left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 07-08-2006, 09:23 PM
Mesaj #1201

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Dany, imi pare rau sa aud ca esti asa agitata.. macar este vreo motivatie materiala? blushing.gif
Cat o sa dureze perioada asta inarcata? Nu o sa ti se mai elimine din responsabilitati?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
himere2005
mesaj 07-08-2006, 09:26 PM
Mesaj #1202

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.884
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu exercitiile le am in cap lol.gif asta daca nu vrei sa-ti desenez ca may grin.gif
- abdomene
- ridicari laterale cu picioarele intinse, apoi strinse (pentru coapse), apoi pe burta ridicari de picior care foteaza musculatura fesiera. daca o fi sa mai gasesc fisierul ti-l trimit, sunt ex.callanetics cred
oricum, am inceput si eu batrineste, ca tine lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 07-08-2006, 09:31 PM
Mesaj #1203

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Ati scris azi ,nu v-ati jucat....Incerc sa va iau pe toate la rand...sper sa nu uit pe nimeni...

In primul rand : bafta celor care de azi numare ( Himere,Tulip,Ramo.Miha....am uitat pe cineva ? scuze !!!!!! )

Maria
....bravooooooooooooooooooooooooo pentru cantar !!
Alandana...felicitari pentru minus cm si ma bucur ca te-ai distrat in WE.
Andreea....bafta la gasirea unui post asa cum iti doresti .
May.....ce bucatareasa ai devenit !!!!!! Felicitari !!!!! Norocul meu ca nu imi place placinta cu mere....lui Dirk ii place tare mult dar el nu intelege ce scriem noi aici deci...nici o sansa sa-mi ceara sa-i fac placinta..In legatura cu tombola pentru garsoniera....nu stii de unde sare norocul !! Bafta multa !!!In poze arati tareeee bine !!!!
Pisik....imi pare rau ca nu te simti bine .Eu am scapat de insolatie prin infasarea intr-un cearceaf inmuiat in otet.Foarte faine pozele !!!! Tu nu esti grasa !!!!!! Ai putea sa mai faci ceva pentru partea de jos a corpului( de la talie in jos) dar...nu mult...trebuie sa te incapa fusta pentru cununie,nu ?
Miha.....in lista cu alimentele gratis /zi....1 lingurita dintr-un aliment e gratis......deci nu 3 linguritze de smantana !!!!!!!!!!! Adica : 1 linguritza de smantana,1 de miere,1 de zahar ( doar un exemplu )....
Dana...parca tu spuneai de ceva puncte la pepene.....nu are puncte.....doar daca depasesti cantitatea /zi ...punctezi extra.Asa stiu eu...
Sorina......bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca ai avut un concediu fffff placut,pozele mi-au placut tare mult ( poate data viitoare veniti la mine ,in nord...mergem si in Danemarca biggrin.gif ),tu ( adica voi) arati super bine....si da-l incolo de 1 kg.....macar te-ai distrat si te-ai simtit bine .Oricum nu trebuie sa-ti bati capul ca ai luat 1 kg in 2 saptamani .......e cumva egal cu zero
Ina_ceva....saptamana aceea nu va prea fii distractie...va fii doar invatat:in ultima zi de stat acolo dau examen sad.gif sad.gif

Crengu
....offffffffffffffffffffffffff,de ce dau necazurile doar peste tine ????? Daca crezi ca ai un blestem...du-te la biserica!!!
Sorana....excelente pozele si tu arati tare bine ...dar,parca am vazut un colacel micutz pe acolo ( scuza sinceritatea......si eu am unul )....dar il rezolvi tu !!!

Sper ca nu am uitat pe nimeni......si daca ,totusi da....imi cer scuze...nu a fost cu intentie.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 07-08-2006, 09:32 PM
Mesaj #1204

Hiena

Hai sa va mai inveselesc un pic. We viitor (19 aug) vrem sa facem Transfagarasanul

Pe Transfagarasan urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba:
- Da' bine, ma baieti, de ce urcati voi pe traseul asta periculos cu spatele?
- Pai ne-am gandit ca, daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata.
Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou:
- Pai bine, ma baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele?
- Am gasit loc de intors

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 07-08-2006, 09:38 PM
Mesaj #1205

Yeti

CITAT(michelle @ 07-08-2006, 09:23 PM) *

Dany, imi pare rau sa aud ca esti asa agitata.. macar este vreo motivatie materiala? blushing.gif
Cat o sa dureze perioada asta inarcata? Nu o sa ti se mai elimine din responsabilitati?

Miha
.......va mai dura !!!!!!! De joi pleaca o colega in concediu ( sad.gif ) si ramanem 3( cea mai tanara dintre noi merge la scoala si va lucra doar 4 ore de 3 ori/saptamana).Motivatie materiala ???????? Habar nu am....astept noul contract de munca......dar nu cred ca vor fii schimbari...Acum aranjam magazinul asa cum spun "ei"...se pare ca voi avea 1 zi/saptamana liber ( daca am noroc )....apoi plec la specializare...cand ma intorc va trebui sa aranjam tot magazinul altfel ( adica rafturi schimbate,marfa mutata dintr-o parte in alta......nebunie !!!!!!!!!!!!! ).chiar ca deja m-am saturat !!!! Si...saptaman viitoare vine cea/cel care ne va fii sefa/sef permanent..........Habar nu am cine e,cum e........

