left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
_noni_
mesaj 08-02-2007, 03:42 PM
Mesaj #781

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)
Sex: Feminin

eu simt nevoia sa ma mai explic inca o data aici. subiectul pe care l-am initiat NU FACE TRIMITERE LA NEURONII WW!!!

voi imi sunteti la ora asta cei mai dragi prieteni si ma doare sufletul sa credeti ca va reneg!

m-am gandit o perioada daca ar trebui sa initiez subiectul respectiv sau nu, pentru ca m-am gandit ca probabil vor fi unele perosoane care probabil vor intelete gresit mesajul, din motive pe care le-a enumerat Nessie mai sus.

tot ce mi-am dorit eu a fost sa atrag atentia la unele scapari ale noastre, (spun ale noastre pentru ca si eu am postat uneori aiurea si sentimentul nu a fost tocmai placut - aveam senzatia ca fac ceva fals si de complezenta, desi nu astea erau intentiile mele), tocmai sa nu cadem in capcana in care am cazut si pe alte forumuri, si de unde ne-am plictisit si am plecat.

voiam sa spun doar sa nu incercam sa fim fortate si sa scriem doar de dragul de a scrie si a vedea cum cresc paginile. cu siguranta ca noi putem mai mult!

si tocmai pentru ca Neuronii sunt un subiect mai special unde chiar putem sa fim in intregime noi insine, cu bune si cu rele, mi s-a parut aiurea admosfera care se instalase aici, aceea stereotipa de "am facut nuj ce -BRAVO, am facut nuj ce -Bravo!"

ce voiam eu sa zic e ca atunci cand scriem sa scriem ceva concret care sa-i permita celuilalt sa-si dea seama de trairile si sentimentele noastre, si cand raspundem sa nu raspundem de-a valma tuturor celor care au scris de cand am citit noi ultima oara, doar de dragul de a le raspunde, chiar daca adresam doar un cuvant, si oricum nu ne intereseaza ce-au scris, sau nici macar n-am citit, ci doar am trecut in diagonala peste posturile lor.

uff, nici nu stiu cum sa ma explic mai bine, VA IUBESC, NU VREAU SA VA PIERD!! blushing.gif give_rose.gif
si o sa mai explic inca de o mie de ori daca va fi nevoie! numai sa nu ajunga la voi altceva decat ce mi-am dorit!

off-topic: atitudini de genul "imi iau jucariile si plec", ma scuzati dar mie mi se par puerile.cred ca ar trebui sa invatam sa-i ascultam si pe altii, critica poate fi uneori constructiva, atata timp cat e motivata si avem rabdare sa-i intelegem intentiile.

si inca ceva: nimeni nu e perfect!!! trebuie sa mergem inainte cu bune si cu rele, si sa-i tragem pe toti dupa noi, chiar daca unii au perioade mai proaste descat cei din frunte. de-aia suntem o comunitate, sa ne ajutam intre noi!! give_rose.gif

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 03:46 PM
Mesaj #782

Panda

Raspunsuri: 8.036
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

2 intrebari am si eu rapide si legate de WW daca vreti sa imi raspundeti give_rose.gif
a) am gasit niste pliculete de ceai cu fructe de padure dar nu scrie nimic pe ele...oare se puncteaza?(va intreb fiindca ceaiul instant avea 0.3p la 1lgta)
cool.gif daca pe pasta de tomate nu scrie ca are zahar cat o punctez?

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-02-2007, 03:46 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Deea
mesaj 08-02-2007, 03:46 PM
Mesaj #783

Iepuras

Raspunsuri: 1.505
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Bine Irinush, lun asta nu ne mai paruim...oricum ne-am paruit o data pe februarie smile.gif

Noni, foarte frumos ai explicat, in mare cam asta e si atitudinea mea doar ca eu ma exprim mai direct si nu "ambalez" frumos mesajele.

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 03:47 PM
Mesaj #784

Lama

Raspunsuri: 5.845
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu as baga 0 pe linie bubbles rolleyes.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 08-02-2007, 03:47 PM
Mesaj #785

Lama

Raspunsuri: 5.340
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

si eu cred ca este ca intr-un cuplu, fiecare trebuie sa dea un pic de la el.
avem zile mai proaste, cand abia ne suportam pe noi, si zile mai bune cand putem fi mai intelegatoare.
e mai bine sa-si spuna fiecare oful si sa nu tina in interior, ca la un moment dat se sparge buba, cum a fost azi!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Deea
mesaj 08-02-2007, 03:48 PM
Mesaj #786

Iepuras

Raspunsuri: 1.505
Membrul Nr.: 79

CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 05:46 PM) *

2 intrebari am si eu rapide si legate de WW daca vreti sa imi raspundeti give_rose.gif
a) am gasit niste pliculete de ceai cu fructe de padure dar nu scrie nimic pe ele...oare se puncteaza?(va intreb fiindca ceaiul instant avea 0.3p la 1lgta)
cool.gif daca pe pasta de tomate nu scrie ca are zahar cat o punctez?

eu nu le punctez, cred ca au totusi niste urme vagi de zahar dar nu atat de mult incat sa depaseasca portia de zahar gratis permis de WW zilnic.

daca nu are nici ulei nu punctezi...si cred ca nu are.

