left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 239 240 241 242 243 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
Ramo
mesaj 23-08-2006, 07:59 AM
Mesaj #3601

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.032
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20
Sex: Feminin

Buna dimineatza........................Mor de somn....
Pisik, SUPER,SUPER rochitza...........aseara m-am uitat la ea, azi dimineatza, la ea...........imi vine si mie sa ma marit.... Vei fi o mireasa ...beton.
Sa va spun, sa nu va spun.....am cunoscut un tip pe net, din Bucuresti. M-a gasit el pe Skype, duminica seara. Vreau sa va spun ca din 24 de ore.....10 sigur vorbim pe mess. Ieri am inceput sa vorbim pe la 4 , la 9 am zis ca la 10 mergem sa facem nani, la 10 ca la 11......si am mers la nani la 12.30. La 12.45.........m-a sunat.......ca am facut schimb de nr de telefon. Am vorbit la telefon pana la 3.15.........de-aia mor eu de somn acum.......

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
still_me
mesaj 23-08-2006, 08:02 AM
Mesaj #3602

Ciocanitoare

Raspunsuri: 466
Inscris: 14-08-2006
Membrul Nr.: 113

lapte 0.1 grasime 200ml 1.00
cereale 35gr 2.50
wassa 1 felie 0.60
icre cat pentru o felie 0.50
banana 1/2 0.50
lapte 1.5 grasime 30ml 0.25

total:5.35

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 23-08-2006, 08:02 AM
Mesaj #3603

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Nu mai ai mult, still_me!!!Te asteptam cu ticker tease.gif
Sa intelegem ca a aparut o alternativa la Oficial, ramonavlas?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 23-08-2006, 08:09 AM
Mesaj #3604

Jaguar

Da ina-ceva, macar nu ma mai gandesc (atat) la Oficial.....
Ieri a venit fratele meu de la Bucuresti si mi-a adua 10 pachete de wasa. M-am aranjat pe anul asta.... )).gif

Sa postez si eu meniul pe ziua de ieri, ca nu am avut timp aseara........ rolleyes.gif

- 150 gr sunca - 3.8;
- 1 wasa - 0.5;
- 70 gr branza de vaci dietetica - 1.4;
- icre - 1;
- ciorba - 5;
- 70 gr grisine - 1.1;
- extra, extra fructe - 2.
Total..........15 din 18 adjudecate....... yahoo.gif Nici sa mananc nu am avut timp.........

Parca azi e marea intalnire a lui Uka, nu??Sunt curioasa ce va face. Eu, o sa ii tin pumnii si o sa ma gandesc la ea, sa iasa asa cu vrea....... Poimanine parca se intarce....abia astept, sper sa vina linistita si impacata (macar sufleteste).

Still_me, 0.5 icrele? Si eu am mancat de dimineatza dar stiam ca trebuie punctate cu 1, atat cat sa ungi o wasa......... E, oricum asa las, mai bine mai mult.......

Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 23-08-2006, 08:13 AM

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 23-08-2006, 08:15 AM
Mesaj #3605

Hiena

De uka stiam ca joi se intalneste cu el sa vada ce rezolva. Sper sa afle ceva sigur si sa se linisteasca.

Miha spunea 0.5-1.5 icrele intinse pe o felie , depinde cu cat ungi felia.

--------------------
Imagine
+Quote Post
still_me
mesaj 23-08-2006, 08:21 AM
Mesaj #3606

Ciocanitoare

ramo , eu ung felie , mai mult invizibil .... si e felie wassa , care zic eu e mai mica ca una de paine normala ....

mai am ina , ca eu as vrea sa ajung la un 58 de kg .... nu stiu de ce s-a cam blocat organismul ... chiar nu imi dau seama .. ca nu calc stramb ...