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 07-08-2006, 09:40 PM
Mesaj #1206

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

S-a dus pe apa sambetei programul meu de bicicleta.... mad.gif
Ma duc sa fac un dus si sa ma "bronzez"un pic grin.gif grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 07-08-2006, 09:44 PM
Mesaj #1207

Yeti

Buna poanta ,Miha !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Transfagarasanul e suuuupppeeerrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!! Mi-as dori si eu sa mai merg acolo...poate reusim concediul viitor pe care il vom face in RO( anul asta vrem sa mergem in Egipt) ca sa vada si Dirk .Sunt convinsa ca fii incantat .Eu, fiind din Brasov, e aproape de noi si merita vazut....si Balea lac...si .....totul !!!!!!!!

Ramona...pe tine te-am uitat ...Scuze !!!!! Distractie placuta !!!!!!!! Si...poate iese (din nou) ceva intre tine si "fostul" wink1.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 07-08-2006, 09:45 PM
Mesaj #1208

Jaguar

Raspunsuri: 6.711
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Sunt atat de fericitaaaaaa.... de ce poate sa fie fericita o femeie? CA AM FOST LA SHOPPING lol.gif lol.gif lol.gif si am reusit sa cheltuiesc numai 50 de euro lol.gif . Am luat o baterie reincarcabila pt camera digitala ( de fapt sunt 4 baterii si aparatul de incarcat), asa am dat 20 de euro pe chestie dar macar nu mai stric 2 euro in fiecare saptamana pe baterii de cacao, desi erau panasonic nu ma tineau decat in ziua in care faceam poze doh.gif doh.gif . I-am mai luat lu` mama niste pijamalutze roz bombon biggrin.gif , mi-am luat o pereche de ochelari Armani ( falsi bineinteles blushing.gif )... nu am cumparat prea multe dar m-am binedispus biggrin.gif. Maine va pun poze cu ochelarii,, sunt atat de fericita ca imi sta bine ( cred eu dry.gif ) cu forma aceasta de ochelari ( tip libelula) caci sunt super la moda aici si ii ador biggrin.gif

danydulce pupic.gif pupic pt manutze sa se faca bine si multumesc pt cuvintele frumoase

Il iubesc atat de mult pe iubi meu... intr.un an de zile cat am fost impreuna, ma credeti ca nu a fost zi in care sa nu imi spuna ca ma iubeste si ca sunt cea mai frumoasa? Si il ador cand imi zice asta dimineatza cand stiu ca sunt ``superba`` si cu ochii umflati ca la broasca lol.gif

PS: am vrut sa imi cumpar blugi 3/4 si in tot magazinul de blugi nu mi-am gasit pt ca PORT 47 ceea ce nu exista lol.gif . Alt motiv de fericire!!!! caci am scazut de la 54 cheer.gif . 48 imi erau mari ( se vedea urat la fund) iar 46 imi era f fix cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 07-08-2006, 09:46 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
michelle
mesaj 07-08-2006, 09:46 PM
Mesaj #1209

Hiena

Da, am auzit ac e super.. si am vazut si cateva poze.. Oare se poate sta cu cortul? O fi prea frig? Luna trecuta era zapada..
Vrem sa facem:
Iasi - Brasov - Fagaras - Balea Cascada - Balea Lac - Vidraru - Curtea de Arges - Campulung Muscel - Bran - Brasov - Iasi

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 07-08-2006, 09:48 PM
Mesaj #1210

Lama

Raspunsuri: 5.945
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

M-am intors si eu ca ma doare capul rau si nu pot dormi.
Tulip, de ce s-a dus programul de bitza?

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
michelle
mesaj 07-08-2006, 09:49 PM
Mesaj #1211

Hiena

Felicitari May pentru marimea la blugi! cheer.gif grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 07-08-2006, 09:51 PM
Mesaj #1212

Jaguar

Raspunsuri: 6.711
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Multumesc cheer.gif cheer.gif cheer.gif

sorana ce frumoasa esti blink.gif floare.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
soranutza
mesaj 07-08-2006, 09:56 PM
Mesaj #1213

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Fetelor, voi sunteti niste dragute ca imi faceti complimente. Eu insa orice numai frumoasa nu ma vad.
Dany, daaa am colacel si inca unul generos biggrin.gif Ma deranjeaza la culme dar asta e, eu l-am construit...acolo e multa ciocolata, pizza, fast food si alte porcarii.
+Quote Post
dany
mesaj 07-08-2006, 10:03 PM
Mesaj #1214

Yeti

May.....se pare ca iubi al tau seamana perfect su sotul meu......or fii neamuri ?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .ma bucur ca te-ai simtit bine facand cumparaturi ( care femeie nu ar fii asa ?? )Si eu mi-am luat azi o fusta,un tricou ,cercei si un lantisor ( asta in pauza de pranz - cred ca am plecat la cumparaturi din cauza nervilor biggrin.gif )....Cu bateria reincarcabila ai facut,intr-adevar , o afacere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noi numai asa ceva folosim si suntem super multumiti !
Multumesc pentru pupicii pentru manutze ( esti o dragutza ) dar....va dura pana isi vor reveni la normal.De cate ori am prins ceva mai aiurea cu degetele azi...de fiecare data am spus "auuuu".....E, astea sunt "riscurile meseriei".....dar ,parca nu imi mai place !!!!!! Absoult deloc !!!

Miha......cand ajungi in Brasov...sa te gandesti la mine si sa saluti orasul din partea mea !!!!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 07-08-2006, 10:09 PM
Mesaj #1215

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

CITAT(ramonavlas @ 07-08-2006, 10:48 PM) *

M-am intors si eu ca ma doare capul rau si nu pot dormi.
Tulip, de ce s-a dus programul de bitza?

Pentru ca-s o lenesa si jumatate... bang.gif blush.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

264 Pagini V « < 79 80 81 82 83 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 12:43 PM