![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
05-02-2007, 11:02 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata
raluk e adevarat ca am 64.4 kg dupa cantarul meu de azi dimineata dar nu aveam cum sa pun 2 kg in 2 zile .. nu? ma gandesc ca poate e de la rusi ca de azi tb sa imi vina pun poze imediat -------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 11:17 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
eu cred ca celputin 1kg e de la rusi...
dylly stie din proprie experienta |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ady_raluk |
05-02-2007, 11:18 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
eu nu stiu cum de se simt datori altii, fara a fi intrebati sa faca observatii de genul asta..zau daca inteleg...cred ca nu pot dormii noaptea daca nu isi dau cu parerea..ei cred despre cele care suntem mai plinute sau grasute, ca suntem al naibii de fericite asa, si nu putem traii fara "ei" cei care ne "lumineaza" spiritul !
nah...ca m-am enervat -------------------- |
| bubbles |
05-02-2007, 11:21 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
mersi dylly
da..pai la mine e marea invidie ca am slabit atat de la mai multe persoane finndca iubitele/nevestele lor s`au ingrasat iar eu arata mai bine ca ele acum intelegeti voi -------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 11:38 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
eu nu stiu cum de se simt datori altii, fara a fi intrebati sa faca observatii de genul asta..zau daca inteleg...cred ca nu pot dormii noaptea daca nu isi dau cu parerea..ei cred despre cele care suntem mai plinute sau grasute, ca suntem al naibii de fericite asa, si nu putem traii fara "ei" cei care ne "lumineaza" spiritul ! nah...ca m-am enervat ultima oara cand am "primit" un comentariu din acesta, intai am vrut sa il ignor, apoi m-am razgandit. comentariul venea de la o skili bili...si i-am intors-o spunand ca faptul ca tin cura de slabire imi caleste vointa (pt ca deh iti tre si de aia) si ma invata sa nu ma uit in gura lumii, oricat de bine intentionata ar fi. atata timp cat eu stiu ca ma straduiesc sa slabesc si stiu ca am un program haotic, si am ajuns experta in a jongla mesele, punctele, sport etc....nu imi pasa efectiv. egal ca aceste comentarii vin de la familie, prieeni, cunoscuti, sau vanzatoare "binevoitoare". Meniu Luni 05.02.2007 Alimente Cantitate Punctaj toast 2 felii 2 margarina 1 cafea 2 lingurite coffeeta 1 covrig 2.5 parmezan 0.5 conopida 0 morcov 0 parmezan 1.5 iaurt fructe 0.8 fitness 1 buc 0.8 toast 1 felie 1 clemetina 0 11.1p din 20p....sper sa mai economisesc ceva, pt ca am impresia ca sambata ma paste un bellini. diseara merg la pilates...ma gandeam ca este excelent ca nu stiu cum sa punctez, pt ca asa nu imi mananc punctele din sport...alea de la bicla, asta e...dar cele de la pilates, nu. |
| bubbles |
05-02-2007, 11:48 AM
|
bravo dylly..pe mine me plictiseste pillates si azi nu am chiar nici un chef de mers la sala ca simt ca vin rusii sa ma enerveze iar
uitati poza cu belna de "moi" sa nu va speriati de par...ami ncercat sa fac ceva si mi`a iesit total anapoda..parca am o capita in cap ![]() Acest mesaj a fost editat de Nessie: 05-02-2007, 01:45 PM -------------------- |
| anca veselie |
05-02-2007, 11:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
NU ESTI BALENA
-------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 11:54 AM
|
|
bubbles, in primul rand nu esti balena...si te rog sa nu ii iei titlul lui dylly, ca ne suparam
in al doilea rand...dylly are genunchii cam praf, deci in afara de inot (dar hm...sa zicem ca afara e frig si nu are dylly chef de o raceala) si pilates, pt ca e mai lent, nu prea am optiuni. buf. |
| Pisik |
05-02-2007, 11:54 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
bravo dylly..pe mine me plictiseste pillates si azi nu am chiar nici un chef de mers la sala ca simt ca vin rusii sa ma enerveze iar uitati poza cu belna de "moi" sa nu va speriati de par...ami ncercat sa fac ceva si mi`a iesit total anapoda..parca am o capita in cap Unde te-oi vedea tu balena, nu stiu...eu daca incerc sa imi pun o fusta de dimensiunile alea pe mine o luati cu toatele la fuga Pe bune, in afara de vreo 2-3 fete, voi toate stati cu noi asa, din politete, pt ca de slabit pe cuvant daca aveti de unde dragelor. Ma uitam si la pozele lui Lacry si ma minunam! Pai de unde mai vrei sa slabesti suflete? La fel si Emu, ma rog....pe mine una ma complexati groaznic -------------------- |
| uka |
05-02-2007, 11:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Unde e balena k eu nu o vad??
-------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 11:55 AM
|
|
pisik, sentimentele lui dylly exprimate inteligibil...sau lizibil, mai bine zis
|
| ady_raluk |
05-02-2007, 11:58 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
balenaaaaaaaaa??? bubbles ce bai ai?? ca sa ma exprim asa?? asa e cum zice pisik...eu una sigur am de unde da jos la 1.73, 84 kg..si doua mingi enorme
-------------------- |
| bubbles |
05-02-2007, 11:59 AM
|
multumesc fetele
eu imi vad picioare acuma ca pe niste butuci poate si din cauza ca mi se par umflate de la retentia de apa pisik ajungi tu inapoi la kg pe care le`ai avut.. sa va mai pov o faza si plec in oras ma duc la o pr sa imi scot la imprimanta lista ca o uitasem aks si mama ei imi zice ca stie ea o col care tien o dieta usoara si cu care a slabit fff mult...si ca cica numara puncte..si am inceput sa rad si i`am zis ca aia o tin si eu... a zis femei aca de cand cu col ei..mai multe femei au inceput sa tina..mai ales ca femeia aia cik era plinuta bine si acum e ca trasa prin inel -------------------- |
| anaoi |
05-02-2007, 12:01 PM
|
|
tare faza....super....
distreaza-te in oras is ptnoi, cele incuiate in birouri, fir-ar sa fie |
| Pisik |
05-02-2007, 12:59 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Numar minutele pana la masa de rpanz, ca mi-e o foameeee!
Eu zilele astea incerc sa ma autopedepsesc, sa vedem daca reusesc, poate sochez un pic organismul si isi revine si cantarul. Nu sariti, ca mananc de toate, vreau vreo 3 zile sa fac un soi de dezintoxicare, adica sa pap un pic mai putin, ca nu ma simt prea bine dupa dezmatul din week-end Eu zic totusi ca meniul arata echilibrat MD - iaurt prodlacta - 0,5p - fulgi grau fara zahar - 1,5p - miere - 0,5p P - pui 150 gr - 3p - 1 lingurita ulei - 1,5p - salata - 0 - Exquisa fitline - 2p 2 mandarine si un mar Diseara nu stiu, cred ca pap la mega intalnirea care se termina cu dinner si cocktail; sper sa aiba ceva salate, daca nu, zic skip si pap acasa, doar ca ajung tarziu ca am si epilat si parca vad ca lesin pe acolo -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:27 PM |