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 23-08-2006, 08:21 AM
Mesaj #3607

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata fetelor!
Ok, am ramas datoare cu niste explicatii.. M-am intalnit cu Danutella la Curtea de Arges, am stat de vorba vreo juma' de ora, a fost destul de scurta intalnirea fata de cum era planificat, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.. a fost foarte bine si atat. Stia ca venim in Transfagarasan, la aprox 120 km de Hunedoara si a zis ca vine si ea sa ne intalnim grin.gif Imi pare bine ca ne-am intalnit si sper sa ne mai intalnim vreodata... Iar candva sa facem si o reuniune a neuronilor w00t.gif

Pozele de la munte le-am pus aici.

Pisik, e super rochia!! Arati ca o printesa, te-ai gandit cum iti faci coafura?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Pisik
mesaj 23-08-2006, 08:26 AM
Mesaj #3608

Taz

Raspunsuri: 3.515
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(ramonavlas @ 23-08-2006, 08:59 AM) *

Buna dimineatza........................Mor de somn....
Pisik, SUPER,SUPER rochitza...........aseara m-am uitat la ea, azi dimineatza, la ea...........imi vine si mie sa ma marit.... Vei fi o mireasa ...beton.
Sa va spun, sa nu va spun.....am cunoscut un tip pe net, din Bucuresti. M-a gasit el pe Skype, duminica seara. Vreau sa va spun ca din 24 de ore.....10 sigur vorbim pe mess. Ieri am inceput sa vorbim pe la 4 , la 9 am zis ca la 10 mergem sa facem nani, la 10 ca la 11......si am mers la nani la 12.30. La 12.45.........m-a sunat.......ca am facut schimb de nr de telefon. Am vorbit la telefon pana la 3.15.........de-aia mor eu de somn acum.......

Bravo Ramo,
Nu vreau sa te dau inapoi, dar eu zic sa fii prudenta pana il cunosti cu adevarat; poate sunt eu exagerata, dar e mai bine sa sufli si in iaurt; eu sunt patita cu netul, am avut o experienta naspa, un tip care parea super pe net si la tel, dar de fapt era un ciudat, f agresiv, violent, brrr, nu vreau sa imi mai aduc aminte.
Oricum, eu zic sa lasi timpul sa "il descopere", poat4e e un tip super. Bafta!

CITAT(michelle @ 23-08-2006, 09:21 AM) *

Neata fetelor!
Ok, am ramas datoare cu niste explicatii.. M-am intalnit cu Danutella la Curtea de Arges, am stat de vorba vreo juma' de ora, a fost destul de scurta intalnirea fata de cum era planificat, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.. a fost foarte bine si atat. Stia ca venim in Transfagarasan, la aprox 120 km de Hunedoara si a zis ca vine si ea sa ne intalnim grin.gif Imi pare bine ca ne-am intalnit si sper sa ne mai intalnim vreodata... Iar candva sa facem si o reuniune a neuronilor w00t.gif

Pozele de la munte le-am pus aici.

Pisik, e super rochia!! Arati ca o printesa, te-ai gandit cum iti faci coafura?

Simpla, un coc lejer, cu bucle la spate, cu cei trei trandafirasi pe care mi i-am luat prinsi in coc. ceva romantic, sa mearga cu rochita

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ramo
mesaj 23-08-2006, 08:28 AM
Mesaj #3609

Jaguar

Faine pozele, Miha, peisajule .....magnific.iar voi....fericiti. Ce vrei mai mult?
Still_me, si eu ung tot wasa si tot cu putine icre. E, lasa asa, la 1 punct, sa nu le am pe constiintza.... )).gif
Pisik, nu ma avant, nu prea am incredere in relatiile astea, dar cine stie.......
Tocmai am stranutat si ma doare abdomenul............dar nu ma las, fac si azi cheer.gif
Eu am plecat la servici. Ne "vedem" pe la 3. O zi buna sa aveti.........

