left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
anaoi
mesaj 02-08-2006, 08:23 AM
Mesaj #256

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn
Sex: Feminin

salutare fetele..... salut.gif

ma mai primiti? unsure.gif

revenit la servici.....hm. incerc s anu ma uit in partea stranga a biroului sa vad ce am de lucru.
pozele inca nu am apucat sa le pun pe yahoo. promit ca pana luni sa pun cateva.

incerc sa citesc din urma.....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 02-08-2006, 08:27 AM
Mesaj #257

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(dalela @ 02-08-2006, 12:00 AM) *
A trebuit sa-mi schimb numele de utilizator .....si nu imi prea place !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pur si simplu nu a a mai vrut sistemul sa ma recunoasca ca si "danyhoney"Imagine
Chiar nu imi place chestia asta !!!!!!!
Plec acum la nani......si sper sa se poata remedia aceasta problema .Eu am fost,sunt si vreau sa raman "danyhoney" !!!!!!!!!
danyhoney, ai rezolvat sa te autentifici cu numele tau? Nu dispera ca sa rezolva! hug.gif Doar da-ne de stire!

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

emu
mesaj 02-08-2006, 08:29 AM
Mesaj #258

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Ok, aproape sunt la zi cu cititul, e 2 am aici am zis sa nu ma duc la somn pana nu dau si cateva detalii smile.gif O sa incerc sa fiu cat mai la obiect.

Nici nu stiu cu ce sa incep smile.gif "Sa incep cu inceputul" de cand am aterizat, pe drum, din masina, am ramas impresionata de copaci. Suna ciudat probabil, dar da... de cati copaci pot fi pe mp liber si nefolosit!!! Nici acum dupa aproape o luna nu-mi trece, inca ma minunez de atata verdeata. Imi place... m-am obisnuit imediat cu linistea, de fapt imi lipsea de mult... am zis mai demult ca o sa cautam sa fim in zona de munte intr-un orasel mai linistit... care de fapt e foarte linistit.

Am alergat de colo colo, sunt multumita totusi ca am fost norocosi in ce priveste achizionarea unei masini bune si inchirierea unei case intr-o zona superba de munte (mai mult decat atat, foarte convenabil avem magazine, chiar si un Aldi, benzinarii si farmacii la numai 10 minute de condus de noi, acum ce mai lipseste e sa-mi iau eu carnetul lol.gif sa pot sa ma duc singurica) Asta da metoda de slabit, cand ma gandesc ca o sa fiu ca la sauna in masina pt o perioada, de frica sa n-o busesc lol.gif Am luat eu lectii de soferit acu' ceva timp in urma... dar tot curg apele pe mine cand vine vorba sa conduc EU hehehe

M-au intrebat ai mei si prieteni despre cum e sa traiesti visul american... e foarte greu de explicat... cel mai simplu raspuns ar fi ca se simte in aer smile.gif Imi place ca oamenii (cel putin cei pe care i-am intalnit eu) se lauda cu cat de ieftin cumpara lucrurile nu cu cat de scump smile.gif
- cu cat de mult muncesc si nu cat trandavesc, ca inteleg cand le spui ca ai treaba si nu incep sa dramatizeze ca-i ingnori,
- ca fac ceea ce fac cu mandrie
- si nu in ultimul rand ca au cuvinte de lauda la adresa cunostintelor, mai rar sa vorbeasca cu rautate de cineva, numai in cazuri extreme cand persoana respectiva profita de bunatatea altora sau de banii contribuabililor biggrin.gif
- Imi place sistemul taxelor, sunt foarte mici si e flexibil, nu-mi place ca, noi personal, n-avem credit bun (inca -- dar o sa se rezolve in timp).
- in ceea ce priveste telefonia mobila, intr-adevar au un sistem total diferit de europeni, noi am optat pt gsm, oricum am adus tel din romania pt orice eventulitate, si am gasit un plan bun la 50$ pe luna cu 450 de minute incluse orice distanta, in orice retea (acum nu mai stiu, trebuie sa verific, sa vad daca in cele 450 de minute sunt incluse si telefoanele primite)
-oh oh ... si inca ceva! si eu o sa fiu una dintre "lacuste" mai ales ca am sansa sa-mi iau orice piesa de imbracaminte la nu mai mult de 150 de mii lei vechi si sa arate si super bine... hmm hm m-a cam deranjat articolul respectiv ( a fost postat acum cateva zile cred si-am apucat sa-l citesc), mai ales ca omul generalizeaza fara sa fi avut ocazia sa fi experimentat si alte parti ale tarii... ar fi trebuit sa se gandeasca la istoria lor, ca-i caracterizeaza pe deplin, sunt agresivi si sunt crescuti sa munceasca din zori si pana la apus... cine naiba acum 500+ de ani ar fi trecut oceanul si un continent in cautarea de mai bine?

