![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
07-08-2006, 10:15 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mi-am pus si eu ticker........nu stiu cat ma tin de el.......la servici mananc din An in Paste ( adica pauza de pranz se duce ori pe ceva de facut in magazin ori pe cumparaturi - ca azi - ) si cand vin acasa am o foaaaaammeeeeee...Dar ...important e ca Dirk se tine tare cu WW-ul ( ma face de rusine)....si eu...am timp destul sa mai dau ceva jos.Important e el !!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Tulip |
07-08-2006, 10:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dany,tu nu ti-ai atins targetul primavara?Sau mai vrei sa slabesti?
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
07-08-2006, 10:24 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Se vede ca am maine liber,nu ???????
Am o intrebare : de ce unele ID-uri se vad scrise culcat pe lista celor care sunt on ???? sunt mai noua pe site-ul asta si...." eu sunt mic,nu stiu nimic...."... Dany,tu nu ti-ai atins targetul primavara?Sau mai vrei sa slabesti? He,he,he ,Tulip, ai dreptate,l-am atins dar......apoi mi-am facut de cap si...uite unde am ajuns -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
07-08-2006, 10:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
mi se pare ca id-urile alea scrise asa arata cine scrie un mesaj la acel topic si sunt subliniate cu linie punctata
Pozele din vacantza: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ina_ncl/album?.dir=/c7e5re2 Acest mesaj a fost editat de ina_ceva: 07-08-2006, 10:24 PM -------------------- |
| Nessie |
07-08-2006, 10:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am o intrebare : de ce unele ID-uri se vad scrise culcat pe lista celor care sunt on ???? sunt mai noua pe site-ul asta si...." eu sunt mic,nu stiu nimic...."... Daca pui mousul in dreptul numelui iti va spune ce face persoana respectiva si ora la care a fost activa ultima data.-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| dany |
07-08-2006, 10:30 PM
|
Sorana......cand pleaca colacelul tau...sa il ia si pe al meu ,ok ???????
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
07-08-2006, 10:37 PM
|
Fetelor...voi nu aveti somn ???
Am o intrebare : de ce unele ID-uri se vad scrise culcat pe lista celor care sunt on ???? sunt mai noua pe site-ul asta si...." eu sunt mic,nu stiu nimic...."... Daca pui mousul in dreptul numelui iti va spune ce face persoana respectiva si ora la care a fost activa ultima data.Saru-mana,Nessie !!!!!!! Acum sunt si eu un pic mai desteapta -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
07-08-2006, 10:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ina, m-am uitat asa in mare, maine ma uit la toate.. Pozele sunt super! Unde ai fost mai exact si cat te-a ajuns?
Iar tu arati excelent!! Nici la tine nu se vede de unde ai mai vrea sa slabesti, dar fiecare stie mai bine unde se simte cel mai bine.. Eu ma retrag.. Noapte frumoasa, fetelor -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| uka |
07-08-2006, 10:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
azi nu am reusit sa dorm.,. se pare k am reusit impreuna cu veriosara mea sa detectam ce s-a intamplat intre mine si theo... mai ramane sa ajung eu pe 19 aug la munte... sa vb cu el...
si sa speram k va fi ok.... eu zik k la cate am facut ptr el si ptr rel noastra am si eu dreptul sa ma asculte makar.... va pup corect, tot la serv sunt atzi ghicit.!! Mai gigelu wtf is wrong??? park se tzin ghinioanele de tine... -------------------- |
| ina_ceva |
07-08-2006, 10:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ina, m-am uitat asa in mare, maine ma uit la toate.. Pozele sunt super! Unde ai fost mai exact si cat te-a ajuns? Iar tu arati excelent!! Nici la tine nu se vede de unde ai mai vrea sa slabesti, dar fiecare stie mai bine unde se simte cel mai bine.. Eu ma retrag.. Noapte frumoasa, fetelor Am fost in insula thassos, grecia. M-a costat 350euro drum+cazare+cheltuieli(200).Din pctul meu de vedere a fost f k. Gigelu, sunt de acord cu fetele; ma gandesc ca ar fi bine sa te duci la o biserica. -------------------- |
| dany |
07-08-2006, 10:49 PM
|
Uka...servici usor !!!! Da....si eu zic ca ar trebui macar sa asculte ce ai de spus .Dar...nu te pune in genunchi in fata lui !!!!!!!!!
Miha....noapte buna,linistita si cu vise frumoase . Ina...si eu zic ca a fost ok .Sa vezi ce ne asteapta pe noi in Egipt -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
07-08-2006, 10:50 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
azi nu am reusit sa dorm.,. se pare k am reusit impreuna cu veriosara mea sa detectam ce s-a intamplat intre mine si theo... mai ramane sa ajung eu pe 19 aug la munte... sa vb cu el... si sa speram k va fi ok.... eu zik k la cate am facut ptr el si ptr rel noastra am si eu dreptul sa ma asculte makar.... va pup corect, tot la serv sunt atzi ghicit.!! Mai gigelu wtf is wrong??? park se tzin ghinioanele de tine... Si la ce concluzie ati ajuns? Mai vrei sa fi cu el? Scuze daca sunt indiscreta........... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| dany |
07-08-2006, 10:54 PM
|
Ramo....acelasi lucru am vrut sa intreb si eu dar......eu as reflecta de 200000000000000000 de ori inainte de a mai fii cu el...Dar nu e alegerea mea.....Multa bafta ,Uka !!!!!!!!!!
| dany |
07-08-2006, 11:16 PM
|
O gramada de fete sunt on si ...nu scrie nimeni ...... Plec si eu la nani !!!!! Somn usor tuturor !"!!!!
Honeyyyyyy...vad ca esti on : Pup you !!Ce mai faci ????? sper sa reusim sa vb in curand.......cand ma mai lasa job-ul meu in pace -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
07-08-2006, 11:51 PM
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Ce liniste..... Eu nu am plecat inca....
Mai e cineva? Daca nu, noapte buna............. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 04:06 PM |