![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
23-08-2006, 07:59 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna dimineatza........................Mor de somn....
Pisik, SUPER,SUPER rochitza...........aseara m-am uitat la ea, azi dimineatza, la ea...........imi vine si mie sa ma marit.... Vei fi o mireasa ...beton. Sa va spun, sa nu va spun.....am cunoscut un tip pe net, din Bucuresti. M-a gasit el pe Skype, duminica seara. Vreau sa va spun ca din 24 de ore.....10 sigur vorbim pe mess. Ieri am inceput sa vorbim pe la 4 , la 9 am zis ca la 10 mergem sa facem nani, la 10 ca la 11......si am mers la nani la 12.30. La 12.45.........m-a sunat.......ca am facut schimb de nr de telefon. Am vorbit la telefon pana la 3.15.........de-aia mor eu de somn acum....... -------------------- |
| still_me |
23-08-2006, 08:02 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
lapte 0.1 grasime 200ml 1.00
cereale 35gr 2.50 wassa 1 felie 0.60 icre cat pentru o felie 0.50 banana 1/2 0.50 lapte 1.5 grasime 30ml 0.25 total:5.35 -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
23-08-2006, 08:02 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Nu mai ai mult, still_me!!!Te asteptam cu ticker
Sa intelegem ca a aparut o alternativa la Oficial, ramonavlas? -------------------- |
| Ramo |
23-08-2006, 08:09 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Da ina-ceva, macar nu ma mai gandesc (atat) la Oficial.....
Ieri a venit fratele meu de la Bucuresti si mi-a adua 10 pachete de wasa. M-am aranjat pe anul asta.... Sa postez si eu meniul pe ziua de ieri, ca nu am avut timp aseara........ - 150 gr sunca - 3.8; - 1 wasa - 0.5; - 70 gr branza de vaci dietetica - 1.4; - icre - 1; - ciorba - 5; - 70 gr grisine - 1.1; - extra, extra fructe - 2. Total..........15 din 18 adjudecate....... Parca azi e marea intalnire a lui Uka, nu??Sunt curioasa ce va face. Eu, o sa ii tin pumnii si o sa ma gandesc la ea, sa iasa asa cu vrea....... Poimanine parca se intarce....abia astept, sper sa vina linistita si impacata (macar sufleteste). Still_me, 0.5 icrele? Si eu am mancat de dimineatza dar stiam ca trebuie punctate cu 1, atat cat sa ungi o wasa......... E, oricum asa las, mai bine mai mult....... Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 23-08-2006, 08:13 AM -------------------- |
| ina_ceva |
23-08-2006, 08:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
De uka stiam ca joi se intalneste cu el sa vada ce rezolva. Sper sa afle ceva sigur si sa se linisteasca.
Miha spunea 0.5-1.5 icrele intinse pe o felie , depinde cu cat ungi felia. -------------------- |
| still_me |
23-08-2006, 08:21 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 466 Inscris: 14-08-2006 Membrul Nr.: 113 Sex: Feminin |
ramo , eu ung felie , mai mult invizibil .... si e felie wassa , care zic eu e mai mica ca una de paine normala ....
mai am ina , ca eu as vrea sa ajung la un 58 de kg .... nu stiu de ce s-a cam blocat organismul ... chiar nu imi dau seama .. ca nu calc stramb ... -------------------- ![]() |
| michelle |
23-08-2006, 08:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Ok, am ramas datoare cu niste explicatii.. M-am intalnit cu Danutella la Curtea de Arges, am stat de vorba vreo juma' de ora, a fost destul de scurta intalnirea fata de cum era planificat, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.. a fost foarte bine si atat. Stia ca venim in Transfagarasan, la aprox 120 km de Hunedoara si a zis ca vine si ea sa ne intalnim Pozele de la munte le-am pus aici. Pisik, e super rochia!! Arati ca o printesa, te-ai gandit cum iti faci coafura? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
