left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 04-08-2006, 09:18 AM
Mesaj #601

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Tulip,eu am avut probleme cu intinsul cremei pe spate...ca eram singura.Dar si pe git,ca eu nu vreau sa fiu bronzata pe fata si mi-a ramas ceva nedefinit intre fata si gat sad.gif
Poate la tine va fi mai bine. biggrin.gif

Ce ma deranjeaza pe mine la autobronzante,e mirosul...mai ales ca acum am si mirosul mai ascutit. smile.gif
Oare toata miros asa???

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uka
mesaj 04-08-2006, 09:19 AM
Mesaj #602

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(Ramy @ 04-08-2006, 09:20 AM) *

Uofff uka !!!!

Crezi tu ca o persoana care spne ca nu poate fi al unei sg femei, te iubeste??? Poate ar trebuis a te gandeti bine si sa vezi dak il mai vrei tu in cazul in care s-ar intoarce la sentimente mai bune. Sa iti fie bine !!!

este pentru prima oara cand imi spune asa ceva... si nu stiu c sa cred....eu nu il credeam in stare de asa ceva....
poate are dreptate michelle, totusi... se hotarasc mai greu.... am zis si eu... sa fim liberi unul d celalalt acum... si sa vedem cum e... dar aseara am avut o discutie interesanta prin care am inetels k totul s-a terminat...
sunt off topic rau stiu, dar vroiam sa scriu depsre asta undeva, k scrisul ma linisteste..

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 04-08-2006, 09:21 AM
Mesaj #603

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Uka,draga barbatii au nevoie de timp,poate,dar nu si de o alta femeie pe linga...sa se poata hotari. mad.gif

E dureros tare,dar scrie-ne cit mai mult si poate asta te va ajuta sa treci de perioada asta. hug.gif

--------------------
+Quote Post
alina
mesaj 04-08-2006, 09:23 AM
Mesaj #604

Furnica
*

Raspunsuri: 88
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 78

CITAT(uka @ 04-08-2006, 09:11 AM) *

buna dimineatza, eu acum ma pregatesc sa plec spre casa la nani
nu este o cearta trecatoare, mi-a spus clar k intre noi l aun moment adat candva, cica in concediu s-a rupt ceva pur si simplu, iar apoi mi-a spus ca el nu poate fi cu o singura femeie, k asa e el...si ca nu vrea sa mai fie cu mine... nu mai exista sentimentele care au fost intre noi....si una peste alta ieri deja l-a sunat o tipa si a zis k "inca" nu e nimik intre ei....
initial vorbisem sa facem o pauza poate k avem nevoie amandoi d asta... dar nu cred... cred k e definitiv... eu una mai sper dar nu vreau sa trag d el....dagoste cu sila nu se poate....
va pup, sper totusi sa isi revina si sa se intoarca la mine
sunt cam trista si nu vreau sa va stric si voua ziua cu ale mele
pupici si avetzi grija d voi...

uka si eu m-am desp de prietenul meu tot din vina lui si ceva asemanator la motive.dupa nici o saptamana s-a intors la mine si mi-a trebuit ceva timp sa ma gandesc daca il vreau inapoi.faza cu nu poate sta cu o singura femeie nu prea merge ca aveti ceva timp de cand sunteti impreuna trebuia sa-si dea seama in primul an de relatie.iti spun cred ca va impacati sau cel putin ca va veni sa te caute sa mai incercati.nu cred ca poate sa renunte asa usor la o relatie de cativa ani.poate doar s-a speriat pe moment de faptul ca va fi doar cu tine toata viata si nu va mai fi si cu alte femei.sigur ar vrea acum un pic sa se distreze cu altele sa vada cum ar fi ca la anu parca aveati nunta.nu?daca doar vrea sa fie singur e de inteles dar daca ajunge sa se intalneasca cu altele parerea mea ca nu merita iertat.oricum tu sti cel mai bine ce a fost exact intre voi,ce s-a stricat in concediu si esti singura care stie daca mai merita sa lupti pentru relatia asta.nu cred ca am putut sa te ajut cu ceva ti-am spus doar parerea mea pe scurt.daca ai nevoie de cineva sa te asculte si sa inteleaga prin ce simti ma gasesti pe messenger.ai grija de tine.te pup.

