![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| soranutza |
22-08-2006, 07:29 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Am realizat ca daca esti grasa/grasuta/plinuta e mai greu sa iti faci prieteni. Inca un motiv ca sa slabesc
Am aragaz, dar usa de la cuptor nu se inchide bine. Credeti ca as putea totusi sa fac ceva la el, adica sa gatesc ceva? ...gen prajituri... Nici daca o proptesti cu ceva nu sta inchisa? |
| Deea |
22-08-2006, 07:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.693 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Honey felicitari pt. decizia de a merge la sala.... inca nu am ajuns sa citesc daca si azi ai fost sau nu... daca nu ai fost si daca nu te tii de sala sa stii ca scot nuielusa!
Antonia la epilat nu ma ofer ca am piticii mei, merg la aceeasi cosmeticiana de mult timp... la pensat, tratamente etc. ma ofer, doar sa ma anunti cu 2-3 zile inainte daca poti. Chiar ma gandeam la machiaje ca nu ne-ai mai zis nimic. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
22-08-2006, 07:33 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna seara tutror!
antonia, bravo pentru examen si bafta la cel de soferie! miha, bine ai revenit! ina, incearca sa proptesti usa cu ceva, o lingura de lemn sau ceva de genul, poate o convingi sa stea inchisa. honey, bravo pentru sala! sa te tii de ea, ca-i pacat sa nu, mai ales ca mergi cu jumatatea ta, nu singura felicitari celor care au mai slabit! Acest mesaj a fost editat de nusarich: 22-08-2006, 07:34 PM -------------------- |
| Deea |
22-08-2006, 07:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.693 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Deea..un pic de rabdare si vei putea fii o mamica sexy...vei putea gasi hainutze pe masura ta.Vrem poze cu tine si cu Alexia( ma innebuneste numele de mult ce imi place ). pai de ce nu va puneti si voi pe treaba sa faceti o fetita si ii pui numele de Alexia? Ma ofer sa o botez! Himere da-mi si mie link-ul cu subiectul despre care vorbeati zilele trecute, cel cu Geo.. m-ati facut curioasa -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
22-08-2006, 07:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Asa e aragazul.Cred ca o sa stau cu usa proptita de un scaun
-------------------- |
| Ramo |
22-08-2006, 08:16 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Wow, am facut si azi gimnastica. M-am mai apucat eu dar...........ma tinea 3-4 zile care in nici un caz nu erau consecutive..............
-------------------- |
| Nessie |
22-08-2006, 08:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am facut prajitura cu pere ![]() ![]() Recomand pentru poze sa folositi www.imagehacks.us -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Deea |
22-08-2006, 08:27 PM
|
Bubbles spor la invatat si multa bafta!
May , ma ofer sa o ajut si eu pe dylly in problema socrului. Nu mai pune la suflet...nu faci decat sa-i dai lui satisfactie. -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-08-2006, 09:04 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.515 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Va pup! La linkul de mai jos puteti vedea cateva chestoii pt nunta inclusiv rochita. sa imi ziceti sincer cum vi se pare; mie nu imi place ca face cute la talie, vanzatoarea a zis ca nu e tabla si ca se ia materialul dupa corpul omului, dar mie nu mi se pare ok; bin, acuma sper ca daca o voi incheia la toate bridele nu se va mai vedea chiar asa; stiti cum e, cand esti "in cauza" vezi toate minusurile. Am mai pus pantofii de mireasa, invitatia (parca ati mai vazut-o) si verighetele.
Pupici http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioasi_ro/album?.dir=/b8f8 -------------------- |
| michelle |
22-08-2006, 09:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Saptamana asta mai avem de lucru la despachetat de mobila si aranjat putin locuinta, apoi cred ca plecam...dar nu va spun inca unde,surpriza Ok, surpriza este: ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
22-08-2006, 09:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisik, arati superb in rochie!!
Waw, miha, unde v-ati intalnit? -------------------- |
| soranutza |
22-08-2006, 09:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Pisik! Vai ce imi place rochia!!!!! Pe cuvantul meu! Vai ce faina-i! Tu ai venit cu ideea? E super extra fenoforma! Designer te facem!
Miha, secretoaselor |
| soranutza |
22-08-2006, 09:39 PM
|
Scrieti ceva ca tot dau refresh in draci
|
| emu |
22-08-2006, 09:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Miha!! De-aia ai fost tu asa tacuta in ultima vreme... ti-ai facut de cap cu Dana
Pisik, foarte frumoasa rochia! Ma uit dupa kg-le in plus de care te vaiti si nu le vad, nici macar la costum, ca acolo ai zis ca se observa cel mai bine, dar eu se pare ca-s mai chioara hahaha Sorana... sorry!!! n-a fost cu intentie, cautam ceva si am uitat sa postez Acest mesaj a fost editat de emu: 22-08-2006, 09:46 PM -------------------- |
| Deea |
22-08-2006, 09:50 PM
|
Fost la sala.... si..ma apuca plansul..nu alta. Am facut testele de rezistenta, puls, tensiunea arteriala.... mi-au calculat procentul de fat... Concluzia.... multa munca... sa ajung ...nu neaparat unde vreau...dar... unde ar fi.. OK. Ce mi s-a spus... caci m-a intrebat daca beau apa.... si am spus ca am ceva probleme aici.... mi s-a recomandat sa beau in medie 3l de apa pe zi... caci altfel nu slabesc. Va pupic si va doresc o zi minunata. Curaj, nu e ala cu coarne chiar asa de negru, cand nu mai intra apa fa-ti ceai... la mine functioneaza. Pe langa meniu de acum inainte sa ne scrii si ce-ai mai facut la sala, da? Eu iti fac galerie, sa intri cat mai repede in forma si dupa o sa fii dependenta de sport 3l???????.,..... eu de-abia ma chinui cu 2 si pot sa spun ca nu de fiecare data imi iese ....ai sa vezi micuta ca o sa-ti placa , in timp ... asa imi ziceau si mie fetele , si credeam ca e imposibil , sa-mi placa ... si acum vreau sa ma duc si la forta .... ca sa vezi nebuna Vrei sa maresti masa musculara? aaa... pupici pt. nepotel si spor la treaba pt. un bebe al tau Poti incerca si cu diverse ceaiuri de plante neindulcite. Ceaiul de cretusca sau de matase de porumb sunt indicate pentru eliminarea apei (e depurativ). acum am vazut ca i-ai dat acelasi sfat... sorry -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:27 AM |