![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
04-08-2006, 06:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Felicitari, bubbles!
Si la mine a fost situatia lui Nessie. Niciodata nu m-au intrebat ce sunt parintii prietenului pe care il aveam, eu am luat intotdeauna deciziile, m-au lasat sa imi dau seama singura daca e de nasul meu sau nu. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
04-08-2006, 06:40 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.067 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
multumesc miha..
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramo |
04-08-2006, 06:40 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Felicitari, bubbles! Si la mine a fost situatia lui Nessie. Niciodata nu m-au intrebat ce sunt parintii prietenului pe care il aveam, eu am luat intotdeauna deciziile, m-au lasat sa imi dau seama singura daca e de nasul meu sau nu. Ce noroc.......... Pe mine asta ma deranjeaza. Ca nu ma lasa pe mine sa vad ce e bine si ce e rau -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 06:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Antonia,cind ai examen la scoala de soferi?Cum e in Ro?Iti mai place?Cit mai stai?
-------------------- |
| dany |
04-08-2006, 07:03 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Multumesc tuturor pentru felicitari....Se pare ca voi aveti mai multa incredere in mine decat am eu .
Nessie...se pare ca esti singura care ai observat ca am scris ceva Emu...super pozele si tu radiezi de fericire !! Lion...multumesc pentru ajutor cu logarea. Dylly...bine ai revenit. Crengu....Imi pare tare rau ca tot nu te somti bine .Ai grija de tine !!! Himere....da cu primul doctor de pamant !!! Antonia...scuze ca l-am uitat pe Dominik . May...ce bucatareasa ai devenit !! Bravo !!! Deea...ma bucur ca Alexia nu iti face multe probleme . Dana....sa ai un concediu placut si vreme frumoasa. Uka....Offff...imi pare rau sa aud prin ce treci dar......stai si gandeste : sigur e barbatul potrivit pentru tine ? Pup Ramo....te inteleg perfect prin ce treci ( nu vreau sa intru in amanunte )....Fa-ti curaj ( fara lacrimi) si explica-i tatalui tau tot ce ai de spus !!!! esti majora,vaccinata,etc. Va doresc tuturor un WE placut si linistit !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
04-08-2006, 07:06 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
danydulce sa stii ca ma mir si eu
MI-a spus o pasarica ( adica am citit dincolo) ca va merge bine la aman2 cu dieta si e bine ca nu mai trebuie sa poftesti la ce manca el Multa bafta -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
04-08-2006, 07:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumesc,Dany,bafta multa la curs si sa treaca timpul cit mai repede fara Dirk.
Fetele,v-a disparut inspiratia???Vad ca sunteti multe online,dar tacute toate. Eu am chef de scris ca pe urma o luna...nu stiu ce ma fac,desi mai intru cind apuc. -------------------- |
| michelle |
04-08-2006, 07:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Week-end placut dany si multa sanatate
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
04-08-2006, 07:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Astept musafir...un bun prieten al sotului....o sa jucam carti
-------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 07:11 PM
|
Astept musafir...un bun prieten al sotului....o sa jucam carti Vai abia astept sa joc si eu canasta si remy...in Ro stateam nopti intregi sa jucam carti...mai ales in studentie Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-08-2006, 07:14 PM -------------------- |
| Tulip |
04-08-2006, 07:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Astept musafir...un bun prieten al sotului....o sa jucam carti Vai abia astept sa joc si eu canasta si remy...in Ro stateam nopti intregoi sa jucam carti...mai ales in studentie In "tinerete"pierdeam si noi noptile cu remy,jocuri de carti...acum tot mai rar se ivesc astfel de ocazii,din pacate...probabil televizorul internetul e de vina... -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 07:19 PM
|
Eu aici n-am mai jucat deloc carti ca la sot nu-i place si cind am mers cu colegii de facultate de aici intr-o excursie am jucat ultima oara...ce fel de carti credeti ca jucau?Popa prostul
Am crezut ca nu vad bine...si juca si profu de mate cu noi. Oricum au alt stil aici...mai ciudat. -------------------- |
| May |
04-08-2006, 07:19 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vai daconst cred ca joc si eu cu iubi si socrii un remy asta seara.. o sa ne apuce dimineatza.. jucam pe bani 10 centi
Acum il astept sa sune la interfon cand vine de la munca sa mergem sa cumparam mere... planuiesc sa fac o placinta cu mere ca la mine acasa in acest Weekend -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
04-08-2006, 07:25 PM
|
May,sa nu te deochi...ce bucatareasa ai devenit?Cum ai reusit,ca eu dupa ce m-am maritat,am uitat si ce stiam sa fac.
Dar sotul e cam pretentios si asa nu mai gatsc deloc...sa-i fie pe plac. Noroc cu cantina unde mananca bunatati si semipreparate in we. -------------------- |
| emu |
04-08-2006, 07:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna fetelor
M-am lasat logata aseara, de fapt asta o sa fac mereu, ca sa stiti (m-am gandit eu sa nu va induc in eroare, dar nu ma pot abtine E 1pm acum (cu 7 ore in urma romaniei.. nu mai stiu la germania, cred ca 5) si ne pregatim de plecare in plimbare pe la rude Pana acum am mancat 400 gr iaurt cu 0% grasime si 110cal/227g si 2 felii de paine neagra Felicitari pt baietel Dana, sarisem exact paginile in care ai mentionat Multumesc de compliment Dany, n-am avut timp sa dau in melancolie -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:17 AM |