![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
02-08-2006, 02:28 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Bine ne-ati gasit, fetelor! May, ia spune matale cum faci rulourile din piept de pui Ella.....dylly e balta...s-a topit de caldura |
| bpaula |
02-08-2006, 02:32 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
eu sunt bine....la serviciu munca multa... cu kilele sunt tot acolo unde eram si in primavara...63 kile...am mai urcat pana la 64.5 de curand...m-am speriat si am bagat 2 saptamani de WW, asta ca sa pot contoriza mai bine situatia cu cioco ca asta trage greu la cantar acum sa nu va inchipuiti ca eu tin WW ca la carte, nici macar nu am cantar...dar aproximez la greutate cam cat am mancat bag la calculator si vad ce iese....deci nu ma certati ca tot nu imi iau cantar de bucatarie....asta sunt eu, de 1 an si jumate de cand cu regimul am mers asa inainte si mi-a fost bine... de astazi sunt oficial in cautare de apartament asa ca am nevoie de multa rabdare si noroc si iar rabdare si calm si iar rabdare.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alandana |
02-08-2006, 02:37 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
La noi a tras o ploaie buna cu tunete si fulgere. Si acum e chiar racoare.
-------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| Nessie |
02-08-2006, 02:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Maaama, Paula, ce poza faina ai!
Bafta cu apartamentul. Sa inteleg ca s-au rezolvat problemele? Sper! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| antonia05 |
02-08-2006, 02:50 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
Am citit ce s-a scris pe aici si...sper sa nu uit pe nimeni.Deci: Monic...distractie placuta la intalnirea de 10 ani si la parintii tai . May...sexyyyyyyyyyyy tare !!! Crengu...felicitari pentru inel !!! sa fie intr-un ceas bun ( chiar daca a trecut atata timp )!!! Dana....Felicitari pentru baietel !!!!!!! era si timpul ca avem numai fete pe aici ( exceptie baietii lui Alandana ).Si...sa stii ca am fost eu prima azi pe forum dar...la cealalta adresa Sal fetele!Si al meu e baietel dar m ati uitat deja. O zi buna va doresc tuturor!Pa! -------------------- ![]() ![]() |
| aki |
02-08-2006, 02:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
am venit si eu dupa voi....va citesc inca de la inceputuri de pe idieta, apoi pe dietaro si acum am ajuns si aici m-a certat michelle ca nu am scris pe dietaro dar nici nu aveam macar cont... asa ca am venit repede, am facut cont si acum scriu pana nu ma ia miha si de par... iertare, iertare, iertare... va pupic pe toate si mai revin ca altfel ma asteapta cu batul dupa usa Esti Paula de pe idieta.ro?Ne cunoastem? -------------------- |
| michelle |
02-08-2006, 02:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Antonia, si a lui Irinush e baietel
Ce ai facut la examen azi??? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anaoi |
02-08-2006, 02:52 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| aki |
02-08-2006, 02:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Unde a disparut?Parca esti onliane
-------------------- |
| bubbles |
02-08-2006, 02:58 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
si la noi a tras o furtuna de doamne doamne...geamuri sparte,,,inundatii...de mult nu a mai fost asa...acum e senin si cald
-------------------- |
| michelle |
02-08-2006, 02:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
La noi a tras o ploaie buna cu tunete si fulgere. Si acum e chiar racoare. pai trimite si la bucuresti, nu fi rea...pls...ca se evapora balta in care s-a transformat dylly nop.. deocamdata a trimis-o la iasi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bpaula |
02-08-2006, 03:07 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Maaama, Paula, ce poza faina ai! Bafta cu apartamentul. Sa inteleg ca s-au rezolvat problemele? Sper! nu prea s-au rezolvat oricum eu sunt optimista ca o sa fie bine si la Timisoara e mai racoare acum...pe la pranz a plouat un pic, acum mai sunt nori pe cer....sunt fericita ca pot sufla, ca tare ma mai chinuia caldura -------------------- |
| michelle |
02-08-2006, 03:08 PM
|
deea ce face bebelina?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
02-08-2006, 03:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
deea, ce mai faci? esti chioara de somn?
mai, cred ca may ne-a facut la toti pofta cu cele rulouri, vreau si eu sa fac ma bucur ca au mai venit fete "noi" antonia, ce-ti mai face baietelul? el e cel mai mare dintre copilasi cred. cind o sa apara crys sau H sau cine mai are, situatia va fi alta. esti f frumoasa in poza, se cunoaste ca faci curs de machiaj pisik, de abia astept sa vii cu forte proaspete, sa te distrezi crengu, ai grija de tine, stiu ca ai o sila de medicii astia, cum am si eu de altfel, poate incerci si tu la un particular, daca altfel nu se poate dana, mai lasa-ne si noua haine, nu le lua tu pe toate...sa se dea cite una sa ajunga la toti dilly, sa ne scrii mai multe- ca de exemplu ce diferente sunt intre peach de pe forum si realitate si cum te-a surprins invitatia ei alandana, te-ai orientat bine ca sa nu aveti cabana intr-o zona turistica. cred ca te-ar fi costat prea mult pamintul. si totusi, unde este, in ce localitate? -------------------- ![]() |
| bpaula |
02-08-2006, 03:10 PM
|
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 03:22 PM |