![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Pisik |
08-02-2007, 07:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Asa, May, am mai spus ca eu nu ma supar pe voi niciodata, d-apai atunci cand dati sfaturi bune de urmat Nu am facut fursecuri dar am asta seara in plan Lacry, super masinuta (eu am lucrat si la Citroen, in 2003 pana in 2004 in martie). Mooama, deci prin asa trec cand se termina leasingu-ul la masina, noroc ca mai am peste 3 ani. Hai sa va pun meniul de azi si pe cel de ieri ca sunt restanta. asta seara am si un nepermis (bip neagra, totusi nu e cu alte minuni). dar tot am economisit 3pcte Meniu ieri iaurt 1 fulgi grau 50 gr 3 cartofi 2 crema peste 1,5 paine cu fasole batuta 1,5 banana 1 paine 3,0 crema peste 1,5 iaurt 0,5 wassa 0,5 extra fructe 1,0 dulce 0,50 Total: 17 pcte din 20 Meniu azi paine 2 branza fitness 1 sunca 0,5 pui 2 Exuisa fructe 2 chifla neagra 2,5 fulgi 2 iaurt 0,5 wassa 0,5 extra fructe 1 dulce 3 Ce parere aveti? bip am papat 30 grame, credeti ca face mai mult? ca era neagra -------------------- |
| himere2005 |
08-02-2007, 07:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
08-02-2007, 07:07 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pisik sau miha voi parca v`ati luat logan in leasing nu?am o intrebare... cat ati dat avans si cat a tb sa aveti salariul ca sa puteti sa faceti leasing...
va intreb fiindca vara babuinului vrea sa isi ia logan in leasin si nu au dcat 4000E ca sa dea avans iar el are 550lei salarul si tb sa puna pe cineva girant si cred ca tb cineva cu un salar mare... au mai vrut sa scoata din banca si l`au rugat pe babuin sa o faca ca el are 1300 salarul si acum cred ca o sa il roage sa ii fie girant si ca sa stim daca tb sa gasim niste motive placute incat sa nu se supere a..si actele care le faceti la inceput sunt si alea cam 30 mil de lei nu? -------------------- |
| Lacry |
08-02-2007, 07:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.384 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Pisik, eu iau kcal de pe ambalaj, calculez punctele si aproximez okiometric... eu credeam ca bip inseamna orice e dulce, dar, dupa postarea ta de acum, inteleg ca asa ziceti numai la cioco...
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea hihihi revin peste 2 ore... ma duc sa-mi "joc" progenitura, ca numai asa pot sa-lmai calmez -------------------- |
| _noni_ |
08-02-2007, 07:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 929 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea doamne, Himere ce buburuza poznasa ai! -------------------- |
| himere2005 |
08-02-2007, 07:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
nu stiu cum de a intrat in camara, a gasit cutia, a stiut sa o desurubeze si si-a bagat nasul acolo ...nu stiam eu de ce e liniste...asta ieri....acum am cocotat multe chestii mai sus in camara
-------------------- ![]() |
| uka |
08-02-2007, 07:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
pisik sau miha voi parca v`ati luat logan in leasing nu?am o intrebare... cat ati dat avans si cat a tb sa aveti salariul ca sa puteti sa faceti leasing... va intreb fiindca vara babuinului vrea sa isi ia logan in leasin si nu au dcat 4000E ca sa dea avans iar el are 550lei salarul si tb sa puna pe cineva girant si cred ca tb cineva cu un salar mare... au mai vrut sa scoata din banca si l`au rugat pe babuin sa o faca ca el are 1300 salarul si acum cred ca o sa il roage sa ii fie girant si ca sa stim daca tb sa gasim niste motive placute incat sa nu se supere a..si actele care le faceti la inceput sunt si alea cam 30 mil de lei nu? de ce trebuie neaparat in leasing??? nu e mai usor prin credit?? eu zic ca da.. si la avansul de 400euro e chiar bine.. tata a dat cam 130 mil, adica pana in 4000 euro, rata lunara la 110 euro la un salariu net de 1300 ron pe 10 ani.. -------------------- |
| bubbles |
08-02-2007, 07:14 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
bia cu nasul in crema de ghete, foarte mandra de ea -------------------- |
| dany |
08-02-2007, 07:16 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisik,nu ai legume,grasimi bune....Ai doar uscaturi ( adica nu ai mancare gatita ) dar banuiesc ca asta e din cauza job-ului. In rest e ok.
