![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
08-02-2007, 02:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
MI se pare mie sau a disparut Nessie???
-------------------- |
| Nessie |
08-02-2007, 02:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.044 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine cu o parere, chiar daca nu sunt neuron.
Eu am inetels din ultimele voastre replici ca va leaga o prietenie puternica, aveti multe in comun, dar aveti si alte lucruri care va deosebesc, griji, preocupari, familie, serviciu, scoala etc. ceea ce mi se pare normal. Toate simtiti nevoia de comunicare, dar fiecare in felul ei. Parerea mea e sa nu lasati astenia de primavara sa schimbe ce aveti voi, adica o prietenie puternica. Am impresia ca doar asta este la mijloc: astenia. Referitor la mesajele postate, va spun cum incerc eu sa fac: - daca sunt mesaje care nu mi se par importante, le trec cu vederea - daca ma intereseaza, citesc cu atentie si tin minte - daca simt nevoia sa ma implic, spun ce am de spus. Poate mie nu mi se pare important un anumit mesaj sau poate chiar mi se pare fara rost, dar ma gandesc mereu ca poate pentru cel care l-a spus sau pentru cel caruia ii este adresat inseamna ceva. Asta se intampla cand este o comunitate mai mare: selectezi ce iti place si ingori ce nu te reprezinta. Nu cred ca se poate ca toata lumea sa fie 100% multumita. PS: ca fapt divers, ca am vazut ca s-a adus in discutie, cand ati venit pe Oneden ati avut libertate sa faceti ce vreti la neuroni, asa cum fiecare fata are libertatea sa faca ce vrea la sectiunea de jurnale. Nu va ingradeste nimeni dreptul la exprimare, asa ca simtiti-va bine acolo unde doriti. E alegere fiecareia. PS2: Pazea ca scrie Nessie...sa vezi ce ne-o luam dupa ceafa acum sa ne facem cefele accesibile? ridicam parul de pe ceafa, etc.? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
08-02-2007, 03:03 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumim pentru sfaturi si pentru atentie,Nessie !
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anaoi |
08-02-2007, 03:05 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
si ca nu a dat prea tare
|
| himere2005 |
08-02-2007, 03:18 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu zic asa, ca si noni cam tot asta a vrut sa spuna: cand avem ceva pe suflet, venim, ne descrcam aici sau vorbim despre dieta, cand vrem sa discutam si altceva, subiecte de interes general sa discutam la subiectele create...cred ca e cel mai bine asa si nici nu ne plafonam
nusa, mie mi-e tare dor de tine, esti, acici, ne citesti, dar nu mai zici nimic -------------------- ![]() |
| Monic |
08-02-2007, 03:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
bine ca ne-am descarcat
propun sa avem o data pe luna o zi de cearta, ca sa mai scapam de tensiunea acumulata. Dylly va veni cu propuneri de pedepse -------------------- ![]() |
| anaoi |
08-02-2007, 03:23 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
adik da, dylly sa devina sadicul si sa numai zica nimeni nimic de frica, nu????
adik dylly exprima intentiile criminale ale restului de neuroni, si numai dylly sa o ia pe coaja, oder? |
| nusarich |
08-02-2007, 03:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
eu zic asa, ca si noni cam tot asta a vrut sa spuna: cand avem ceva pe suflet, venim, ne descrcam aici sau vorbim despre dieta, cand vrem sa discutam si altceva, subiecte de interes general sa discutam la subiectele create...cred ca e cel mai bine asa si nici nu ne plafonam nusa, mie mi-e tare dor de tine, esti, acici, ne citesti, dar nu mai zici nimic himere, esti o draguta. nu, nu s-a intamplat mare lucru in principal, aceleasi multe treburi la serviciu, acasa, v-am povestit ca am avut babuinul bolnav si am stat mai mult dupa el, am avut si un eveniment neplacut (ne-a murit un coleg sambata), in fine, multe si cu mult consum de energie. cu dieta ce sa zic, eu continui, cantarul e cand asa, cand asa... nu am noutati in privinta asta. -------------------- |
| himere2005 |
08-02-2007, 03:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tulip, tu ai avut niste probleme si ai avut de alergat...vine in curand sesiunea si la tine,...in afara de asta mai ai ceva de adaugat la discutia anterioara, acum, cat e proaspat subiectul
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 08-02-2007, 03:35 PM -------------------- ![]() |
| Deea |
08-02-2007, 03:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
bine ca ne-am descarcat propun sa avem o data pe luna o zi de cearta, ca sa mai scapam de tensiunea acumulata. Dylly va veni cu propuneri de pedepse foarte buna ideea cu o zi pe luna sa "ne paruim". eu propun data de 13...pt. cele care au superstitii macar sa fie "paruiala" singurul lucru rau pe ziua respectiva. -------------------- ![]() |
| anaoi |
08-02-2007, 03:37 PM
|
|
a
deci facem as ais spat viitoare??? suuuuuuper . eu voi antrenata d enemti. |
| Deea |
08-02-2007, 03:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
[mai bine sa avem ce avem de spus si sa gasim impreuna solutii ...e ca intr-o casnicie...la primele altercatii ca sa zic asa egoistii renunta la relatie, dar cel ce iubeste si tine la celalalt va cauta intodeauna solutii ca sa se treaca peste si sa se imbunatateasca ceva ...unde gresim? nu gresim nicaieri, doar ca nu stam ca la gradi cu mana ridicata din 2 in doua minute sa spunem "doamna gigel m-a intepat cu creionul" , "domana vasilica vorbste" ... adunam ce adunam si ne apuca bazdacii din cand in cand. a deci facem as ais spat viitoare??? suuuuuuper . eu voi antrenata d enemti. mama luna asta e si marti si 13...sa vezi atunci distractie -------------------- ![]() |
| anaoi |
08-02-2007, 03:39 PM
|
|
nu avem vasilica printre noi
|
| Tulip |
08-02-2007, 03:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Himere,eu am de alergat aproape zilnic....si sunt un pic stresata....se apropie si sesiunea.....nu prea am chef de nimic....
In rest sunt ok,nu sunt suparata pe nimeni -------------------- |
| irinush |
08-02-2007, 03:42 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 743 Inscris: 12-08-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 112 Dispozitie: mor de cald, ca de obicei Sex: Feminin |
Buna ziua!
nu am mai intrat o zi si uite unde nimeresc! si ca sa incep cu discutiile depsre "paruiala": Deea, pe 13, luna asta e ziua mea si mai pica si marti! macar acum hai sa alegem o alta zi pt asta! nici eu nu am mai scris din lipsa de timp, evident si din motivul ca nu prea am ce sa scriu, viata mea e chiar monotona rau ... imi pare extrem de rau ca Geo a decis sa plece, mie personal imi place tare mult de ea. cu dieta stau ok, desi nu am mai slabit, ma mentin in puncte, ba mai fac si economii sa am pt duminica, cand sigur voi depasi. meniurile nu le mai postez, pt ca nu reusesc intotdeauna sa respect toate regulile ww, asa ca ... ce rost mai are ... va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:43 PM |