![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
02-08-2006, 09:37 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Nu am reusit sa atasez poze la mesaj pentru ca erau, probabil, prea mari. Dar le-am pus pe yahoo.
Astazi promit sa ma duc la doctor!! Am palpitatii ca ultima baba si ameteli si n-am de gand sa dau ortu' popii taman acum inainte de vacanta. PS. Multumesc din suflet persoanei care mi-a aranjat tiker-ul asta sa arate si sa se vada normal. Eu singura cu inteligenta mea de blonda n-am reusit. Acest mesaj a fost editat de Ella79: 02-08-2006, 09:39 AM -------------------- |
| daconst |
02-08-2006, 09:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Super hainutele Ella,sa le porti sanatoasa!
Iti sta tare bine cu bluzita in bulinute...esti dulcica! Plec si eu in oras la cumparaturi,dar e asa frig la noi ca n-am nici un chef. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
02-08-2006, 09:53 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Super hainutele Ella,sa le porti sanatoasa! Iti sta tare bine cu bluzita in bulinute...esti dulcica! Plec si eu in oras la cumparaturi,dar e asa frig la noi ca n-am nici un chef. FRIG????? Unde, unde, ca vin si eu!!! -------------------- |
| Tulip |
02-08-2006, 09:55 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Fetelor,am nevoie de niste suturi acolo in spate
-------------------- |
| daconst |
02-08-2006, 09:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Super hainutele Ella,sa le porti sanatoasa! Iti sta tare bine cu bluzita in bulinute...esti dulcica! Plec si eu in oras la cumparaturi,dar e asa frig la noi ca n-am nici un chef. FRIG????? Unde, unde, ca vin si eu!!! Stai linistita ca din we vine si la voi ploaia si we.Si eu tocmai vin in Ro. O sa mor de plictiseala daca ploua. -------------------- |
| Ella79 |
02-08-2006, 10:00 AM
|
Fetelor,am nevoie de niste suturi acolo in spate Dar ar trebui sa imi dai si tu mie cateva pentru ca si eu stau cam prost cu numaratul saptamana asta. Bine, mie nu imi mai arde de nimic in ultima vreme, dar asta nu e o explicatie. -------------------- |
| Pisik |
02-08-2006, 10:04 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
he he, pai pe principiul asta eu ar trebui sa fiu tabacita demult
-------------------- |
| Nessie |
02-08-2006, 10:12 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
O.o ce bun e butonul asta cu Fast reply Emu, gasesti detalii despre RSS >>aiciMultumesc de complimente la adresa siteului Michelle hehe si eu incepatoare (ce modesta sunt).. sa vezi ce idei iti dau mai incolo, cand oi pricepe si eu ce-i cu rss-ul!! cam grea de cap, dar si cand intra.. sa vezi opera de arta A ha ha Merge sa modificati profilul personal! Intre timp s-a rezolvat buba! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Gigelu |
02-08-2006, 10:22 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
buna dimineata tuturor!
m-am uitat la poze; sunt ff frumoase. infine, sper sa fiti fericiti si sa va adaptati bine acolo. daconst, multumesc de intrebare; nu sunt bine deloc, nu am dormit aprape nimic si, desi ar trebui sa merg pana la spital, nu ma simt in stare sa ies din casa asa ca stau si va citesc -------------------- ![]() |
| Pisik |
02-08-2006, 11:31 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
ce e cu linistea asta pe aici? iar ati fugit????
-------------------- |
| michelle |
02-08-2006, 11:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu sunt pe aici..
Azi dimineata am mancat 2 felii mari de pepene care mi-au tinut de foame pana pe la 12. Apoi am bagat o salata (rosie, ardei, castravete, cas) si 2 felii de paine. Pentru mai incolo am mancarica-ghiveci (dovlecei, vinete, ceapa, ardei). Hmm.. deja mi-e foame -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| aki |
02-08-2006, 11:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut la fete cucuiete.Da ori mai scrieti pe aici ori nu
-------------------- |
| himere2005 |
02-08-2006, 11:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu m-am cam enervat, iar am fost la spital degeaba, niste cozi infernale, pe deasupra si bia a inceput sa plinga, cred ca de somn sau caldura, am plecat. cred ca o sa apelez totusi la un particular ceva, altfel o iau razna, prefer sa renunt la altceva dar sa-mi pastrez sanatatea mintala
de abia acum cred ca se culca bia, e trezita de la 7 si cred ca ii urmez exemplul in rest, nimic nou infine, ai acoperit o gama larga din intrebarile mele, dar ma mai gindesc si te mai intreb eu pe parcurs. vreau sa-ti spui si tu opinia: are o persoana vreo sansa sa-si gaseasca job acolo, o casuta de inchiriat daca nu cunoaste pe nimeni si nu sta stralucit cu banii? -------------------- ![]() |
| Pisik |
02-08-2006, 11:53 AM
|
|
Bravo Miche, eu una nu ma mai laud cu atata vointa; Luni am mancat ok, doar ca am papat mult pepene seara, ieri am cam dat-o in bara cu inghetata destula, si la servici si mai pe seara la mani-pedi (ne face o tanti si am mers la ea acasa si ne-a tratat cu inghe) si mult mult pepene; azi momentan dimineata am papat un castron mare cu zuzu si cereale (mai nou imi place sa imi pun vreo 4 sortimente de cereale, sa le combin) si o piersica. Mi-e foame tare de tot si am doar o salata si pepene la mine....Cred ca mai scap o inghe mai incolo, da macar sa rezist numai la atat...Traiesc cu speranta ca dupa ce ma odihnesc un pic, o sa fie mai bine, o sa am mai multa vointa...sper
-------------------- |
| aki |
02-08-2006, 11:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu azi am mincat o salata din castraveti si rosii cu pine de tarite si fructe.Mai incolo bag un ceai verde.Dar diseara
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:53 PM |