![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Deea |
22-08-2006, 09:57 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
mie imi place tare mult nuanta din ultimele 2 poze. bine, si blonda imi place. eu as vrea sa-i dau o forma...ceva. pe bigudiuri la spate nu-mi iese uniform, de coafat la feon nu prea imi iese...si-a luat cineva crema aia de la sunsilk pentru indreptarea parului? sau alta lotiune? eu am crema de la sunsilk, nu intinde doar daca te dai cu ea, trebuie si perie si fhoen (sper ca am scris bine), a doua zi trebuie sa-mi spal parul ca arata cam gras. ma intrebai ce fac... pai tu nu-ti mai aduci aminte? Nu mai stiu daca am mai intrebat.... cand incep sa doarma mai mult noaptea? mama zice ca eu la o luna dormeam de la 12 la 6, si o prietena zice ca baietelul ei la o luna si un pic dormea de la 10 la 6 dimineata.... Alexia nu pare sa aiba asemenea ganduri -------------------- ![]() |
| emu |
22-08-2006, 10:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Meniul meu pe ziua de azi Total de 13,5 p:
MD: 2 fel paine (toast) 2p + 150 gr iaurt 0% grasime 1p Pranz: 40 gr orez brun (nefiert) 2p + legume si 390 gr carne vita (nefacuta) in 1 lingura ulei de masline 8,5 p Pt cina nu stiu ce-o sa am... Nu mai stiu daca am mai intrebat.... cand incep sa doarma mai mult noaptea? mama zice ca eu la o luna dormeam de la 12 la 6, si o prietena zice ca baietelul ei la o luna si un pic dormea de la 10 la 6 dimineata.... Alexia nu pare sa aiba asemenea ganduri Nepotica noastra acum are 1 luna jumate si doarme mai mult, in sensul ca se trezeste la fiecare 4-5 ore in loc de 3 ore regulat cum obisnuia -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
22-08-2006, 10:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.505 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Alice - si tie felicitari ai si ajuns inapoi la 59 kg. Trebuie sa-ti mai spunem ca nu e bine sa te infometezI? Azi cat nu am muncit si nu v-am scris am cautat sa vad daca nu se merita sa iau cazarea din tara ( pentru Grecia - daca ati uitat). Am gasit hoteluri interesante dar parca tot as vrea sa ajung acolo si acolo sa ma hotarasc unde ma asez. am vb. zilele trecute cu cineva care venise din Bulgaria si zicea ca au mai vrut sa stea cateva zile si pretul la cazare era de 2 ori mai mare decat au dat ei, prin agentii e una ca turist "independent" (nu-mi vine alta exprimare in minte dar pricepi tu Salutare fetele!!! As avea o intrebare poate stiti ce sa ma sfatuiti sa fac.De cateva zile ma doare spatele la nivelul rinichilor dar numai pe partea dreapta.Nu as putea sa sa spun ca e o durere ci mai degraba un fel de furnicatura- durere ca un inceput de febra musculara.Mai apare cateodata cate un mic junghiulet si trece destul de repede.Ce masfatuiti?Sa ma duc la un control; la rinichi sa mi faca analize si o ecografie?Sau nu trebuie sa mi fac griji?? Eu am probelem cu rincihii si iau no-spa, una la 6 ore, intr-o zi imi trec durerile Uite si prospectul. Pupici, spor la invatat si la examen joi! Proprietati: Drotaverina, un derivat de isochinolina, este un agent spasmolitic ce actioneaza direct pe musculatura neteda. Actiunea antispastica se exercita prin legarea sa pe suprafata celulelor musculaturii netede si modificarea permeabilitatii si potentialului lor de membrana. Inhibitia enzimei fosfodiesteraza, cresterea in consecinta a nivelului de AMPc si cresterea initiala a captarii calciului in celula sunt, de asemenea, implicate in mecanismul de actiune. Efectul este mai puternic decat cel al papaverinei, absorbtia sa este mai rapida si legarea de proteinele serice mai mica. Avantajul sau fata de papaverina consta in faptul ca nu produce efecte adverse de tip hiperpneic dupa administrarea pe cale parenterala. Este eficienta in cazul spasmelor musculare de tip neuronal sau muscular. Efectul relaxant al drotaverinei asupra muschiului neted este independent de tipul de inervatie vegetativa; este in mod egal eficienta asupra muschilor netezi ai tractului gastrointestinal, biliar, urogenital si sistemului vascular. Datorita efectului sau vasodilatator, imbunatateste irigarea sanguina a tesuturilor. Este legata in cantitate mica de albumina si de alfa- si beta-globulinele din plasma. Este absorbita rapid atat dupa administrarea parenterala, cat si dupa administrarea orala. Atinge concentratiile maxime in ser dupa 45 - 60 minute de la administrarea orala. Drotaverina este metabolizata in ficat. Timpul sau biologic de injumatatire este de 16 - 22 ore. Este eliminata complet din organism dupa 72 ore, 30% prin urina si circa 50% prin fecale. Este excretata in principal sub forma