left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 01-08-2006, 06:32 PM
Mesaj #226

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Ha ha! grin.gif Te referi la citronada?

Monic, drum bun acasa si sanatate alor tai!

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Deea
mesaj 01-08-2006, 06:32 PM
Mesaj #227

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.659
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

Pup fetele;

si eu pe aici cateva minutele cat ma lasa Alexia, e tare maraita azi, de la ora 4 sta si se uita la ursuletii de pe lenjerie...n-ar dormi nici picata cu ceara; sper ca la noapte sa fie obosita sa doarma si ea putin. Voi de unde va dadeati seama fetelor ca sunt satui bebeii?? Eu o las sa manance cat vrea ea, pana acum manca si dormea cam 3 ore...azi a mancat cred ca din ora in ora si nu doarme, nu mai stiu ce sa-i fac.

Monic distractie placuta la intalnirea de 10 ani si sper sa ii gasesti pe ai tai bine
Pisik felicitari pt. masina, sa va poarte sanatosi
Himere cum se simte Bia?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

soranutza
mesaj 01-08-2006, 06:41 PM
Mesaj #228

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Ceau fetele, multumesc ca m-ati anuntat de mutare. Eu sunt in continuare foarte ocupata si obosita...am inceput de ieri sa va citesc aici dar sunt asa de obosita ca nici sa scriu nu-mi mai vine. Mai nou nici sa deschid gura nu-mi vine, spre mirarea si bucuria prietenului meu grin.gif

Cred ca o sa va placa si forumul asta, eu le citesc pe ambele in paralel (insa de iD nu mai am nervi) de la inceput. Timp n-am dar de citit tot va citesc zilnic pupic.gif

Aaa... era sa uit! Tulip, esti asa de frumoasa salut.gif are pe cine semana Timea. Vrei sa fii prietena mea?

Asta ca tocmai am vorbit cu un vechi amic din copilarie si ne aminteam vremurile cand se cereau prieteniile.
+Quote Post
alandana
mesaj 01-08-2006, 06:56 PM
Mesaj #229

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

CITAT(Deea @ 01-08-2006, 07:32 PM) *

Pup fetele;

si eu pe aici cateva minutele cat ma lasa Alexia, e tare maraita azi, de la ora 4 sta si se uita la ursuletii de pe lenjerie...n-ar dormi nici picata cu ceara; sper ca la noapte sa fie obosita sa doarma si ea putin. Voi de unde va dadeati seama fetelor ca sunt satui bebeii?? Eu o las sa manance cat vrea ea, pana acum manca si dormea cam 3 ore...azi a mancat cred ca din ora in ora si nu doarme, nu mai stiu ce sa-i fac.

Monic distractie placuta la intalnirea de 10 ani si sper sa ii gasesti pe ai tai bine
Pisik felicitari pt. masina, sa va poarte sanatosi
Himere cum se simte Bia?

Nu-i da sa manance din ora in ora. O alaptezi sau ii dai biberon? Daca-i dai biberon vezi clar cat a mancat. Daca o alaptezi poate e cazul sa iti cumper cantar de bebei si sa o pui pe cantar inainte si dupa alaptat sa vezi cat suge. Copii plang si pentru ca vor sa fie bagati in seama. Daca nu plange las-o sa stea treaza in patut. Eventual ii pui niste jucarele legate de pat la care sa se uite - e prea mica ca sa se joace cu ele ( fluturasi de aia zburatori, niste muzica).

Acest mesaj a fost editat de alandana: 01-08-2006, 06:57 PM

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Deea
mesaj 01-08-2006, 07:01 PM
Mesaj #230

Iepuras

Raspunsuri: 1.659
Membrul Nr.: 79

CITAT(alandana @ 01-08-2006, 07:56 PM) *

Nu-i da sa manance din ora in ora. O alaptezi sau ii dai biberon? Daca-i dai biberon vezi clar cat a mancat. Daca o alaptezi poate e cazul sa iti cumper cantar de bebei si sa o pui pe cantar inainte si dupa alaptat sa vezi cat suge. Copii plang si pentru ca vor sa fie bagati in seama. Daca nu plange las-o sa stea treaza in patut. Eventual ii pui niste jucarele legate de pat la care sa se uite - e prea mica ca sa se joace cu ele ( fluturasi de aia zburatori, niste muzica).

O alpatez, de ieri mananca numai de la san, ma gandeam ca poate nu am laptele f. consistent; cand bea lapte praf manca la 3 ore, chiar si la 4 ore. Are un carusel muzical si sta si se uita la el, cam o ora, ora jumate e linistita dupa care incepe distractia; cat nu plange nu-i dau sa manance. Maine mergem sa o cantarim si o sa vorbesc si cu pediatra.
Multumesc de rapuns Dana

--------------------
Imagine
+Quote Post
antonia05
mesaj 01-08-2006, 07:38 PM
Mesaj #231

Ciocanitoare

Raspunsuri: 336
Din: frankfurt
Membrul Nr.: 86

Salutare fetele!!! cheer.gif

O noua casa!Foarte bine!Multumesc MICHELLE pt mail!!E chiar frumos aici si sa speram ca vom construi o ditamai vila aici!!!Eu am maine un test la mahiaj, asa ca daca nu va suparati prea tare ma retrag si revin maine !! Pupici si numai bine va doresc !!! O seara frumoasa si racoroasa!!! Multumesc inca o data!!! pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 01-08-2006, 08:06 PM
Mesaj #232

