left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 95 96 97 98 99 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
alandana
mesaj 08-08-2006, 09:15 PM
Mesaj #1441

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita
Sex: Feminin

Buna seara. Eu am stat pana la ora 2 la servici - apoi am plecat acasa la nani si acum sunt inapoi la servici. Lucrez astazi "tura de noapte". Sper ca nu mi-am depasit punctele - am afisat la mine in jurnal ce am mancat . MA duc acum sa mai adaug ce am mai mancat.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 08-08-2006, 09:18 PM
Mesaj #1442

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(Tulip @ 07-08-2006, 10:00 PM) *

Ce foi de placinta folosesti?
Si la mine a fost ok prima zi de dieta...

Folosesc foi de placinta din alea subtiri, ca de hartie.. Sunt 20-25 de mii: Bella (scrie cu caractere rusesti)Linco, Morarita, Aro. Mie imi place Bella.

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

maria
mesaj 08-08-2006, 09:24 PM
Mesaj #1443

Furnica
*

Raspunsuri: 68
Membrul Nr.: 70

ia uite...daconst scrie de zor...profita c-a 'scapat' la noi smile.gif

--------------------
Imagine

start WW: 20 martie 2006
inaltime: 1.64
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maria_pascali/my_photos
+Quote Post
daconst
mesaj 08-08-2006, 09:27 PM
Mesaj #1444

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Hai ca nu ma pot dezlipi inca de voi...sunt in vizita la sor-mea si eu va tot citesc grin.gif
Cum e in tara?Hm,inca nu-mi dau seama ca e saptamana cu vizite si cind se bucura lumea ca ne vede.
Deocamdata au venit ploile si aici,doar ca nu e asa frig.
Saptamana asta mai avem de lucru la despachetat de mobila si aranjat putin locuinta,apoi cred ca plecam...dar nu va spun inca unde,surpriza biggrin.gif
Apoi pe 26 august avem o nunta...sper sa ma mai inmcapa rochia ca peste tot unde merg mananc sad.gif
Stam o luna in tara,dar sigur va trece timpul repede.
Gata,acum chiar ca plec.

Ella,cit mai ai pina pleci,ca am cam uitat? grin.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 08-08-2006, 09:28 PM

--------------------
+Quote Post
MagdaC
mesaj 08-08-2006, 09:37 PM
Mesaj #1445

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

Buna seara, dragutzele WW,

Incep cu vestea trista, ca sa scap de ea: sambata am pierdut sarcina cu care inca nu apucasem sa ma laud sad.gif
Am fost mai necajita, acuma incerc sa revin pe linia de plutire. Inca nu sunt disperata, dar e a doua sarcina pe care o pierd, si incep sa cred ca e ceva in neregula cu mine (cu toate ca medicul zice ca nu). O sa ma apuc sa mai fac niste investigatii, sper sa gasesc cauza. Ma consolez si eu cu gandul ca am mai facut un copil, poate mai gaseste drumul si al doilea smile.gif
Si acum gata cu supararea. Mai am 3 zile si plec in concediu cheer.gif Abia astept, cu toate ca nu am pregatit mai nimic. Sa ma vedeti in ce viteza o sa intru grin.gif
Cu dieta sunt chiar cumintzica, drept pt care se vede ceva scadere. Oscilez intre 57 - 57,5 (nu va mai spun ca l-am vizitat si pe 59 de cans n-am mai vorbit blushing.gif )
Dar sunt pe drumul cel bun, simt eu ca nu ma mai tenteaza toate prostiile.
Aseara am avut de recuperat 40 de pagini !!! La sfarsit eram asa de epuizata, ca nu am mai avut avant sa si scriu laugh.gif
Va pupicesc, si...sunt prin preajma, chiar daca nu prea am gust de vorba hug.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
Tulip
mesaj 08-08-2006, 09:38 PM
Mesaj #1446

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

Miha,din ce peste ai preparat minunatia aia?Arata bestial! w00t.gif
Am papat ciupercutele,delicioase,yumi... blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 08-08-2006, 09:43 PM
Mesaj #1447

