left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
dany
mesaj 01-08-2006, 10:26 PM
Mesaj #241

Yeti

Grup: Membri
Raspunsuri: 10.123
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Mey...nimeni nu ma vede ????? ohmy.gif

De ce apar anonim ???? am scris la reclamatii acum...astept raspuns ...dar nu prea mult ca trebuie sa plec la nani !

Noapte buna tuturor !!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Gigelu
mesaj 01-08-2006, 10:29 PM
Mesaj #242

Pestisor
**

Raspunsuri: 106
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 71

hello tuturor!

tocmai m-am trezit blushing.gif am reusit sa dorm vreo ora si jumatate..cred ca fac noapte alba unsure.gif

danyhoney, ma bucur pt tine; vezi ca visul tau a fost spre bine?bafta multa!
antonia, succes la examen!
deea, alte poze? give_rose.gif
monic, drum bun
may, spatele tau arata ff bine, de 100 de ori mai bine decat al meu. mie acum "mi se rupe" total de dieta; cred ca pana nu bat 65 nu ma misc blushing.gif tot ce imi doresc e sa imi revin.
mi-e ciuda de mor pe abonamentul la sala; sedintele nu sunt reportabile de la o luna la alta si am platit pt 12.....am fost la una sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 01-08-2006, 10:35 PM
Mesaj #243

Yeti

Raspunsuri: 10.123
Membrul Nr.: 87

Multumesc ,Crengu !!!!!! te-am prins ca ai citit ce am scris dincolo...si ma bucur .Da...ce e si cu visele astea.....

Acum am vazut macar ca mesajele mele se vad ...am crezut ca sunt invizibila lol.gif lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
dalela
mesaj 01-08-2006, 11:00 PM
Mesaj #244

Amiba

Raspunsuri: 1
Membrul Nr.: 88

A trebuit sa-mi schimb numele de utilizator .....si nu imi prea place !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pur si simplu nu a a mai vrut sistemul sa ma recunoasca ca si "danyhoney"Imagine

Chiar nu imi place chestia asta !!!!!!!

Plec acum la nani......si sper sa se poata remedia aceasta problema .Eu am fost,sunt si vreau sa raman "danyhoney" !!!!!!!!!

Pup toate fetele.....Pe maine seara...sper !

Chiar daca trebuie sa ma trezesc maine devreme...dar arca nu imi e somn...cu toate ca am avut o zi de cosmar azi la job...
+Quote Post
emu
mesaj 02-08-2006, 01:39 AM
Mesaj #245

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Hei hei heiiii

Ce bine ca m-am gandit sa deschid si eu emailul pe yahoo... Multumesc mult michelle.. bine vam regasit fetelor cucuietelor!! pai eu citeam linistita in continuare.. am vazut eu ca nu se mai misca numarul paginilor in sus si nu stiam de ce hahahaha E frumos aici... bine ca pot sa sar de la o pagina la alta whew! Ati avut ceva activitate, nu gluma smile.gif Si eu... e timpul sa ma intorc la "normal"

Am reinceput sa numar puncte si ieri, luni am scapat la 19 p, peste 18 admise... deh.. trebuie sa ma reobisnuiesc smile.gif azi mai am ceva de papat sa vad daca reusesc sa ma incadrez in 17p

Va pun link-ul cu poze sa va uitati pana recuperez si eu de citit smile.gif POZEEEE -- am citit ca vreti cat mai multe, eh acum avetoi ocazia sa ma vedeti si pe mine, cu tot cu purcel si cu catel smile.gif Inca n-am schimbat site-ul asa cum vroiam eu sad.gif nici n-am avut cand sa stau dupa fundul lui.. asta dupa cum vedeti e facut de mine, neprofesional si pana ma dumiresc cum fac sa-l fac asa cum vreau eu o sa mai treaca ceva timp