23-08-2006, 08:26 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.515 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna dimineatza........................Mor de somn.... Pisik, SUPER,SUPER rochitza...........aseara m-am uitat la ea, azi dimineatza, la ea...........imi vine si mie sa ma marit.... Vei fi o mireasa ...beton. Sa va spun, sa nu va spun.....am cunoscut un tip pe net, din Bucuresti. M-a gasit el pe Skype, duminica seara. Vreau sa va spun ca din 24 de ore.....10 sigur vorbim pe mess. Ieri am inceput sa vorbim pe la 4 , la 9 am zis ca la 10 mergem sa facem nani, la 10 ca la 11......si am mers la nani la 12.30. La 12.45.........m-a sunat.......ca am facut schimb de nr de telefon. Am vorbit la telefon pana la 3.15.........de-aia mor eu de somn acum....... Bravo Ramo, Nu vreau sa te dau inapoi, dar eu zic sa fii prudenta pana il cunosti cu adevarat; poate sunt eu exagerata, dar e mai bine sa sufli si in iaurt; eu sunt patita cu netul, am avut o experienta naspa, un tip care parea super pe net si la tel, dar de fapt era un ciudat, f agresiv, violent, brrr, nu vreau sa imi mai aduc aminte. Oricum, eu zic sa lasi timpul sa "il descopere", poat4e e un tip super. Bafta! Neata fetelor! Ok, am ramas datoare cu niste explicatii.. M-am intalnit cu Danutella la Curtea de Arges, am stat de vorba vreo juma' de ora, a fost destul de scurta intalnirea fata de cum era planificat, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.. a fost foarte bine si atat. Stia ca venim in Transfagarasan, la aprox 120 km de Hunedoara si a zis ca vine si ea sa ne intalnim Pozele de la munte le-am pus aici. Pisik, e super rochia!! Arati ca o printesa, te-ai gandit cum iti faci coafura? Simpla, un coc lejer, cu bucle la spate, cu cei trei trandafirasi pe care mi i-am luat prinsi in coc. ceva romantic, sa mearga cu rochita -------------------- |
| Ramo |
23-08-2006, 08:28 AM
|
Faine pozele, Miha, peisajule .....magnific.iar voi....fericiti. Ce vrei mai mult?
Still_me, si eu ung tot wasa si tot cu putine icre. E, lasa asa, la 1 punct, sa nu le am pe constiintza.... Pisik, nu ma avant, nu prea am incredere in relatiile astea, dar cine stie....... Tocmai am stranutat si ma doare abdomenul............dar nu ma las, fac si azi Eu am plecat la servici. Ne "vedem" pe la 3. O zi buna sa aveti......... -------------------- |
| still_me |
23-08-2006, 08:30 AM
|
uite ina ... am ascultat , si mi-am pus si ticker .. asa , sa ma fac de rusine ...
-------------------- ![]() |
| Pisik |
23-08-2006, 08:32 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.515 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
uite ina ... am ascultat , si mi-am pus si ticker .. asa , sa ma fac de rusine ... si eu ar trebui, ca mie imi arata nebunul 67 Acest mesaj a fost editat de Pisik: 23-08-2006, 08:33 AM -------------------- |
| still_me |
23-08-2006, 08:36 AM
|
aoleo miha ... de cate ori ma uit la pozele tale ... si vad cat esti de slaba ... ma apuca ambitia ... cred ca imi pun o poza cu tine pe calc ...
uite ina ... am ascultat , si mi-am pus si ticker .. asa , sa ma fac de rusine ... si eu ar trebui, ca mie imi arata nebunul 67 eu ii zic lu' al meu ca imi arata atat , ca nu mai are baterii ... miha ,n-am vazut tot , dar peisajele sunt super -------------------- ![]() |
| dannette |
23-08-2006, 08:42 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Buna dimineata neuroni!
Emu, cum e orezul brun la gust? Trebuie preparat altfel fata de cel normal? Pisik, superba rochia. Si originala de altfel. Ramona, si eu sunt de parere ca ar trebui sa ai grija mare cu astfel de relatii. Am intalnit si cazuri fericite (s-au mutat impreuna din orase diferite si deja au stabilit nunta pentru la anu), dar si mai putin fericite. Asa ca sa mai uiti de Oficial merge, numai sa nu cazi in alta extrema. Still_me, sa te tina cat mai mult elanul cu sala. Ce imi place cum e vremea acu in Iasi. Numai buna de plimbareala. Deja miroase a toamna. Imi aduc aminte cu nostalgie de perioada studentiei, cand veneam la cazare in Copou... Sper sa nu ma certati (Miha in special): mi-am comandat pentru la pranz pizza. Am o scuza nu am mai mancat de mult |
| ina_ceva |
23-08-2006, 08:45 AM
|
Frumoase pozele, miha!!Ati vizitat destul de multe locuri.
Still_me, ma gandesc ca tickerul te va ajuta, iti va da un impuls spre a mai modifica pe el (in dreapta). Dannette, sper ca ai mai multi colegi, sa ramana mai putina pizza pt tine. -------------------- |
| michelle |
23-08-2006, 08:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sper sa nu ma certati (Miha in special): mi-am comandat pentru la pranz pizza. Am o scuza nu am mai mancat de mult Daca stai in puncte e ok -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:55 AM |