left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 36 37 38 39 40 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
Ramo
mesaj 03-08-2006, 08:15 PM
Mesaj #556

Jaguar

Grup: Membri
Raspunsuri: 6.032
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20
Sex: Feminin

Mersi Alina, o sa am. Si eu bantui, imi fac lista cu ce trebuie sa pun in bagaj si apoi ma duc sa impachetez.........

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alina
mesaj 03-08-2006, 08:16 PM
Mesaj #557

Furnica
*

Raspunsuri: 88
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 78

ce ma enerveaza,am scris doua mesaje si imi apare intr-un singur mesaj.

--------------------
Imagine

+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 03-08-2006, 09:23 PM
Mesaj #558

Lama

Raspunsuri: 5.889
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

buna seara, ce m-ati facut sa rid may si ella lol.gif
hai sa va dau si eu o veste excelenta, asta daca se dovedeste a fi adevarata. am mai fost la un medic cu bia, tot unul bun, asta zice ca fata e sanatosa . daca ma credeti, mi-e si frica sa ma bucur, asa ca o sa apelez si la al treilea. sper din tot sufletul sa fie bine si promit sa nu ma mai pling nici de bani nici de altceva daca totul e ok, importanta e sanatatea

in rest, bubbles, eu tot asa ca deea 8 dupa si 2 pe parcurs, apoi 10 cu ww
concediu placut pisik, ramona si cine mai pleaca

azi mi-am luat pantaloni pentru sala. cum medicii=bani, m-am hotarit sa-mi fac abonamentul la urmatorul salariu, ca altfel o sa ma vedeti mincind numai piine cu ceai biggrin.gif asta ca sa ma incadrez in puncte lol.gif

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
May
mesaj 03-08-2006, 09:31 PM
Mesaj #559

Jaguar

Raspunsuri: 6.954
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Super veste himere. Diseara in rugaciunea mea, o sa ma rog si pt Bia pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
emu
mesaj 03-08-2006, 09:35 PM
Mesaj #560

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Buna fetele, am actualizat si eu profilul smile.gif ca nu ma simteam bine altfel.

Multumesc de raspuns Alandana, si de incurajare si suport blum.gif.. m-ai terminat cu punctul mort..
CITAT(alandana @ 02-08-2006, 03:27 AM) *
O sa te sperie toti cu unghiul mort si cu intrarile pe autostrada dar nu e dracul atat de negru... Imi cer scuze ca te intreb - esti casatorita cu un american?

Si apropo de masina, am gasit una cu cutie de viteze manuala!!! yehey... era singura din lotul ala de masini (ne-am luat o honda din 2005 deja folosita, cu aproape 50000 de km la bord, da' merge super, si nici nu consuma asa mult; am zis c-o sa ma panichez cand o sa treaca de un dolar la litru de benzina, pana atunci sa tot conducem )).gif Nu ma supara intrebarea, sunt casatorita cu un american.. ne stim de 4 ani si ne-am casatorit anul trecut ca am zis ca o sa dureze mult pana obtin eu viza, si asa avem timp sa facem si nunta. Mda.. surpriza surprizelor a fost cand la al doilea "interviu" (doar au verificat actele, nu ne-au intrebat nimic) mi-au dat viza pe loc. Deja nu mai aveam rabdare sa plecam asa ca am lasat balta si planuri de nunta si tot... oricum avem timp destul , nu ma stresez smile.gif

CITAT(Tulip @ 02-08-2006, 02:50 AM) *

Emu,ti-am vazut pozele...minunate!!!
Cate kg. vrei sa slabesti?In poze pari ff. subtirica!
Anaoi,bine ai revenit! cheer.gif

Tulip, eu as fi vrut sa ajung la 50, dar ma multumesc si cu 52, asa ca mai am vreo 4-5 de dat. N-am cantar inca, nici de bucatarie macar; e bine ca aici iti spun ce gramaj are fiecare portie si mi-e usor sa calculez smile.gif Oricum va trebui sa ma reapuc de aerobic cat de curand... mie-mi vine usor sa fac in casa, si aici la cat de goala e casa am la spatiu sa ma tot aerobicesc hahaha

