![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
04-08-2006, 07:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumesc Emu, neparat sportiv va iesi...ca-l alerg eu cit mai pot
Apropo de impresiile tale din America,eu urmaresc un serial aici la nemti cu o familie de nemti care au emigrat in America si se confrunta cu tot felul de diferente fata de aici,dar s-au integrat f bine si viata lor e o continua aventura. -------------------- |
| May |
04-08-2006, 07:33 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pai cred ca nevoia te invatza sa le faci pe toate, nu? Poate daca nu as fi avut nevoie sa gatesc eu, nici acum nu as fi stiut altceva decat cartofi prajiti cu oua
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
04-08-2006, 07:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ehei,May,cind eram in Ro,in primii ani de relatie...manca si al meu clatite cu ligurita...ca nu-mi iesea una intreaga...dar acum dupa 17 ani,deja isi permite sa faca fitze
Dar mie-mi convine,ca pot sa gatesc de cura...doar ca atunci cind am musafiri imi e mai greu,ca nu mai stiu sa fac nimic cu puncte. -------------------- |
| May |
04-08-2006, 07:54 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
17 ani????????
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| nusarich |
04-08-2006, 08:02 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna seara tuturor! am aparut si eu pe fir...
am lasat masina la spalat si m-am aruncat pe net... hei, ce mi-a placut chestia cu mancarurile... tin minte ca ne povestea mama ca atunci cand s-au casatorit ai mei ea n-a vrut sa stea cu bunica mea si a vebit dupa tata care si-a reluat serviciul foarte repede dupa nunta. si prima mancare pe care i-a facut-o a fost o mancare de mazare pe care mama, pentru ca era o copila (s-a maritat la 18 ani si cateva zile), a cam ars-o (cam tare dupa cate zicea tata). cand a venit tata acasa cica l-a luat de la poarta: "stii, am facut mancare dar am cam ars-o" iar tata, ca un indragostit ce era i-a zis ca e foarte buna, ca e cea mai buna mancare de mazare pe care a mancat-o vreodata... ce mai radem si acum cand ne aducem aminte... adevarul e ca mi-ai dat o idee buna may, poate fac placinta saptamana asta (cu mere sau cu branza dulce) ca am niste foi in congelator si parca mi-e cam dor... dany, cum merge cursul? eu n-am mai intrat dincolo, ce mai face sotul tau? antonia, cand ziceai ca ai examenul de sofer? cred ca m-am ramolit complet, am nevoie de ceva lecitina. dana, ziceai ca va pregatiti sa veniti in Ro, ati dus bagajele la masina? va las un piculet, ma duc sa vad ce fac hainutele in masina, ca nu stiu daca am pus teava de scurgere in vasul de toaleta... -------------------- |
| Tulip |
04-08-2006, 08:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Dana,de 17 ani sunteti impreuna?
-------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 08:06 PM
|
Dana,de 17 ani sunteti impreuna? Da,iubita,ai citit bine Am 31 acum si suntem de la 14 ani impreuna...am mai scris despre asta si ma gindeam sa nu mai plictisesc lumea. Poveste lunga.dar o sa v-o spun cindva...ca acum e pe linga mine si face misto cind ma aude ca eram indragostita de el din clasa a 2 a si el nu ma baga in seama ca era intr-a 6a. -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 08:11 PM
|
Apropo de mancaruri si tineri casatoriti,mi-am amintit de cea mai buna prietena a mea cind stateam la camin si a vrut sa-i gateasca iubitului.A vrut sa faca tocanita de mazare cu mamaliga.Si cind sa puna faina alba sa faca ingroseala la sos a constatat ea ca nu aveam faina alba...si ea cap de inginer ce s-a gindit: sa bage faina de malai peste tocanita...si asa a iesit tocanita de mazare cu mamaliga.
