![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lilianab |
08-02-2007, 08:56 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Buna seara fetele!!
Azi am invatat pe rupte,din motive de frica de alte "accidente" si cel mai important,din motiv de "mi-e dor de mamarutz de crap".... Asa:am invatat,dar am luat si pauze de-a lungul zilei,ca sa nu mai acumulez seara zeci de pagini de recuperat aici,asa ca am fost pe faza la disputa,am tras invataminte,mi-am facut lista de cumparaturi de la kauffland,unde am si fost acum.Deci Bubble am vazut ca intrebai pe Himere de branza Exquisa,deci bag seama esti din Galati.Apoi afla ca este in "kamufflad" ca am fost acusic si moooaaama ce buna e,nici n-ai zice ca e 0,2%grasimi...Am gasit si hartie de copt,ca eu m-am dus inzestrata cu lista,nu oricum. Intrebarea e:dupa ce am fost "porcozaur"(sa citez o doamna de prin site) 3 zile,azi am facut la loc comanda.Cine ma ajuta si pe mine?cum punctez napolitana "santos",sosul "Uncle Ben"(picant dulce-acrisor),fish-fingerul? Nu le mananc pe toate odata,dar eu cand intreb,intreb cu en-gross-ul,ca sa nu va zapacesc de cap Ramo mersi ca m-ai primit in club.De remarcat ca sunt un membru de onoare care nu precupeteste nici un efort:ma tavalesc pe jos de dor de mamarutz,el la fel si mi-as pune un cozoroc in varful caruia sa atasez poza mamarutzului,ca sa il vad intr-una.Deocamdata mai am "material":mai amusinez after-shave-ul lui de pe bluza mea de pijama -------------------- |
| Deea |
08-02-2007, 09:05 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.471 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Liliana, toate produsele de care intrebi ar trebui sa aiba pe ele valorile si calculezi singurica. Ai calculatorul de puncte?
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
08-02-2007, 09:11 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna seara fetele!! Azi am invatat pe rupte,din motive de frica de alte "accidente" si cel mai important,din motiv de "mi-e dor de mamarutz de crap".... Asa:am invatat,dar am luat si pauze de-a lungul zilei,ca sa nu mai acumulez seara zeci de pagini de recuperat aici,asa ca am fost pe faza la disputa,am tras invataminte,mi-am facut lista de cumparaturi de la kauffland,unde am si fost acum.Deci Bubble am vazut ca intrebai pe Himere de branza Exquisa,deci bag seama esti din Galati.Apoi afla ca este in "kamufflad" ca am fost acusic si moooaaama ce buna e,nici n-ai zice ca e 0,2%grasimi...Am gasit si hartie de copt,ca eu m-am dus inzestrata cu lista,nu oricum. Intrebarea e:dupa ce am fost "porcozaur"(sa citez o doamna de prin site) 3 zile,azi am facut la loc comanda.Cine ma ajuta si pe mine?cum punctez napolitana "santos",sosul "Uncle Ben"(picant dulce-acrisor),fish-fingerul? Nu le mananc pe toate odata,dar eu cand intreb,intreb cu en-gross-ul,ca sa nu va zapacesc de cap Ramo mersi ca m-ai primit in club.De remarcat ca sunt un membru de onoare care nu precupeteste nici un efort:ma tavalesc pe jos de dor de mamarutz,el la fel si mi-as pune un cozoroc in varful caruia sa atasez poza mamarutzului,ca sa il vad intr-una.Deocamdata mai am "material":mai amusinez after-shave-ul lui de pe bluza mea de pijama Liliana, napolitana parca era 2,5 sau 3/buc., mai manca cineva aici, nu mai retin cine, poate te ajuta mai mult Sosul Uncle Ben's mi se pare ca era 1p la 5 linguri parca eu asa puneam Fish fingers sunt 1p/bucata Deea, f misto site-ul ala dat de tine -------------------- |
| lilianab |
08-02-2007, 09:21 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
Liliana, toate produsele de care intrebi ar trebui sa aiba pe ele valorile si calculezi singurica. Ai calculatorul de puncte? Calculatorul de puncte inseamna asta: Calorii la 100g / 60 + Lipide la 100g / 9 = Puncte pentru 100 g ? -------------------- |
| _noni_ |
08-02-2007, 09:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
liliana, calculatorul se gaseste aici! trebuie sa il dai jos si sa il instalezi la tine in pc.