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
08-02-2007, 07:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
HIMERE e o dulce fata asta a ta, zuzi ca si mama ei...si ce de dintzisori are...
-------------------- |
| bubbles |
08-02-2007, 07:26 PM
|
uka lui oricum nu`i face la 5mil jumatate pe luna ca de aia l`a rugat si pe babuin data trecuta..ca oricum daca zice ceva il refuzam...
cum se intoarce roata vietii...anul trecut de paste cand aveam dacia veche cu care nu puteam merge sute de km ... mi`a murit bunicul la craiova si a tb sa mergem acolo...i`am rugat sa ne dea dacia lor papuc si au zis ca nu cu diferite motive prostesti...si a tb sa mergem cu trenul..plus ca in perioada asta cat am fost la inmormantare ... vara lui cu matusa lui(a babuinului) s`au dus acasa la chei si au inceput sa ne barfeasca si sa zica ca am avut tupeu sa le cerem masina...iar acum o sa ii lasam cu buza umflata a..si am uitat sa spun ca datorita barfelor spuse ,mama soacra s`a suparat atat de tare incat i`a fost rau vreo cateva zile si apoi a tb sa se opereze la fiere Acest mesaj a fost editat de bubbles: 08-02-2007, 07:21 PM -------------------- |
| Pisik |
08-02-2007, 07:32 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik,nu ai legume,grasimi bune....Ai doar uscaturi ( adica nu ai mancare gatita ) dar banuiesc ca asta e din cauza job-ului. In rest e ok. grasimi bune nu am, da legume au, da daca nu au pcte am uitat sa le trec in meniu deci, rectific: garnitura la pieptul de pui am avut o casoleta mica de inghetata plina cu fasole verde pastai si brocolli. Lacry, eu zic bip la dulce dar in cazul asta a fost cioco neagra Bubbles, eu am Toyota Corolla in leasing, am dat avans 5.550 de euro, pe salariu de aprox 15 mil la vremea respectiva.... pt un logan eu zic ca e ok 4400 avans si salariul ala, cred...pt ca revine rata mica daca da atata avans si atunci nu cred ca e sub de trei ori salariu (rata nu trebuie sa depaseasca 30% din salariu) pt maine mi-am facut aceeasi casoleta plina de paste si cu sos dolmio. Maine tin post am fugit la bicla, ca pana la 9,30 cand vine babuinul trebuie sa ma spal pe cap, sa imi fac baie si sa ma imbrac in lenjerie (se plange de nu stiu cand ca nu mai sunt si eu sexy pt el, ca eu dupa o zi ca dracu la munca sa ma intolesc in dantele am chef, da deh, tre sa tinem vie flacara si pijamaua mea cu elefanti cica nu e buna la asa ceva -------------------- |
| bubbles |
08-02-2007, 07:34 PM
|
da..pai au fost la dacia si au zis ca le tb un girant pt ca nu le ajunge numai salariul lui .. ei nu cred ca stiu ca numai actele de la inceput te ajung apropae 1000E ... rata le`o fixase undeva la 100 E pe luna asta daca gasesc pe cineva care sa ii gireze cu un salar maimare de 1000lei..
ei ziceau ca il roaga pe tatl lui dar taiksau nu a vrut nici data trecuta sa csoata bani pt ei ca le e frica san u ramana cu buza umflata si sa le traga din salar pisik -------------------- |
| Pisik |
08-02-2007, 07:37 PM
|
|
da..pai au fost la dacia si au zis ca le tb un girant pt ca nu le ajunge numai salariul lui .. ei nu cred ca stiu ca numai actele de la inceput te ajung apropae 1000E ... rata le`o fixase undeva la 100 E pe luna asta daca gasesc pe cineva care sa ii gireze cu un salar maimare de 1000lei.. ei ziceau ca il roaga pe tatl lui dar taiksau nu a vrut nici data trecuta sa csoata bani pt ei ca le e frica san u ramana cu buza umflata si sa le traga din salar pisik eu am, da am o leneeeeeee sa ma imbrac in ea, e asa comoda pijemaluta mea; mai am una cu ursuleti si e asa haioasa ca e si din aia pufoasa. si mai am una cu inima pe piept sunt super sexy dupa parerea mea...se pare ca doar dupa a mea -------------------- |
| himere2005 |
08-02-2007, 07:40 PM
|
fata pisik, (nu ca eu as fi mai breaza), babuinul te vrea cu bulanele goale, intelegi
si cu decolteu Acest mesaj a fost editat de himere2005: 08-02-2007, 07:39 PM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 04:17 AM |