CITAT(daconst @ 02-08-2006, 02:57 AM) *

Emu,super pozele si vad ca ai vizitat ceva,nu gluma. biggrin.gif
Ma bucur ca iti place mult si te-ai adaptat repede...eu sunt de parere ca te adaptezi oriunde,doar sa vrei.ca motive si strambe poti gasi foarte usor...mai ales noi romanii care suntem cusurgii din fire.
Te asteptam cu impresii in continuare.

Yep, Dana, ai dreptate wink1.gif La cat de cusurgii sunt toti nu stiu, ca vad ca si voi v-ati adapatat repede nu gluma smile.gif

Nessie, multumesc de link wink1.gif

Insanatosire grabnica crengu . Mi-ai dat emotii, cand am citit despre ce ti s-a intamplat... uff... dai si tu dintr-una-n alta!! Se pare ca sunt cam in urma cu stirile )).gif Bafta cu interviul wink1.gif iti tin pumnii.

Deea , sa-ti traiasca fetita, sa se faca mare si frumoasa ca si tine smile.gif Nu-mi vine sa cred ca tu iti faci griji de cat de ordine e in casa, cand ai bebe... relaxeaza-te, nu-ti trebuie stres acum smile.gif trebuie sa te bucuri de copil.

Acum, sa-ti raspund asa cat mai pe scurt Himere, de gasit gasesti casuta de inchiriat de la proprietar direct, ca prin agentie iti verifica creditul, si ca nou venit in tara n-ai deloc. Ca slujbe se gasesc de facut, poti intre 2-3000 de dolari pe luna lejer, daca stii si spaniola si mai bine. Acum de exemplu se cauta ca interpretori (engl-spaniola).. la firme de avocatura stiu sigur. Pacat ca nu m-am uitat si eu la telenovele, eram as pana acum lol.gif

Catre toate fetele, v-am vazut pozele, sunteti niste scumpe.. sa nu va schimbati smile.gif si sa aveti copii cat mai buni si mai frumosi (cele care aveti deja si cele care veti/vom avea... si eu planuiesc pt oricand ar fi)

Va pupacesc, sa aveti un weekend cat mai placut

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 03-08-2006, 09:36 PM
Mesaj #561

Taz

Raspunsuri: 3.454
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Himere,SUPER!!!!Cand mergeti la alt medic?Si ce a zis medicul asta?Ca s-a vindecat deja Bia?Yuppi!

Acest mesaj a fost editat de Tulip: 03-08-2006, 09:37 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 03-08-2006, 09:38 PM
Mesaj #562

Marmota

bravo, himere, super vesti.

o sa mai bantui si eu... ca mai am putina treaba si trag cu ochiul la ce mai postati smile.gif

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 03-08-2006, 09:45 PM
Mesaj #563

Lama

Raspunsuri: 5.889
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

a zis ca bia este si a fost bine din totdeauna, diagnosticul gresit. rolleyes.gif o sa comentez miine mai mult ca azi sunt obosita si la 6.30 miine dimineata trebuie sa fiu din nou cu mina la chipiu biggrin.gif
noapte buna

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Tulip
mesaj 03-08-2006, 09:48 PM
Mesaj #564

Taz

Raspunsuri: 3.454
Membrul Nr.: 72

cheer.gif Mi-am gasit lotiune de la Johnson's cheer.gif cheer.gif Cred ca va terorizez deja cu lotiunea mea,dar asa ma bucur grin.gif grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
soranutza
mesaj 03-08-2006, 09:50 PM
Mesaj #565

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Himere, ma bucur ce aud despre Bia. Sa dea Dumnezeu sa fie asa cum a zis al doilea medic. Cand mergi si la al treilea? Va tin pumnii.

