![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ALICE |
03-08-2006, 12:56 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.427 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Tulip stii cum fac?Il scot la imprimanta cu caractere mari ca sa-l vad bine
-------------------- |
| anaoi |
03-08-2006, 01:04 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
ok...repede....care a furat putinii nori care se adunasera si la noi?
pai....lasati mey si la altii ploaie, pls. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
03-08-2006, 01:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Tulip stii cum fac?Il scot la imprimanta cu caractere mari ca sa-l vad bine -------------------- |
| Deea |
03-08-2006, 01:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.691 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
deea cum te simti...zi`mi si mie cum a fost...povesteste`ne...ce voiam sa stiu...cat ai dat jos imediat dupa nastere?la fel aceeasi intr pt toate care au copiluti 10 kg am dat jos dupa nastere, 8 kg la nastere si inca 2 s-au mai dus intre timp; acum ca am inceput sa ies cu Alexia afara zilnic cred ca o sa se mai duca cate putin; deocamdta sunt atenta la ce mananc, am grija sa mancn sanatos si din toate cate putin dupa ce nu o sa mai alaptez o sa ma apuc iar de numarat. Cred ca la cm se vede mai bine, incep hainele sa fie largi dar pe cantar nu se vede, am tot zis ca ma masor dar m-am luat cu altele. cum a fost...adica toata povestea cu nasterea? am scris si dincolo, daca nu ai avut timp sa citesti zi-mi si mai scriu o data aici. -------------------- ![]() |
| bubbles |
03-08-2006, 01:30 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
nu am citit..sorry...ma intereseaza pt verisoara pr meu care tb sa nasca cam intr`o luna
-------------------- |
| Deea |
03-08-2006, 01:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.691 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
nu am citit..sorry...ma intereseaza pt verisoara pr meu care tb sa nasca cam intr`o luna Cam asa suna povestea noastra; oricum fiecare nastere difera... dar greu nu e....cel putin eu nu mai tin minte nici un fel de durere. De duminica 23.07.2006, ora 20:30 sunt mamica; avem o minune de fetita de 53 cm, 3360 g si scor Apgar 9. Sambata (22.07) la ora 17 am fost la control, colul era deschis si scurt asa ca dr. m-a internat; la ora 19:00 mi-a facut 2 injectii ca sa incerce sa declanseze nasterea... am avut cateva contractii f. mici si apoi am dormit linistita pana dimineata cand s-a repetat procedura...acum, culmea, nici macar o contractie. Eram foarte dezamagaita si ma gandeam ca n-o sa nasc in ziua respectiva.... imi doream tare mult sa-mi vad fata. Pe la 11 dr. a zis ca mai incercam cu o pastila si daca nu se intampla nimic ma externeaza si ne vedem peste o saptamana...sau cand se rupe apa. Pana pe la ora 14 iar n-am simtit nimic, deja eram nervoasa si ma plimbam pe holul spitalului de mai aveam putin si faceam santuri.... sotul meu era acolo, la fel de nerabdator si de obosit ca si mine dar incerca sa ma incurajeze. La ora 14 a venit dr. de garda m-a controlat si a zis ca in 2 ore imi rupe membranele....am iesit pe hol si am inceput sa plang ca vreau sa vina nasterea de la sine nu sa-mi rupa el membranele....si atunci au inceput niste contractii maricele; asistenta l-a sunat si pe anestezist, acesta a venit si mi-a instalat cateterul...dupa spusele lui pe la 16:30 - 17:00 urma sa incapa administrarea anestezicului. La 16:15 s-a rupt apa, la inceput a curs putin lichid.... ma si gandeam ca poate am facut pe mine si nu stiu eu La ora 17:00 deja aveam contractii la 3 minute si tineau cam 20 de secunde, am cerut anestezic si in 15 minute mi-au trecut durerile...era suportabil. Oricum gandul meu nu era decat ca o sa-mi tin puiul in brate in seara aceea si nu mai contau nici contractiile nici nimic. Intre timp a venit si dr....m-a controlat si am vazut ca era cam nemultumit; mi-a zis ca nu ma dilat si ca astea nu sunt contractii.... adica