Taz

Magda,imi pare rau... hug.gif
Maria,ce living mare ai!!Superba mobila,imi place masuta ta ff. mult w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
maria
mesaj 08-08-2006, 09:45 PM
Mesaj #1448

Furnica
*

CITAT(Tulip @ 08-08-2006, 10:43 PM) *

Magda,imi pare rau... hug.gif
Maria,ce living mare ai!!Superba mobila,imi place masuta ta ff. mult w00t.gif

mare ?!?!?!? poate gol )).gif)
are doar aproape 18 mp

si mie mi-a placut masutza..a fost prima achizitie cand ne-am aranjat casa )).gif
dar de cotoi ce zici? e cel mai cool wink1.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 08-08-2006, 09:55 PM
Mesaj #1449

Taz

Ma retrag,fetelor,noapte buna!

--------------------
Imagine
+Quote Post
maria
mesaj 08-08-2006, 09:58 PM
Mesaj #1450

Furnica
*

noapte buna si de la mine...poate ne bem maine cafeaua impreuna wink1.gif
acu pot primi musafiri ca mi-am aranjat casa biggrin.gif
sinteti binevenite...

--------------------
Imagine

+Quote Post
alandana
mesaj 08-08-2006, 09:59 PM
Mesaj #1451

Nevastuica

Frumos livingul - Maria.

O sa fac si eu poze cu casa mea - o sa fac cu camera ca aparatul e la copii. Ma gandeam si eu sa mai aranjez putin camerele - cuverturi, perdele, perne. Eu m-am mutat anul trecut in Noiembrie - si n-am avut bani de perdele pana acum ( nici acum nu prea am dar...)

--------------------
+Quote Post
soranutza
mesaj 08-08-2006, 10:31 PM
Mesaj #1452

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 85

Magda, imi pare sincer rau pentru ce ti s-a intamplat. Capul sus, asa a vrut Dumnezeu sa fie, doar el stie de ce. Din pacate asa e viata asta cu urcusuri si cu coborasuri...bine-ar fi sa putem alege doar urcusurile. Sper sa gasesti destula putere in tine ca sa mergi mai departe si sa te bucuri de concediu. Incearca sa te relaxezi cat mai mult. Concediu placut si sa va intoarceti sanatosi de acolo si cu bateriile incarcate. pupic.gif
+Quote Post
alandana
mesaj 08-08-2006, 10:36 PM
Mesaj #1453

Nevastuica

Cine ne scria bancuri in ultima vreme?

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 08-08-2006, 11:26 PM
Mesaj #1454

Jaguar

Raspunsuri: 6.711
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Magda sad.gif suntem alaturi de tine hug.gif

Eu ce sa mai zic, am intrat acum putin caci al meu iubit face dus si profit si eu smile.gif . Vineri este ziua mea, fac si eu 20 de ani mari si lati, incep sa ma simt baba doh.gif nu dati in mine, dar e ``grele`` cand schimbi prefixul. Deja stiu ca nu voi primi nici un cadou sad.gif pt ca nu am de la cine..... aici nu am familie, nici prieteni sad.gif . Socra-miu deja m-a anuntzat de saptamana trecuta ca o sa imi dea acelasi cadou pe care il da la toata lumea, adica 50 de euro. Speram sa nu fie asa dar mi-a confirmat ca asta voi primi. De ce nu ma bucur? Pt ca imediat luna viitoare e ziua lu` soacra-mea si cei 50 de euro pe care ii primesc de ziua mea o sa ii cheltui pe cadoul ei... Socra-miu a zis pe fatza cand eram toti stransi ca nu sta el sa isi bata capul cu ce cadou sa imi ia, mai bine imi da bani si a scapat... si apoi face si o gluma inspirata: si asa eu dau 50 luna asta si mi-i inapoiati luna ce vine ca tre` sa ii luati cadou lu` baba ( adica lu` soacra-mea ). M-ai bine imi lua o agrafa cu 20 de centi, decat sa imi dea bani.... asa macar ramaneam si eu cu ceva sad.gif . Cumnatii mei nu cred ca imi vor lua ceva pt ca am primit acei saboti drept cadou de la mare si nici nu ma plang. Nu avem decat un cuplu, prieteni de familie care nu cred ca or sa ajunga, pt ca muncesc f mult.... Cat despre iubi... ne-am luat aman2 gandul de la ce trebuia sa fie cadoul pe care mi-l doream mult, adica o bicicleta de camera, caci nu avem bani sad.gif asa ca o sa iesim in oras sa vad daca gasesc ceva dragutz de imbracat... NU stiu... ma simt naspa... eu ador cadourile surpriza.. nu cele spuse sau pe care mi le cumpar singura sad.gif life s.u.c.k.s sometimes dry.gif . Oricum o sa primesc in septembrie un cadou de la parintii mei, acela chiar va fi o surpriza smile.gif ma consolez cu gandul asta smile.gif

