![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
04-08-2006, 04:08 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
uf uka, imi pare sincer rau sa aud asemenea veste, imi inchipui prin ce treci...
-------------------- |
| himere2005 |
04-08-2006, 06:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.891 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
off uka, tare rau imi pare, stiu cit de mult tineai la el
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
04-08-2006, 07:22 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.891 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
buna dimineata, vad usor usor se aduna lumea la birfa
link http://forum.oneden.com/index.php?showtopic=236 hai ca am combinat niste informatii si a iesit un text varza dana, gata, azi pleci spre romania? Acest mesaj a fost editat de himere2005: 04-08-2006, 07:21 AM -------------------- ![]() |
| nusarich |
04-08-2006, 07:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
neata neuroni!
eu ca de obicei intru un piculet dimineata, va salut, mai aflu noutatile si back to job! himere, sanatate biei, sa fie cum a zis nenea doctoru' al doilea, ca stie el mai bine! uka, imi pare tare rau ca s-a intamplat asa, voi erati tare indragostiti, dar... trebuie sa mergi mai departe! noi suntem aici daca ai nevoie de umeri de sustinere. fetele care pleara in concediu, sa aveti parte de vreme buna, si la mare si la munte! ella, spor la treaba si nervi cat mai putini! gigelu, nu mai stim nimic de tine, sanatate multa si bafta la interviu(ri)! sper ca n-am uitat pe nimeni, imi cer scuze daca nu v-am amintit, de citit sigur v-am citit. poate reusesc sa mai intru azi, daca termin cu treburile de pe aici... -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 07:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza la toata lumea,eu am dormit tare rau aseara...asa ca azi cred ca nu-s buna de nimic.
De plecat nu plecam azi,dar nici nu stiu exact cind.Vom incarca bagajele in masina si cind ne vine cheful,plecam. O sa va anunt inainte,stati linistite. Ramona,concediu placut si sa faci poze multe. Emu,tare-mi place cum povestesti...asa ca sa ne scrii cit mai mult din experientele tale in noua tara. Himere,super veste...dar deja imi vine sa ma revolt pe medici.Cum sa pui un diagnostic gresit asa simplu???Si sa chinui bietul copilas in cadrul ala?Of,Doamne ca tare multe se mai intampla in tara aia. Dany,ai plecat deja...sau esti ocupata? Sorana,asa-i ca bronzul subtiaza?Eu nu mai pot de incintata de autobronzant,pentru ca par mai slabuta. Uka,imi pare rau sa aud asta,dar poate e o cearta trecatoare...asa e cind iubesti,se mai intampla.Noi te asteptam sa ne scrii,poate te simiti mai bine. Gigel,treci la raport... -------------------- |
| himere2005 |
04-08-2006, 07:46 AM
|
acum sa ma mai interesez de medic, ca trebuie sa fie ortoped bun si pediatru. iti dai seama ca nu mai calc pe acolo daca are dreptate al 2-lea medic. ce m-a mirat de la inceput este faptul ca, desi am vazut ca problema afecteaza 1 copil la 1000, acum foarte multi copii sunt diagnosticati astfel. pe linga asta, ni se reaminteste permanent ca trebuie sa "cotizam"
honey, de ce nu ne mai scrii nimic? nici ina_ceva nu a mai trecut pe la noi pariez ca ella iar face integrale, doar i-or iesi mai putine zile de munca -------------------- ![]() |
| daconst |
04-08-2006, 07:49 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Of,mai Himere...de ce tocmai tie una ca asta?Ar trebui sa mergi inapoi la primul medic,daca si al treilea spune ca Bia nu are nimic si sa ceri despagubiri...Nu e posibil asa ceva.
