![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
07-08-2006, 09:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, imi pare rau sa aud ca esti asa agitata.. macar este vreo motivatie materiala?
Cat o sa dureze perioada asta inarcata? Nu o sa ti se mai elimine din responsabilitati? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
07-08-2006, 09:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu exercitiile le am in cap
- abdomene - ridicari laterale cu picioarele intinse, apoi strinse (pentru coapse), apoi pe burta ridicari de picior care foteaza musculatura fesiera. daca o fi sa mai gasesc fisierul ti-l trimit, sunt ex.callanetics cred oricum, am inceput si eu batrineste, ca tine -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
07-08-2006, 09:31 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ati scris azi ,nu v-ati jucat....Incerc sa va iau pe toate la rand...sper sa nu uit pe nimeni...
In primul rand : bafta celor care de azi numare ( Himere,Tulip,Ramo.Miha....am uitat pe cineva ? scuze !!!!!! ) Maria....bravooooooooooooooooooooooooo pentru cantar !! Alandana...felicitari pentru minus cm si ma bucur ca te-ai distrat in WE. Andreea....bafta la gasirea unui post asa cum iti doresti . May.....ce bucatareasa ai devenit !!!!!! Felicitari !!!!! Norocul meu ca nu imi place placinta cu mere....lui Dirk ii place tare mult dar el nu intelege ce scriem noi aici deci...nici o sansa sa-mi ceara sa-i fac placinta..In legatura cu tombola pentru garsoniera....nu stii de unde sare norocul !! Bafta multa !!!In poze arati tareeee bine !!!! Pisik....imi pare rau ca nu te simti bine .Eu am scapat de insolatie prin infasarea intr-un cearceaf inmuiat in otet.Foarte faine pozele !!!! Tu nu esti grasa !!!!!! Ai putea sa mai faci ceva pentru partea de jos a corpului( de la talie in jos) dar...nu mult...trebuie sa te incapa fusta pentru cununie,nu ? Miha.....in lista cu alimentele gratis /zi....1 lingurita dintr-un aliment e gratis......deci nu 3 linguritze de smantana !!!!!!!!!!! Adica : 1 linguritza de smantana,1 de miere,1 de zahar ( doar un exemplu ).... Dana...parca tu spuneai de ceva puncte la pepene.....nu are puncte.....doar daca depasesti cantitatea /zi ...punctezi extra.Asa stiu eu... Sorina......bine ai revenit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca ai avut un concediu fffff placut,pozele mi-au placut tare mult ( poate data viitoare veniti la mine ,in nord...mergem si in Danemarca Ina_ceva....saptamana aceea nu va prea fii distractie...va fii doar invatat:in ultima zi de stat acolo dau examen Crengu....offffffffffffffffffffffffff,de ce dau necazurile doar peste tine ????? Daca crezi ca ai un blestem...du-te la biserica!!! Sorana....excelente pozele si tu arati tare bine ...dar,parca am vazut un colacel micutz pe acolo ( scuza sinceritatea......si eu am unul )....dar il rezolvi tu !!! Sper ca nu am uitat pe nimeni......si daca ,totusi da....imi cer scuze...nu a fost cu intentie. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
07-08-2006, 09:32 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Hai sa va mai inveselesc un pic. We viitor (19 aug) vrem sa facem Transfagarasanul
Pe Transfagarasan urca Aro-ul politiei in marsarier. Un trecator ii intreaba: - Da' bine, ma baieti, de ce urcati voi pe traseul asta periculos cu spatele? - Pai ne-am gandit ca, daca sus nu gasim loc de intors, vom putea veni la coborare cu fata. Dupa un timp, din nou echipajul politiei, coborand Transfagarasanul, tot in marsarier. Trecatorul din nou: - Pai bine, ma baieti, de ce coborati Transfagarasanul cu spatele? - Am gasit loc de intors -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
07-08-2006, 09:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany, imi pare rau sa aud ca esti asa agitata.. macar este vreo motivatie materiala? Cat o sa dureze perioada asta inarcata? Nu o sa ti se mai elimine din responsabilitati? Miha.......va mai dura !!!!!!! De joi pleaca o colega in concediu ( -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
07-08-2006, 09:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
S-a dus pe apa sambetei programul meu de bicicleta....
Ma duc sa fac un dus si sa ma "bronzez"un pic -------------------- |
| dany |
07-08-2006, 09:44 PM
|
Buna poanta ,Miha !!!
Transfagarasanul e suuuupppeeerrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!! Mi-as dori si eu sa mai merg acolo...poate reusim concediul viitor pe care il vom face in RO( anul asta vrem sa mergem in Egipt) ca sa vada si Dirk .Sunt convinsa ca fii incantat .Eu, fiind din Brasov, e aproape de noi si merita vazut....si Balea lac...si .....totul !!!!!!!! Ramona...pe tine te-am uitat ...Scuze !!!!! Distractie placuta !!!!!!!! Si...poate iese (din nou) ceva intre tine si "fostul" -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
07-08-2006, 09:45 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sunt atat de fericitaaaaaa.... de ce poate sa fie fericita o femeie? CA AM FOST LA SHOPPING
danydulce Il iubesc atat de mult pe iubi meu... intr.un an de zile cat am fost impreuna, ma credeti ca nu a fost zi in care sa nu imi spuna ca ma iubeste si ca sunt cea mai frumoasa? Si il ador cand imi zice asta dimineatza cand stiu ca sunt ``superba`` si cu ochii umflati ca la broasca PS: am vrut sa imi cumpar blugi 3/4 si in tot magazinul de blugi nu mi-am gasit pt ca PORT 47 ceea ce nu exista Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 07-08-2006, 09:46 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
07-08-2006, 09:46 PM
|
Da, am auzit ac e super.. si am vazut si cateva poze.. Oare se poate sta cu cortul? O fi prea frig? Luna trecuta era zapada..
Vrem sa facem: Iasi - Brasov - Fagaras - Balea Cascada - Balea Lac - Vidraru - Curtea de Arges - Campulung Muscel - Bran - Brasov - Iasi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
07-08-2006, 09:48 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
M-am intors si eu ca ma doare capul rau si nu pot dormi.
Tulip, de ce s-a dus programul de bitza? -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| michelle |
07-08-2006, 09:49 PM
|
Felicitari May pentru marimea la blugi!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
07-08-2006, 09:51 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc
sorana ce frumoasa esti -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| soranutza |
07-08-2006, 09:56 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Fetelor, voi sunteti niste dragute ca imi faceti complimente. Eu insa orice numai frumoasa nu ma vad.
Dany, daaa am colacel si inca unul generos |
| dany |
07-08-2006, 10:03 PM
|
May.....se pare ca iubi al tau seamana perfect su sotul meu......or fii neamuri ??
Multumesc pentru pupicii pentru manutze ( esti o dragutza ) dar....va dura pana isi vor reveni la normal.De cate ori am prins ceva mai aiurea cu degetele azi...de fiecare data am spus "auuuu".....E, astea sunt "riscurile meseriei".....dar ,parca nu imi mai place !!!!!! Absoult deloc !!! Miha......cand ajungi in Brasov...sa te gandesti la mine si sa saluti orasul din partea mea !!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
07-08-2006, 10:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
M-am intors si eu ca ma doare capul rau si nu pot dormi. Tulip, de ce s-a dus programul de bitza? Pentru ca-s o lenesa si jumatate... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 12:43 PM |