![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
04-08-2006, 08:18 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
emu, te vad super incantata, ma bucur ca te adaptezi acolo. Pacat de diferenta de fus orar si nu esti mai des pe aici cu noi
uka, imi pare rau sa aud asta. Barbatii se hotarasc greu, vor sa fie siguri 100% ca iau decizia cea mai buna.. trebuie sa ai rabdare. Daca te iubeste sigur nu va renunta la tine. himere, eu zic ca rugile tuturor au facut-o bine pe Bia. Ramy si eu astept sa ne spui care e secretul frumusetii tale -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
04-08-2006, 08:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Of,mai Uka...e tare dureros prin ce treci.
Poate ca e mai bine ca nu v-ati casatorit si sa te trezesti dupa, cu faze din-astea.Nu stiu daca merita a doua sansa,asta doar tu poti aprecia...dar are nevoie de timp sa se maturizeze...asta in orice caz. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramy |
04-08-2006, 08:20 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
Uofff uka !!!!
Crezi tu ca o persoana care spne ca nu poate fi al unei sg femei, te iubeste??? Poate ar trebuis a te gandeti bine si sa vezi dak il mai vrei tu in cazul in care s-ar intoarce la sentimente mai bune. Sa iti fie bine !!! -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| michelle |
04-08-2006, 08:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ramy, ce e face yachting?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
04-08-2006, 08:25 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Wow,Ramy,se pare ca fetita iti calca pe urme...sportiva nu gluma.Scuze, dar nu m-am prins ce fel de Nationale?Aerobic sau fitness? Bb e bine si asteptam sa miste saptamana asta sau cealalta...asa ca stau atenta la orice semn din burtica. Face yachting Cred ca sunteti tare nerabdatori sa simtiti bebicul Na ca la yachting nu ma gindeam Oricum felicitari pentru ea si mult succes mai departe. Avem poze cu bebicul,chiar in ultima sta cu o manuta sub capushor si picioarele cumva turceste...tati spune ca deja seamna cu el...ca e de treaba -------------------- |
| Deea |
04-08-2006, 08:30 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.691 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Neata fetele!
Emu imi pare bine ca v-ati asezat la casuta voastra; sa auzim vesti din ce in ce mai bune! Himere tinem pumnii pt. Bia. Daca diagnosticul primului a fost gresit eu i-as face un mare scandal, nu neaparat sa-l dai in judecata cu toate ca asa ar trebui dar i-as face scandal la o ora cand e pln de pacienti in sala de asteptare. Da radiografie i-a facut Biei, sau si-a dat cu presupusul? Dana drum bun si distratctie placuta in Ro. Ramona sper sa ai niste zile de vis in concediul cu Oficialul Uka imi pare rau sa aud vesti mai putin bune... sa speram ca tot raul e spre bine si o sa apara si cel potrivit Crengu la apel te rugam! Danyhoney felicitari pentru reusita! Honey tu pe unde umbli? Ella ce mai formatie completa la tine la birou -------------------- ![]() |
| Ramy |
04-08-2006, 08:33 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
Ramy, ce e face yachting? Poza de la avatar reprezinta barcuta "optomist" pe care merge mandra mea. Un singur om “trage sforile”, inalta velele, carmeste, dirijeaza si dicteaza traseul. -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| michelle |
04-08-2006, 08:43 AM
|
Poza de la avatar reprezinta barcuta "optomist" pe care merge mandra mea. Un singur om “trage sforile”, inalta velele, carmeste, dirijeaza si dicteaza traseul. Banuiam eu ca e ceva legat de iachturi dar nu eram sigura Multa bafta!! Cand e nationala? Tulip, cum e crema? Te-ai dat? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| maria |
04-08-2006, 08:50 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 70 |
neatza, fetelor !
am intrat acum, repede, sa-mi beau cafeaua cu voi, ca pe urma iar ma ingrop in treaba uka, imi pare rau... dar si eu zic ca esti foarte tanara si ca ai viata inainte si sa cantaresti de 2,3,4 ori inainte sa-l accepti inapoi...oricum, Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum trebuie...mai devreme sau mai tarziu..doar noi sintem nerabdatori -------------------- |
| michelle |
04-08-2006, 08:54 AM
|
Deea, ce mai face micuta ta?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Gigelu |
04-08-2006, 08:55 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
buna dimineata!
am aparut si eu la apel, desi nu credeam ca voi avea puterea sa ma ridic din pat astazi......azi e trista aniversare a 6 ani de cand mi-am pierdut BB ieri am avut prima sedinta la psihoterapeut; a fost ok, tipa imi convine, deci am sa merg saptamanal.sunt un pic suparata ca va trebui sa iau medicamente mai multe si mai tari, dar poate e mai bine asa si cu ele voi reusi sa am fost si la un interviu ieri, am trecut de prima etapa si astept, dupa concediul lor, pe 21 sa ma cheme la interviul final.mi-a placut la nebunie ce am vazut acolo si sunt convinsa 100% ca e postul si mediul potrivit pt mine.Doamne da sa ma placa si cei care urmeaza sa ma vada, ca cea care ar urma sa-mi fie sefa directa m-a placut ff mult Uka, te las sa te odihnesti, insa dupa-amiaza am sa te sun himere mai traieste medicul ala???eu nu as fi apucat sa deschid prea mult gura sa zic ceva, si al meu cred ca era cu beregata aluia in dinti ramona, concediu placut cu al tau dacosntasteptam vesti cu BB balerin prin burtica -------------------- ![]() |
| Ramy |
04-08-2006, 08:57 AM
|
Cred ca sunteti tare nerabdatori sa simtiti bebicul Avem poze cu bebicul,chiar in ultima sta cu o manuta sub capushor si picioarele cumva turceste...tati spune ca deja seamna cu el...ca e de treaba Ce draguttt!!! michelle, competitia este intre 18-24 august si sper sa se descurce . -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| alina |
04-08-2006, 09:09 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 88 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 78 Sex: Feminin |
neata fetelor
-------------------- ![]() |
| Tulip |
04-08-2006, 09:13 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Neata!
Timea n-a avut somnic de la 5 la 6 Dana,nu ma mandresc cu numaratul punctelor.... Miha,n-am incercat crema,ca am uitat...dupa dus automat mi-am luat lotiunea,si pana sa-mi dau seama Uka,imi pare rau... -------------------- |
| uka |
04-08-2006, 09:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Of,mai Uka...e tare dureros prin ce treci. Poate ca e mai bine ca nu v-ati casatorit si sa te trezesti dupa, cu faze din-astea.Nu stiu daca merita a doua sansa,asta doar tu poti aprecia...dar are nevoie de timp sa se maturizeze...asta in orice caz. 25 d ani face in octombrie, initial am zis sa o lasam mai moala pana la anul cand vedem dk mai e ceva de facut... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:47 AM |