![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| alandana |
04-08-2006, 11:28 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 826 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 69 Dispozitie: Destul de multumita Sex: Feminin |
Uofff uka !!!! Crezi tu ca o persoana care spne ca nu poate fi al unei sg femei, te iubeste??? Poate ar trebuis a te gandeti bine si sa vezi dak il mai vrei tu in cazul in care s-ar intoarce la sentimente mai bune. Sa iti fie bine !!! De ce ziceti asa - cateodata si pe mine ma ingrozeste ideea unei relatii cu un singur om pentru totdeauna si ma apuca dracii ca n-am voie sa mai experimentez. Si sotul meu imi spunea inainte de ane casatori ca il cam sperie ideea ca sunt ultima femeie din viata lui (il amenintam ca ii tai gatul daca ma inseala Uka - si oricum esti prea tanara sa te mariti la 21-22. Eu am facut-o la 24 dar daca ar fi s-o iau de la capat m-as marita pe la 30. -------------------- 41 ani, 1.63, 50-52 kg variaza de la o zi la alta dar in aceste limite.
|
| May |
04-08-2006, 11:37 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai cum ma zareste michelle din prima
ukanu stiu cum esti tu, nu stiu cat de mult tii la el, dar eu una nu cred ca as putea sa trec peste faza cu : imi trebuie mai multe femei & stuff. Sunt de acord cu crengu, ar trebui sa cantaresti bine aceste cuvinte ale lui caci si daca se intoarce la tine... oare nu or sa iti ramana in minte? Ai putea sa ierti si sa UITI? Cateodata e mai bine sa primim un sut in fund ca sa trecem mai departe... acum nu intelegem.. mai tarziu multumim ca s-a intamplat asa. Poate sufletul tau pereche ( cel adevarat) inca te mai cauta iar tu esti blocata intr-o relatie `` in care ceva s-a rupt``... Of numai probleme, probleme, -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ALICE |
04-08-2006, 11:52 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.427 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
LUCHI,fain sit-ul.Mersi.
-------------------- |
| Tulip |
04-08-2006, 12:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
E o caldura la mine in bucatarie.......
-------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 12:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Slaba miscare azi...miroase a we deja.
Eu am mai fost o tura pentru ultimele cumparaturi si de acum putem pleca oricind.Astept sa incarce sotul masina ca eu ma abtin sa ridic prea mult ca altfel erau deja bagajele incarcate. Ma mai uit pe net sa vad ce zic astia cum e la vame...poate se mai elibereaza sa putem pleca.Desi cu Formula 1 in Ungaria,e dezastru. E o caldura la mine in bucatarie....... La noi sunt 14° afara si mor de frig...poate o fi mai cald in Ro. -------------------- |
| ALICE |
04-08-2006, 12:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.427 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Tulip si eu vreau.......te ajut si eu numai sa beneficiez de porumb fiert
-------------------- |
| michelle |
04-08-2006, 12:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
emu, te-ai trezit? ce ora e la voi acu'?
tulip, mi-ai facut pofta de porumb.. Eu nu eram cu porumbul dar am mancat recent pizza cu porumb si mi-a placut la nebunie. De atunci numai cu gandul la el stau -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
04-08-2006, 12:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,pana ajungi tu in Ro,ajunge si frigul...
Alice,ok,poti sa cureti aragazul... -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 01:04 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Pai sa stii ca vin cu frigul dupa mine...ca de asta nu ma trage ata incolo.
-------------------- |
| May |
04-08-2006, 01:50 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu m-am obisnuit cu temperaturi de 40+ in timpul zilei si noaptea de 35+, iar aseara au fost 27 de grade si am tremurat ca o piftie toata noaptea. Geamurile le am scoase, iubi era si el rece ca gheatza si nu aveam la indemana decat un cearceaf sa ne invelim. Simteam ca mi-e frig de mor dar eram atat de obosita incat nu puteam sa ma trezesc sa imi iau o patura
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ramo |
04-08-2006, 02:10 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Fetelor, sunt tare suparata. Nu am mai mers in concediu.........
Am fost de diminetza pe la tati sa il anuntz ca plec si m-a intrebat cu cine merg. I-am spus de Oficial, pe care nu il cunoaste, dar e din satul din care e si tati. Si atunci l-a sunat pe un frate de-al lui sa il intrebe daca stie cine e persoana asta (Oficialul). A spus ca nu ii convine sa merg cu el. Atunci eu, ca sa nu incep sa plang, ca de fiecare data cand ma enervez sau ma supar, m-am ridicat de pe scaun si am zis ca nu mai merg nicaieri. In mare i-am povestit Oficialului desre ce e vorba. Diseara vine la mine si....discutam. M-am saturat sa se tot bage tati. Lui nimeni nu ii convine.........nu stiu ce ar trebui sa fie sau sa faca un barbat ca sa il accepte tati pt mine. Ca vorbeste lumea, ca fiica lui....... M-AM SATURAT!!!!!!!!!! Si nu stiu ce sa fac. De la 12 sunt acasa si plang ca o nebuna. Acum m-a sunat frate-mio care stia ca trebuie sa plec si m-a intrebat de ce sunt acasa, ca mi-a vazut masina in fatza blocului. Eu l-am ajutat mult, consider eu, ca sa se impace cu prietena lui. Acum i-a venit randul. Dar cred ca tati e la o sedintza si nu il va gasi la birou. Oricum ei se intalnesc diseara acasa si sigur vor vorbi despre asta. Dar eu nu stiu ce sa mai fac............. HELP PLEASE!!!!!!!!!!!! Chiar sunt disperata. Vreau si eu sa vad ce e bine si rau in viatza, nu sa ma avertizeze cineva inainte. Eu sunt mai mare decat fratele meu cu 1 an, dar tot timpul el a avut voie sa merga, sa faca...... De-aia am zis ca prefer ca primul meu bebe sa fie baietzel, sa nu fie ca la noi. Macar sa o ia pe sora-sa si sa mearga impreuna. Imi cer scuze ca sunt off topic, dar chiar nu mai pot si ...trebuia sa povestesc cuiva. -------------------- |
| Nessie |
04-08-2006, 02:13 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| nusarich |
04-08-2006, 02:19 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
of, fetelor, numai probleme....