Va pup si sa aud numai de bine

Emi

P.S. Sunt eu Infine de pe celalalt site

Acest mesaj a fost editat de emu: 02-08-2006, 01:40 AM

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-08-2006, 06:39 AM
Mesaj #246

Lama

Raspunsuri: 5.884
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

danyhoney, eu te vad, cu poza cu tot, imi pare rau ca nu ti-am raspuns de ieri

infine, de abia astept sa-ti mai pun intrebari smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alandana
mesaj 02-08-2006, 06:50 AM
Mesaj #247

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

CITAT(danyhoney @ 01-08-2006, 11:00 PM) *

Eu de ce nu apar ca fiind on ???????

In alta ordine de idei: fetele din Germania ...cine statea pe langa Bielefeld ? Si ...uite asa am ajuns sa va dau vestea cea mare .....Daca nu intervine nimic intre timp....din 4 - 9 septembrie voi fii la un curs de specializare in Bielefeld swoon.gif . Nu-mi vine sa cred !!!!!! Noua sefa ( care va sta doar 2 saptamani la noi...apoi vine alta care ramane permanent ) s-a gandit ca eu va trebui sa merg la specializare ( in domeniul "drogerie"...adica:pastile de slabit,stomac,etc...creme linistitoare pentru maini,picioare,etc...ceaiuri.....si mai stiu eu ce ).Asta inseamna ca voi fii plecata 1 saptamana ...singura...pe cheltuiala firmei!!!!! eu nu merg nici macar in discoteca fara Dirk.....ce ma fac o saptamana ???? Ce probleme mai am si eu acum... grin.gif Bielefeld e la mama-naibii fata de unde stau eu.....voi fii pentru prima data singura prin Germania !!! Deja tremur de acum....

Cred ca e o veste super chiar daca te temi ca vei sta singura o saptamana. Se pare ca altii te vad mai capabila decat te vezi tu. biggrin.gif . Dirk se va descurca singurel o saptamana. pupic.gif

CITAT(emu @ 02-08-2006, 02:39 AM) *

Hei hei heiiii

Ce bine ca m-am gandit sa deschid si eu emailul pe yahoo... Multumesc mult michelle.. bine vam regasit fetelor cucuietelor!! pai eu citeam linistita in continuare.. am vazut eu ca nu se mai misca numarul paginilor in sus si nu stiam de ce hahahaha E frumos aici... bine ca pot sa sar de la o pagina la alta whew! Ati avut ceva activitate, nu gluma smile.gif Si eu... e timpul sa ma intorc la "normal"

Am reinceput sa numar puncte si ieri, luni am scapat la 19 p, peste 18 admise... deh.. trebuie sa ma reobisnuiesc smile.gif azi mai am ceva de papat sa vad daca reusesc sa ma incadrez in 17p

Va pun link-ul cu poze sa va uitati pana recuperez si eu de citit smile.gif POZEEEE -- am citit ca vreti cat mai multe, eh acum avetoi ocazia sa ma vedeti si pe mine, cu tot cu purcel si cu catel smile.gif Inca n-am schimbat site-ul asa cum vroiam eu sad.gif nici n-am avut cand sa stau dupa fundul lui.. asta dupa cum vedeti e facut de mine, neprofesional si pana ma dumiresc cum fac sa-l fac asa cum vreau eu o sa mai treaca ceva timp

Va pup si sa aud numai de bine

Emi

P.S. Sunt eu Infine de pe celalalt site

Foarte frumoase poze iar tu pari foarte fericita.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-08-2006, 07:23 AM
Mesaj #248

Lama

ce mai faci tulip?
luchi, tu cine esti, te cunoastem? cheer.gif

nusa, ce-ti mai face mita?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tulip
mesaj 02-08-2006, 07:32 AM
Mesaj #249

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

CITAT(himere2005 @ 02-08-2006, 08:23 AM) *

ce mai faci tulip?
luchi, tu cine esti, te cunoastem? cheer.gif

nusa, ce-ti mai face mita?

