left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

250 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 9, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Pisik
mesaj 08-02-2007, 07:00 PM
Mesaj #931

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.450
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine
Sex: Feminin

lol.gif lol.gif lol.gif Nu sunteti normale fetelor, dar mi-ati day idei naughty.gif Maine dimineata sunt cu punga de saci de gunoi dupa mine devil.gif Nu de alta, dar chair nu stiu cat il mai suport. Ieri mi s-a laudat toata dimineata ce super laptop si-a luat el si cu cat nu il bagam in seama cu atat imi dadea detalii, cat de mic si usor e, cat a costat, ca cica a costat 3000 de dolari la care eu "e, dar nu e draga chiar asa mult, inseamna vreo mie sase sute de euro" la care el plin de nervi ca nu, ca face o mie opt sute, etc. pana la urma a renuntat. Azi a inceput sa tune si sa fulgere ca "de ce nu trimitem nu stiu ce carti la dealeri si stam sa ne ocupe spatiu" adica de ce nu trimit eu...l-am ignorat complet....si uite asa cu el....sa il bagi in multiplii saci nu numai in unul lol.gif

Asa, May, am mai spus ca eu nu ma supar pe voi niciodata, d-apai atunci cand dati sfaturi bune de urmat pupic.gif
Nu am facut fursecuri dar am asta seara in plan naughty.gif
Lacry, super masinuta (eu am lucrat si la Citroen, in 2003 pana in 2004 in martie). Mooama, deci prin asa trec cand se termina leasingu-ul la masina, noroc ca mai am peste 3 ani.

Hai sa va pun meniul de azi si pe cel de ieri ca sunt restanta. asta seara am si un nepermis (bip neagra, totusi nu e cu alte minuni). dar tot am economisit 3pcte cheer.gif Maine sper la mai multe. asa ar trebui.

Meniu ieri
iaurt 1
fulgi grau 50 gr 3
cartofi 2
crema peste 1,5
paine cu fasole batuta 1,5
banana 1
paine 3,0
crema peste 1,5
iaurt 0,5
wassa 0,5
extra fructe 1,0
dulce 0,50
Total: 17 pcte din 20

Meniu azi
paine 2
branza fitness 1
sunca 0,5
pui 2
Exuisa fructe 2
chifla neagra 2,5
fulgi 2
iaurt 0,5
wassa 0,5
extra fructe 1
dulce 3

Ce parere aveti? bip am papat 30 grame, credeti ca face mai mult? ca era neagra unsure.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 07:06 PM
Mesaj #932

Lama

Raspunsuri: 5.845
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

Imagine
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea grin.gif ...asta apropos de ce zicea lacry

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

bubbles
mesaj 08-02-2007, 07:07 PM
Mesaj #933

Panda

Raspunsuri: 8.269
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

pisik sau miha voi parca v`ati luat logan in leasing nu?am o intrebare... cat ati dat avans si cat a tb sa aveti salariul ca sa puteti sa faceti leasing...
va intreb fiindca vara babuinului vrea sa isi ia logan in leasin si nu au dcat 4000E ca sa dea avans iar el are 550lei salarul si tb sa puna pe cineva girant si cred ca tb cineva cu un salar mare...
au mai vrut sa scoata din banca si l`au rugat pe babuin sa o faca ca el are 1300 salarul si acum cred ca o sa il roage sa ii fie girant si ca sa stim daca tb sa gasim niste motive placute incat sa nu se supere smile.gif
a..si actele care le faceti la inceput sunt si alea cam 30 mil de lei nu?

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Lacry
mesaj 08-02-2007, 07:09 PM
Mesaj #934

Marmota

Raspunsuri: 1.384
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

Pisik, eu iau kcal de pe ambalaj, calculez punctele si aproximez okiometric... eu credeam ca bip inseamna orice e dulce, dar, dupa postarea ta de acum, inteleg ca asa ziceti numai la cioco... blink.gif sau gresesc?