Apropo.. din ce am vazut pana acum... nu toti americanii sunt obezi!! In medie sunt intr-o buna forma fizica, altii chiar slabanogi rau de tot si in minoritate supraponderali -- precizez asta din ce am vazut din cele 20 de zile cat am umblat din magazin in magazin si din fast food in fast food... cumnata e o slabatura, si abia a nascut sad.gif iar mama soacra (eu ii zic pe nume) la fel... sunt complexata rau de tot, n-am nici o scuza sa fiu plinuta, alta decat ca manac mult hehe

Cand am citit de ciorba lui May mi s-a facut o pofta!!... am cautat ca disperatii bors acum cateva zile si n-am gasit .. ar fi chiar culmea sa-l comand on-line, ma bufneste rasul cand ma gandesc.

Alandana super povestea ta... tot n-am priceput de ce te-ai intors, probabil n-ar trebui sa insist cu intrebari smile.gif eu ma adaptez din mers (sau cel putin asa imi place sa cred) Si da sunt fericita.. sunt recunoscatoare ca am avut sansa asta.. nu mai continuu ca dau in altele (de fericire) si nu vreau ochi umflati maine smile.gif

Astept intrebari Himere smile.gif acum nu-mi vin in minte altele de povestit... hmm ba da... inca una, si nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa ma laud: la 30 minute de condus de noi e un restaurant cu bufet sushi unde mananci cat vrei si stai cat vrei, pt $12 de persoana!! deja planuiesc sa mergem acolo macar odata pe luna... super buna mancarea, ne-au invitat niste prieteni, ca altfel nu stiam de existenta locului

Va urez tuturor sa aveti o zi buna si fara evenimente neplacute... o sa mai intru abia marti noaptea (aici), maine aflu daca am primit green cardul; la aeroport mi-au spus ca poate dura si un an.. am acum stampila provizorie pe pasaport damn biggrin.gif

V-am pupat wink1.gif Aveti grija de voi

--------------------
+Quote Post
LionKing
mesaj 02-08-2006, 08:30 AM
Mesaj #259

Administrator
*

Grup: Seful
Raspunsuri: 60
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 1
Sex: Masculin

danyhoney, am observat ca la inregistrare ti-ai ales numele de autentificare diferit de cel de afisaj si drept urmare te autentifici cu userul "Dany", dar mesajele iti vor aparea cu numele "danyhoney".
+Quote Post
emu
mesaj 02-08-2006, 08:33 AM
Mesaj #260

Marmota

O.o ce bun e butonul asta cu Fast reply

Multumesc de complimente la adresa siteului Michelle hehe si eu incepatoare (ce modesta sunt).. sa vezi ce idei iti dau mai incolo, cand oi pricepe si eu ce-i cu rss-ul!! cam grea de cap, dar si cand intra.. sa vezi opera de arta A ha ha

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 02-08-2006, 08:38 AM
Mesaj #261

Marmota

Am uitat sa spun .. sunt in Carolina de nord acum, pe coasta de est wink1.gif... incerc sa updatez profilul si nu merge acum o sa incerc mai incolo.

Acest mesaj a fost editat de emu: 02-08-2006, 08:40 AM

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 02-08-2006, 08:42 AM
Mesaj #262

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.199
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

emu ma bucur ca esti entuziasmata wink1.gif

Multa bafta in continuare

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Tulip
mesaj 02-08-2006, 08:50 AM
Mesaj #263

Taz

Raspunsuri: 3.444
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Emu,ti-am vazut pozele...minunate!!!
Cate kg. vrei sa slabesti?In poze pari ff. subtirica!
Anaoi,bine ai revenit! cheer.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ramo
mesaj 02-08-2006, 08:53 AM
Mesaj #264

Lama

Raspunsuri: 5.945
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

Buna dimineatza. In sfarsit sunt si eu odihnita. Asa ca pot sa o iau de la capat azi. Ma duc imediat sa imi platesc cheltuielile de bolc pt ca am deja restantze.............nu am avut timp sa platesc si au un program naspa. Apoi merg la servici, la 3 vin acasa si fac baie. Mi-a venit peria pe care mi-am comandat-o. Abia astept sa vad ce par imi face............