Eu am dormit pana acum, eram rupta. Ma trezesc dimineata la 7 si pana seara simt cum imi scad puterile incet,incet. Din pacate nu sunt destul de disciplinata ca sa ma culc la o ora decenta seara si ori ma iau cu forumul, ori cu chatul, ori cu tv-ul si tot la miezul noptii ma culc. Acu' m-am trezit si mi-e foame doh.gif

Ella, nu te-am injurat deloc, stateam calma si dadeam refresh pana am adormit rolleyes.gif

Miha, da, se vad rezultatele si cu Dove. Eu sunt foarte incantata, am si eu in sfarsit culoare, imediat arat mai bine.
+Quote Post
emu
mesaj 03-08-2006, 09:59 PM
Mesaj #566

Marmota

Am uitat sa va spun ca azi sunt pe legume si fructe, ca ieri am sarbatorit cu-o bere si 2 hotdogi, ca mi-au trimis green cardul!!! Imagine Imagine

nu ma asteptam sa-l trimita asa repede. acum pot sa ma plimb in afara tarii, fara nici o grija ca nu ma vor lasa sa intru, bani sa fie biggrin.gif Avem o prietena care are nunta in canada acum pe 28, sa vad cum stam la cap. financiar tare as vrea sa vad cum e acolo

--------------------
+Quote Post
maria
mesaj 03-08-2006, 10:36 PM
Mesaj #567

Furnica
*

Raspunsuri: 68
Membrul Nr.: 70

buna, fetelor

am lipsit 3 zile (treaba la servici de nici nu respir si shmotru acasa -ca a terminat meshteru si a trbuit sa rearanjam noi mobila, curatenie...) si am avut de recuperat peste 30 pagini...

crengu...sanatate multa
danyhoney, felicitari pt specializare

eu sint foarte obo si astept cu nerabdre concediul...dar mai am de asteptat 1 luna aproape sad.gif

va pup

--------------------
Imagine

start WW: 20 martie 2006
inaltime: 1.64
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maria_pascali/my_photos
+Quote Post
emu
mesaj 03-08-2006, 10:43 PM
Mesaj #568

Marmota

umm, ce nasol e cu diferenta asta de ore...

hai sa va spun: a trecut un copil, de vreo 8-9 ani, mic si grasunel pe langa fereastra, o fi crezut ca nu-i nimeni in casa, dar noi chiar acolo avem birourile.. cand ne-a vazut i-a luat ceva timp sa realizeze hahahha a facut ditamai ochii, s-a speriat si a fugit (bine ca si eu stateam si ranjeam la el... saracul)... mai avea si ochii incrucisati ... mor de ras, nu mai pot... l-am mai prins pe unul ca vroia sa sune la usa sau mai stiu eu ce... mhm vad ca se intoarce roata biggrin.gif, mi-aduc aminte ca nazbatii de-astea faceam si eu )).gif sa-i enervez pe oameni tot timpul

Buna maria, ce harnicuta esti smile.gif

Acest mesaj a fost editat de emu: 03-08-2006, 10:44 PM

--------------------
+Quote Post
maria
mesaj 03-08-2006, 10:45 PM
Mesaj #569

Furnica
*

Raspunsuri: 68
Membrul Nr.: 70

hehe...obligat...nu ca asa mi-e felul smile.gif

--------------------
Imagine

start WW: 20 martie 2006
inaltime: 1.64
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maria_pascali/my_photos
+Quote Post
uka
mesaj 04-08-2006, 12:57 AM
Mesaj #570

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

salut fetele, abia acum am citi si eu mail urile si am dat si peste asta....
va pup
o sa dau copy la c am scris dincolo
buna fetele, am intrat doar sa va zik k am mai slabit, nu cu ww ci fara regim, doar fara mancare pur si simplu.... de ce??
well.... m-am despartit definitiv d logodnicul meu, am fost 4 zile la el si s-a terminat... o sa mai intru p aici sa va mai spun una alta, acum nu vreau sa vb despre asta, vroiam doar sa stiti k mai traiesc
va pup

--------------------
+Quote Post

264 Pagini V « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 08:56 AM