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

Antonia,succes!
Monic,drum bun si distractie placuta la intalnirea de 10 ani....cat stai in tara?
Sorana,multumesc, blushing.gif blushing.gif blushing.gif blushing.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
dany
mesaj 01-08-2006, 09:04 PM
Mesaj #233

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Offffffffff, ca de abia v-am gasit !!!!! Eu nu prea intru pe mess si.....norc ( iar smile.gif cu Danutella) ca a scris cuiva sa-si verifice mail-ul ca i-a scapat ceva blum.gif ....Am inteles subintelesul lol.gif
Pai...mey...daca plec eu ramaneti voi....acum am ramas eu ( dincolo ) si ati plecat voi ...pai e frumos asa ??? rolleyes.gif

Recunosc ca nu am citit ce s-a scris pana acum.....de abia am intrat ...dar...voi recupera...candva.

Oricum....BINE V-AM REGASIT !!!!! Imi place cum arata casuta asta...are culorile mai vii...te imbie la buna voie .

MIHA .....multumesc pentru mail hug.gif

Imi cam prind urechile pe aici dar......reusesc eu pana la urma ...

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 01-08-2006, 09:18 PM
Mesaj #234

Iepuras

Raspunsuri: 1.653
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

O serara placuta va doresc fetelor. Ne vedem luni. pupic.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 01-08-2006, 09:42 PM
Mesaj #235

Taz

Noapte buna,Monic!Ai grija de tine! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 01-08-2006, 09:43 PM
Mesaj #236

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu tare greu reusesc sa intru pe forum, am impresia ca sunt probleme cu serverul

monic, curaj, sanatate si sa ne povestesti cum a fost la intilnire, sunt curioasa

deea, bia e bine, mai avem aparatul asta, apoi totul va fi bine, sper
acum, daca ar fi sa o iau de la capat, cred ca as face asa:
- sin, in continuare hranita la lingurita cu supliment
- as scoate-o mai des afara, se linisteste rapid
in rest atentie vrea, sa ai si tu grija la ce maninci....dar cred ca afara e cuvintul magic, bia se linisteste daca ii pun andrea bocelli sau ii mai cint silent night, chit ca-i vara biggrin.gif, sa nu-i fie cald, poate vrea apa

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 01-08-2006, 09:43 PM
Mesaj #237

Yeti

Am citit ce s-a scris pe aici si...sper sa nu uit pe nimeni.Deci:

Monic...distractie placuta la intalnirea de 10 ani si la parintii tai .
May...sexyyyyyyyyyyy tare !!!
Crengu...felicitari pentru inel !!! sa fie intr-un ceas bun ( chiar daca a trecut atata timp )!!!
Dana....Felicitari pentru baietel !!!!!!! era si timpul ca avem numai fete pe aici ( exceptie baietii lui Alandana ).Si...sa stii ca am fost eu prima azi pe forum dar...la cealalta adresa wink1.gif .Uite si o poza pentru tine...asa mi-l imaginez eu pe bb al tau :

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Tulip
mesaj 01-08-2006, 09:50 PM
Mesaj #238

Taz

Himere, smile.gif cat timp ai alaptat?

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 01-08-2006, 10:00 PM
Mesaj #239

Yeti

Eu de ce nu apar ca fiind on ???????

In alta ordine de idei: fetele din Germania ...cine statea pe langa Bielefeld ? Si ...uite asa am ajuns sa va dau vestea cea mare .....Daca nu intervine nimic intre timp....din 4 - 9 septembrie voi fii la un curs de specializare in Bielefeld swoon.gif . Nu-mi vine sa cred !!!!!! Noua sefa ( care va sta doar 2 saptamani la noi...apoi vine alta care ramane permanent ) s-a gandit ca eu va trebui sa merg la specializare ( in domeniul "drogerie"...adica:pastile de slabit,stomac,etc...creme linistitoare pentru maini,picioare,etc...ceaiuri.....si mai stiu eu ce ).Asta inseamna ca voi fii plecata 1 saptamana ...singura...pe cheltuiala firmei!!!!! eu nu merg nici macar in discoteca fara Dirk.....ce ma fac o saptamana ???? Ce probleme mai am si eu acum... grin.gif Bielefeld e la mama-naibii fata de unde stau eu.....voi fii pentru prima data singura prin Germania !!! Deja tremur de acum....

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
himere2005
mesaj 01-08-2006, 10:12 PM
Mesaj #240

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

2 luni jumatate-3 asta cu chiu cu vai, cu plimbat prin casa la 3 dimineata, la sin, cu stors, de mi-am facut sinii varza...ce mai, m-am chinuit...am impresia ca ea nu se satura, cu toate ca lua in greutate, ii dadeam des sa manince din ora in ora si i-am dat digestia peste cap, a iesit cu scaun verde sad.gif nu am avut suport moral si nici indrumare de la nimeni, din contra, de aia incerc si eu sa ajut cum pot

bia si acum maninca cu fitze, in sensul ca in casa nu vrea si face galagie, in schimb afar termina biberonul
va rog sa ma intrebati daca aveti nelamuriri, poate pot sa va ajut cumva

--------------------
Imagine
+Quote Post

264 Pagini V « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:31 PM