![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
09-02-2007, 02:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am primit asta pe mail pe 28 Ianuarie , dar evident ca nu era in inbox, era in bulk si de abia acum l-am vazut ...
Buna seara, Anda Asa cum poate va imaginati, stim despre aceste nereguli comise de unii, si suntem la fel de indignati si dezamagiti de aceste persoane. In urma multor astfel de situatii, despre care am scris si pe forum in mai multe randuri, am decis (si am anuntat) ca pozitia noastra este urmatoarea: ii vom lasa sa-si "dea in petic", cat vor, iar la sfarsitul concursului ii vom descalifica pe cei care au incercat sa castige necinstit acest concurs. Descalificarea se face fara aviz din partea noastra. Dar pentru ca acest gen de oameni nu au deloc de gand sa se potoleasca de la o luna la alta, de acum incolo ii vom scoate din concurs imediat ce sesizam o neregula. Acum aproximativ 2 ore am scos din concurs doi concurenti (in prezent analizam si situatia altora, care ar putea fi in aceeasi situatie), si nu a durat mult pana sa ne scrie, intrebandu-ne revoltati de ce a fost copilul lor scos din concurs, ca din cate stiu ei nu este nimic in neregula cu voturile lor, si spera sa fie o greseala din partea noastra. Din partea acestui gen de oameni am avut parte si de amenintari, si de injurii, dar pozitia noastra ramane aceeasi. Referitor la ceea ce ati spus dumneavoastra in mesajul adresat noua, ne-ar parea rau sa nu mai participati la concurs, avand in vedere ca din partea noastra castigatorii vor face parte intotdeauna dintre oamenii cinstiti. Puteti citi mai multe despre atitudinea noastra vis-a-vis de aceasta pe forumul LumeaPiticilor. Va multumim pentru atentia cu care urmariti concursul, pentru vigilenta dumneavoastra,si va asteptam in continuare pe site-ul nostru, la concursul BBStar, in forum, si nu in ultimul rand va invitam sa nu ezitati sa ne contactati in orice problema, sugestie, intrebare. No comment ! Mi-a luat Remy uscator de par si placa de intins parul, asa ca mi-am intins parul in seara asta si sunt MEGA MULTUMITA de placa. Parul e intins perfect desi am stat mai mult de 2 ore ca sa il fac. Nu imi sta extraordinar de bine , dar nici rau, oricum era visul meu sa am parul ca "lins de vaca" cum spune mama . Acum ma duc la somn si mi-e cam groaza de ce ma astepta . Sper sa reusesc sa dorm cateva ore .. -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
09-02-2007, 06:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un tip se intoarce acasa dupa o seara lunga. Intra tiptil in casa, ca
sa nu fie auzit, si se indreapta spre scara spre dormitor. Din nefericire greseste prima treapta, si, incercand sa se agate de balustrada, se rasuceste si cade in fund. Cele doua sticle de whiskey din buzunarele de la spate se fac tandari. Strangand puternic din dinti ca sa nu urle de durere, se ridica, isi da pantalonii jos si se uita in oglinda din hol. Fundul lui taiat in zeci de locuri sangera puternic. Cu greu reuseste sa gaseasca o cutie mare de plasturi, si, cu ajutorul oglinzii, incepe sa puna cate un plasture unde vede sangele curgand. Cu chiu cu vai reuseste apoi sa ajunga in pat. Dimineata sotia se uita chioras la el si ii zice -Iar ai venit beat azi noapte... De ce spui asta?", intreba el cu o privire ingenua. -Poate din cauza usii de la intrare lasata larg deschisa, Poate din cauza cioburilor de pe trepte, Poate din cauza darelor de sange de prin casa, Poate din cauza ochilor tai injectati. Dar cu siguranta din cauza plasturilor lipiti pe oglinda!" -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
09-02-2007, 07:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
neata
am pus de cafea, revin dupa 10 may, poze bubbles, discutam pe larg un pic mai tarziu -------------------- ![]() |
| Tulip |
09-02-2007, 08:33 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
May,poze,poze.... Am ramas asa -------------------- |
| lilianab |
09-02-2007, 08:34 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 860 Inscris: 23-01-2007 Din: galati Membrul Nr.: 217 Dispozitie: mai desteapta Sex: Feminin |
'Neatza fetele!