--------------------
Imagine

+Quote Post
Gigelu
mesaj 04-08-2006, 09:27 AM
Mesaj #605

Pestisor
**

Raspunsuri: 106
Membrul Nr.: 71

uka, asa cum ti-am spus la tel., parerea mea e ca nu merita sa te gandesti ca poate-poate va fi bine. cineva care iubeste nu poate spune/gandi/simti asa lucruri ca cele pe care ti le-a spus el. nana.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 04-08-2006, 09:29 AM
Mesaj #606

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(alina @ 04-08-2006, 10:23 AM) *

CITAT(uka @ 04-08-2006, 09:11 AM) *

buna dimineatza, eu acum ma pregatesc sa plec spre casa la nani
nu este o cearta trecatoare, mi-a spus clar k intre noi l aun moment adat candva, cica in concediu s-a rupt ceva pur si simplu, iar apoi mi-a spus ca el nu poate fi cu o singura femeie, k asa e el...si ca nu vrea sa mai fie cu mine... nu mai exista sentimentele care au fost intre noi....si una peste alta ieri deja l-a sunat o tipa si a zis k "inca" nu e nimik intre ei....
initial vorbisem sa facem o pauza poate k avem nevoie amandoi d asta... dar nu cred... cred k e definitiv... eu una mai sper dar nu vreau sa trag d el....dagoste cu sila nu se poate....
va pup, sper totusi sa isi revina si sa se intoarca la mine
sunt cam trista si nu vreau sa va stric si voua ziua cu ale mele
pupici si avetzi grija d voi...

uka si eu m-am desp de prietenul meu tot din vina lui si ceva asemanator la motive.dupa nici o saptamana s-a intors la mine si mi-a trebuit ceva timp sa ma gandesc daca il vreau inapoi.faza cu nu poate sta cu o singura femeie nu prea merge ca aveti ceva timp de cand sunteti impreuna trebuia sa-si dea seama in primul an de relatie.iti spun cred ca va impacati sau cel putin ca va veni sa te caute sa mai incercati.nu cred ca poate sa renunte asa usor la o relatie de cativa ani.poate doar s-a speriat pe moment de faptul ca va fi doar cu tine toata viata si nu va mai fi si cu alte femei.sigur ar vrea acum un pic sa se distreze cu altele sa vada cum ar fi ca la anu parca aveati nunta.nu?daca doar vrea sa fie singur e de inteles dar daca ajunge sa se intalneasca cu altele parerea mea ca nu merita iertat.oricum tu sti cel mai bine ce a fost exact intre voi,ce s-a stricat in concediu si esti singura care stie daca mai merita sa lupti pentru relatia asta.nu cred ca am putut sa te ajut cu ceva ti-am spus doar parerea mea pe scurt.daca ai nevoie de cineva sa te asculte si sa inteleaga prin ce simti ma gasesti pe messenger.ai grija de tine.te pup.

nici el si nici eu nu stim ce s-a intamplat in concediu... sper sa ai dreptate si doar sa fie o sperietura... desi... nu stiu, dar eu oricum mai sper putzin..eu i-am spus k poate ne prinde bine pauza asta ptr ca si eu poate k acum nu regret decizia d a-mi petrece toata viata alaturi de el, dar poaet peste ani voi regretea k am ales sa fac asta la 21-22 ani...mai vedem
scuza k scriu aiurea, m-am dezobisnuit d tastatura d acasa si sunt sdi udpa tura d noapet

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 04-08-2006, 10:33 AM
Mesaj #607

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Din cauza week-end-ului sunteti asa linistite? grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
luchi
mesaj 04-08-2006, 10:41 AM
Mesaj #608

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Michelle, eu tot dadeam refresh, credeam ca mi s-a blocat pagina! tease.gif

Ce planuri de we ai? grin.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
michelle
mesaj 04-08-2006, 10:45 AM
Mesaj #609

Hiena

sa doooooooooooooorm grin.gif grin.gif
tu? blum.gif

ps: iti sta foate bine cu freza asta tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-08-2006, 10:46 AM
Mesaj #610

Lama

Raspunsuri: 5.373
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Wow, Luchi! Ce poza suparata ai!! tease.gif Eu am multe de facut in weekend, dar nu am chef de nimic si paote o sa urmez excemplul lui Michelle! blum.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
luchi
mesaj 04-08-2006, 10:53 AM
Mesaj #611

Iepuras

grin.gif Ma bucur ca va place! Nu e de-a dreptul pur si simplu? blum.gif
Paaaai..eu cred ca o sa stau la taclale cu o prietena foarte foarte bunaaaa..siii..si..ma scoate ea la plimbare! grin.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
ALICE
mesaj 04-08-2006, 10:54 AM
Mesaj #612

Koala

Raspunsuri: 2.429
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Mama ce de probleme pe forum.............!!!!!!!
Abia astept sa vina weekend-ul sa stau si eu linistita.Ca mi-a ajuns.O sa ma ocup de casuta de bani si cosuletul pt verighete.Sa vedeti acolo talent pe capul meu.

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
michelle
mesaj 04-08-2006, 11:03 AM
Mesaj #613

Hiena

Unde o fi Ella, sa ne spuna cate zile mai are pana la concediu..

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 04-08-2006, 11:08 AM
Mesaj #614

Iepuras

Alice, iti recomand cu caldura site-ul de mai jos
bhg

poate te inspira ceva! give_rose.gif

Acest mesaj a fost editat de luchi: 04-08-2006, 11:12 AM

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 04-08-2006, 11:24 AM
Mesaj #615

Hiena

Neata, May! blum.gif
Ce mai faci bun azi?

--------------------
Imagine
+Quote Post

264 Pagini V « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 08:52 AM