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 09:06 PM) *

Imagine
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea grin.gif ...asta apropos de ce zicea lacry

hihihi lol.gif

revin peste 2 ore...
ma duc sa-mi "joc" progenitura, ca numai asa pot sa-lmai calmez dry.gif

--------------------
+Quote Post
_noni_
mesaj 08-02-2007, 07:10 PM
Mesaj #935

Nevastuica

Raspunsuri: 929
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 07:06 PM) *

Imagine

doamne, Himere ce buburuza poznasa ai! pupic.gif si ce ma distrea e ca ea isi si da seama ca a facut o prostie, se vede in privirea ei, nu?

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 07:13 PM
Mesaj #936

Lama

nu stiu cum de a intrat in camara, a gasit cutia, a stiut sa o desurubeze si si-a bagat nasul acolo ...nu stiam eu de ce e liniste...asta ieri....acum am cocotat multe chestii mai sus in camara blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 08-02-2007, 07:13 PM
Mesaj #937

Iepuras

Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 07:07 PM) *

pisik sau miha voi parca v`ati luat logan in leasing nu?am o intrebare... cat ati dat avans si cat a tb sa aveti salariul ca sa puteti sa faceti leasing...
va intreb fiindca vara babuinului vrea sa isi ia logan in leasin si nu au dcat 4000E ca sa dea avans iar el are 550lei salarul si tb sa puna pe cineva girant si cred ca tb cineva cu un salar mare...
au mai vrut sa scoata din banca si l`au rugat pe babuin sa o faca ca el are 1300 salarul si acum cred ca o sa il roage sa ii fie girant si ca sa stim daca tb sa gasim niste motive placute incat sa nu se supere smile.gif
a..si actele care le faceti la inceput sunt si alea cam 30 mil de lei nu?

de ce trebuie neaparat in leasing??? nu e mai usor prin credit?? eu zic ca da.. si la avansul de 400euro e chiar bine.. tata a dat cam 130 mil, adica pana in 4000 euro, rata lunara la 110 euro la un salariu net de 1300 ron pe 10 ani..

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 07:14 PM
Mesaj #938

Panda

CITAT(himere2005 @ 08-02-2007, 09:06 PM) *

Imagine

lol.gif lol.gif lol.gif cat e de scumpa wink1.gif pare foarte multumita de ceea ce a facut

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 08-02-2007, 07:16 PM
Mesaj #939

Elefant

Raspunsuri: 9.649
Membrul Nr.: 87

Pisik,nu ai legume,grasimi bune....Ai doar uscaturi ( adica nu ai mancare gatita ) dar banuiesc ca asta e din cauza job-ului. In rest e ok.

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
uka
mesaj 08-02-2007, 07:17 PM
Mesaj #940

Iepuras

Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

HIMERE e o dulce fata asta a ta, zuzi ca si mama ei...si ce de dintzisori are...

--------------------
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 07:26 PM
Mesaj #941

Panda

uka lui oricum nu`i face la 5mil jumatate pe luna ca de aia l`a rugat si pe babuin data trecuta..ca oricum daca zice ceva il refuzam...
cum se intoarce roata vietii...anul trecut de paste cand aveam dacia veche cu care nu puteam merge sute de km ... mi`a murit bunicul la craiova si a tb sa mergem acolo...i`am rugat sa ne dea dacia lor papuc si au zis ca nu cu diferite motive prostesti...si a tb sa mergem cu trenul..plus ca in perioada asta cat am fost la inmormantare ... vara lui cu matusa lui(a babuinului) s`au dus acasa la chei si au inceput sa ne barfeasca si sa zica ca am avut tupeu sa le cerem masina...iar acum o sa ii lasam cu buza umflata smile.gif

a..si am uitat sa spun ca datorita barfelor spuse ,mama soacra s`a suparat atat de tare incat i`a fost rau vreo cateva zile si apoi a tb sa se opereze la fiere sad.gif si sa i`o scoata impreuna cu 3 pietre

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-02-2007, 07:21 PM

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-02-2007, 07:32 PM
Mesaj #942

Taz

CITAT(danyhoney @ 08-02-2007, 09:16 PM) *

Pisik,nu ai legume,grasimi bune....Ai doar uscaturi ( adica nu ai mancare gatita ) dar banuiesc ca asta e din cauza job-ului. In rest e ok.

grasimi bune nu am, da legume au, da daca nu au pcte am uitat sa le trec in meniu doh.gif
deci, rectific: garnitura la pieptul de pui am avut o casoleta mica de inghetata plina cu fasole verde pastai si brocolli.