Azi a fost ziua de cantar..dar nici moarta nu adaug 0,500kg in ticker Mic dejun:(5p) ceai,1lgt miere,lamaie=gratis graham=2p Branza Exquisa 100g=1p margarina 2lgt=1,5p gem caise 2lgt=0,5p Pranz:(7,5p) fish-finger150g=5,5p sos Uncle Ben's=2p 1para,1mar=gratis Cina:(5p) salata de varza=0p morcov=0p telina=0p mar=0p piept de pui200g=4p graham 1/2chifla=1p Am dreptul la 24p dar las asa fiindca azi noapte,in procesul de invatare am mai agatat 3 fish(3p) Acum plec sa "aplic" la apa cu lamaie si MD,apoi la invatat.Afternoon is examenul la engleza..Va pup si o zi buna...maitrag eu cate un ochi pe aici mai tarziu,cand iau pauza Acest mesaj a fost editat de lilianab: 09-02-2007, 08:36 AM -------------------- |
| ALICE |
09-02-2007, 08:42 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Neata!
Eu ieri am fost la dentist.Asa am economisit 3 p.Si zi la fel vreau sa economisesc,pt ca maine merg la NUNTA |
| bubbles |
09-02-2007, 08:44 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
`neata
de obicei cand sunt cu rusii pe cap ma enervez si fac urat... aseara de nervi am mancat niste crema de beep dar nu conteaza ca aveam puncte econ o gramada plus vreo 4 din sport alice si eu maine merg la nunta -------------------- |
| ghemotoc |
09-02-2007, 08:51 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
'neata
bubbles, si la nunti... stiti cum se zice... o aluna, o maslina... Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 09-02-2007, 08:52 AM |
| ALICE |
09-02-2007, 08:55 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.216 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
|
| bubbles |
09-02-2007, 09:12 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
a venit babu cu flori ca sa il iert
vb duminica fetele ca am plecatacasa alice distractie placuta maine -------------------- |
| ghemotoc |
09-02-2007, 09:14 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
paaa
si distractie placuta... dar sa nu papi prea mult |
| ALICE |
09-02-2007, 09:15 AM
|
La fel si tie Bubbles.Si eu aseara i-am tinut la al meu teorii despre cum sa te porti cu o femeie.I-am zis ca daca nu-si revizuieste atitudinea,imi trag amant.
|
| ina_ceva |
09-02-2007, 09:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Distractie placuta, andreea!
-------------------- |
| Tulip |
09-02-2007, 09:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.408 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
La fel si tie Bubbles.Si eu aseara i-am tinut la al meu teorii despre cum sa te porti cu o femeie.I-am zis ca daca nu-si revizuieste atitudinea,imi trag amant. si ce a zias? -------------------- |
| Pisik |
09-02-2007, 09:22 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza, e vineriiiiiiiiii
Nu stiu ce ma bucur asa ca am un w/e cam plin si cam naspa, dar macar nu il mai vad pe Fat Frumos pana luni Bubbles, ma bucur ca s-a rezolvat si a fost trecator May, poooze! Ai grija cu placa, sa nu te faci prea des ca arde parul rau de tot Mie imi merge calc la naiba, dar incerc sa lucrez asa.... Doamne, sa treaca odata ziua de azi, sa plec si eu la epilat ca sunt ca o maimutica Meniul meu pana diseara: MD (6p) paine - 2 pateu vegetal - 1,5 rosie - 0p 3 si 1/2 felii grau - 2p gem dietetic - 0,5p P(6p) -paste saturatie - 4p -sos dolimo 4 linguri rase - 1p (e mult punctat?) -banana - 1p Extra fructe - 1p Pupici si o zi suuuuperrrrr! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 09:29 AM |