succes! }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 08-02-2007, 09:25 PM -------------------- |
| bubbles |
08-02-2007, 09:24 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
liliana fish fingers au sigur valorle pe cutie... nu sunt din galato ci din piatra si avem si aici un kamufland
uff nu am somn si ma uit la ntena 1 si rad sola -------------------- |
| lilianab |
08-02-2007, 09:24 PM
|
Liliana, napolitana parca era 2,5 sau 3/buc., mai manca cineva aici, nu mai retin cine, poate te ajuta mai mult Sosul Uncle Ben's mi se pare ca era 1p la 5 linguri parca eu asa puneam Fish fingers sunt 1p/bucata Deea, f misto site-ul ala dat de tine Multumesc pisik...vazusem si eu undeva in urma tare,daspre nap Santos,dar nu mai stiam exact unde -------------------- |
| bubbles |
08-02-2007, 09:26 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
nici eu nu am cuptor la gheorgheni antonia...dar improvizam pt fursecuri
-------------------- |
| lilianab |
08-02-2007, 09:27 PM
|
liliana fish fingers au sigur valorle pe cutie... nu sunt din galato ci din piatra si avem si aici un kamufland uff nu am somn si ma uit la ntena 1 si rad sola Te cred ca au ,dar eu sunt derutata de "Kcal":trebuie sa le transform dupa multiplii si submultiplii caloriei,cum am invatat la clasa a 4-a?! -------------------- |
| ramonavlas |
08-02-2007, 09:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.762 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna seara. Am apucat sa citesc tot, dar mi-a luat ceva timp.............
Am vazut ca au fost ceva discutii, bine ca s-au terminat si v-ati si revenit. Azi am vorbit la telefon cu babuinul, apoi pe mess si ne-am si vazut pe web. Am vorbit vreo 6 ore in total. Si bineinteles ca mai aveam de vorbit, dar....eu sunt in timpul programului V-am pupat, astept si eu sa merg acasa. A, de luni ma apuc de dieta South Beach......o sa fie f greu pt mine 2 saptamani fara fructe, dar.....zic ca merita...........va tin la curent........ liliana fish fingers au sigur valorle pe cutie... nu sunt din galato ci din piatra si avem si aici un kamufland uff nu am somn si ma uit la ntena 1 si rad sola Te cred ca au ,dar eu sunt derutata de "Kcal":trebuie sa le transform dupa multiplii si submultiplii caloriei,cum am invatat la clasa a 4-a?! Mi-a explicat odata un medic endocrinolog ca, kcal cu caloria e acelasi lucru. kilocalorie e corect, dar cica din "lene" se zice calorie. Deci la mine e totuna, nu transform nimik. Doar Kjouli=4.2 kcal. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| lilianab |
08-02-2007, 09:31 PM
|
liliana, calculatorul se gaseste aici! trebuie sa il dai jos si sa il instalezi la tine in pc. succes! }{ Aleleu,da' inteligenta matzocarie si calculatorul asta!!! -------------------- |
| dany |
08-02-2007, 09:44 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bucur ca s-a revenit la amestecul de WW ( serios) si nebunelile voastre.
Uka...sa ai un WE super si ...sper ca nu te va apuca din nou nostalgia . NU merita ! Of,Antonia,ce rau imi pare ca nu ai cuptor .Dar...si cand vei avea...... Oare cum improvizezi lipsa cuptorului,Bubbles ? -------------------- ![]() |
| antonia05 |
08-02-2007, 09:45 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
nici eu nu am cuptor la gheorgheni antonia...dar improvizam pt fursecuri -------------------- ![]() ![]() |
| dany |
08-02-2007, 09:46 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.743 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
liliana, calculatorul se gaseste aici! trebuie sa il dai jos si sa il instalezi la tine in pc. succes! }{ Sau poti calcula singura ,cu un calculator de mana ,exact cum ai scris tu mai sus ,liliana . -------------------- ![]() |
| antonia05 |
08-02-2007, 09:46 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Of,Antonia,ce rau imi pare ca nu ai cuptor .Dar...si cand vei avea...... [/quote] -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:29 PM |