![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
08-08-2006, 05:53 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Tulip si noi ar trebui sa iti spunem: lasa-le pe maine, si astfel nu te mai simtit vinovata ca nu le coci azi?
Nessie ce faci veveritzo? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
08-08-2006, 05:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hai, ca nu e corect
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
08-08-2006, 05:54 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
buna seara....fetele...o idee vreau si eu..cum sa coc vinetele...k am o tabla dar parca se face prea mare mizeria
-------------------- |
| uka |
08-08-2006, 05:56 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
cate prostioare p aici.....
vreau si eu sa pun alta poza la avatar dar nu ma lasa.. o baga tot p aia veche... banuiesc k e prea mare cea p care vreau eu /... somebody help....pls./... k nu am prog d modif poze la serv... -------------------- |
| dany |
08-08-2006, 05:56 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Parca Daconst le facea in cuptor.....pe tava.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Nessie |
08-08-2006, 06:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
cate prostioare p aici.....vreau si eu sa pun alta poza la avatar dar nu ma lasa.. o baga tot p aia veche... banuiesc k e prea mare cea p care vreau eu /... somebody help....pls./... k nu am prog d modif poze la serv... daca poza nu este exagerat de mare, va fi redimensionata automat, dar ca sa o vezi pe cea noua asteapta cateva secunde (15-20) sa se faca reactualizarea.-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Tulip |
08-08-2006, 06:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Tulip si noi ar trebui sa iti spunem: lasa-le pe maine, si astfel nu te mai simtit vinovata ca nu le coci azi? Nessie ce faci veveritzo? Da,da,May...tocmai despre asta este vorba buna seara....fetele...o idee vreau si eu..cum sa coc vinetele...k am o tabla dar parca se face prea mare mizeria Eu le fac pe plita,tabla,pe aragaz....in cuptor parca nu-s asa de bune...sau am eu impresia?La mai bagam si la microunde,dar nu-i nici asa chiar asa de bun... -------------------- |
| May |
08-08-2006, 06:02 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
08-08-2006, 06:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nessie ce faci veveritzo? Yo? Sa nu ma intrebati de mancare ca nu spun nimic! buna seara....fetele...o idee vreau si eu..cum sa coc vinetele...k am o tabla dar parca se face prea mare mizeria Eu am un gratar pentru aragaz, rotund, cu gaura in mijloc si cu un capac mare. Se pune direct pe ochiul aragazului! In el coc vinetele eu si ies super bine!-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| May |
08-08-2006, 06:07 PM
|
|
Nessie nu ai vazut ca nici eu nu am dat raportul?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
08-08-2006, 06:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
multzam.. frumos... -------------------- |
| dany |
08-08-2006, 06:13 PM
|
Vreau si eu poza la profil...dar nu stiu care optiune sa o aleg de pe imageshack !!!!!!!!! Cine ma ajuta ? Si il pui in "scimbare poza" la "Introdu URL-ul catre o poza online" Multumesc,Nessie !!!! rezolvat.....Acum ma chinui sa schimb poza la avatar......reusesc eu cumva...si daca nu azi...maine...cand am timp...nu e graba -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
08-08-2006, 06:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, dar e super poza de la avatar, nu o schimba!! Da, e ok inca 2p. La cat trebaluiesti ai putea pune si 4.
May, poti face dovlecei cu maioneza si usturoi. (sau in loc de maioneza, smantana) ps: super ochelarii Tulip, treci la treaba Eu am pestele in cuptor acum.. sper sa iasa ca am mai multi abonati la el -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
08-08-2006, 06:21 PM
|
Miha...mersi pentru raspuns.Poza aceea am pus-o la profil
| antonia05 |
08-08-2006, 06:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Antonia...multumesc pentru raspuns dar...CUM SE SPUNE IN GERMANA la ceaiul de albastrele ?? Paula...bafta la achizitionarea apartamentului. Nana...CASA DE PIATRA !!!! May...tu esti o dragutza si ajuti pe oricine...ce zici daca dai o fuga pana la mine sa-mi faci ceva de papa pentru diseara ? Am gasit in dictionar ALBASTREA= Kornblume.Si acum legam cuvintele asa fel incat sa iasa ceaiul de albastrele. Vaiii fetele!Am facut eu ce am facut la teste dar acum s a trezit Dominik si gata, nu mai am liniste.Mai fac teste dupa ora 22. Dany, dar e super poza de la avatar, nu o schimba!! Da, e ok inca 2p. La cat trebaluiesti ai putea pune si 4. May, poti face dovlecei cu maioneza si usturoi. (sau in loc de maioneza, smantana) ps: super ochelarii Tulip, treci la treaba Eu am pestele in cuptor acum.. sper sa iasa ca am mai multi abonati la el Unde!Unde ochelarii?Eu de ce nu am vazut ochelarii???? -------------------- ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:49 PM |