![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
01-08-2006, 10:26 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mey...nimeni nu ma vede ?????
De ce apar anonim ???? am scris la reclamatii acum...astept raspuns ...dar nu prea mult ca trebuie sa plec la nani ! Noapte buna tuturor !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Gigelu |
01-08-2006, 10:29 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
hello tuturor!
tocmai m-am trezit danyhoney, ma bucur pt tine; vezi ca visul tau a fost spre bine?bafta multa! antonia, succes la examen! deea, alte poze? monic, drum bun may, spatele tau arata ff bine, de 100 de ori mai bine decat al meu. mie acum "mi se rupe" total de dieta; cred ca pana nu bat 65 nu ma misc mi-e ciuda de mor pe abonamentul la sala; sedintele nu sunt reportabile de la o luna la alta si am platit pt 12.....am fost la una -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
01-08-2006, 10:35 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.123 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumesc ,Crengu !!!!!! te-am prins ca ai citit ce am scris dincolo...si ma bucur .Da...ce e si cu visele astea.....
Acum am vazut macar ca mesajele mele se vad ...am crezut ca sunt invizibila -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dalela |
01-08-2006, 11:00 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 1 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 88 |
A trebuit sa-mi schimb numele de utilizator .....si nu imi prea place !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pur si simplu nu a a mai vrut sistemul sa ma recunoasca ca si "danyhoney" ![]() Chiar nu imi place chestia asta !!!!!!! Plec acum la nani......si sper sa se poata remedia aceasta problema .Eu am fost,sunt si vreau sa raman "danyhoney" !!!!!!!!! Pup toate fetele.....Pe maine seara...sper ! Chiar daca trebuie sa ma trezesc maine devreme...dar arca nu imi e somn...cu toate ca am avut o zi de cosmar azi la job... |
| emu |
02-08-2006, 01:39 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Hei hei heiiii
Ce bine ca m-am gandit sa deschid si eu emailul pe yahoo... Multumesc mult michelle.. bine vam regasit fetelor cucuietelor!! pai eu citeam linistita in continuare.. am vazut eu ca nu se mai misca numarul paginilor in sus si nu stiam de ce hahahaha E frumos aici... bine ca pot sa sar de la o pagina la alta whew! Ati avut ceva activitate, nu gluma Am reinceput sa numar puncte si ieri, luni am scapat la 19 p, peste 18 admise... deh.. trebuie sa ma reobisnuiesc Va pun link-ul cu poze sa va uitati pana recuperez si eu de citit Va pup si sa aud numai de bine Emi P.S. Sunt eu Infine de pe celalalt site Acest mesaj a fost editat de emu: 02-08-2006, 01:40 AM -------------------- |
| himere2005 |
02-08-2006, 06:39 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
danyhoney, eu te vad, cu poza cu tot, imi pare rau ca nu ti-am raspuns de ieri
infine, de abia astept sa-ti mai pun intrebari -------------------- ![]() |
| alandana |
02-08-2006, 06:50 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Eu de ce nu apar ca fiind on ??????? In alta ordine de idei: fetele din Germania ...cine statea pe langa Bielefeld ? Si ...uite asa am ajuns sa va dau vestea cea mare .....Daca nu intervine nimic intre timp....din 4 - 9 septembrie voi fii la un curs de specializare in Bielefeld Cred ca e o veste super chiar daca te temi ca vei sta singura o saptamana. Se pare ca altii te vad mai capabila decat te vezi tu. Hei hei heiiii Ce bine ca m-am gandit sa deschid si eu emailul pe yahoo... Multumesc mult michelle.. bine vam regasit fetelor cucuietelor!! pai eu citeam linistita in continuare.. am vazut eu ca nu se mai misca numarul paginilor in sus si nu stiam de ce hahahaha E frumos aici... bine ca pot sa sar de la o pagina la alta whew! Ati avut ceva activitate, nu gluma Am reinceput sa numar puncte si ieri, luni am scapat la 19 p, peste 18 admise... deh.. trebuie sa ma reobisnuiesc Va pun link-ul cu poze sa va uitati pana recuperez si eu de citit Va pup si sa aud numai de bine Emi P.S. Sunt eu Infine de pe celalalt site Foarte frumoase poze iar tu pari foarte fericita. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| himere2005 |
02-08-2006, 07:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ce mai faci tulip?
