![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
04-08-2006, 02:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Din moment ce stai singura si ai viata ta, de ce se baga parintii tai?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ramo |
04-08-2006, 02:38 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Din moment ce stai singura si ai viata ta, de ce se baga parintii tai? Pai din pacate se baga pt ca....asa sunt toti parintzii. Si aceleasi discutii prin orash: Ai vazut ce a facut fiica lui ...; Ai vazut cu cine e? ; Ai auzit cu se ocupa? Eu asa m-am saturat de gura lumii, la cate am ajuns sa indur din cauza ei............... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| antonia05 |
04-08-2006, 02:39 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 336 Inscris: 1-08-2006 Din: frankfurt Membrul Nr.: 86 Sex: Feminin |
uka, asa cum ti-am spus la tel., parerea mea e ca nu merita sa te gandesti ca poate-poate va fi bine. cineva care iubeste nu poate spune/gandi/simti asa lucruri ca cele pe care ti le-a spus el. Salutare fetele! UKA, are dreptate CRENGUTA.SI parerea mea e aceeasi , ca daca te iubeste cu adevarat nu exista perioade de proba,stai sa vedem cum e sa fim despartiti ,etcetc.Iubirea este de un singur fel si aia e.Daca te iubeste , vrea sa fie cu tine cat mai mult timp, , te cauta in fiecare zi, se gandeste numai la tine etc.Nu vreau sa influientez pe nimeni dar daca a facut asa ceva si ati discutat deja ce si cum, inseamna ca nu e de gluma .Cineva care te iubeste nu face glume din acestea si eu una nu as ierta asa ceva in veci.Odata ce s a hotarat asa, pai dus sa fie ca nu l mai iert. Totul va fi bine pana la urma!! Acest mesaj a fost editat de antonia05: 04-08-2006, 02:40 PM -------------------- ![]() ![]() |
| daconst |
04-08-2006, 02:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ramona,nu te intelegi mai bine cu mama ta?Si ea sa-l convinga pe tati?La mine asa era mereu ca n-am reusit sa comunic niciodata cu tata.Pe sora mea o lasau peste tot ca e mai mare si pe mine nu.Pina am plecat la facultate la Timisoara si de acolo n-a mai avut grija mea.
-------------------- |
| iepurash |
04-08-2006, 02:48 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 1-08-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 81 Sex: Feminin |
Te inteleg perfect Ramona.
Prin asta am trecut si eu cu ai mei ..chiar si acum chiar daca-s maritata! Inainte nu puteam sa ma duc nici intr-o vacanta cu prietenul chiar daca aveam vreo 2-3 ani de cand vb! A trebui sa o mint de multe ori ca sa pot pleca! Si acum e la fel...daca ma duc la ea si eis in oras la discoteca sau ceva..tot ma intreaba la ce ora vinn..cat stau !Is stresata si eu de chesatiile astea si ma enerveaza ca acum sunt pe picioarele mele cu familai mea! Dar nu pot sa-i zic perea multe ca se supara...asa ca o las sa spuna multe..si tot ce vreau fac Asa-s parintii..sunt grijulii..si 50 de ani sa ai tot copilul lor ramai..Noi acum nu intelegem asta..dar paote cand vom avea si noi copii poate vom ajunge la vb lor..de asta nu vreau sa-i judec! Sper ca tu sa reusesti sa-i educi mai bine ca mine!Succes! -------------------- ![]() |
| michelle |
04-08-2006, 03:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Tatal tau ar trebui sa fie mandru de tine pentru toate realizarile tale de pana acum, sa aiba incredere in tine si sa-ti respecte deciziile. Orice parinte sigur vrea ce e cel mai bun pentru copii, dar nu ar trebui sa existe "ce o sa zica lumea" ca doar nu faci lucruri josnice.
Cineva trebuie sa-i deschida ochii, vorbeste cu mama ta. Hai, capul sus! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ramo |
04-08-2006, 03:15 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Normal ca mi vb si cu mami. Ea il mai...imblanzeste. M-a scos din multe dar...
Acum astept sa intre fratele meu la el si apoi sa vad ce au discutat. Problema e ca acum, tati e super ocupat si stresat cu noile constuctii in derulare si....nu vreau sa ii fac probleme. Dar ar trebui sa intzeleaga ca am 24 de ani si am stat in alt oras 5 ani, fara ei, si aveam "ocazii" sa fac ce nici nu le trece lor prin minte. Dar nu am facut nimik de care sa imi fie rusine. Ma consider o persoana cu capul pe umeri. -------------------- |
| Sexymom |
04-08-2006, 03:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Tatal tau ar trebui sa fie mandru de tine pentru toate realizarile tale de pana acum, sa aiba incredere in tine si sa-ti respecte deciziile. Orice parinte sigur vrea ce e cel mai bun pentru copii, dar nu ar trebui sa existe "ce o sa zica lumea" ca doar nu faci lucruri josnice. Cineva trebuie sa-i deschida ochii, vorbeste cu mama ta. Hai, capul sus! De acord cu Michelle. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| iepurash |
04-08-2006, 03:28 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 8 Inscris: 1-08-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 81 Sex: Feminin |
Fetele..va urez un we frumos! Eu o sa ma duc in Piatra neamt la o fosta colega de facultate unde ne vom aduna mai multe! Abia astept
-------------------- ![]() |
| Sexymom |
04-08-2006, 03:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Nici nu mi-am dat seama ca e vineri.
Week-end placut tuturor. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| michelle |
04-08-2006, 03:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Week-end placut iepurash! Distractie maxima!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dannette |
04-08-2006, 03:31 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Hello fetele!!!
Ma primiti si pe mine in clubul neuronilor? Va citesc de foarte multa vreme si m-am decis in sfarsit sa ies din anonimat. Am incercat de cateva ori sa numar puncte WW, dar vointa mea nu e suficient de mare. Poate cu ajutorul vostru o sa-mi fie mai usor. Saptamana viitoare plec in concediu, deci sunt constienta ca nu se pot face minuni cu cateva zile inainte. O sa incerc sa fac zilnic cateva exercitii pt abdomen, coapse si fese, dar dupa ce ma intorc (peste o saptamana) va rog sa fiti cat se poate de drastice cu mine |
| michelle |
04-08-2006, 03:32 PM
|
Eu deja imi lustruiesc nuiaua
Bine ai (re)venit pe la noi, danette -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dannette |
04-08-2006, 03:36 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Am incurcat-o Intre timp imi caut un ticker. |
| Tulip |
04-08-2006, 03:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Danette,bine ai venit!
Miha,ce vrei sa faci cu nuiaua? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:04 AM |