--------------------
Imagine

CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg.
PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008
RESTART CALORII - 26 mai
http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213
+Quote Post
daconst
mesaj 02-08-2006, 08:57 AM
Mesaj #265

Taz

Raspunsuri: 3.316
Membrul Nr.: 68

Emu,super pozele si vad ca ai vizitat ceva,nu gluma. biggrin.gif
Ma bucur ca iti place mult si te-ai adaptat repede...eu sunt de parere ca te adaptezi oriunde,doar sa vrei.ca motive si strambe poti gasi foarte usor...mai ales noi romanii care suntem cusurgii din fire.
Te asteptam cu impresii in continuare.

Bine ai revenit,Dylymache! give_rose.gif
Pozele care le-au vazut fetele deja sunt la mine la semnataura...sa nu le pui si tu de doua ori. grin.gif

--------------------
+Quote Post
Ella79
mesaj 02-08-2006, 09:14 AM
Mesaj #266

Koala

Raspunsuri: 2.957
Membrul Nr.: 73

Buna dimineataaaaaaaa, au mai ramas 18 zile si plec in vacantaaaaaaaa!!!

Pe mine m-au trezit vecinii de la 7 dimineata pentru ca i-a apucat pe toti facutul de reparatii prin casa. Asta imi aminteste ca ar trebui sa zugravesc si eu apartamentul in vara asta dar.... n-am nici chef nici bani.

Acum incerc sa pun poze cu mine si niste haine noi. Sa vad ce iese.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
alandana
mesaj 02-08-2006, 09:27 AM
Mesaj #267

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Emi - imi recunosc entuziasmul in tot ce scrii. Eu m-am intors pentru ca sotul meu nu s-a adaptat acolo si pace. A facut o depresie urata si tot ce-si dorea era sa se intoarca acasa. Daca ar fi fost dupa mine as fi fost inca acolo. Nu-ti face griji cu condusul. Presupun ca v-ati luat masina cu cutie de viteza automata. Este absolut usor sa conduci - plus ca au drumuri largi si sunt destul de politicosi. O sa te sperie toti cu unghiul mort si cu intrarile pe autostrada dar nu e dracul atat de negru. Mie chiar mi-a placut sa conduc in America ( imi place si aici- dar aici e mai greu). Imi cer scuze ca te intreb - esti casatorita cu un american?
Cat despre slabi si grasi - depinde unde te uiti. Dar oricum foarte multi oameni preocupati de fitness si multe sali de sport am vazut eu - cel putin in California.

MIchelle - am scris in jurnal ce-am mancat ieri si ce voi manca azi. Eu zic ca destul de corect tinand cont de circumstante (ieri am ajuns la 8 acasa si nici azi nu am perspective mai roze).

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
nusarich
mesaj 02-08-2006, 09:28 AM
Mesaj #268

Iepuras

Raspunsuri: 1.962
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

neata neuroni! am aparut si eu, dupa ce am citit ce ati mai scris...
am intrat doar un piculet, am treaba de mor...
fetelor noi, bine ne-atyi gasit!
danyhoney, bafta la curs!
nu mai stiu, mai aveam de tarnsmis una-alta, dar sunt cam stransa cu munca... sad.gif
v-am pupat, va citesc cand mai am timp...

--------------------
+Quote Post
alandana
mesaj 02-08-2006, 09:28 AM
Mesaj #269

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Dilly - bine ai venit acasa. Asteptam povesti. Nu fi zgarcita la vorba.

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
anaoi
mesaj 02-08-2006, 09:32 AM
Mesaj #270

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

nu sunt dar am atat treaba. luni vin nemtii, vineri trebuie sa plec la petrosani spentru parastas.

a fost super, super, super....fetele sunt de milioane. pupic.gif gazde perfecte. m-am simtit excelent. am vazut locuri frumoase si interesante. pur si simplu SUPER !!!!!!!!!!! floare.gif

din pacate, o singura problema. NU AM GASIT VACUTA CARE SA DEA CIOCOLATA CONTINUU SI SA NU CONSUME DECAT IARBA. biggrin.gif
+Quote Post

264 Pagini V « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 23-11-2008 - 03:07 PM