Lacry, eu zic bip la dulce dar in cazul asta a fost cioco neagra

Bubbles, eu am Toyota Corolla in leasing, am dat avans 5.550 de euro, pe salariu de aprox 15 mil la vremea respectiva....
pt un logan eu zic ca e ok 4400 avans si salariul ala, cred...pt ca revine rata mica daca da atata avans si atunci nu cred ca e sub de trei ori salariu (rata nu trebuie sa depaseasca 30% din salariu)

pt maine mi-am facut aceeasi casoleta plina de paste si cu sos dolmio. Maine tin post

am fugit la bicla, ca pana la 9,30 cand vine babuinul trebuie sa ma spal pe cap, sa imi fac baie si sa ma imbrac in lenjerie (se plange de nu stiu cand ca nu mai sunt si eu sexy pt el, ca eu dupa o zi ca dracu la munca sa ma intolesc in dantele am chef, da deh, tre sa tinem vie flacara si pijamaua mea cu elefanti cica nu e buna la asa ceva laugh.gif )

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 08-02-2007, 07:34 PM
Mesaj #943

Panda

da..pai au fost la dacia si au zis ca le tb un girant pt ca nu le ajunge numai salariul lui .. ei nu cred ca stiu ca numai actele de la inceput te ajung apropae 1000E ... rata le`o fixase undeva la 100 E pe luna asta daca gasesc pe cineva care sa ii gireze cu un salar maimare de 1000lei..
ei ziceau ca il roaga pe tatl lui dar taiksau nu a vrut nici data trecuta sa csoata bani pt ei ca le e frica san u ramana cu buza umflata si sa le traga din salar

pisik lol.gif si eu patesc la fel cu al meu babuin numai ca eu am o pijama cu tweety wink1.gif si mereu il aud...ca iar pijamaua asta...si a zis ca de sf valentin ma duc sa imi iau niste lenjerie siecsi biggrin.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 08-02-2007, 07:37 PM
Mesaj #944

Taz

CITAT(bubbles @ 08-02-2007, 09:34 PM) *

da..pai au fost la dacia si au zis ca le tb un girant pt ca nu le ajunge numai salariul lui .. ei nu cred ca stiu ca numai actele de la inceput te ajung apropae 1000E ... rata le`o fixase undeva la 100 E pe luna asta daca gasesc pe cineva care sa ii gireze cu un salar maimare de 1000lei..
ei ziceau ca il roaga pe tatl lui dar taiksau nu a vrut nici data trecuta sa csoata bani pt ei ca le e frica san u ramana cu buza umflata si sa le traga din salar

pisik lol.gif si eu patesc la fel cu al meu babuin numai ca eu am o pijama cu tweety wink1.gif si mereu il aud...ca iar pijamaua asta...si a zis ca de sf valentin ma duc sa imi iau niste lenjerie siecsi biggrin.gif

eu am, da am o leneeeeeee sa ma imbrac in ea, e asa comoda pijemaluta mea; mai am una cu ursuleti si e asa haioasa ca e si din aia pufoasa. si mai am una cu inima pe piept
sunt super sexy dupa parerea mea...se pare ca doar dupa a mea dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 08-02-2007, 07:40 PM
Mesaj #945

Lama

fata pisik, (nu ca eu as fi mai breaza), babuinul te vrea cu bulanele goale, intelegi )).gif ?

si cu decolteu grin.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 08-02-2007, 07:39 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post

250 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 04:17 AM