![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
07-08-2006, 09:11 AM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
da, ramona, chiar ca m-am pus pe treaba. recunosc, am deschis de citeva ori frigiderul, dar l-am inchis rapid la loc si am baut un pahar de apa Bravo! Stii ca inceputul e mai greu......... Eu am plecat la servici. Mi-am facut o poza inainte sa merg........... ![]() Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 07-08-2006, 09:12 AM -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
07-08-2006, 09:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Wow, Ramona, arati super!
Azi dimineata am mancat un ou ochi (2p), paine (1p), lapte (1.5p), fulgi (1.5p). Pt la serviciu am o salata (castravete, rosie, ardei) cu cas (2.5p), paine (2p), 3 iaurturi mici 0% si fulgi sano vita. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
07-08-2006, 09:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
super, aseara am avut 2 visuri
1. legat de ramonavlas, ma gindeam ca poate daca ii urmez exemplul o sa am si eu asa un ten 2. am visat o groaza de gindaci, oare ce inseamna asta? nu era casa mea, dar erau multi si mari -------------------- ![]() |
| luchi |
07-08-2006, 09:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Michelle..si mananci toate alea?
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| michelle |
07-08-2006, 09:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Mai Himere, ia uite ce zice aici
Gandac Sa visezi un gandac sugereaza problemele pe care le ai. Este simbolul anxietatii si al fricii. Mai poate fi vorba si de dorintele tale sexuale. Michelle..si mananci toate alea? da, ca iaurturile expira azi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
07-08-2006, 09:23 AM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
super, aseara am avut 2 visuri 1. legat de ramonavlas, ma gindeam ca poate daca ii urmez exemplul o sa am si eu asa un ten 2. am visat o groaza de gindaci, oare ce inseamna asta? nu era casa mea, dar erau multi si mari Si ce exemplu trebuie sa imi urmezi??????????? In poza asta am si fond de ten, bine doar invisible de la l'oreal, care uniformizeaza......... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| himere2005 |
07-08-2006, 09:27 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
adica ce dorinte sexuale?
-------------------- ![]() |
| Tulip |
07-08-2006, 09:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu niciodata nu reusesc sa-mi planific meniul de dinainte
-------------------- |
| alandana |
07-08-2006, 09:33 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Uka - e normal sa suferi - mai ales ca totul s-a intamplat cam dintr-o data. Incearca sa faci lucruri care-ti fac placere si care-ti ocupa mintea. Dar daca nu suferi n-ai sa poti trece mai departe. Scuza-ma ca te intreb - dar parca in concediu ati fost la parintii lui acasa. da in concediu am fost la mama lui la braila... la un moment dat s-a pus problema sa plecam la mare dar eu nu am vrut.. din cauza look ului meu ff atragator si tot am tras d timp si nu am mai mers... aici a fost o greseala, ptr k el deja era satul d locul ala vroia sa mergem si sa ne distram iar eu am preferat sa stau la tzara...vroia sa evadeze, sa ne distram si sa fim numai noi 2 si in loc d asta eu am zis k .... nu.... Off Uka, imaginea noastra despre noi ne creaza cele mai multe probleme. Cand l-am cunoscut pe viitorul meu sot si am ajuns pentru prima data in dormitor - nu-ti pot povesti ce complexe puteam sa am - aveam impresia ca sunt obeza si neatragatoare. Nu ma gandeam ca daca am ajuns acolo probabil ca el ma considera atragatoare. A trecut ceva timp pana am reusit sa trec peste complexele mele - atunci cred ca am picat putin si in anorexie - numai cand vedeam mancare mi se facea rau. Si aveam 52 kg. Asta ca sa-ti dai seama cat de deformata era imaginea mea. Important e sa ne simtim bine in pielea noastra, sa ne acceptam asa cum suntem ( mai grase sau mai putin grase) si sa-l facem pe cel de langa noi sa se simta bine. Totusi nu cred ca asta e motiv sa te desparti de cineva. Doar pentru ca tu ai fi vrut sa te distrezi si celalalt a preferat sa stea intr-un loc caldut sa se relaxeze. Probabil ca probleme existau mai de mult. Dar stii cum se spune daca te iubeste se va intoarce, daca nu se intoarce nu te merita. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| himere2005 |
07-08-2006, 09:33 AM
|
nu stiu ramona, imi place tare mult cum arata tenul, pare proaspat, la mine porii sunt deschisi, cred ca nu ma hidratez suficient...ma gindeam daca folosesc si eu un scrub, o crema hidratanta si argila aia su suc de grefa, poate fac ceva
| alandana |
07-08-2006, 09:41 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Buna dimineata.
Inca nu am apucat sa citesc tot. Ati fost tare harnice. Stiti ca eram cu inima indoita sa merg la cabana - a fost super, m-am simtit minunat, am facut si pplaja si am fost cuminte pana aseara cand mi-am consumat punctele puse deoparte din sport. Dimineata cantarul arata 53 kg - ceea ce nu e rau. Azi totusi voi face un pic de penitenta pentru excesul de ieri ( 1 pachet de biscuiti Pim's cu portocale si o inghetata - cred ca in total vreo 15 p - asta dupa ce sambata am fost exemplara iar duminica pana spre seara mancasem doar 10 p) Dar asta e - azi : MD - Iaurt Activia 0.9% grasime - 2.2 + 1 pachet de biscuiti integrali - 0.7 p Gustare - 1 grepfruit Pranz - Iaurt de baut Danone - 3.7 p + 1 pachet de biscuiti integrali 0.7 p Gustare - 1 grapefruit - 1 p depasire Cina - salata cu ton - 5 p pepene rosu - 2 p Si azi merg si la sala. Dimineata m-am masurat Pulpe - de la 54 am ajuns la 51 Sold - de la 97 am ajuns la 92 Talie - de la 76 am ajuns la 68. Dar inca nu-mi intra rochiile si fustele de acum 2 ani. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Nessie |
07-08-2006, 09:46 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Himere, vad ca ti-ai pus ticker, dar e in lb, nu in kg.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| himere2005 |
07-08-2006, 09:56 AM
|
pai, cred ca trebuia sa fac acolo alte setari, data viitoare cind il schimb, poate miine
| luchi |
07-08-2006, 09:59 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Himere, una dintre cele mai bune chestii pentru gomaj pe care o folosesc este grisul sau malaiul (e putin mai aspru). Cateva prietene din studentie foloseau taratele pentru gomaj pt tot corpul (amestecau tarate cu gel de dus). Si o masca preferata de mine - albus de oua batut bine, amestecat cu 1-2 linguri de malai. O lasi pe fata pana se usuca, si apoi o indepartezi masand fata cu miscari circulare. E..uau!
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| himere2005 |
07-08-2006, 10:02 AM
|
merci luchi, vreau sa am mai multa grija de mine, le-am promis fetelor, asta e poveste veche si vreau sa ma tin de cuvint
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 12:43 PM |