luchi, tu cine esti, te cunoastem? nusa, ce-ti mai face mita? -------------------- ![]() |
| Tulip |
02-08-2006, 07:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
ce mai faci tulip? luchi, tu cine esti, te cunoastem? nusa, ce-ti mai face mita? Neata! Sstttt!Imi beau cafeaua Dany,succes,ai sa te descurci cu siguranta! Infinie,bine ai (re)venit...la poze ma uit mai tarziu! -------------------- |
| himere2005 |
02-08-2006, 07:41 AM
|
eu la 7 m-am trezit, dar se putea si mai rau
o sa-mi fac si eu o cafea mai tirziu, deocamdata fata deja cere la plimbare -------------------- ![]() |
| himere2005 |
02-08-2006, 07:48 AM
|
va salut si pe voi dana si miha si am plecat
-------------------- ![]() |
| daconst |
02-08-2006, 07:55 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza,dar ce spor ati avut aseara...pina citesc eu tot,voi dispareti deja.
Dany,m-ai facut sa zambesc de dimineata ca eram cam fara chef din cauza vremii.Mersi mult. Felicitari pentru specializarea obtinuta,cred ca e binevenita mai ales ca meriti si arata mult mai bine la CV-ul tau in viitor.Cu Dirk te inteleg perfect ca si eu sunt la fel...am simtit chiar saptamana trecuta pe pielea mea.Dar daca esti ocupata,si sper sa fii,vei rezista mai usor.Oricum poate gasesti un net in apropiere si-ti mai tinem noi de urat. Dea,bine faci ca ne scrii tot prin ce treci sa stiu si eu ce ma asteapta.ca mi-e o frica de mor...mai frica decit de nastere. Miha,cum a iesit mancarica? Infine,ma uit imediat la pozele tale si revin. Monic,poate ne vedem la vama la unguri ca se pare ca plec si eu vineri.Drum bun si sanatate multa tatalui! Crengu,cum te mai simti? Dana,se misca cintarul? -------------------- |
| Tulip |
02-08-2006, 07:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ieri ne-au pus jaluzele exterioare in 2 camere...sa speram ca va fi mai bine dpv. al caldurii....Deci azi am niste geamuri de spalat
-------------------- |
| michelle |
02-08-2006, 08:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata va zic si eu!
Gurese ati fost aseara Plimbare placuta, Himere! Dany, dupa cum te stiu eu, sigur o sa te descurci, nu degeaba te-au ales tocmai pe tine Infine, super site-ul! Mi-ai dat o idee super cu albumul. Mie mi se pare reusit. Unde anume stati in USA? Danuta, mancarica a iesit super!! Am mai pus la final 2 lgte de smantana si m-am lins pe degete Dana, cum mai merge dieta? ai reusit sa pacalesti cantarul sa-ti arate 53? Ce ai mai papat ieri? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
02-08-2006, 08:18 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza neuronasi!
Danyhoney, felicitari, sigur te vei descurca! Infihne, bine ai revenit! Eu astazi numar orele, ca maine plec, yupyyy! Nu stiu cand o sa apuc sa fac bagajul, ca diseara ma duc la vopsit si tuns ca am niste radacini negre si niste late incalcite de mama mama si mai am si treaba acasa; dar ma descurc eu, chiat ca nu dorm si dorm pe plaja nu? Cel mai frica imi e de statul asta la cort, ca insista iubi, eu sunt mai fitoasa, adica imi place confortul.... A, si mi-e frica si de pozele in costum de baie Pupici, o zi frumoasa! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:45 PM |