![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
08-08-2006, 10:56 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Suna bine, am sa incerc si eu in viitor. La mine dieta incepe maine; daca incep de luni, am observat ca seara ma dau in barci, asa cum am facut de dimineatza: am papat 2 ciocolate(26p Pt maine am gratar, iaurt cu 0.1%gr, pilaf; sper s ma descurc. In cele 3 saptamani cat am lipsit de pe aici am reusit sa ma mentin la 45, deci e k. Super meniul Ina!! -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| himere2005 |
08-08-2006, 11:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
alandana, tu aveai celulita vizibila cind ai inceput sportul?
cind ai reusit sa iesi la un suc, ceva cu copilasii tai? adica sa te intelegi cu ei cit de cit? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
08-08-2006, 11:15 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu i-am scos la suc de cand s-a facut un pic mai cald afara - ei sunt amandoi nascuti in februarie. I-am luat peste tot cu noi. Ii puneam in carut si mergeam la suc. O perioada mai grea e cand incep sa umble si nu vor sa mai stea in carucior. dar am gasit si atunci solutii - mergeam in Herastrau - ei se jucau la nisip - si noi cu prietenii luam o bere sau un suc si sytateam pe bancute.
Sa mearga asa sa stea la masa disciplinati si sa-si bea sucul - pe la 5-6 ani - dar oricum ei se plictisesc mai repede. Ina - eu nu reusesc sa vad pozele - si chiar sunt curioasa sa vad cum arati - daca ai 45 kg is vrei sa ajungi la 42. Dany - magazinul ala iti da cam multa bataie de cap. Bine Ca Dirk e mai bine. Ramona - concediu placut. Mi-a placut cum ai zis despre Oficial May - este clar de ce ai kg in plus - iti place sa gatesti. Toate persoanele pe care le cunosc si carora le place sa gateasca au probleme cu greutatea. Ce zic socrii cand vad asa nora gospodina? Nu ti-am raspuns cu celulita - nu se vedea decat daca strangeai pielea intre degete - si la fund - daca strangeam fundul se vedeau niste gropite. Dupa 3 ani devin mai comozi copiii. Mai ales daca merg la gradinita. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
08-08-2006, 11:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
himere, am 23 jumate
Bafta, uka, sper ca totul sa fie spre bine; frumusica bluzitza. Ma bucur ca-ti place meniul, alandana; am papat de ieri tot ce m-ar fi putut tenta astazi Miha, intercalat si adaugat poze la album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ina_ncl/album?.dir=/c7e5re2 -------------------- |
| alandana |
08-08-2006, 11:21 AM
|
Ma bucur ca-ti place meniul, alandana; am papat de ieri tot ce m-ar fi putut tenta astazi [ Asa fac si eu. Duminica am avut ultima proba ca nu m-am schimbat - am cumparat un pachet de biscuiti Pims cu portocale - am calculat ca au 10 p deci 1 p fiecare si mi-am propus sa mananc cate 1 bucata pe zi. Dar pe urma m-am gandit ca de ce sa fie acolo sa ma tenteze - mai bine ii mananc pe toti si termin cu tentatia. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
08-08-2006, 11:23 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ina - eu nu reusesc sa vad pozele - si chiar sunt curioasa sa vad cum arati - daca ai 45 kg is vrei sa ajungi la 42. Nu ma consider grasutza, dar as vrea sa slabesc putin putin, 2-3kg; cred ca la mine e un prag psihic -------------------- |
| alandana |
08-08-2006, 11:29 AM
|
Gata - am vazut pozele - Ina cred ca ti-ar folosi niste sport - sa asezi carnea mai bine. Foarte frumoase pozele .
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| ina_ceva |
08-08-2006, 11:36 AM
|
Sunt sigura ca mi-ar folosi sa fac sport; sunt o pers cu multa energie si ma simt f bine cand fac efort
Voi incerca sa gasesc o sala mai aproape de mine, dar asta mai pe la sfarsitul anului. -------------------- |
| Ramy |
08-08-2006, 11:36 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
Am vzt cat este pateul vegetal si mi s-a facut rau
Ina - eu nu reusesc sa vad pozele - si chiar sunt curioasa sa vad cum arati - daca ai 45 kg is vrei sa ajungi la 42. Nu ma consider grasutza, dar as vrea sa slabesc putin putin, 2-3kg; cred ca la mine e un prag psihic Am vzt si eu pozele -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| Pisik |
08-08-2006, 11:38 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neata!
Soranutza, esti frumoasa si arati tare bine Himere, felicitari! Uka, succes cu logodnicul!poate nu e totul pierdut Crengu, ai grija de tine! Fetele, eu ma cojesc pe fata, ma ustura de mor, ma dau cu galbenele in prostie dar tot degeaba, fata tot umflata e, pot deschide ochiul, dar s-a mutat totul sub el...arat ca un boxer de prima clasa pupici -------------------- |
| Tulip |
08-08-2006, 12:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Fff. frumoasa esti,Ina...ti-am vazut pozele
-------------------- |
| nusarich |
08-08-2006, 12:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Neata! Soranutza, esti frumoasa si arati tare bine Himere, felicitari! Uka, succes cu logodnicul!poate nu e totul pierdut Crengu, ai grija de tine! Fetele, eu ma cojesc pe fata, ma ustura de mor, ma dau cu galbenele in prostie dar tot degeaba, fata tot umflata e, pot deschide ochiul, dar s-a mutat totul sub el...arat ca un boxer de prima clasa pupici pisik, ce sa zic, la mine cu usturimile pe fata a functionat foarte bine nivea. poate totusi cand ajungi acasa iti pui niste iaurt ceva sau spray impotriva arsurilor (ti-am zis de oximed, e recomandat la arsuri de toate genurile), macar sa se potoleasca arsura, sa nu te mai doara. -------------------- |
| Pisik |
08-08-2006, 12:09 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
mersi nusa, pai sunt acasa, ca cu fataul asta nu m-am putut prezenta la serv
acuma stau cu iaurt pe arsuri si cu castrveti pe umflaturi -------------------- |
| nusarich |
08-08-2006, 12:14 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
mersi nusa, pai sunt acasa, ca cu fataul asta nu m-am putut prezenta la serv acuma stau cu iaurt pe arsuri si cu castrveti pe umflaturi sper sa te faci bine repede, ca sunt destul de pacatoase arsurile astea, mai ales ca pe fata pielea e destul de sensibila. la arsurile provocate de obiecte incinse eu mai foloseam si miere, nu imi potolea arsura imediat, dar pielea ramanea frumoasa dupa, fara urme. -------------------- |
| michelle |
08-08-2006, 12:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
tulip, himere, ramona.. nu mai postati meniul?
Eu azi am papat o felie de paine (1p) cu icre (1.5p) si 3 feliute de pepene (0p). Pt pranz am orez cu ton si porumb (5p), 2 iaurturi (0.5p) cu fulgi (2p). Pt diseara am in plan peste la cuptor (ca aseara nu am mai facut -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:36 PM |