left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 56 57 58 59 60 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 05-08-2006, 05:01 PM
Mesaj #856

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.892
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

tu ai fost multumita de calitatea marfii uka. ca asa, pare tentant, dar am vazut acolo un comentariu cum ca de fapt nu e bumbac, ci material sintetic dry.gif ti-ai mai luat? cum procedezi?

--------------------
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 05-08-2006, 05:25 PM
Mesaj #857

Jaguar

Raspunsuri: 6.954
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Imagine fetele biggrin.gif

daconst mama de la 14 ani huh.gif felicitari hug.gif

ella ahahaahahahahahahahahahahahahahah lol.gif

crengu pupic.gif cum adica plictisesti? De unde pana unde ai inteles asta? Pe mine una chiar ma bucura f mult cand postezi, mai ales acum ca nu esti ok cu sanatatea... serios ca nu ne plictisesti hug.gif . Eu una nu am comentat cand ai zis ca au trecut 6 ani de cand ai pierdut bb pt ca nu stiu povestea si as fi cu adevarat nesimtita sa te intreb ce s-a intamplat cand e clar cat de mult doare sorry.gif

alice sunt SUPER pantofii, imi plac ffff mult... eu una as pica de la inaltimea aia doh.gif

alandana wow 52.5 e super, tine-o tot asa floare.gif

himere felicitari pt sotul tau biggrin.gif ce face bia? in afara ca fura mouse-ul lol.gif

alex25 desi nu o sa citesti: noi, in toata dezordinea asta, avem o ordine pe care numai femeile o percep.. exact ca mintea femeii.. urmareste bila albastra lol.gif

Eu aseara am avut o mica cearta cu iubi, bineinteles din cauza ca sta prea mult la pc... asa ca el s-a enervat ( tot el dry.gif ) si s-a culcat, iar eu am stat si am bantuit prin casa pana la 2 dimineatza ca eram prea nervoasa ca sa adorm. La 5 m-am trezit ca avea chef de joaca si daca el nu are somn, nici eu nu trebuie sa mai dorm... asa ca ne-am tot gadilat, suit unul peste altul, sufocat cu perna.. batut cu perna.. pana am cazut lati amandoi si am adormit iar pana pe la 11. Apoi am facut cumparaturi impreuna si surprize, surprize am facut un tort de fructe tot IMPREUNA biggrin.gif .. adica el a taiat fructele si a insiropat blatul lol.gif

P.S.: o felie generoasa din tort ( ca cea care e deja taiata) are numai 5 puncte grin.gif .. nu arata grozav, dar a fost prima data cand am facut blum.gif

Imagine

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 05-08-2006, 05:35 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ramo
mesaj 05-08-2006, 05:46 PM
Mesaj #858

Jaguar

Raspunsuri: 6.033
Inscris: 8-06-2006
Din: un oras mic si plictisitor......
Membrul Nr.: 20

May, chiar super arata tortul. Te-ai facut gospodina, nu gluma........
Uka, mai stii si alte site-uri de pe care poti comanda haine? Ca ma intereseza si pe mine. Pe site-ul pe care la-i dat am gasit si eu o bluzita care imi place, dar.....nu mai este pe stoc.

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 05-08-2006, 05:48 PM
Mesaj #859

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

May,asta e tort nereusit la tine???? doh.gif
Si cum arata unul reusit?Ca eu il vad super...si cred ca e si buuun. blum.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 05-08-2006, 05:56 PM
Mesaj #860

Jaguar

Multumesc fetelor, sunteti foarte dragutze, dar pe langa torturile mamei, asta e mic copil .. oricum e bine pt prima incercare biggrin.gif . Apropo, eu ma inteleg super cu mama, deocamdata dry.gif grin.gif

Pssss... maine cred ca fac placinta cu mere blushing.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 05-08-2006, 06:24 PM
Mesaj #861

