left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 262 263 264  
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 25-08-2006, 09:09 AM
Mesaj #3946

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

gigelu, nu e cazul sa te ingrijorezi.. Fluctuatiile de greutate cred ca se datoreaza abordarii noului regim (apa multa, mancare gatita etc)

pisik, cu dragoste si intelegere veti trece peste lucrurile astea.. Important e sa vreti sa continuati ce ati cladit pana acum, pupici pupic.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
MagdaC
mesaj 25-08-2006, 09:12 AM
Mesaj #3947

Soparla

Grup: Membri
Raspunsuri: 274
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

CITAT(Tulip @ 25-08-2006, 09:58 AM) *

Magda smile.gif ,ce mai faci?Nu ne povestesti nimic?

Va pupic, dragutzele smile.gif
Azi e a doua zi de serviciu, si sunt zombilica rau. Am intrat asa, in viteza, sa va citesc un pic. Am sperat sa pot recupera ce ati scris, dar m-a luat lesinul cand am vazut mai bine de 100 de pagini !! wacko.gif
In primul rand: sincere condoleante, Monic sad.gif Iti doresc sa fii tare si sa depasesti momentul. Gandeste-te ca poate Dumnezeu l-a scutit de (poate) mai multa suferinta din cauza unei boli grele. Iti spun asta pentru ca am trecut printr-o experienta similara cu socrul meu. Fii tare! Noi suntem alaturi de tine !

Nu prea mai stiu sa zic de alte fete, nu am apucat sa citesc blushing.gif
Pisik, felicitari pt masina, si succes in rezolvarea problemelor. Sunt convinsa ca acolo unde e iubire se rezolva toate pupic.gif

Eu am avut un concediu super. Insula Thassos e foarte frumoasa, iar eu sunt innebunita dupa mare biggrin.gif
Am luat 2 kg... blushing.gif ....dar nu dramatizez. Nici nu mi-a, propus sa tin regim in vacanta. Acuma ma intorc cu fortze proaspete la dieta smile.gif

Va pupic....cred ca pana luni mai mult o sa va citesc. Dupa aia ma mai eliberez si poate apuc sa mai si scriu. Sambata merg la o nunta, si in seara asta trebuie sa imi caut rochita salut.gif

Felicitari celor care au slabit....Alandana promite sa fie Michelle nr2, nu vi se pare? Felicitari pt disciplina !! Nu ai un pic de vanzare? rolleyes.gif

Gata, la treaba cu mine.
Pupicei

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

alandana
mesaj 25-08-2006, 09:20 AM
Mesaj #3948

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

)).gif Magda - multumesc de compliment.

Michelle - e modelul meu. pupic.gif

Ati mers cu masina sau cu avionul in Grecia?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
Eu.
mesaj 25-08-2006, 09:21 AM
Mesaj #3949

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

CITAT(michelle @ 25-08-2006, 10:09 AM) *

gigelu, nu e cazul sa te ingrijorezi.. Fluctuatiile de greutate cred ca se datoreaza abordarii noului regim (apa multa, mancare gatita etc)

ma ingrijorez putin, pentru ca nu sunt fluctuatii; de luni incoace cantarul tot scade, imi arata pe zi ce trece tot mai putin. mi-e tare frica de efectul yo-yo sad.gif blushing.gif, mi se pare ca dau prea mult prea repede. de asta am decis aseara sa mananc cu 2p in plus fata de cele permise zilnic. iar azi de dimineata cantarul arata cu 800g mai putin ca ieri dimineata blink.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
michelle
mesaj 25-08-2006, 09:25 AM
Mesaj #3950

Hiena

CITAT(alandana @ 25-08-2006, 10:20 AM) *

dana, tu esti mai disciplinata decat mine floare.gif
Daca ai fi vazut meniurile mele de acum un an jumate.. Cand ma uit in fisierele alea ma apuca groaza w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 25-08-2006, 09:29 AM
Mesaj #3951

