![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
02-08-2006, 01:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor! m-am uitat la poze; sunt ff frumoase. infine, sper sa fiti fericiti si sa va adaptati bine acolo. daconst, multumesc de intrebare; nu sunt bine deloc, nu am dormit aprape nimic si, desi ar trebui sa merg pana la spital, nu ma simt in stare sa ies din casa asa ca stau si va citesc Fugi la spital. Treci peste starea asta. Toata lumea te iubeste si nu ai voie sa ne dezamagesti. Ai sa dormi cand te intorci de la spital ( cu constiinta curata). Te rog ai grija de tine. Eu sunt pe aici.. Azi dimineata am mancat 2 felii mari de pepene care mi-au tinut de foame pana pe la 12. Apoi am bagat o salata (rosie, ardei, castravete, cas) si 2 felii de paine. Pentru mai incolo am mancarica-ghiveci (dovlecei, vinete, ceapa, ardei). Hmm.. deja mi-e foame Calculeaza-mi si mie pe puncte meniul tau. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| michelle |
02-08-2006, 01:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Calculeaza-mi si mie pe puncte meniul tau. De azi? Pepene 0p, salata 0p, cas 3p, mancare de legume 2p uleiul, paine 4p. Deci 9p pana diseara. Pt cina am ciorba de legume (3p ca e cu smantana) si pastai cu smantana si usturoi (1p), paine 2p. Per final 16p daca nu ies din schema cu nimic. In ultimele 2 saptamani am deviat rau de tot cu atatea aniversari.. Maine mai e ziua sora-mii si gata, I'm back on the track Am adus si tickerul la starea lui reala Neata May! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramy |
02-08-2006, 01:26 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
Bine v-am regasit !!
-------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| May |
02-08-2006, 01:27 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna fetele
crengu hai ca suntem toate cu gandul la tine, sa te faci bine danydulce si restul fetelor carora le-a placut spatele meu, va multumesc mult dylly bine ai venit emu e bine ca iti place si cred ca o sa te acomodezi f repede Eu acum stau cand la Pc, cand fug in bucatarie sa pazesc cuptorul. Pregatesc pt pranz cartofii WW cu rulouri din pipt de pui umplute cu ciuperci... cred ca o sa fac si o salata de rosii pe langa Neatza miha, m-ai ochit repede Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 02-08-2006, 01:28 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Nessie |
02-08-2006, 01:39 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
May, voi stati cu socrii tai? Cred ca e greu. Eu nu cred ca as putea sa stau nici cu ai mei, nici cu ai lui.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ALICE |
02-08-2006, 01:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Fetele!!!!!!!!!!!!V-am gasit.Stiam eu ca se intampla ceva,dar nu vroiam sa fac tam-tam pe forumul celalalt.
|
| bubbles |
02-08-2006, 01:43 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
hey..si eu pe aici...andreea1405 din partea cealalta sunt...ce faceti?nu stiam unde sunteti
-------------------- |
| May |
02-08-2006, 01:48 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nessie iti dai seama ca si eu as vrea sa stau numai cu iubi, dar nu se poate acum, poate nici la anu`, dar sper ca va veni o zi cand se va putea
Ieri am aflat ceva care m-a socat: fratele lui iubi si nevasta lui, deci cumnatii mei, incearca de aproape 2 ani sa faca un copil si nu reusesc rotunjoara, andreea bine ati venit -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
02-08-2006, 01:53 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
ms may...mutam michelle de mail cu adresa forumului
-------------------- |
| luchi |
02-08-2006, 02:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
luchi, tu cine esti, te cunoastem? Pai..cu siguranta ne-am mai vazut -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
02-08-2006, 02:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Bun si asa Luchi!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bpaula |
02-08-2006, 02:08 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
am venit si eu dupa voi....va citesc inca de la inceputuri de pe idieta, apoi pe dietaro si acum am ajuns si aici
m-a certat michelle ca nu am scris pe dietaro dar nici nu aveam macar cont... asa ca am venit repede, am facut cont si acum scriu pana nu ma ia miha si de par... iertare, iertare, iertare... va pupic pe toate si mai revin ca altfel ma asteapta cu batul dupa usa -------------------- |
| Nessie |
02-08-2006, 02:14 PM
|
am venit si eu dupa voi....va citesc inca de la inceputuri de pe idieta, apoi pe dietaro si acum am ajuns si aici m-a certat michelle ca nu am scris pe dietaro dar nici nu aveam macar cont... asa ca am venit repede, am facut cont si acum scriu pana nu ma ia miha si de par... iertare, iertare, iertare... va pupic pe toate si mai revin ca altfel ma asteapta cu batul dupa usa -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| michelle |
02-08-2006, 02:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bine ne-ati gasit, fetelor!
May, ia spune matale cum faci rulourile din piept de pui -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
02-08-2006, 02:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.957 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mi-e cald de morrrrrr..
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:31 PM |