Bani dati aiurea si un copil chinuit sa stea in pozitia aia incomoda. Doar ca omul simplu nu merge sa faca scandal si uite asa stau ei acolo si incaseaza bani de la toti pacientii.De groaza sunt! -------------------- |
| himere2005 |
04-08-2006, 07:54 AM
|
pur si simplu nu am incredere in justitia romina, daca urmariti stirile din romania, stiti despre ce e vorba, timp pierdut, nervi, eventual bani...ca tottul sa se sfirseasca in coada de peste
oricum, faptul ca avem o speranta m-a ridicat mult moralul va pup dulce, trebuie sa mai si imping la carucior -------------------- ![]() |
| daconst |
04-08-2006, 07:57 AM
|
Ai dreptate,Himere,vad si eu stirile din Ro...si n-am cuvinte.
Tulip,hai la inviorare!!!Cum ai rezistat ieri in puncte??? Ella,inca mai dormi?Nu-i gata cafeaua? -------------------- |
| Ramo |
04-08-2006, 07:58 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Buna dimineatza. Sunt intr-o dispozitie de zile mari. Ma duc sa imi iau slapi, ca numai la 9 se deschid magazinele si intre timp am venit si la sefu (tati) sa il anunt ca merg in concediu. Nu stiu unde , nu stiu cat, stiu doar ca merg cu EL.
Uka, imi pare tare rau, stiu cat de mult tineai la el si ce planuri aveati. Dar cum spunea cineva (daconst parca) poate e doar o cearta ....trecatoare. Himere, nu stiu daca sa ma bucur deja pt voi sau sa mai astept. Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 04-08-2006, 07:59 AM -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 07:58 AM
|
Ramy,am vazut ca tot mai frumoasa te faci (in poza din profil).da-ne si noua secretul...
-------------------- |
| Ramy |
04-08-2006, 08:04 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
'neata doamnelor dregutelor
himere2005, ce are puiutul tau ?? daconst, ce face bebik din burtik ??? Ramy,am vazut ca tot mai frumoasa te faci (in poza din profil).da-ne si noua secretul... Hi, aseara am inceput sa fac aerobic cu mandra mea. Merge la nationale pe 18 august si vrea sa puna masa musculara si sa slabeasca -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| daconst |
04-08-2006, 08:09 AM
|
Wow,Ramy,se pare ca fetita iti calca pe urme...sportiva nu gluma.Scuze, dar nu m-am prins ce fel de Nationale?Aerobic sau fitness?
Bb e bine si asteptam sa miste saptamana asta sau cealalta...asa ca stau atenta la orice semn din burtica. Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-08-2006, 08:10 AM -------------------- |
| uka |
04-08-2006, 08:11 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
buna dimineatza, eu acum ma pregatesc sa plec spre casa la nani
nu este o cearta trecatoare, mi-a spus clar k intre noi l aun moment adat candva, cica in concediu s-a rupt ceva pur si simplu, iar apoi mi-a spus ca el nu poate fi cu o singura femeie, k asa e el...si ca nu vrea sa mai fie cu mine... nu mai exista sentimentele care au fost intre noi....si una peste alta ieri deja l-a sunat o tipa si a zis k "inca" nu e nimik intre ei.... initial vorbisem sa facem o pauza poate k avem nevoie amandoi d asta... dar nu cred... cred k e definitiv... eu una mai sper dar nu vreau sa trag d el....dagoste cu sila nu se poate.... va pup, sper totusi sa isi revina si sa se intoarca la mine sunt cam trista si nu vreau sa va stric si voua ziua cu ale mele pupici si avetzi grija d voi... -------------------- |
| Ramy |
04-08-2006, 08:15 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
Wow,Ramy,se pare ca fetita iti calca pe urme...sportiva nu gluma.Scuze, dar nu m-am prins ce fel de Nationale?Aerobic sau fitness? Bb e bine si asteptam sa miste saptamana asta sau cealalta...asa ca stau atenta la orice semn din burtica. Face yachting Cred ca sunteti tare nerabdatori sa simtiti bebicul -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:19 AM |