--------------------
+Quote Post
still_me
mesaj 23-08-2006, 08:30 AM
Mesaj #3610

Ciocanitoare

uite ina ... am ascultat , si mi-am pus si ticker .. asa , sa ma fac de rusine ...cuplu.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 23-08-2006, 08:32 AM
Mesaj #3611

Taz

Raspunsuri: 3.515
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(still_me @ 23-08-2006, 09:30 AM) *

uite ina ... am ascultat , si mi-am pus si ticker .. asa , sa ma fac de rusine ...cuplu.gif

si eu ar trebui, ca mie imi arata nebunul 67 blink.gif dar inca nu, o sa il modific cand imi arata macar cu un kil mai putin, ca eu chiar nu ma simt de greutatea asta

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 23-08-2006, 08:33 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
still_me
mesaj 23-08-2006, 08:36 AM
Mesaj #3612

Ciocanitoare

aoleo miha ... de cate ori ma uit la pozele tale ... si vad cat esti de slaba ... ma apuca ambitia ... cred ca imi pun o poza cu tine pe calc ... lol.gif .. poate crede lumea ca cine stie ..... apropo am fost luni si am fost si ieri la sala ... am recomandat unei tipe WW , si am inceput sa ma simt importanta , ca ma intreaba antrenoare , cum merge ... cum ma simt de la miscare .... daca stiam eu ca o sa-mi placa atat....

CITAT(Pisik @ 23-08-2006, 09:32 AM) *

CITAT(still_me @ 23-08-2006, 09:30 AM) *

si eu ar trebui, ca mie imi arata nebunul 67 blink.gif dar inca nu, o sa il modific cand imi arata macar cu un kil mai putin, ca eu chiar nu ma simt de greutatea asta

eu ii zic lu' al meu ca imi arata atat , ca nu mai are baterii ... lol.gif lol.gif lol.gif .. asta ca sa vezi ce face disperarea din om ...

miha ,n-am vazut tot , dar peisajele sunt super

--------------------
Imagine
+Quote Post
dannette
mesaj 23-08-2006, 08:42 AM
Mesaj #3613

Soparla

Raspunsuri: 242
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 103

Buna dimineata neuroni!

Emu, cum e orezul brun la gust? Trebuie preparat altfel fata de cel normal?
Pisik, superba rochia. Si originala de altfel.
Ramona, si eu sunt de parere ca ar trebui sa ai grija mare cu astfel de relatii. Am intalnit si cazuri fericite (s-au mutat impreuna din orase diferite si deja au stabilit nunta pentru la anu), dar si mai putin fericite. Asa ca sa mai uiti de Oficial merge, numai sa nu cazi in alta extrema.
Still_me, sa te tina cat mai mult elanul cu sala.

Ce imi place cum e vremea acu in Iasi. Numai buna de plimbareala. Deja miroase a toamna. Imi aduc aminte cu nostalgie de perioada studentiei, cand veneam la cazare in Copou... sad.gif
Sper sa nu ma certati (Miha in special): mi-am comandat pentru la pranz pizza. Am o scuza nu am mai mancat de mult rolleyes.gif O sa incerc sa o impart cu cati mai multi colegi wink1.gif
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 23-08-2006, 08:45 AM
Mesaj #3614

Hiena

Frumoase pozele, miha!!Ati vizitat destul de multe locuri.
Still_me, ma gandesc ca tickerul te va ajuta, iti va da un impuls spre a mai modifica pe el (in dreapta).
Dannette, sper ca ai mai multi colegi, sa ramana mai putina pizza pt tine. tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 23-08-2006, 08:46 AM
Mesaj #3615

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(dannette @ 23-08-2006, 09:42 AM) *

Sper sa nu ma certati (Miha in special): mi-am comandat pentru la pranz pizza. Am o scuza nu am mai mancat de mult rolleyes.gif O sa incerc sa o impart cu cati mai multi colegi wink1.gif

Daca stai in puncte e ok tease.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

264 Pagini V « < 239 240 241 242 243 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 08:55 AM