![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
02-08-2006, 03:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ella, uitasem, super hainutele, exact pe gustul meu
eu mi-am mai luat de la avon o ceara spray si un set pentru incetinirea cresterii parului, recomandat parca de tine, alandana -------------------- ![]() |
| himere2005 |
02-08-2006, 03:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.884 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
mama, ce multa lume online si nimeni nu scoate o vorba?
eu stau si salivez , nu am piine si mi-a ramas zeama de la salata in fata, preferata mea, dar nici de inghitit asa nu-mi vine -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
02-08-2006, 03:26 PM
|
ramona, nu si-a mai anuntat nici o vedeta prezenta?
anca_veselie, ce mai spui, mai traiesti? ce mai face seful? cred ca e singurul sef de pe aici care nu se numeste si crocodil -------------------- ![]() |
| Tulip |
02-08-2006, 03:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.444 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Eu sunt nervoasa,de la 11 nu am avut curent,abia acum ne-a venit....toata casa peste cap,frigiderul Bpaula,bine ai venit! -------------------- |
| michelle |
02-08-2006, 03:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
anca_veselie, ce mai spui, mai traiesti? ce mai face seful? cred ca e singurul sef de pe aici care nu se numeste si crocodil nici al meu nu e crocodil Anca, cum a fost la mareee? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anca veselie |
02-08-2006, 03:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare si bine v-am regasit in casutza noua!
himere, ce m-ai reperat seful tocmai s-a intors din concediu, e ok si linistit, cel putin momentan. eu in continuare nu tin nimic, mananc totusi parca mai dietetic si parca nu mai am pofta de mancare chiar asa mare. m-am ingrasat putin sigur, simt pe haine, dar inca nu am tupeu sa ma cantaresc. in weekend o sa merg iar la mare, abia m-am intors luni noaptea, dar nu pot sa ratez azi o sa merg la sala, iar de luni vreau sa tin iar ww. sper sa si reusesc. -------------------- |
| bpaula |
02-08-2006, 03:33 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 393 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
sa stiti ca nici seful meu nu e crocodil
mersi pentru urarile de bun venit -------------------- |
| Ramo |
|
|
Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.945 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
ramona, nu si-a mai anuntat nici o vedeta prezenta? anca_veselie, ce mai spui, mai traiesti? ce mai face seful? cred ca e singurul sef de pe aici care nu se numeste si crocodil Nu himere, nimik nou....inca. Eu am ajuns acasa, pap si vreau sa fac baie. E o caldura si la noi, noroc ca a plouat putin si parca este aer, ca altfel.......... -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Gigelu |
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
anca_veselie, ce mai spui, mai traiesti? ce mai face seful? cred ca e singurul sef de pe aici care nu se numeste si crocodil nici al meu nu e crocodil Anca, cum a fost la mareee? al meu e, dar caut sa-l schimb. cica am trecut de interviul-test de ieri si cica maine mai am un interviu la alta firma sper sa pot iesi din casa -------------------- ![]() |
| daconst |
02-08-2006, 03:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Acum am venit si eu din oras si mi-am facut ceva de mancare sa mananc in timp ce va citesc...Vad ca ati scris nu gluma si suntem tot mai multe.Bravo!
Eu am cam luat in mare ce trebuia pt Ro,cadouri la fiecare,mama,soacra,sora...etc.Of,ca parca m-am saturat sa cumpar de fiecare data...mai ales ca acum obosesc cam repede.Poate de asta nici nu ma trage ata in Ro ca in prima saptamana e super,impart cadouri...apoi uita toti ca am venit. Himere,mie mi-am luat doar un maieu gri cu ceva scris argintiu...dar ma mai gindesc daca mi-l opresc mie sau il fac cadou.Deocamdata n-am rupt eticheta. -------------------- |
| alina |
02-08-2006, 03:35 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 88 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 78 Sex: Feminin |
buna fetelor
pe mine ma mai tine minte cineva?adevarul e ca nu prea am scris mai mult am citit si v-am urmarit ce scrieti. -------------------- ![]() |
| michelle |
02-08-2006, 03:38 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
buna fetelor pe mine ma mai tine minte cineva?adevarul e ca nu prea am scris mai mult am citit si v-am urmarit ce scrieti. Sigur! ce mai faci, Alina? Spune-ne mai multe, nu mai sta in umbra -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| himere2005 |
02-08-2006, 03:40 PM
|
parca, parca alina
lasa ca scrii de data asta mai mult si te vom tine minte mai usor dana, ai dreptate,multi sunt niste hiene, daca se intoarce cineva din strainatate si indrazneste sa nu aduca ceva, vai de capul lui ce-i la gura lor dupa ce pleaca...toata lumea asteapta -------------------- ![]() |
| bubbles |
02-08-2006, 03:41 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.895 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
o pisica studioasa
-------------------- |
| May |
02-08-2006, 03:41 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.711 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Rulouri din piept de pui umplute cu ciuperci a la May
Umplutura: Se toaca marunt o jumatate de ceapa care se pune la calit in putin ulei de masline. Se toaca marunt de asemenea si o mana de ciuperci care apoi se storc bine, bine de apa si se adauga peste ceapa. Cand s-au calit cat de cat, se adauga o lingura de bulion cat sa coloreze compozitie si verdeatza dupa gust. Se pune capacul si se lasa 10 min la inabusit. Cand compozitie este gata, se lasa fara capac linistita sa se raceasca cat de cat. Pieptul de pui: In timp ce umplutura se raceste, pieptul de pui se taie filete si se bat un pic cu ciocanul. Filetele trebuie sa aibe marimea unei palme cu degetele desfacute ( sper ca ma intelegeti Facultativ: Dupa ce rulourile sunt gata le puteti tavali prin faina, ou si pesmet si sa le prajiti in putin ulei de masline. Eu una asa le fac, caci ador crusta aceea desi stiu ca inseamna puncte in plus Bon apetit Eu una sunt asa de trista... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 23-11-2008 - 02:29 PM |