ramona, sper sa se rezolve bine toata probleme. de ce nu incerci tu sa porti o discutie cu tatal tau, sa incerci macar sa-i explici ca ai viata ta si ca trebuie sa ti-o traiesti, sa te mai dai si cu capul de pereti cand e cazul si daca e cazul... sau poate vorbesti si cu mama ta si te sustine un pic cand vorbesti cu tatal tau. nu stiu, pe mine m-a scos mama dintr-o incurcatura destul de mare o data, cand eu vroiam sa ramana in Bucuresti iar tata zicea ca sa ma intorc acasa ca acolo sigur imi gasesc de lucru. s-a dovedit in timp ca eu am avut dreptate, ca in orasul meu natal nu aveam sanse sa ma angajez decat poate cu pile (pe care nu le am) si ca am avut noroc si curaj si nu mi-a fost tocmai rau. Nu mi-a fost mereu usor, dar m-am ridicat dupa fiecare cazatura si acum sunt destul de bine. propune-i o discutie ca intre doi oameni maturi si explica-i ce gandesti si ce crezi. parerea mea. -------------------- |
| Tulip |
04-08-2006, 02:22 PM
|
Dar,Ramona,concret de ce nu ii convine persoana lui?Din moment ce nici nu il cunoaste....Si care au fost argumentele lui impotriva acestei relatii?
-------------------- |
| Ramo |
04-08-2006, 02:32 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
24. Da stiu, nu ti se pare chiar normala reactia..... sau ma insel? of, fetelor, numai probleme.... ramona, sper sa se rezolve bine toata probleme. de ce nu incerci tu sa porti o discutie cu tatal tau, sa incerci macar sa-i explici ca ai viata ta si ca trebuie sa ti-o traiesti, sa te mai dai si cu capul de pereti cand e cazul si daca e cazul... sau poate vorbesti si cu mama ta si te sustine un pic cand vorbesti cu tatal tau. nu stiu, pe mine m-a scos mama dintr-o incurcatura destul de mare o data, cand eu vroiam sa ramana in Bucuresti iar tata zicea ca sa ma intorc acasa ca acolo sigur imi gasesc de lucru. s-a dovedit in timp ca eu am avut dreptate, ca in orasul meu natal nu aveam sanse sa ma angajez decat poate cu pile (pe care nu le am) si ca am avut noroc si curaj si nu mi-a fost tocmai rau. Nu mi-a fost mereu usor, dar m-am ridicat dupa fiecare cazatura si acum sunt destul de bine. propune-i o discutie ca intre doi oameni maturi si explica-i ce gandesti si ce crezi. parerea mea. Nusa, ms mult. Din pacate sunt mult prea sensibila si cand sunt suparata sau nervoasa, plang si nu mai pot vb. Am avut astfel de discutii cu el. Dar mi-a spus ca ar trebui sa ma bucur ca imi zice cineva ce e bine si nu, nu ca el, ca nu avut cione sa ii zica. Adica a avut parintzi, dar erau 7 frati, si pe acea vreme.... Problema e ca CE ZICE LUMEA> Asta ma omoara cel mai tare. Daca nu eram cine suntem in orashul asta......era super. Aveam si eu o viatza. Asa, trebuie sa ma gandesc inainte sa fac ceva, oare ce zice lumea? Dar,[b]Ramona,concret de ce nu ii convine persoana lui?Din moment ce nici nu il cunoaste....Si care au fost argumentele lui impotriva acestei relatii? Pai nu ii convine ca eu am 2 facultati si un master si el....profesionala. Ca d c merge in Spania sa lucreze si nu aici. Concep[tii de ......varsta a 3-a............. Si mai tineti minte de pe celalat forum ce incantata eram de el? Si acum sunt, dar m-a cam demoralizat discutia asta cu tati. I-am spus ca decat sa stau cu unul care ii convine lui, cu facultate si alea, alea si sa ma intorc dupa un an acasa ca eu divortzez.........mai bine cu unul cu care sa ma intzeleg EU in primul rand. Intelege pe moment si cand discutam din nou.......o ia de la inceput. Oare toti parintii sunt asa de................exagerati. Stiu ca imi vrea binele, dar din prea mult bine, u se gandeste oare ca imi poate face rau? Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 04-08-2006, 02:35 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:33 AM |