durerea era ca la o contractie mult mai puternica dar ea era de fapt f. slaba.... n-am intrebat de ce...Nu mai aveam rabdare; eram deja de 24 de ore in spital si nervii mei erau intinsi la maxim, i-am spus sa-mi faca cezariana ca nu mai rezist si n-a vrut, nu era cazul ( acum ii multumesc ca nu m-a ascultat dar atunci imi venea sa-l strang de gat in momentul ala am uitat si de durere si de nervi si de cat plansesem pana atunci si m-am ridicat in capul oaselor sa o vad...era asa de micuta si zgribulita ... pentru mine era superba, au pus-o pe burta mea si imediat a incetat sa planga; a incetat ea si am inceput eu, acum plangeam de bucurie, am pupat-o si au plecat asitentele cu ea. Intre timp dr. scosese si placenta si eram aproape gata, m-au mutat intr-un salon langa sala de nasteri si am ramas acolo pt. urmatoarele 2 ore. Cat au durat la mine interventiile dupa nastere sotul meu era deja la sectia de copii cu aparatul foto in mana; a venti la min, am vazut pozele si ....normal... am mai plans putin; eram si sunt extrem de fericita, acum ma amuza toate "peripetiile" nasterii, nu-mi mai aduc aminte de nici o durere, tot ce conteaza e ca suntem toti bine si sanatosi si ca bebelina e langa noi. Va doresc tuturor nastere usoara ca a mea si asteptare mult mai mica decat am avut eu.... pt. mine asta a fost partea cea mai grea. Nu stiu cat de bine m-am expriamat in cuvinte dar n-am crezut ca putem avea ca parinti asemenea trairi... cand o vad imi dau lacrimile de fericire, Aducerea Alexiei pe lume e cel mai bun lucru pe care l-am facut! -------------------- ![]() |
| bubbles |
03-08-2006, 01:47 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
multumesc deea...m`au podidit lacrimile de emotie...sa ai o fata .. cea mai frumoasa din lume...si vara pr meu are tot fetita...abia ast eu sa nasca
-------------------- |
| Ella79 |
03-08-2006, 02:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Eu sunt inca aici, dar la mine la birou a innebunit toata lumea.
Azi cica suntem in formatie completa: o colega gravida in 9 luni, o colega cu piciorul rupt si cu mine.... Si nu cred ca vom pleca acasa pana la 11 seara (in cel mai optimist caz). Imi vine sa ma sui pe pereti de nervi, nu alta. -------------------- |
| Tulip |
03-08-2006, 02:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Auch!Saraca de tine!
-------------------- |
| michelle |
03-08-2006, 02:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Spor la treaba, Ella, sa terminati cat mai repede treaba! Nu de alta, dar ai bagaje de facut
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
03-08-2006, 02:38 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna ziua. Sper ca nu m-ati nuitat. Nu prea mai am timp sa intru pe forum, dar ma straduiesc sa citesc TOT. Maine s-ar putea sa plec si eu intr-un mini-concediu. Cred ca prin Transfagarasan. A fost cineva pe acolo? Am auzit ca e super.
-------------------- |
| Tulip |
03-08-2006, 02:45 PM
|
Buna ziua. Sper ca nu m-ati nuitat. Nu prea mai am timp sa intru pe forum, dar ma straduiesc sa citesc TOT. Maine s-ar putea sa plec si eu intr-un mini-concediu. Cred ca prin Transfagarasan. A fost cineva pe acolo? Am auzit ca e super. Pleci cu Oficialul?Distractie placuta! -------------------- |
| Ella79 |
03-08-2006, 02:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Noroc cu voi ca mai rad si eu putin. Da mai, asa e, mai am "cateva" zile pana la concediu si diseara trebuie sa imi fac neaparat bagajele....
Faza naspa e ca nici azi nu ajung la sala si deja ma simt intepenita si umflata cu 5 kile. Ramona, cum sa te uitam!!! Pai noua cine ne mai da vesti despre artisti??!! -------------------- |
| michelle |
03-08-2006, 02:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sa imi spui cum a fost, Ramona ca si pe noi ne batea un gand sa ajungem pe acolo
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
03-08-2006, 02:55 PM
|
Miha...cat concediu mai ai vara asta?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:34 AM |