-am avut timp nici sa mor, d'apai de forum.
Insa imi lipseste forumul de altadata, de anul trecut pe vremea asta, de exemplu...

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anaoi
mesaj 08-02-2007, 01:46 PM
Mesaj #738

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

lipsa de timp....mostly, plus ca la unele subiecte, sunt paralela....
+Quote Post
uka
mesaj 08-02-2007, 01:50 PM
Mesaj #739

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Sincer cred ca este astenia de primavara...si sigur e ceva in atmosfera.. cu schimbarile astea bruste de temperatura..

Si eu sunt de parere ca ceea ce a scris anca veselie... are un mic procent de adevar

unele din fetele vechi sunt mamici.. si normal, au alte preocupari..
cred k la majoritatea, lipsa de timp este problema...

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-02-2007, 01:56 PM
Mesaj #740

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

la mine merge f f fgreu si nu reusesc sa postez deloc deloc
eu sincer am un an de cand am gasit forumul WW si eu nu inteleg la ce schimbare va referiti....oare nu ne schimbam cu totii, ca oameni, fara sa ne dam seama? e adevarat, nu putem fi non-stop veseli, sau non-stop amuzanti, sau sa fim mereu atnti la ce spun altii, poate avem zile mai aglomerate sau zile mai libere, poate unele dintre noi gasesc in forumul asta una din putinele bucurii ale vietii si atunci sunt tentate sa spuna un pic mai mult decat sunt altele dispuse sa auda la un moment dat. Poate ca toate am gresit cu cate ceva, sigur, fie ca am dus la descurajarea vreunei fete vorbind de interzise, fie ca am fost prea aplecate asupra propriilor probleme si am sarit un post al cuiva, fie ca ne-am apropiat involuntar de unele din fete ingnorandu-le pe altele....nu stiu, cred ca toate va regasiti in aceste sentimente, dar nu cred ca acestea sunt motive sa renuntan.
Daca forumul nu mai e ce-a fost oare nu sta in puterea noastra a tututror sa il ajutam sa revina la ceea ce a fost? Sa fim mai intelegatoare, mai tolerante, mai deschise?
Nu vreau sa ma dau filosoafa, nu sunt, dar am simtit nevoia sa imi impartasesc sentimentele. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 02:01 PM
Mesaj #741

Panda

pisik give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-02-2007, 02:16 PM

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 08-02-2007, 02:04 PM
Mesaj #742

Iepuras

Raspunsuri: 1.659
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Motivele mele pentru are nu mai scriu ca inainte ( in caz ca a observat cineva smile.gif )

sunt foarte ocupata si prinsa, ajung numai seara acasa cand prefer sa stau cu Alexia si cu sotul

sunt zile in care pur si simplu "se balareste" pe forum...discutii de dragul de umple paginile - fara suparare

si nu in ultimul rand esenta acestui topic s-a cam uitat, adica WW-ul; in ianuarie au fost vreo 2 saptamani in care forumul a fost ca inainte...dupa care...

sa nu inteleaga nimeni ca as vrea sa vad numai discutii despre meniuri dietetice, puncte, sport etc.

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 08-02-2007, 02:10 PM
Mesaj #743

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

http://forum.oneden.com/Spiritul-comunitat...post-main-49142 Ati citit subiectul asta ???? Daca nu ...ar fii bine sa aruncati un ochi acolo.

Bubbles,nu e vorba de cearta !!!!!!!! Nu stiu de unde ai inteles tu asta ...Chestia e ca ,printre altele , sunt unele fete care intra ,scriu ce au de scris si apoi intreaba de " cate puncte are alimentul x sau cum se face mancarea y " cu toate ca despre acealsi lucru s-a scris cu 2-3 pagini in urma !!!!!! Asta e un lucru care ma deranjeaza pe mine . Cititi ce s-a scris in urma ,notati si atunci nu mai e nimeni nevoit sa posteze de 5 ori in 3 zile acelasi punctaj .

Legat de faptul ca unele din fetele vechi au devenit mamici intre timp STIU si eu .Nu la ele m-am referit si nici la cele care au program incarcat la job . M-am referit la fetele care au plecat definitiv sau cele care doar ne citesc fara a spune nimic . Asta e ,cel putin pentru mine,un semnal de alarma pentru ca ma gandesc ca nu mai au aceeasi tragere de inima sa scrie ceva ,ca altadata . Fetele vechi stiu la ce ma refer si probabil inteleg ce vreau sa spun.

