left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
uka
mesaj 08-02-2007, 02:47 PM
Mesaj #766

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

MI se pare mie sau a disparut Nessie???

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 08-02-2007, 02:54 PM
Mesaj #767

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.044
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Fetelor, sper sa ma primiti si pe mine cu o parere, chiar daca nu sunt neuron. floare.gif

Eu am inetels din ultimele voastre replici ca va leaga o prietenie puternica, aveti multe in comun, dar aveti si alte lucruri care va deosebesc, griji, preocupari, familie, serviciu, scoala etc. ceea ce mi se pare normal.

Toate simtiti nevoia de comunicare, dar fiecare in felul ei. Parerea mea e sa nu lasati astenia de primavara sa schimbe ce aveti voi, adica o prietenie puternica. Am impresia ca doar asta este la mijloc: astenia.

Referitor la mesajele postate, va spun cum incerc eu sa fac:
- daca sunt mesaje care nu mi se par importante, le trec cu vederea
- daca ma intereseaza, citesc cu atentie si tin minte
- daca simt nevoia sa ma implic, spun ce am de spus.

Poate mie nu mi se pare important un anumit mesaj sau poate chiar mi se pare fara rost, dar ma gandesc mereu ca poate pentru cel care l-a spus sau pentru cel caruia ii este adresat inseamna ceva. Asta se intampla cand este o comunitate mai mare: selectezi ce iti place si ingori ce nu te reprezinta. Nu cred ca se poate ca toata lumea sa fie 100% multumita.

PS: ca fapt divers, ca am vazut ca s-a adus in discutie, cand ati venit pe Oneden ati avut libertate sa faceti ce vreti la neuroni, asa cum fiecare fata are libertatea sa faca ce vrea la sectiunea de jurnale. Nu va ingradeste nimeni dreptul la exprimare, asa ca simtiti-va bine acolo unde doriti. E alegere fiecareia. hug.gif Sunt unii useri care nu cunosc idieta sau alte forumuri pe unde am mai fost si nu inteleg unele lucruri, dar ma gandesc ca e si dreptul lor sa spuna ce gandesc, asa ca nu va suparati una pe alta pentru o vorba. Ma refer aici in special la Brunette, care si-a spus parerea la subiectul cu spiritul comunitatii.

PS2: grin.gif Internetul are marele dezavantaj ca ia 50% din comunicare: dispare intonatia si mimica fetei. Astea pot spune multe. Va rog ganditi-va ce a vrut sa spuna cineva inainte sa va suaprati. Poate a facut o gluma, dar din scris nu reiese asta, poate daca erati fata in fata, va dadeati seama imediat.

CITAT(anaoi @ 08-02-2007, 02:43 PM) *

CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 04:37 PM) *

Pazea ca scrie Nessie...sa vezi ce ne-o luam dupa ceafa acum )).gif

sa ne facem cefele accesibile? ridicam parul de pe ceafa, etc.?
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif hai ca va recunosc acum! tease.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 08-02-2007, 03:03 PM
Mesaj #768

Elefant

Raspunsuri: 9.525
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Multumim pentru sfaturi si pentru atentie,Nessie ! give_rose.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 08-02-2007, 03:05 PM
Mesaj #769

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

si ca nu a dat prea tare
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 03:18 PM
Mesaj #770

Lama

Raspunsuri: 5.845
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu zic asa, ca si noni cam tot asta a vrut sa spuna: cand avem ceva pe suflet, venim, ne descrcam aici sau vorbim despre dieta, cand vrem sa discutam si altceva, subiecte de interes general sa discutam la subiectele create...cred ca e cel mai bine asa si nici nu ne plafonam wink1.gif

nusa, mie mi-e tare dor de tine, esti, acici, ne citesti, dar nu mai zici nimic sad.gif ...iti este bine? ceva s-a intamplat de nu mai scrii, ca tu scriai zilnic, chiar si numai seara cand erai ocupata si mi se pare ca dadeai sfaturi intelepte. ai ceva pe suflet?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 08-02-2007, 03:20 PM
Mesaj #771

Iepuras

Raspunsuri: 1.635
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

bine ca ne-am descarcat fingers.gif
propun sa avem o data pe luna o zi de cearta, ca sa mai scapam de tensiunea acumulata.
Dylly va veni cu propuneri de pedepse tata.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 08-02-2007, 03:23 PM
Mesaj #772

Koala

adik da, dylly sa devina sadicul si sa numai zica nimeni nimic de frica, nu????
adik dylly exprima intentiile criminale ale restului de neuroni, si numai dylly sa o ia pe coaja, oder?
+Quote Post
nusarich
mesaj 08-02-2007, 03:30 PM
Mesaj #773