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

buna dimineatza...
mi-e un somn d mooor... aseara am avut musafiri si au stat pana p la 3 iar eu azi la 7 a trebuit sa fiu in picioare sa ajung la serviciu... nu mai vreauu... vreau nani......
sa va povestesc d c am facut p la munte...
pai...stiti k am stat d sambata pana joi, sambata pe la 14 i-am trim sms lui theo k sunt in azuga pana joi si sa vina sa vb...
nici un semn... intre timp am vb cu sora lui.. care m-a invitat la ea.. si am fost si am mai vb si cu ea
pe scurt k nu sunt in stare sa povestesc, inka nu m-am trezit si ar iesi o kestie fara sens...
a venit miercuri, eram p banca in centru in azuga cu prietena mea si ii vad masina, in masina era cu mama lui si inca cineva in spate...si ma vede si imi face semn k se intoarce...
a lasat masina mai sus si a venit sa vb, el chitit sa imi spuna k nu mai pote fi nimik in tre noi, k in concediu si-a dat seama k nu ne potrivim...i-am explicat c s-a intamplat in concediu cu mine, el tot sustinea k iti ajung 2 sapt sa cun o persoana si i-am zis k noii ne cunoastem de 6 ani d zile, e adevarat k nu am mai petrecut atata timp impreuna niciodata, dar cre dk orele in care noi vorbeam despre noi, despre cum o sa fim...si despre felul fiecaruia de a fi, si toate astea d 6 ani, eu cred k fac mai mult decat 1 saptamana, ptr k practic nebunia a inceput in a 2a sapt d concediu... si l-am pus sa se gandeasca la cum a fost relatia si cum am fost eu inainte de concediu si cum am fost dupa concediu.... si a zis k da am dreptate si k o sa se gandeasca la asta...
dar ca eu nu am vrut sa inteleg k ptr el nu conteaza felul in care arat, k ma stie si slaba si grasa si kiar nu conteaza dar nu am vrut sa inteleg asta si k el nu avea nevoie de sufocare, k stiam asta f bine dar tot p dos m-am comportant, k el vroia o relatie in care totul sa mearga d la sine...si sa fie frumos... nu sa fie batut la cap...si i-am recunoscut k a avut dreptate, i-am dat si exemple unde am gresit, k stiu f bine cand am avut reactzii tampite si copilaresti, in final a zis k o sa se gandeasca la asta si o sa ma sune...
ulterior am aflat k cea de-a 3a persoana din masina era fulga, adika fosta cu care e acum... am ramas crucita...can am auzit, k ne-am intalnit miercuri cand a fost ziua mamei lui si mama lui m-a sunat sa-mi multumeasca ptr cadou si mi-a zis k era aia in masina... super nervoasa...
si proasta ii spune lui mami, k ea oricum s-a impacat cu el din razbunare si ca se gandeste dk kiar merita...
cat de dusa sa fii sa ii spui asa ceva.. mamei lui...
si ca vezi doamne eu am un atu infata ei k o am aliata pe sora lui... in fine, si asta e aiurea k in faze d genul asta nu ai nevoie d aliati, mama si sora lui sunt ptr mine k o a2a familie, si le iubesc si nu ma dau p langa ele cu vreaun motiv ascuns...
bineinteles k mama lui i-a spus lui c a zis aia, oriucm sau certat, k aia s-a suparata k c aveam noi d discutat nu dura mai mult de 10 min... si noi am stat cam vreo mai mult de 30 min.. nu am cronometrat... si s-au dus spre predeal, el a ramas cu mama si cu sora lui si aia s-a dus acasa la ai ei si el a intrebat-o cand sa se duca sa o ia si aia nu a raspusn nimik, si apoi a zis k nu stiu dk mai e nevoie...
cand a aflat theo d c a zis asta cik s-a albit la fata si a plecat zburand p usa... mai departe c s-a mai intamplat nu stiu, l-a intrebat sora lui c are d gand sa faca si el a zis k acum vrea liniste... motiv ptr care eu nu am d gand sa-l mai caut....sa se decida....intre timp, familia lui ma sprijina...

--------------------
+Quote Post
MagdaC
mesaj 25-08-2006, 09:30 AM
Mesaj #3952

Soparla

Raspunsuri: 274
Membrul Nr.: 76
Dispozitie: Fighting myself..

CITAT(alandana @ 25-08-2006, 10:20 AM) *

)).gif Magda - multumesc de compliment.

Ati mers cu masina sau cu avionul in Grecia?