Gata ca venit iubi, ma bag in pat, noapte buna fetili pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
alandana
mesaj 08-08-2006, 11:56 PM
Mesaj #1455

Nevastuica

CITAT(Maybeline @ 09-08-2006, 12:26 AM) *

Magda sad.gif suntem alaturi de tine hug.gif

Eu ce sa mai zic, am intrat acum putin caci al meu iubit face dus si profit si eu smile.gif . Vineri este ziua mea, fac si eu 20 de ani mari si lati, incep sa ma simt baba doh.gif nu dati in mine, dar e ``grele`` cand schimbi prefixul. Deja stiu ca nu voi primi nici un cadou sad.gif pt ca nu am de la cine..... aici nu am familie, nici prieteni sad.gif . Socra-miu deja m-a anuntzat de saptamana trecuta ca o sa imi dea acelasi cadou pe care il da la toata lumea, adica 50 de euro. Speram sa nu fie asa dar mi-a confirmat ca asta voi primi. De ce nu ma bucur? Pt ca imediat luna viitoare e ziua lu` soacra-mea si cei 50 de euro pe care ii primesc de ziua mea o sa ii cheltui pe cadoul ei... Socra-miu a zis pe fatza cand eram toti stransi ca nu sta el sa isi bata capul cu ce cadou sa imi ia, mai bine imi da bani si a scapat... si apoi face si o gluma inspirata: si asa eu dau 50 luna asta si mi-i inapoiati luna ce vine ca tre` sa ii luati cadou lu` baba ( adica lu` soacra-mea ). M-ai bine imi lua o agrafa cu 20 de centi, decat sa imi dea bani.... asa macar ramaneam si eu cu ceva sad.gif . Cumnatii mei nu cred ca imi vor lua ceva pt ca am primit acei saboti drept cadou de la mare si nici nu ma plang. Nu avem decat un cuplu, prieteni de familie care nu cred ca or sa ajunga, pt ca muncesc f mult.... Cat despre iubi... ne-am luat aman2 gandul de la ce trebuia sa fie cadoul pe care mi-l doream mult, adica o bicicleta de camera, caci nu avem bani sad.gif asa ca o sa iesim in oras sa vad daca gasesc ceva dragutz de imbracat... NU stiu... ma simt naspa... eu ador cadourile surpriza.. nu cele spuse sau pe care mi le cumpar singura sad.gif life s.u.c.k.s sometimes dry.gif . Oricum o sa primesc in septembrie un cadou de la parintii mei, acela chiar va fi o surpriza smile.gif ma consolez cu gandul asta smile.gif

Gata ca venit iubi, ma bag in pat, noapte buna fetili pupic.gif

Iubita eu in locul tau mi-as cumpara ceva de o parte din bani - macar de 30 si de restul un cadou soacrei ( poate mai pune si iubi ceva ca doar e mama lui)

--------------------
+Quote Post

264 Pagini V « < 95 96 97 98 99 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:57 PM