![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
23-08-2006, 08:54 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 974 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetele!!
Am si eu o intrebare..care din voi se pricepe la urari de nunta?..trebuie sa scriu o felicitare. Am ceva de la Dylly dar sunt prea poetice...din secolul trecut E urgent pina joi seara -------------------- |
| ina_ceva |
23-08-2006, 08:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O lady intra la un dealer auto, si se plimba pe acolo, uitandu-se
la masini. Deodata, ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un partz mic ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, sperand totodata ca nici un vanzator nu va aparea din senin tocmai atunci. Dar, cand se intoarce, langa ea statea un vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: -"Buna ziua, doamna. Cu ce va pot ajuta astazi?" Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: "Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit ?" Vanzatorul, cu acelasi zambet larg, ii spune: -"Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, ca daca ati tras un vant doar cand ati atins masina, va veti kk pe dumneavoastra cand veti auzi pretul!'' -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
23-08-2006, 09:00 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 974 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Eu. |
23-08-2006, 09:00 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
'neatza tuturor!
miha, daconst, ma gandeam eu ca ne coaceti voi ceva surpriza. Pisik ramonavlas, atentie mare cu noul babuin au trecut deja 2 zile de cand sunt ff cuminte si numar puncte fff serios. si ieri si alataieri am economisit cate 1,5p. pt astazi: MD - 2 banane: 3p -2 cutii lapte condensat: 0,5p -1 piersica: 0p PRANZ -branzica de casa:2p -3 Wassa: 1,5p -iaurt cu fructe exquisa:2p diseara mai vad. sunt ff trista astazi; am aflat o veste groaznica. una din colegele mele de liceu si facultate care este violonista in State, a fost diagnosticata cu cancer osos in stadiu avansat. zilele urmatoare va avea o interventie la o mana......nu va mai putea canta niciodata .......apoi incepe chimioterapia pentru ca are multe focare de cancer in corp .....la 26 de ani.... -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ina_ceva |
23-08-2006, 09:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni:
- Care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav? - Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Ii cerem pacientului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune: - Orice om normal ar lua cana. - Nu, spune directorul, un om normal ar scoate dopul de la cada. -------------------- |
| Pisik |
23-08-2006, 09:20 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.515 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Crengu, multu pt compliment
Mi s-a furnicat pielea cand am citit; este groaznic, in fata acestor lucruri suntem complet fara aparare si absolut nimic, bani, cariera, statut, etc. nu conteaza, este zero. Pe mine ma infioara cand ma gandesc -------------------- |
| ina_ceva |
23-08-2006, 09:34 AM
|
Si pe mine ma ingrozesc chestiile astea, mai ales cand apar la o varsta atat de frageda.
-------------------- |
| Biencutza |
23-08-2006, 09:39 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 104 Inscris: 10-08-2006 Din: Germania Membrul Nr.: 107 Sex: Feminin |
Neata fetele!! Am si eu o intrebare..care din voi se pricepe la urari de nunta?..trebuie sa scriu o felicitare. Am ceva de la Dylly dar sunt prea poetice...din secolul trecut E urgent pina joi seara Neata si tie!!!! Nu ne-ai spus in ce relatii te afli cu viitorii miri, daca sunt prieteni foarte apropiati, mai putin apropiati, colegi de job...samd. Daca sunt prieteni eu una le-as face o urare simpla....cu umor, nimic formalizat si lacrimogen....adica...Casa de piatra si la foarte multi ani sanatosi, veseli, in toate generosi si ca voi de frumosi Pisik vei fi o printesa la nunta ta Miha bine ai revenit...ce frumoasaaaaaaa surpriza ne-ai facut!!!!!!!!!Sunteti doua frumoase!!!!! Pupe fetelor!!!! -------------------- |
| ina_ceva |
23-08-2006, 09:45 AM
|
Un roman si un japonez se plimba.
Romanul il intreaba pe japonez: - Ma, tu acolo, in Japonia, cate ore lucrezi? - Eu lucrez 8 ore. Da tu? - Pai si eu tot asa. Da' pentru cine lucrezi? intreaba romanul. - Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, 2 ore pentru imparat si 2 ore pentru Japonia. Da' tu pentru cine lucrezi? intreaba japonezul - Pai 2 ore pentru patron, 2 ore pentru mine, imparat n-avem si ce treaba am eu cu Japonia! -------------------- |
| peach |
23-08-2006, 09:51 AM
|
e prietena mea cea mai buna ..ceva din suflet
Asa-mi trebuie daca nu citesc din urma Merci Deaa Deea eu ma tot precatesc de vre-o 4-5 ani Acest mesaj a fost editat de peach: 23-08-2006, 10:01 AM -------------------- |
| ina_ceva |
23-08-2006, 09:58 AM
|
-------------------- |
| alandana |
23-08-2006, 10:08 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Pisik - foarte frumoasa rochia si pantofii - ai sa fii o mireasa de vis. Cam mare verigheta, nu? ( adica larga)
Miha - frumoase poze, frumoasa excursie, frumoasa surpriza. Daconst - unde il tii pe bebe - in poseta? Deea - poate plange fetita sa fie luata in brate si alintata. Ai mei asa faceau. Si dupa ce i-am luat nu am putut sa-i mai punjos decat pe la 2 ani. Eu - felicitari pentru cumintenie. Esti un model. Meniul de azi: MD - 1 banana + 2 covrigi uscati - 3 p Pranz - 1 iaurt 3.7 + Fibrosan - 1.5 p = 5.2 p Gustari 2 mere. Seara - inca nu m-am hoatarat - peste cu salata probabil Azi merg la sala dupa o pauza de 10 zile. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| bubbles |
23-08-2006, 10:26 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pisik foarteeeeeee misto rokita...de la agnes toma nu?la noi in piatra e marea reprezentanta...poate de aia sunt si mai ieftinute... -------------------- |
| michelle |
23-08-2006, 10:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Asa-mi trebuie daca nu citesc din urma Cu Dana m-am intalnit pe fuga.. e bronzata, i-a mai crescut un pic burtica, dar o ascunde bine A facut si ea o excursie in aceeasi perioada la Predeal, Bran.. O sa ne povesteasca cand intra. Mai sta aproape 2 saptamani in tara. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
23-08-2006, 10:33 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
e prietena mea cea mai buna ..ceva din suflet Sorina.... uite ceva care poate te inspira.... sunt in engleza... insa.. sunt deosebite. Eu gasesc in baza.... felicitari de-a gata...si.. iti spun ca.. unele te fac sa-ti dea lacrimile.. atat de mult iti ating sufletul. Hallmark -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:29 AM |