![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
05-08-2006, 05:01 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.892 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tu ai fost multumita de calitatea marfii uka. ca asa, pare tentant, dar am vazut acolo un comentariu cum ca de fapt nu e bumbac, ci material sintetic
-------------------- ![]() |
| May |
05-08-2006, 05:25 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
fetele daconst mama de la 14 ani ella ahahaahahahahahahahahahahahahahah crengu alice sunt SUPER pantofii, imi plac ffff mult... eu una as pica de la inaltimea aia alandana wow 52.5 e super, tine-o tot asa himere felicitari pt sotul tau alex25 desi nu o sa citesti: noi, in toata dezordinea asta, avem o ordine pe care numai femeile o percep.. exact ca mintea femeii.. urmareste bila albastra Eu aseara am avut o mica cearta cu iubi, bineinteles din cauza ca sta prea mult la pc... asa ca el s-a enervat ( tot el P.S.: o felie generoasa din tort ( ca cea care e deja taiata) are numai 5 puncte ![]() Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 05-08-2006, 05:35 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ramo |
05-08-2006, 05:46 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
May, chiar super arata tortul. Te-ai facut gospodina, nu gluma........
Uka, mai stii si alte site-uri de pe care poti comanda haine? Ca ma intereseza si pe mine. Pe site-ul pe care la-i dat am gasit si eu o bluzita care imi place, dar.....nu mai este pe stoc. -------------------- |
| daconst |
05-08-2006, 05:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
May,asta e tort nereusit la tine????
Si cum arata unul reusit?Ca eu il vad super...si cred ca e si buuun. -------------------- |
| May |
05-08-2006, 05:56 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc fetelor, sunteti foarte dragutze, dar pe langa torturile mamei, asta e mic copil .. oricum e bine pt prima incercare
Pssss... maine cred ca fac placinta cu mere -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
05-08-2006, 06:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
May,ai renuntat la dieta???
Sunt curioasa si daca te poti abtine...ca eu de aia nici nu fac ca mananc toata tava,dupa cum ma stiu. -------------------- |
| romanitza |
05-08-2006, 06:50 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 453 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
am sa-mi fac ticker -------------------- |
| May |
05-08-2006, 07:11 PM
|
|
Nu am renuntzat la dieta, cum sa renuntz?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ramy |
05-08-2006, 07:49 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
May,ai renuntat la dieta??? Sunt curioasa si daca te poti abtine...ca eu de aia nici nu fac ca mananc toata tava,dupa cum ma stiu. La fel procedez si eu -------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| emu |
05-08-2006, 07:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Hihihi Beach-boy sau b*tch-boy , Ella
Cred ca ma duc sa iau cantar azi, ca mor de curiozitate.. si trebuie sa pun ticker, ca altfel nu merge dieta cum trebuie. Va salut pe toate si va pup -------------------- |
| soranutza |
05-08-2006, 08:02 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 352 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 85 Sex: Feminin |
Am ajuns acasa dupa o zi extenuanta de cumparaturi. Mi-am luat la haine de nu mai am unde sa le pun. Dar acum ma opresc, promit. Adica nu ma voi mai duce la cumparaturi ca altfel nu ma pot abtine. Fiind sfarsitul reducerilor, acum toate produsele sunt reduse cu 70-80%. Mi-am luat 6 perechi de blugi
Pacat ca n-am o prietena pe aici care sa fie interesata de haine, accesorii, pantofi, cosmetice... ca am avea multe de vazut. Ella vad ca-i cu cumparaturile, poate vine in vizita daca tot are concediu Himere, felicitari sotului! |
| Ramo |
05-08-2006, 08:08 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Sorana, vrem pooooze.......dar stii deja, nu???????
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOf, chiar ma enerveaza ca nu reusesc sa imi pun poza la avatar!!!! Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-08-2006, 08:21 PM -------------------- |
| Nessie |
05-08-2006, 08:24 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sorana, vrem pooooze.......dar stii deja, nu??????? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOf, chiar ma enerveaza ca nu reusesc sa imi pun poza la avatar!!!! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| uka |
05-08-2006, 08:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
este prima oara cand imi fac comanda de pe site ul respectiv, dar m-am uitat si eu la comentariile facute d alte cumparatoare, altele nu mai stiu, eu imi mai iau de la quelle ca primesc catalogul acasa, www.quelle.com.ro dar acolo nu vezi hainele poti face comanda de catalog si ti-l trimit free
am fost la cumparaturi... mi-am luat asa.... 2 perechi pantaloni- terranova, unii albi un pik transparentzi din in si altzii bej nush din c material) 4 tricouri ( 2 terranova si 2 d la ilotti din cora) 1 babydoll negru cu roz, sexos si o camasutza d noapte bleu cu roz nu am apucat sa ma tund azi din cauza furtunii din buc care m-a prins p strada o sa fac si poze si o sa va trim acum sunt imbracata cu pant d in albi si cu un tricou care s epare k e ff decoltat, adik cade p umeri si se tot duce... in jos..., e ceva d egenul... ca si cum ar fi 2 tricouri unul peste altul... mai am sa-miiau 2 gentute, una roz si una neagra si sandalutze negre, am vazut unele simpatice la leonardo dar nu m-a bagat nimeni in seama asa k am renuntzat... o seara buna si un weekend placut, atat cat a mai ramas.... o sa inerc sa vb cu crengu sa vedem c s-a intamplat... k ma supara... -------------------- |
| Ramo |
05-08-2006, 08:26 PM
|
Sorana, vrem pooooze.......dar stii deja, nu??????? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOf, chiar ma enerveaza ca nu reusesc sa imi pun poza la avatar!!!! Gata! Am reusit. Mersi pt intentie.......... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:21 AM |