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 08-02-2007, 03:50 PM
Mesaj #787

Iepuras

Raspunsuri: 1.914
Membrul Nr.: 80

bubbles, ceaiul de fructe la pliculete nu cred ca are puncte. ceaiul instant are zahar din cate stiu eu. la fel si cu pasta de tomate (parerea mea) nu ce puncteaza daca nu are zahar, ca doar e numai din rosii si sare (si conservanti ceva probabil)

--------------------
+Quote Post
Anna
mesaj 08-02-2007, 03:50 PM
Mesaj #788

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Pt fetele interesate de rochii de mireasa, ce ziceti de astea?
mie mi-au placut f f mult. Sry daca deja ati mai postat situl asta.
Nu-i asa ca sunt superbe? give_rose.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 03:53 PM
Mesaj #789

Panda

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 05:47 PM) *

eu as baga 0 pe linie bubbles rolleyes.gif

CITAT(Deea @ 08-02-2007, 05:48 PM) *

eu nu le punctez, cred ca au totusi niste urme vagi de zahar dar nu atat de mult incat sa depaseasca portia de zahar gratis permis de WW zilnic.

daca nu are nici ulei nu punctezi...si cred ca nu are.

multumesc hug.gif ...atunci nu le punctez...pasta de tomate e de la Mandy si ingrdiente scrie concentrat pasta de tomate si sare smile.gif
sunt fericita de 2 lucruri: mi`am gasit iaurt milli si lapte cu 0.1% grasime cheer.gif ceea ce aici e ff greu de gasit yahoo.gif si am vazut iaurt jogobella de fructe

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
irinush
mesaj 08-02-2007, 03:53 PM
Mesaj #790

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

CITAT(Deea @ 08-02-2007, 05:46 PM) *

Bine Irinush, lun asta nu ne mai paruim...oricum ne-am paruit o data pe februarie smile.gif

Multumesc, apreciez! )).gif

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
_noni_
mesaj 08-02-2007, 03:55 PM
Mesaj #791

Nevastuica

Raspunsuri: 928
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

annaiss, cu riscul de a-mi lua 10.000 de bate in cap si un sut in fund de la fiecare, te rog ,posteza rochiile si la subiectul nunti ! acolo il pot vedea si fetele care sunt interesate de rochii si care nu citesc neaparat Neuronii WW.

multumesc anticipat pentru intelegere!

}{

Acest mesaj a fost editat de _noni_: 08-02-2007, 03:55 PM

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Monic
mesaj 08-02-2007, 03:57 PM
Mesaj #792

Iepuras

Raspunsuri: 1.635
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

CITAT(irinush @ 08-02-2007, 04:42 PM) *

Buna ziua!
nu am mai intrat o zi si uite unde nimeresc! si ca sa incep cu discutiile depsre "paruiala": Deea, pe 13, luna asta e ziua mea si mai pica si marti! macar acum hai sa alegem o alta zi pt asta! pupic.gif

nici eu nu am mai scris din lipsa de timp, evident si din motivul ca nu prea am ce sa scriu, viata mea e chiar monotona rau ... imi pare extrem de rau ca Geo a decis sa plece, mie personal imi place tare mult de ea.

cu dieta stau ok, desi nu am mai slabit, ma mentin in puncte, ba mai fac si economii sa am pt duminica, cand sigur voi depasi. meniurile nu le mai postez, pt ca nu reusesc intotdeauna sa respect toate regulile ww, asa ca ... ce rost mai are ...

va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Irinush, eu zic asa: chiar daca ne paruim marti pe 13 tu vei primi o extra-paruiala de ziua ta. Si pupiceii dupa wink1.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
ghemotoc
mesaj 08-02-2007, 03:58 PM
Mesaj #793

Soparla

Raspunsuri: 254
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 223

buna la toate
deci sa raportez... cantarul tot scade cheer.gif de 2 saptamani si jumatate de cand am inceput WW dar problema mea e ca tot nu.mi gasesc blugi... si nici nu.mi trebuie nu stiu ce marime (2/287 depinde de firma) dar in fine...
himere parca ma intrebai de poze... da sunt si eu p.acolo, pe langa nepotzelele de care sunt mandra de parca ar fi ale mele (as vrea eu baby.gif... naughty.gif ) si am mai pus o poza cu mine (doar fata ca restul e in constructie hi hi hi lol.gif ) si sper ca maine o sa reusesc sa pun si niste poze de la nunta noastra biggrin.gif...
mai am o intrebare... kilo-kick.ul se poate face si fara albus? ca mie tare mi.e scarba de asa ceva... adica albus crud?????????
+Quote Post
irinush
mesaj 08-02-2007, 03:59 PM
Mesaj #794

Veverita

Raspunsuri: 743
Inscris: 12-08-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 112
Dispozitie: mor de cald, ca de obicei

hai ma Monic ... da` ce-am facut asa rau?! )).gif

--------------------
re-start ww 08 ianuarie 2007:

Imagine

David la mare
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 04:00 PM
Mesaj #795

Panda

huh..o intrebare si gata lol.gif no offense
deci...daca imi pun 120 g paste la fiert si le fac cu o cutie de ton in suc propriu ,ciuperci si sos se ajunge la 4 p toata compozitia...intrebarea mea este.. pastele le punctez de 2 ori(adik 4 p) sau pun 1 p o data pt 60g si ink 1p apoi bang.gif cred ca v`am omorat cu explicatia asta )).gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post

250 Pagini V « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 07:14 PM