![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crys |
03-08-2006, 06:03 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
Bine v-am regasit .
Din zapaceala care m-a cuprins in ultimele zile ,am pierdut adresa de site, dar m-am descurcat . Imi pare rau ca tocmai astazi ;pt ca e ultima zi de lucru -plec in concediu. As fi vrut un loc exotic dar am ales ceva necesar un doctor despre care am auzit numai lucruri bune unde in Arges ( o sa va povestesc la intoarcere).Timp de 10 zile o sa fiu rupta de civilizatie (mi-am luat carti cu mine ). Ce ma bucur e ca am reusit sa imi pun fetit pe picioare (luni iar am fost la urgente cu ea ) dar acum e ok ,se joaca manaca ,pot sa o las acasa cu inima impacata. Initaial am vrut sa nu mai plec dar familia m-a convinsca totul e ok . Dancost -felicitari si ai grija de voi Crenguta -nu am reusit sa prind de acolo de unde ai revenit ,deci nu stiu ce diagnostic ti-au pus dar sper sa te pui repede pe picioare si o sa rezolvi si parte cu interviurile . Michelle -multumesc,nu stiu ce s-a intamplat cu vechiul site pt ca acum sunt in perioada de "training-uire" neata crys, Buna dimineta ,dar ce matinala esti ,nu te lasa micuta sa dormi ? neata crys, Buna dimineta ,dar ce matinala esti ,nu te lasa micuta sa dormi ? Pana o sa ma obisnuiesc pe aici mai trimit un mesaj si de doua ori -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| himere2005 |
03-08-2006, 06:04 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.892 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
fratilor, sunt cheauna pe bune, am cafeaua in fata, aseara m-a tinut dan treaza pina pe la 12 si ceva, acum bia s-a trezit la 6.30, va inchipuiti
ce ma bucur pentru tine crys, ca pleci, e tare frumos in arges, unde mergi? numai sa nu prinzi ploi, cum se preconizeaza nu puteti lua si fetita bubbles, nici tu nu ai somn, tu parca nu ai bb? Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-08-2006, 06:05 AM -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| bubbles |
03-08-2006, 06:06 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dana,maine e ZIUA CEA MARE Ella,tot vroiam sa te intreb,ce culoare are crema(ma rog...tubul)acela de la Johnson's?Nu stiu,nu vad eu bine sau nu se gaseste la noi?! Tubul e galben, scrie pe el Johnson's Holiday Skin Body Lotion, are 250 ml si eu mi-am cumparat-o de la o farmacie Sensi Blu. Chiar am vazut-o saptamana asta cu reducere. Costa 235.000. Nu pot sa atasez poza pt ca e mai mare de 500 kb... La noi nu e Sensi Blu,dar ma voi descurca....mersi! am si eu johnson`s...e un tub galben pe care scrie ca iti "bronzeaza pielea" de la natural pana la inkis...am dat 140000 pe el dintr`un supermarket si am vazut si in farmacii... cantarul arata 65.5kg yupiiii eu bb -------------------- |
| himere2005 |
03-08-2006, 06:14 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.892 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
bun asa bubbles, felicitari!
mai dar bronzeaza ceva ceva? o face uniform? ce mi-as dori sa merg si eu la fel de des ca tine la gratare, eu pe mos-martinul meu cu greu il scot din casa, acum am inceput sa dau niste telefoane pe la prieteni poate ne intilnim la un gratar in we ca in baza sotului...ajung sa ma stearga astia de praf in casa...eu nu pot sa-i inteleg pe unii care sunt multumiti sa stea zile in sir in casa...eu daca nu ies, o iau razna cred ca si de asta e bia plimbareata -------------------- ![]() |
| crys |
03-08-2006, 06:15 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 98 Dispozitie: ok Sex: Feminin |
fratilor, sunt cheauna pe bune, am cafeaua in fata, aseara m-a tinut dan treaza pina pe la 12 si ceva, acum bia s-a trezit la 6.30, va inchipuiti ce ma bucur pentru tine crys, ca pleci, e tare frumos in arges, unde mergi? numai sa nu prinzi ploi, cum se preconizeaza nu puteti lua si fetita bubbles, nici tu nu ai somn, tu parca nu ai bb? Himere ,nu stiu exact unde merg si nu vreau sa risc sa imi iau fata ,poate nu sunt conditii prielnice pt ea. O sa merg la Badesti Cat despre trezit Ivo avea niste ore -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| bubbles |