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

May,ai renuntat la dieta??? grin.gif
Sunt curioasa si daca te poti abtine...ca eu de aia nici nu fac ca mananc toata tava,dupa cum ma stiu. smile.gif

--------------------
+Quote Post
romanitza
mesaj 05-08-2006, 06:50 PM
Mesaj #862

Ciocanitoare

Raspunsuri: 453
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 104
Dispozitie: lenesa..ca mai mereu

pupic.gif salut fetele de la ww,le sint recunoscatoare la cele care m-au incurajat in timpul dietei mele ....am slabit 6 kile in 3 saptamini ,acum am 56 si ar mai trebui sa mai dau jos 3...si cum simbata e ziua mea de cintar m-am gindit ca pina pe 17 cind plec in concediu as putea pierde un alt kil macar...
am sa-mi fac ticker

--------------------
Imagine

97-93-77-94

daca maninc prostii certati-ma tare de tot!
+Quote Post
May
mesaj 05-08-2006, 07:11 PM
Mesaj #863

Jaguar

Nu am renuntzat la dieta, cum sa renuntz? huh.gif Gust si eu acolo o felie ca doar nu mananc in fiecare zi si restul e al familionului grin.gif . Eu nu povestesc dulciuri... eu poftesc fast-food blushing.gif doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Ramy
mesaj 05-08-2006, 07:49 PM
Mesaj #864

Pestisor
**

Raspunsuri: 157
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 91

CITAT(daconst @ 05-08-2006, 07:24 PM) *

May,ai renuntat la dieta??? grin.gif
Sunt curioasa si daca te poti abtine...ca eu de aia nici nu fac ca mananc toata tava,dupa cum ma stiu. smile.gif

La fel procedez si eu blushing.gif ,mai bine nu fac...ca....rad tot doh.gif In acest we am fo' capiata, tot ce am prins, am bagat in gura. Norocul meu e ca vine copila dupa 16h acasa si...cum ea papa rational si sanatos, ma face sa ma rusinez si...ma mai abtin. Doamne ajuta sa ma linistesc blushing.gif

--------------------
Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
+Quote Post
emu
mesaj 05-08-2006, 07:58 PM
Mesaj #865

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Hihihi Beach-boy sau b*tch-boy , Ella giggle.gif ? Sunt inca pe setarea facut misto de chelneri.. de aseara cand am fost la cina cu cumnatica&co. De cand am ajuns ne-am dat seama ca-i ceva in neregula cu "baiatul" nostru, ii ziceam una si uita sau facea alta. La un moment dat vine cu salata mea (doar atat) si cu oliviera goala hahahahaha... ma uit eu si intreb pe ceilalti "nu-i asa ca-i goala, sau mi se pare mie" la care toti incepem sa radem si sa facem misto ba ca am baut eu tot uleiul si otetul si ca mai vreau, ba ca tipul cu gandul la bongul lui a zis sa scape mai repede si sa aduca orice-i pica la mana, ba ca era acolo, asa ca de ce nu )).gif in fine, vine asta, se uita la sticlele goale si zice "hai ca asta-i chiar ridicol"... am lesinat de ras, eram toti sub masa, ca a pus o fata de mirat nevinovat, de parca nu el le adusese asa... nu stia omul ce se intampla in jurul lui biggrin.gif si apoi zice "radeti voi radeti, nu stiu de ce totusi ca mancarea pe care a scapat-o colegul mai devreme era a voastra"... iar am lesinat, cel putin eu, ca salata mea fusese singura care scapase numai ca n-avea otetul dom'le. Da, asa noroc de cina cu peripetii mai rar )).gif Apropo, la restaurantul asta (cu specific mexican, a nu se intelege de fitze) ne-au cerut si id-ul pt bauturi wink1.gif ce compliment indirect ne-a facut aerianul "nostru" )).gif um hmm sper sa nu-i fi scapat niste iarba in salata mea de ierburi ca parca prea sunt vesela azi, inca

Cred ca ma duc sa iau cantar azi, ca mor de curiozitate.. si trebuie sa pun ticker, ca altfel nu merge dieta cum trebuie.