metabolitilor sai si nu poate fi identificata in urina in forma nemodificata. Traverseaza bariera placentara. Indicatii: Spasme ale musculaturii netede in afectiuni cu origine biliara: colecistolitiaza, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita. Spasme ale musculaturii tractului urinar: nefrolitiaza, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale. Ca adjuvant: in spasme ale musculaturii netede a tractului gastrointestinal (ulcer gastric si duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul cardiei si pilorului, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica si meteorism, pancreatita); in boli ginecologice (dismenoree, anexita, dureri atroce in timpul travaliului, contractii tetanice uterine, avort iminent); in dureri de cap de origine vasculara (migrene). Contraindicatii: Insuficienta hepatica, renala si cardiaca severe. Mod de administrare si posologie: Doza uzuala pentru adulti este de 40 - 240 mg zilnic (2 - 4 ml de 1 - 3 ori) s.c. sau i.m.,sau 120 - 240 mg (1 - 2 comprimate de 3 ori pe zi) per os. In cazul unor colici acute, se administreaza 40 - 80 mg (2 - 4 ml) i.v. Pentru copii intre 1 - 6 ani, doza zilnica este 40 - 120 mg (cate 1/2 - 1 comprimat de 2-3 ori pe zi); peste 6 ani, 80 - 200 mg (1 comprimat de 2-5 ori pe zi). Efecte adverse: Dureri de cap, ameteala, greata, palpitatii, hipotensiune. Interactiuni medicamentoase: Levodopa (scaderea efectului antiparkinsonian, agravarea rigiditatii si a tremorului). Precautii: Trebuie administrat cu grija in caz de hipotensiune. Medicamentul va fi administrat parenteral numai pacientilor aflati in pozitie culcata. Poate provoca tulburari gastrointestinale la pacientii suferinzi de intoleranta la lactoza (datorita continutului de lactoza al comprimatului). Forma de prezentare: Cutii cu 20 comprimate. Cutii cu 5 sau 25 fiole 40 mg/2 ml. -------------------- ![]() |
| nusarich |
22-08-2006, 10:11 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
pisik, superbe si rochita si pantofii si verighetele si invitatiile si floricelele si mai ales TU... se vede cat esti de fericita si iti sta bine!
miha, asa da surpriza! -------------------- |
| Deea |
22-08-2006, 10:14 PM
|
Va pup! La linkul de mai jos puteti vedea cateva chestoii pt nunta inclusiv rochita. sa imi ziceti sincer cum vi se pare; mie nu imi place ca face cute la talie, vanzatoarea a zis ca nu e tabla si ca se ia materialul dupa corpul omului, dar mie nu mi se pare ok; bin, acuma sper ca daca o voi incheia la toate bridele nu se va mai vedea chiar asa; stiti cum e, cand esti "in cauza" vezi toate minusurile. Am mai pus pantofii de mireasa, invitatia (parca ati mai vazut-o) si verighetele. Pupici http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioasi_ro/album?.dir=/b8f8 super, super rochia, imi vine sa mai fac o nunta si sa-mi iau rochie ca a ta Tot ce tine de nunta imi place, f. mult bun gust! Sa fie intr-un ceas bun! Saptamana asta mai avem de lucru la despachetat de mobila si aranjat putin locuinta, apoi cred ca plecam...dar nu va spun inca unde,surpriza Ok, surpriza este: ![]() vreau si eu sa ma vad cu fetele Miha bine ai revenit din concediu! chiar te cautam Frumoasa intalnirea.... detaliiiiiiii!!!!!!!!! Acest mesaj a fost editat de Deea: 22-08-2006, 10:16 PM -------------------- ![]() |
| soranutza |
22-08-2006, 10:17 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
fetelor, eu ma duc la culcare, mi se inchid ochii.
Vreau sa imi schimb nickul, oare se poate? Prietenul a inceput sa ma strige "Nutza", el crede ca ma alinta asa. Tot a auzit el ca multa lume ma alinta soranutza si s-a gandit sa ma alinte si mai mult si acum imi zice "nutza" |
| ina_ceva |
22-08-2006, 10:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| Pisik |
22-08-2006, 10:39 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dragutelor,
Multumesc mult pt complimente, m-am mai linistit. Soranutza, da,. a fost ideea mea, de fapt am luat corsetul de la un model si l-am modificat un pic, fusta de la alt model si am combinat-o cu fusta de la un al treilea Emu, pozele cu costumasul erau la 62, maxim 63 de kg, acuma fusta nu ma mai incape decat cu greu Miha, oau! Asta da surpriza! Detalii, please! Deea, eu sunt prima care imi doresc aceasta intalnire dar momentan imi mai trebuie o zi din sapt asta Promit ca dupa ce scap de nunta nasilor din w/e ma gandesc serios sa ne vedem pana la urmatoarea nunta importanta, pe 9 sept (inainte de a noastra) Pupici dulci la fete! -------------------- |
| May |
22-08-2006, 11:31 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
miha asta da surpriza, cum a fost intalnirea?