Alandana, am mers cu masina, pt ca nu pot sa sufar avionul mad.gif
Si pentru ca noi nu stam intr-un loc atunci cand mergem in Grecia. Ar fi pacat, pt ca sunt multe de vazut. In fiecare dimineata ne-am urcat in masina si am plecat spre alt orasel (sau alta plaja). Distantele sunt micute, cel mai mult am mers 45 min pana in punctul diametral opus al insulei. Si fiecare loc are hazul lui )).gif
Cel mai neplacut lucru in mersul cu masina este traversarea Bulgariei: drumuri proaste, indicatoare si mai proaste, restrictii aberante de viteza...In schimb in Grecia n-ai treaba. Nu prea ai motiv sa scazi sub 100 km/h smile.gif

Daca pot sa ajut pe cineva cu info...let me know smile.gif Sunt veterana, asta a fost al patrulea an de Grecia )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9nyqFU/]
Imagine

start: 26 nov 2007
+Quote Post
uka
mesaj 25-08-2006, 09:37 AM
Mesaj #3953

Iepuras

poze
dar sunt facute cu teelf k aparatul e la tata in Grecia sad.gif
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinuka_2002...m/ph//my_photos

--------------------
+Quote Post
Eu.
mesaj 25-08-2006, 09:44 AM
Mesaj #3954

Nevastuica

bine ai revenit, uka cheer.gif cheer.gif
vorbim diseara pe mess cool.gif
ma uit acum la poze

--------------------
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 25-08-2006, 09:53 AM
Mesaj #3955

Hiena

uka, arati tare bine schimbata.. si cred ca te-ai mai destins un pic
Cu alimentatia cum stai?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Eu.
mesaj 25-08-2006, 09:58 AM
Mesaj #3956

Nevastuica

CITAT(michelle @ 25-08-2006, 10:53 AM) *

uka, arati tare bine schimbata.. si cred ca te-ai mai destins un pic
Cu alimentatia cum stai?

eu v-am zis ca e frumusica foc cool.gif
stati ca nu i-ati vazut ochii in realitate w00t.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 25-08-2006, 10:01 AM
Mesaj #3957

Iepuras

in astea 6 zile cat am fost plecata, am vomat o singura data... in rest am mancat, cate putzin din toate...am baut si bere... dar sunt ok...nu am pus p mine, cantarul d la bunca mea imi arata 70 kg...acum nush...
o sa am grija d mine mai multa sau nu mai ajung cum am fost in concediu, o sa caut niste poze k sa afcetzi comparatzie...
da m-am destins, norco cu prietena mea si cu varul meu care nu m-au lasat sa stau incasa, nush dk am stat mai mu;t d 2-3 ore p zi in casa...zilnic
a fost ok, iar in spetambrie sunt invitata de cumnata la o petrecere la predeal,
ea a fost f ferma si i-a spus lui theo, k el a ramas putzin uimit cand i-am zis k am fost la ea si am ramas peste noapte, ca indiferent c se va intampla intre noi, eu intotd voi avea usa ei deschisa si ma asteapta oricand, indiferent dk sunt singura sau cu prietenul si ca eu ii voi fi dra d onoare sau ea mie...sunt prietena ei si ma iubeste si nu o intereseaza c face el...c decizie ia...
nush si eu ma simt f apropiata d ea.. incepuse sa faca glume cu colega ei d serviciu cand era si theo acolo, k sunt frumoasa,tanara, desteapta, si k imi gasesc ele p cineva acolo si ca ea ma cununa, vrea sa fie nasa mea (colega cumnatei fiind o dulce si ea, si e casatorita d ceva timp) si cik era albastru la fata....

--------------------
+Quote Post
alandana
mesaj 25-08-2006, 10:04 AM
Mesaj #3958

Nevastuica

Raspunsuri: 826
Membrul Nr.: 69
Dispozitie: Destul de multumita

Uka - prietenul tau e un prost daca poate sa te piarda. Se vede din poze cat esti de frumoasa si dulce.

Magda - si eu vreau sa merg cu masina in Grecia - dar eu vreau sa-mi caut acolo cazare. Vreau sa stau o saptamana in nord - Halkidiki, Meteore, Muntele Athos, Olimp si o saptamana in golful Pireu - Atena. Crezi ca voi avea probleme sa-mi gasesc acolo cazare?

--------------------
41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
+Quote Post
uka
mesaj 25-08-2006, 10:08 AM
Mesaj #3959

Iepuras

cam asta vroiam sa va arat, de fapt era alta poza din concediu dar o am in telf asta am gasit-o p aici
eu zik k e o diferentza
si cumnata cand m-a vazut mi-a zis k am slabit mult..

am uitat s ava zik, d fpat cred k v-am maizis knu ies din casa nemakiata, si cand a venit el eram makiata d la fond d ten, fard, rimel... si s uita in okii mei pierdut... biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de uka: 25-08-2006, 10:06 AM

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 25-08-2006, 10:12 AM
Mesaj #3960

Hiena

Va invit sa contiuam discutia in noua noastra camera WW

--------------------
Imagine
+Quote Post

264 Pagini V « < 262 263 264
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 07:55 AM