Va salut pe toate si va pup

--------------------
+Quote Post
soranutza
mesaj 05-08-2006, 08:02 PM
Mesaj #866

Ciocanitoare

Raspunsuri: 352
Membrul Nr.: 85

Am ajuns acasa dupa o zi extenuanta de cumparaturi. Mi-am luat la haine de nu mai am unde sa le pun. Dar acum ma opresc, promit. Adica nu ma voi mai duce la cumparaturi ca altfel nu ma pot abtine. Fiind sfarsitul reducerilor, acum toate produsele sunt reduse cu 70-80%. Mi-am luat 6 perechi de blugi biggrin.gif toti imi placeau, sunt maniaca rolleyes.gif Dar cand vedeam ca o pereche de blugi care inainte a fost 400-500 de euro (astia cu fitze, Armani, Versace, D&G) acum e 25 sau 50 de euro nu m-am putut abtine. Le-am luat si prietenelor mele din Romania haine, de abia astept sa le trimit.

Pacat ca n-am o prietena pe aici care sa fie interesata de haine, accesorii, pantofi, cosmetice... ca am avea multe de vazut. Ella vad ca-i cu cumparaturile, poate vine in vizita daca tot are concediu blum.gif

Himere, felicitari sotului! pupic.gif A venit acasa? Stii mai multe detalii?
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-08-2006, 08:08 PM
Mesaj #867

Jaguar

Sorana, vrem pooooze.......dar stii deja, nu???????

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOf, chiar ma enerveaza ca nu reusesc sa imi pun poza la avatar!!!!

Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-08-2006, 08:21 PM

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-08-2006, 08:24 PM
Mesaj #868

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.373
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(ramonavlas @ 05-08-2006, 09:08 PM) *

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOf, chiar ma enerveaza ca nu reusesc sa imi pun poza la avatar!!!!
Cere ajutor si o sa primesti! smile.gif ce nu merge?

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 05-08-2006, 08:26 PM
Mesaj #869

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

este prima oara cand imi fac comanda de pe site ul respectiv, dar m-am uitat si eu la comentariile facute d alte cumparatoare, altele nu mai stiu, eu imi mai iau de la quelle ca primesc catalogul acasa, www.quelle.com.ro dar acolo nu vezi hainele poti face comanda de catalog si ti-l trimit free
am fost la cumparaturi...
mi-am luat asa....
2 perechi pantaloni- terranova, unii albi un pik transparentzi din in si altzii bej nush din c material)
4 tricouri ( 2 terranova si 2 d la ilotti din cora)
1 babydoll negru cu roz, sexos
si o camasutza d noapte bleu cu roz
nu am apucat sa ma tund azi din cauza furtunii din buc care m-a prins p strada
o sa fac si poze si o sa va trim
acum sunt imbracata cu pant d in albi si cu un tricou care s epare k e ff decoltat, adik cade p umeri si se tot duce... in jos..., e ceva d egenul... ca si cum ar fi 2 tricouri unul peste altul...
mai am sa-miiau 2 gentute, una roz si una neagra si sandalutze negre, am vazut unele simpatice la leonardo dar nu m-a bagat nimeni in seama asa k am renuntzat...
o seara buna si un weekend placut, atat cat a mai ramas....
o sa inerc sa vb cu crengu sa vedem c s-a intamplat... k ma supara...

--------------------
+Quote Post
Ramo
mesaj 05-08-2006, 08:26 PM
Mesaj #870

Jaguar

CITAT(Nessie @ 05-08-2006, 09:24 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 05-08-2006, 09:08 PM) *

Cere ajutor si o sa primesti! smile.gif ce nu merge?

Gata! Am reusit. Mersi pt intentie..........

--------------------
+Quote Post

264 Pagini V « < 56 57 58 59 60 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 09:21 AM