Iepuras

Raspunsuri: 1.915
Membrul Nr.: 80

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 05:18 PM) *

eu zic asa, ca si noni cam tot asta a vrut sa spuna: cand avem ceva pe suflet, venim, ne descrcam aici sau vorbim despre dieta, cand vrem sa discutam si altceva, subiecte de interes general sa discutam la subiectele create...cred ca e cel mai bine asa si nici nu ne plafonam wink1.gif

nusa, mie mi-e tare dor de tine, esti, acici, ne citesti, dar nu mai zici nimic sad.gif ...iti este bine? ceva s-a intamplat de nu mai scrii, ca tu scriai zilnic, chiar si numai seara cand erai ocupata si mi se pare ca dadeai sfaturi intelepte. ai ceva pe suflet?

himere, esti o draguta. hug.gif sfaturi am dat cand am simtit nevoia. n-am mai scris, dar am citit ce s-a scris.
nu, nu s-a intamplat mare lucru in principal, aceleasi multe treburi la serviciu, acasa, v-am povestit ca am avut babuinul bolnav si am stat mai mult dupa el, am avut si un eveniment neplacut (ne-a murit un coleg sambata), in fine, multe si cu mult consum de energie.
cu dieta ce sa zic, eu continui, cantarul e cand asa, cand asa... nu am noutati in privinta asta.

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 03:34 PM
Mesaj #774

Lama

Raspunsuri: 5.845
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

tulip, tu ai avut niste probleme si ai avut de alergat...vine in curand sesiunea si la tine,...in afara de asta mai ai ceva de adaugat la discutia anterioara, acum, cat e proaspat subiectul tease.gif eu zic ca e mai bine sa avem ce avem de spus si sa gasim impreuna solutii ...e ca intr-o casnicie...la primele altercatii ca sa zic asa egoistii renunta la relatie, dar cel ce iubeste si tine la celalalt va cauta intodeauna solutii ca sa se treaca peste si sa se imbunatateasca ceva ...unde gresim?

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 08-02-2007, 03:35 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 08-02-2007, 03:35 PM
Mesaj #775

Iepuras

Raspunsuri: 1.505
Membrul Nr.: 79

CITAT(Monic @ 08-02-2007, 05:20 PM) *

bine ca ne-am descarcat fingers.gif
propun sa avem o data pe luna o zi de cearta, ca sa mai scapam de tensiunea acumulata.
Dylly va veni cu propuneri de pedepse tata.gif

foarte buna ideea cu o zi pe luna sa "ne paruim". eu propun data de 13...pt. cele care au superstitii macar sa fie "paruiala" singurul lucru rau pe ziua respectiva. smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 08-02-2007, 03:37 PM
Mesaj #776

Koala

a
deci facem as ais spat viitoare??? suuuuuuper . eu voi antrenata d enemti.
+Quote Post
Deea
mesaj 08-02-2007, 03:39 PM
Mesaj #777

Iepuras

Raspunsuri: 1.505
Membrul Nr.: 79

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 05:34 PM) *

[mai bine sa avem ce avem de spus si sa gasim impreuna solutii ...e ca intr-o casnicie...la primele altercatii ca sa zic asa egoistii renunta la relatie, dar cel ce iubeste si tine la celalalt va cauta intodeauna solutii ca sa se treaca peste si sa se imbunatateasca ceva ...unde gresim?

nu gresim nicaieri, doar ca nu stam ca la gradi cu mana ridicata din 2 in doua minute sa spunem "doamna gigel m-a intepat cu creionul" , "domana vasilica vorbste" ... adunam ce adunam si ne apuca bazdacii din cand in cand.

CITAT(anaoi @ 08-02-2007, 05:37 PM) *

a
deci facem as ais spat viitoare??? suuuuuuper . eu voi antrenata d enemti.

mama luna asta e si marti si 13...sa vezi atunci distractie

--------------------
Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 08-02-2007, 03:39 PM
Mesaj #778

Koala

nu avem vasilica printre noi
+Quote Post
Tulip
mesaj 08-02-2007, 03:40 PM
Mesaj #779

Taz

Raspunsuri: 3.412
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Himere,eu am de alergat aproape zilnic....si sunt un pic stresata....se apropie si sesiunea.....nu prea am chef de nimic.... dry.gif dry.gif dau vina pe astenia de primavara,chit ca e inca februarie grin.gif grin.gif

In rest sunt ok,nu sunt suparata pe nimeni smile.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
irinush
mesaj 08-02-2007, 03:42 PM
Mesaj #780

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

Buna ziua!
nu am mai intrat o zi si uite unde nimeresc! si ca sa incep cu discutiile depsre "paruiala": Deea, pe 13, luna asta e ziua mea si mai pica si marti! macar acum hai sa alegem o alta zi pt asta! pupic.gif

nici eu nu am mai scris din lipsa de timp, evident si din motivul ca nu prea am ce sa scriu, viata mea e chiar monotona rau ... imi pare extrem de rau ca Geo a decis sa plece, mie personal imi place tare mult de ea.

cu dieta stau ok, desi nu am mai slabit, ma mentin in puncte, ba mai fac si economii sa am pt duminica, cand sigur voi depasi. meniurile nu le mai postez, pt ca nu reusesc intotdeauna sa respect toate regulile ww, asa ca ... ce rost mai are ...

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post

250 Pagini V « < 50 51 52 53 54 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-10-2008 - 01:43 PM