![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
08-08-2006, 05:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
stii ce ar merge? un costum de politista, un baston si catuse...asa sa-l astepti pe iubi...sa-i ceri permisul
-------------------- ![]() |
| uka |
08-08-2006, 05:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
niceee girl and shoes
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
08-08-2006, 05:29 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Himere...
Super faini ochelarii , May !Si papucei la fel. Sa-i porti sanatoasa ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| himere2005 |
08-08-2006, 05:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
am mincat mincarica de pastai cu usturoi. mai sta cineva cu mine pe forum ?
| May |
08-08-2006, 05:32 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
De la tine mirosea?
L-as astepta pe iubi asa sa-i cer organele la control Uka, danydulce multumesc frumos -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Tulip |
08-08-2006, 05:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
din dovelecei faceam snitele asa: - dovlecel taiat rondele, dat prin ou si faina si pus la prajit sau ras, amestecat cu brinza, ou si faina si prajit. ambele se servesc cu usturoi si nu sunt de dieta Oare dovleceii cu branza,bagati la cuptor pe hartie de copt nu ar merge???Si asa nu se foloseste ulei deloc... -------------------- |
| dany |
08-08-2006, 05:35 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May...zi repede ce organe vrei sa controlezi ???
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
08-08-2006, 05:38 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Tulip cred ca ar merge pe hartie
dany sa ii numar ouale si sa vad daca are carnatul proaspat -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| himere2005 |
08-08-2006, 05:38 PM
|
may, dar ce te faci daca nu i le gasesti?
| May |
08-08-2006, 05:40 PM
|
|
himere cum sa nu i le gasesc daca isi maresc volumul de fiecare data cand ma vede
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
08-08-2006, 05:41 PM
|
Vreau si eu poza la profil...dar nu stiu care optiune sa o aleg de pe imageshack !!!!!!!!! Cine ma ajuta ?
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
08-08-2006, 05:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
08-08-2006, 05:43 PM
|
Iar o luati pe aratura ??????????????????
| Nessie |
08-08-2006, 05:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Vreau si eu poza la profil...dar nu stiu care optiune sa o aleg de pe imageshack !!!!!!!!! Cine ma ajuta ? Si il pui in "scimbare poza" la "Introdu URL-ul catre o poza online" -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
08-08-2006, 05:51 PM
|
Am niste vinete...ar trebui sa le coc...nu stiu ce sa fac?lenea-i mare...oare sa le las pe maine?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 01:47 PM |