![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dannette |
04-08-2006, 05:02 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
|
| Ramo |
04-08-2006, 05:25 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.032 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
La noi e o furtuna..........
Parca ma mai linistesc. Vorbesc pe mess cu cineva, prietena ii pot spune, desi nu ne cunoastem personal, si imi mai ridica moralul. A trecut si ea cam prin ce trec eu. Acum e bine. Mersi mult....stie ea de cine e vorba......... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
04-08-2006, 05:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Mi-am pus ticker...poate-poate ma motiveaza...
-------------------- |
| Ella79 |
04-08-2006, 05:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Pentru acelea dintre voi care s-au tot intrebat azi, fac marele anunt: mai am 17 zile pana plec in vacantaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Acum dau o fuguta pana la sala si dupa aia recuperez ce am de citit (ca azi iar am muncit ca Sclava Isura si n-am avut timp de nimic) si va pup pe fiecare pe rand dupa ia. -------------------- |
| Tulip |
04-08-2006, 05:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Ce,Ella,pleci in vacanta???Cand?cat mai ai?
-------------------- |
| dannette |
04-08-2006, 05:49 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Ce se intampla fetelor?
Cam slaba activitatea!! In Iasi e super cald. Tocmai am venit de la servici si stau la racoare in casa cu inghetata in brate |
| Nessie |
04-08-2006, 05:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
E miros de weekend si fetele sunt cu treburi!
Macar eu nu am probleme cu caldura ca am "aere" si acasa si la serviciu. In schimb ma cam doare in gat! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Gigelu |
04-08-2006, 05:54 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
Nessie, eu n-am "aere" acasa si pentru asta tot am facut amigdalita
-------------------- ![]() |
| soranutza |
04-08-2006, 06:03 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Dana, tu ai sora? Eu ma sclerozez rau de tot. Puteam sa bag mana-n foc ca mi-ai zis ca esti singura la parinti.
Uka, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat... Eu sunt mai radicala de felul meu si eu nu l-as ierta. E una sa nu fie sigur si alta sa iti spuna ca nu poate fi cu o singura femeie. Chiar daca e adevarat, putea macar sa te menajeze si sa nu iti impartaseasca fix asta... Oricum, sper sa-ti revii! |
| dany |
04-08-2006, 06:08 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit !!!!
Am reusit sa scap mai repede de la job azi....aseara am venit pe la ora 22 acasa. Sunt rupta de oboseala. Nu am citit ce ati scris dar o fac acum...daca nu adorm cu capul pe tastatura. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| daconst |
04-08-2006, 06:10 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Cit mai ai Ella pina pleci ca mi-a scapat???
Sorana,mai am o sora cu 2 ani mai mare...nu stiu daca am apucat sa-ti spun.Deci nu esti tu de vina. Apropo de nuiele...cred ca Miha mi-o poti imprumuta mie pentru un timp ca tocmai am scapat iar la ciocolata de casa. -------------------- |
| Nessie |
04-08-2006, 06:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu am plecat la munca in America - nu am nimic cu cei care pleaca la munca - as face-o si eu daca ar fi cazul din nou ( oriunde - in Spania, Italia, Germania). Ideea este ca eu am plecat cu sotul meu - amandoi aveam acelasi nivel si acelasi interes. Nu ma intelege gresit - eu ii admir pe cei care se descurca - oriunde. Referitor la chestia asta ca sunt sau nu de acord parintii cu cine iesi tu, sa va spun ce am patit eu.Ideea este ca Ramona - lucreaza la firma tatalui ei - si inteleg ca are o pozitie clara acolo - nu e doar fata tatei -pozitie pe care nu se pune problema sa o abandoneze. Nu cred ca ea isi propune sa plece impreuna cu Oficialul in Spania. Tu pe de alta parte - ai plecat inainte de a te implica in firma tatalui tau. L-ai urmat pe Ramy si ai decis ca vrei acelasi destin cu el. Daca si Ramona ar face-o nu ar fi nici o problema - dar eu inteleg ca ea nu are de gand asa ceva. De asta l-am si indulcit - ca sa nu fiu inteleasa gresit. Eram micuta, la liceu, dar cu planuri mari, singura la parinti, parintii bine vazuti in societate si cunoscuti de asemenea in oras, iar eu umblam cu un tip cu care nu ma potriveam, dar normal eu nu vedeam asta. In fine... Ai mei si-au spus parerea cum ca lor nu le e pe plac tipul, dar il accepta de dragul meu. Nu m-au fortat niciodata sa renunt la el, ba din potriva mereu m-au sustinut cand intampinam greutati cu el si m-au lasat sa vad eu singura ce nu e tipul pentru mine. Le multumesc si acum cand mai vine vorba despre asta pentru ca m-au lasat sa decid eu si nu m-au fortat. Cred ca daca o faceau eram convinsa ca au ceva cu mine si vor sa ma vada suferind si chiar poate faceam cine stie ce tampenie. Parerea mea e ca cel mai bine, ca parinte, este sa-ti spui parerea, sa-ti ajuti copilul, dar nu sa il obligi, pentru ca mai rau il arunci in directia pe care nu o vrei. Bine v-am gasit !!!! Am reusit sa scap mai repede de la job azi....aseara am venit pe la ora 22 acasa. Sunt rupta de oboseala. Nu am citit ce ati scris dar o fac acum...daca nu adorm cu capul pe tastatura. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bubbles |
04-08-2006, 06:21 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
feteleeee..imi vin blugii din clasa a8a
-------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 06:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sunt de acord cu concluzia ta finala,Gabi.
Eu am facut mereu ce am vrut si chiar daca ai mei s-au impotrivit relatiei mele cu sotul meu,la inceput,pe motiv ca nu e de nasul meu...n-am renuntat la el,ci din contra asta m-a inrait si bine am facut ca n-am renuntat la el. -------------------- |
| bubbles |
04-08-2006, 06:22 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
feteleeee..imi vin blugii din clasa a8a
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:09 AM |