03-08-2006, 06:17 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
mie imi place cum face pielea...adik la nunta am purtat fusta si pe picioare eram alba...si dupa ce m`am dat aveau un aspect ff placut...de bronzat foarte subtil...adik un cafeniu...dar cred ca bronzul depinde si de cata crema iti dai...pe spate si maini sunt neagra de la soare si dupa ce m`am dat cu crema avea un aspect frumos de stralucire...parca eram proaspat bronzata
da...la mine gratarele sunt la ordinea zilei...knd acasa la prietenul meu...knd la bistrita la vara`sa ... knd il suna colegii de servici... -------------------- |
| himere2005 |
03-08-2006, 06:24 AM
|
o idee ar fi sa stati citeva zile voi si apoi s-o aduceti si pe ea, dar e scump transportul, sau sa mai faceti un gratar ceva, o salata, un ousor...oricum...voi stiti mai bine...dar eu mai mult de 2 zile nu cred ca as putea sta fara fata sau m-as framinta, poate ca e si ceva nou pentru mine fata, cind te obisnuiesti cu copilasii poate e altfel
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-08-2006, 06:25 AM -------------------- ![]() |
| bubbles |
03-08-2006, 06:28 AM
|
haideti sa va pov ceva pe cat de haios pe atat de penibil...am fost cu ai mei acasa la socrii...k la anu pe vremea asta am nunta
-------------------- |
| crys |
03-08-2006, 06:34 AM
|
|
o idee ar fi sa stati citeva zile voi si apoi s-o aduceti si pe ea, dar e scump transportul, sau sa mai faceti un gratar ceva, o salata, un ousor...oricum...voi stiti mai bine...dar eu mai mult de 2 zile nu cred ca as putea sta fara fata sau m-as framinta, poate ca e si ceva nou pentru mine fata, cind te obisnuiesti cu copilasii poate e altfel Exact ,trebuie sa te obisnuiesti si cu situatii din acestea ,sa ai incredere si in altcineva sa aiba grija de ea ,cineva de incredere(in cazul meu am o armata de oameni ) eu dupa 3 ani am indraznit sa plec fara ea ,dar acum m-am obisnuit mai ales cu deplasarile in alte tari (cu serviciul ) ne-am calit amandoua . Nu pot sa ma duc si apoi sa o iau si pe ea pt ca de la Timisoara pana la Pitesti e ceva distanta,daca ma duceam la mare sau la munte mergea si ea dar asa intr-un sat fara nimic distractiv pt ea e mai greu ,sa reziste, s-ar plictisi . -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| himere2005 |
03-08-2006, 06:36 AM
|
he he bubbles
astept sa intre tulip, dana si alandana, ca ele intra intre 7.30 si 8.00, apoi miha, in jur de 8.00 sorana, esti f draguta, dar cred ca stiai deja e bine daca are cu cine sa se distreze -------------------- ![]() |
| crys |
03-08-2006, 06:37 AM
|
|
haideti sa va pov ceva pe cat de haios pe atat de penibil...am fost cu ai mei acasa la socrii...k la anu pe vremea asta am nunta Nu ai de ce sa te simti atacata ,e bine ca nu ti-a spus atunci cand aveai 76 de kg -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| bubbles |
03-08-2006, 06:45 AM
|
da...putea sa imi zica ca eu nu sunt suparacioasa....
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 03-08-2006, 06:46 AM -------------------- |
| himere2005 |
03-08-2006, 06:46 AM
|
voi cind faceti paste, cu ce le gatiti sa iasa gustoase? ca trebuie sa manince si dan si vroiam sa-i si placa, e cam mofturos la paste
Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-08-2006, 06:47 AM -------------------- ![]() |
| crys |
03-08-2006, 06:49 AM
|
|
voi cind faceti paste, cu ce le gatiti sa iasa gustoase? ca trebuie sa manince si dan si vroiam sa-i si placa, e cam mofturos la paste Eu folosesc smantana ,acum depinde si ce fel de paste vrei sa prepari ,cu sunca presata ,sau cu suc de rosii ?! -------------------- "Orice zi e buna ,daca nu la ce bun sa ne mai trezim."(W.Shakespeare) |
| himere2005 |
03-08-2006, 06:58 AM
|
as vrea cu sunca, mi s-a facut o pofta, poate si putina brinza. care sos oare ar fi mai indicat?
acum ti-am vazut poza aki si mi-am adus aminte de tine, ca dupa nume nu te mai tineam minte Acest mesaj a fost editat de himere2005: 03-08-2006, 06:58 AM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:27 AM |