nessie eu am cont acolo, nu stiu ce e in neregula. Am apelat la la photobucket pt ca imageshack imi da eroare in ultima vreme... o sa incerc sa le pun din nou deea ms pt sfaturi, asteptam poze cu minunea mica ![]() ![]() pisik e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rochia -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Deea |
23-08-2006, 01:54 AM
|
Nepotica noastra acum are 1 luna jumate si doarme mai mult, in sensul ca se trezeste la fiecare 4-5 ore in loc de 3 ore regulat cum obisnuia multumesc de raspuns..tot e ceva fata de 3 ore -------------------- ![]() |
| emu |
23-08-2006, 03:07 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
ce bine arata tarta May, ma gandesc sa fac si eu, maine ma duc la cumparaturi sa vezi aprovizionare...
deea, te cred ca e obositor cu orarul asta, eu totusi zic ca acum e cat de cat lejer, mancat, schimbat, culcat, sa vezi cand va incepe sa-si dezvolte personalitatea, atunci incepe distractia mare Pranz: 40 gr orez brun (nefiert) 2p + legume si 390 gr carne vita (nefacuta) in 1 lingura ulei de masline 8,5 p ok, trebuie sa corectez.. ca eu m-am minunat de alea aproape 400 grame de carne mancate la o masa (nu-mi dadeam seama cum am putut sa mananc atat)... am facut o greseala de conversie, nu stiu de unde am scos gramajul respectiv Am mai papat pe la 6 pm un castronel cu supa de rosii si 2 fel de paine; in total pana acum 15p (rotunjit in sus) -------------------- |
| ina_ceva |
23-08-2006, 07:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza
Himere, unde esti? Cafea cu lapte? O zi cat ma racoroasa va doresc!!!(celor din Bucuresti) -------------------- |
| himere2005 |
23-08-2006, 07:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
miha, dana, ne-ati dat pe spate, ce mai...cum ai reationat miha, cind ti-a spus dana ca vine?
pisik, arati pur si simplu superb, rochia chiar e finuta, nu e impopotonata pina la refuz may, gatesti dumnezeieste, sa vedem cit te tine deea, faza cu geo din seara aia este ca n-a scris nimic, dar a ramas asa cu "scrisul inclinat", iar noi toate faceam fel de fel de supozitii, ba ca a adormit cu capul pe tastura, ba ca are parte de o partida...ma rog, in seara aia ne-am distrat, acum nu stiu daca are farmec povestitul bia s-a calmat dintr-o data la 3 luni, a devenit mult mai cuminte, nu mai plingea de oboseala seara, doarme mai mult...o sa fie mult mai bine. cred ca asta te si dispera, ca nu stii ce sa-i mai faci. eu zic, ca dupa ce termini cu alaptatul, daca ii dai suzeta, o sa te mai lase in pace. sorana, mai ai grupe? cum se descurca? nu mai pot sta, vin mai tirziu. ne vedem later -------------------- ![]() |
| Pisik |
23-08-2006, 07:42 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.437 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza! Eu azi am o zi cam grea, ca maine am liber pt cununia nasilor, m-am programat pt dimineata la mani pedi, apoi vreau sa ma aranjez si eu un pic si pe la unu sa plecam.
Ma bucur ca va place rochita. Cantarul meu e razna complet, dar nu il bag in seama, eu ma tin de treaba, trebuie sa se vada duminica zic eu, macar un 500 gr (sa vad cum fac la cununie si la nunta cu toate bunatatile alea, sper sa nu sar f tare din pcte, ca nu cred ca voi numara, e greu de aproximat la mese festive) May, tu mai postezi multe dulciuri, sa mor aici?Vorbesti de funie in casa spanzuratului, zau asa Deea, pup fetita mica si o rog sa mai lase pe mami sa respire un pic Himere, ce mai fac vecinele? Miha, te asteptam cu detalii Va pup pe toate si va doresc o zi super! -------------------- |
| still_me |
23-08-2006, 07:50 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
buna fetele ....
cam rarut caci am mult de treaba ...so pisiK, imi place rochia , si nu se vede ca te-ai ingrasat deaa, da as vrea sa inlocuiesc suncile cu un pic de muschiulet... hai te astept si pe tine la sala miha ... super surpriza , mai asteptam poze aaa.. si hai sa va povestesc ceva ... aseara am plecat tarziu de la munca , si m-am intalnit cu un coleg care are munca de teren si nu m-a mai vazut de mult .. este un nene mai in varsta , dar un tip fff placut.. si mi-a zis :sper sa nu te superi , daca iti spun ca ti-ai imbunatatit silueta .... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:12 PM |