Imi pare rau ca m-am intins atat cu acest subiect dar....il tin de prea mult timp in mine . Daca v-am suparat ,scuze.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-02-2007, 02:12 PM
Mesaj #744

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Deea @ 08-02-2007, 04:04 PM) *

Motivele mele pentru are nu mai scriu ca inainte ( in caz ca a observat cineva smile.gif )

sunt foarte ocupata si prinsa, ajung numai seara acasa cand prefer sa stau cu Alexia si cu sotul

sunt zile in care pur si simplu "se balareste" pe forum...discutii de dragul de umple paginile - fara suparare

si nu in ultimul rand esenta acestui topic s-a cam uitat, adica WW-ul; in ianuarie au fost vreo 2 saptamani in care forumul a fost ca inainte...dupa care...

sa nu inteleaga nimeni ca as vrea sa vad numai discutii despre meniuri dietetice, puncte, sport etc.

eu una am vazut meniuri zilnic aici. Nu vreau sa contrazic pe nimeni, dar imi amintesc ca si anul trecut a fost o perioada similara cand fetele "vechi" (eu la vremea aia eram super noua) facusera front separat, isi facusera un subiect al lor, tocmai
ca sa poata vorbi si altceva decat WW. Deci, eu una chiar nu mai inteleg: daca se abordeaza si alte subiecte nu e bine, ca ne abatem de la WW, daca nu se abordeaza iar nu e bine....nu stiu, eu nu simt ca ar fi ceva in neregula, eu imi gasesc refugiul si prietenele aici. Eu am invatat sa va iau pe fiecare asa cum sunteti, sa ignor posturile care mi se par aiurea sau cu care nu sunt de acord, sa incerc sa inteleg de ce a reactionat fiecare intr-un fel....
in ultima vreme insa vad numai reprosuri si suparari sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 08-02-2007, 02:12 PM
Mesaj #745

Yeti

CITAT(Deea @ 08-02-2007, 01:04 PM) *

Ai spus in mai putine cuvinte exact ce am vrut eu sa spun pupic.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 02:13 PM
Mesaj #746

Panda

ma scuzi dany daca te`am suparat...gata . nu mai intreb nimic...nu va mai deranjez..o zi buna in continuare

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 08-02-2007, 02:15 PM
Mesaj #747

Yeti

CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 01:13 PM) *

ma scuzi dany daca te`am suparat...gata . nu mai intreb nimic...nu va mai deranjez..o zi buna in continuare

Ce copilarie mai e si asta ?????? Am mentionat numele tau doar legat de faptul ca nu e o cearta ,nimic mai mult . E,asta e.

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 08-02-2007, 02:31 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 02:18 PM
Mesaj #748

Panda

a..si spor la slabit tuturor hug.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-02-2007, 02:18 PM

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 08-02-2007, 02:18 PM
Mesaj #749

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Chiar nu va inteleg, am citit si celalalt topic, si ideea in mare e ca vreti sa fie forumu ca altadata, sa vina fetele vechi si sa vb de altadata.... Nu sunt de mult timp pe forum si nu stiu cum erau vremurile apuse dupa care se plange lumea.
Asemeni Pisik-ei si eu vad meniuri si mi se pare ca lumea tine WW, parerea mea.
Dar nu stiu de unde atatea suparari si reprosuri si o atitudine negativa despre ce e aici.
Nu zic nu, ca am scris si posturi cu doar un hello, sau in care intrebam disperata cu cat se puncteaza ceva de care se vorbise. Eu personal am venit aici pt WW, pt ca daca ii zic cuiva ca am mancat nus ce, sau am slabit sau nu, pt mine e o motivatie si inseamna ceva, treptat am socializat cu voi, poate nu asa mult cum trebuia, dar asa e firea mea, am ras, am discutat, mi-am spus ofurile am primit pareri, sfaturi.
Sincer nu inteleg ce se vrea, si de ce spuneti mai multe din voi ca nu mai scrieti pt ca nu mai simtiti ca e ca la inceput....
Sper sa nu va suparati pe mine, prea tare blum.gif .

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
uka
mesaj 08-02-2007, 02:19 PM
Mesaj #750

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Oare nu ar fi mai bine ca fiecare din noi sa isi faca un jurnal? si aici sa se vb numai de ww... nu stiu.... pentru ca fiecare e cu problema lui... si k sa nu se mai :balareasca" pagini intregi...
zic si eu...o parere

--------------------
+Quote Post

250 Pagini V « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 01:46 PM