Nu va spun cit am mai ras pe tema asta. -------------------- |
| uka |
04-08-2006, 08:14 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
salutare fetele, va multumesc tuturor ptr gandurile bune, nu vreau sa va mentionez ptr k mi-e frica, ca am sa uit p cineva si nu vreau sa supar pe nimeni...mai ales k am vazut si fete noi p aici...in mom de fata ma abtzin cu greu sa nu il sun, stau cu mobilil in fata mea si ma uit la el....imi e greu... nu stiu cu ce sa-mi mai umplu timpul ca sa nu ma mai gandesc la el.... sper totusi sa fie o nebunie de moment...o sperietura...si k sa raspund la intrebarea unora dintre voi... da l-as ierta chiar dk ar fi cu o alta acum....l-as ierta ptr k intr'un fel sau altul ma simt cu musca p caciula si eu....
il iubesc, si stiu unde am gresit si cand... am realizat zilele astea, dar din pacate nu il pot suna ptr k nu vreau sa-l disper, trebuie sa fiu tare si sa ma abtzin, pot spune k dk o sa am ocazia o sa-i dovedesc k ma pot skimba, am mai facut-o odata, si as mami face-o... si ptr crengu din pacate in weekendul asta lucrez.... am putea iesi maine dar la 20.00 eu treb sa fiu la serv asa k e ok...sper sa te simtzi mai bine... danaacum am citit si eu ca ai baietzel... felicitari, eu tot un baietzel imi doresc.... stiti ce mi-as dori....?? ca toate sa fi fost din bucuresti... si sa fii iesit si sa ne fii distrat.... eu din cauza programului si din cauza ca am ales sa fiu mai gospodina, am pierdut multe prietene, in mom asta am o singura prietena, dar care este si ea ocupata cu ale ei, dar cu toate astea, maine sunt tot in tura de noapte si a zis k o sa vina sa stea cu mine la serv...sa ma tzina de vorba... va pup muuult d tot p toate...pacat k sunteti doar prietene virtuale..... si ca sa fiu un pik si on topic, azi nu am mancat decat pepene, prune si un iaurt cu fructe cu 2.8% grasime.... mai am niste biscuitziu p aici dar nu cred k ma ating d ei... -------------------- |
| nusarich |
04-08-2006, 08:25 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
uka, daca ai mancat numai pepene, iaurt si prune, tine biscuitii aproape, sau macar asigura-te ca nu esti departe de o toaleta, asta ti-ar mai trebui...
P.S. ia aminte de la pisutzele pe care le-ai atasat... Acest mesaj a fost editat de nusarich: 04-08-2006, 08:29 PM -------------------- |
| nusarich |
04-08-2006, 08:30 PM
|
|
fetele, ma duc la tv, ca nu mai pot sta pe scaun..
va pup si va urez o seara si o noapte placute si racoroase... ne auzim maine cred -------------------- |
| daconst |
04-08-2006, 08:42 PM
|
Plec si eu fetele,o seara faina si pe maine.
-------------------- |
| uka |
04-08-2006, 09:21 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Plec si eu fetele,o seara faina si pe maine. somnik usor, everybody, eu sunt pana la 8 dim aici... va pup -------------------- |
| Ella79 |
04-08-2006, 09:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Haideti sa va spun ce am facut azi, dar sa nu radeti (prea tare) de mine.
M-am intors eu de la serviciu terminata de oboseala, dupa o saptamana infernala la munca. Grabita m-am bagat direct in cada sa fac dus si sa fug la sala. Dau drumul la apa, pun gel de dus pe mine, incep sa ma spal eficient si... nu stiam ce naiba ma incomodeaza, de ce nu pot sa ma spal ca lumea. Imi uitasem lenjeria pe mine!!!!!! Cand am plecat sa sala radeam ca proasta singura pe strada de se uita toata lumea la mine. -------------------- |
| Nessie |
04-08-2006, 09:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Uka, pot sa intreb ce crezi ca l-a facut sa spuna ca "s-a rupt ceva"?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:33 AM |