Neata!
Sstttt!Imi beau cafeaua blushing.gif Mor de somn.....Tu te-ai trezit de mult? yahoo.gif
Dany,succes,ai sa te descurci cu siguranta!
Infinie,bine ai (re)venit...la poze ma uit mai tarziu!

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-08-2006, 07:41 AM
Mesaj #250

Lama

eu la 7 m-am trezit, dar se putea si mai rau biggrin.gif
o sa-mi fac si eu o cafea mai tirziu, deocamdata fata deja cere la plimbare doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 02-08-2006, 07:48 AM
Mesaj #251

Lama

va salut si pe voi dana si miha si am plecat

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 02-08-2006, 07:55 AM
Mesaj #252

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Neatza,dar ce spor ati avut aseara...pina citesc eu tot,voi dispareti deja. sad.gif

Dany,m-ai facut sa zambesc de dimineata ca eram cam fara chef din cauza vremii.Mersi mult. give_rose.gif
Felicitari pentru specializarea obtinuta,cred ca e binevenita mai ales ca meriti si arata mult mai bine la CV-ul tau in viitor.Cu Dirk te inteleg perfect ca si eu sunt la fel...am simtit chiar saptamana trecuta pe pielea mea.Dar daca esti ocupata,si sper sa fii,vei rezista mai usor.Oricum poate gasesti un net in apropiere si-ti mai tinem noi de urat. grin.gif

Dea,bine faci ca ne scrii tot prin ce treci sa stiu si eu ce ma asteapta.ca mi-e o frica de mor...mai frica decit de nastere. smile.gif

Miha,cum a iesit mancarica?

Infine,ma uit imediat la pozele tale si revin.

Monic,poate ne vedem la vama la unguri ca se pare ca plec si eu vineri.Drum bun si sanatate multa tatalui!

Crengu,cum te mai simti?

Dana,se misca cintarul? biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 02-08-2006, 07:59 AM
Mesaj #253

Taz

Raspunsuri: 3.444
Membrul Nr.: 72

Ieri ne-au pus jaluzele exterioare in 2 camere...sa speram ca va fi mai bine dpv. al caldurii....Deci azi am niste geamuri de spalat devil.gif si facut curatenie...... grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 02-08-2006, 08:05 AM
Mesaj #254

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata va zic si eu!
Gurese ati fost aseara grin.gif
Plimbare placuta, Himere!
Dany, dupa cum te stiu eu, sigur o sa te descurci, nu degeaba te-au ales tocmai pe tine cheer.gif
Infine, super site-ul! Mi-ai dat o idee super cu albumul. Mie mi se pare reusit. Unde anume stati in USA?
Danuta, mancarica a iesit super!! Am mai pus la final 2 lgte de smantana si m-am lins pe degete blum.gif
Dana, cum mai merge dieta? ai reusit sa pacalesti cantarul sa-ti arate 53? Ce ai mai papat ieri?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 02-08-2006, 08:18 AM
Mesaj #255

Taz

Raspunsuri: 3.504
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Neatza neuronasi!
Danyhoney, felicitari, sigur te vei descurca!
Infihne, bine ai revenit!
Eu astazi numar orele, ca maine plec, yupyyy!
Nu stiu cand o sa apuc sa fac bagajul, ca diseara ma duc la vopsit si tuns ca am niste radacini negre si niste late incalcite de mama mama si mai am si treaba acasa; dar ma descurc eu, chiat ca nu dorm si dorm pe plaja nu?
Cel mai frica imi e de statul asta la cort, ca insista iubi, eu sunt mai fitoasa, adica imi place confortul....
A, si mi-e frica si de pozele in costum de baie blink.gif
Pupici, o zi frumoasa!

--------------------
Imagine
+Quote Post

264 Pagini V « < 15 16 17 18 19 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 02:45 PM