![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
05-08-2006, 10:50 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Vaaaai, cata mancare pe aici la ora asta. Si numai bunatati..........
Himere, folosesc gomaj de la The Body Shop - tea tree oil - facial scrub. Mie asta imi place cel mai mult. Sa va spun ceva. Am discutat azi cu Oficialul si eu i-am zis ca poate ar fi mai bine sa...ramanem prieteni.....apoi mi-a parut rau.... Inainte sa fiu cu el, am avut un prieten 3 ani jumatate. El e din Cluj. In tot timpul asta, el ma suna, imi spunea ca ma iubeste, ca ii e dor de mine, ca nu vrea sa ma piarda......el stia de Oficial. Ma suna acum o ora.....si imi spune ca vine a mine. Cu un var de-al lui. Vine si vara-mea la mine, care a stat cu varul lui.........Complicat, nu?Cam intr-o ora trebuie sa apara.....Oare ce o sa fac...........il mai iubesc???????? Cand o sa imi dau seama???????? Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-08-2006, 10:51 PM -------------------- |
| michelle |
05-08-2006, 10:52 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Tulip, se pun in tava bucatile de peste si legume taiate felii rondele sau date pe razatoare - mie imi plac mai mari: ceapa, morcov, rosii, ardei.
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Tulip |
05-08-2006, 10:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Miha,acopar tava?Pun si ulei?Scuze,dar nu-s o mare bucatareasa...
Ramona,Oficialul s-a suparat?Oricum asteapta sa-ti vezi reactiile dupa ce apare fostul prieten.... De unde iti cumperi produse de la The Body Shop?Exista in Tg-Mures? -------------------- |
| michelle |
05-08-2006, 11:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ramo, inseamna ca la tine the night is still young.. Petrecere frumoasa
Tulip, cred ca merge si acoperit, si neacoperit. Ulei poti pune putin, restul completezi cu apa, sa stea pestele jumate in apa. Mai verifici si daca se evapora, mai pui, sa nu arzi bunatate de peste. Verifici cu furculita, eventual mai intorci carnea. Ca tot veni vorba de peste - se pare ca am avansat si eu in rang -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
05-08-2006, 11:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.454 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Hih,si eu!
-------------------- |
| uka |
05-08-2006, 11:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
ella sa sti k si eu eram p afara cand a inceput furtuna, eram pe la piatza...si am cam inotat, in rest... fusta era fleasca si maieul nu prea k am avut umbrela care m-a mai pazit cat d cat...
am ajuns acasa exact cand s-a oprit ploaia... frumos nu...? si abia apoi am fost in cora la shopping ul respectiv.. nu am mai apucat sa ma tund din cauza furtunei k nu am mai coborat din tramvai... mi se pare mie sau voi vretzi sa-mi tine-ti companie in noaptea asta?? -------------------- |
| Tulip |
05-08-2006, 11:24 PM
|
Am plecat la
![]() Noapte buna! -------------------- |
| emu |
05-08-2006, 11:28 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
La un moment dat vine cu salata mea (doar atat) si cu oliviera goala hahahahaha... sigur nu era ruda cu Ella? somn usor tulip Acest mesaj a fost editat de emu: 05-08-2006, 11:34 PM -------------------- |
| Ramo |
05-08-2006, 11:34 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.033 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Miha,acopar tava?Pun si ulei?Scuze,dar nu-s o mare bucatareasa... Ramona,Oficialul s-a suparat?Oricum asteapta sa-ti vezi reactiile dupa ce apare fostul prieten.... De unde iti cumperi produse de la The Body Shop?Exista in Tg-Mures? Pai nu prea i-a convenit....... Dar ma gandesc ca pleca. Ne cunoastem noi de 2 ani, dar de pe 18 suntem impreuna si.....el poate pleca din moment in moment. Inca nu il iubesc, dar daca pleaca, o sa mor de dorul lui, si e totusi 1 an intreg.......... Nu exista in Mures produse The Body Shop. Imi iau de la Bucuresti. ella sa sti k si eu eram p afara cand a inceput furtuna, eram pe la piatza...si am cam inotat, in rest... fusta era fleasca si maieul nu prea k am avut umbrela care m-a mai pazit cat d cat... am ajuns acasa exact cand s-a oprit ploaia... frumos nu...? si abia apoi am fost in cora la shopping ul respectiv.. nu am mai apucat sa ma tund din cauza furtunei k nu am mai coborat din tramvai... mi se pare mie sau voi vretzi sa-mi tine-ti companie in noaptea asta?? Hai ca eu itzi tin companie.........cred ca am emotii ca apare fostul pe la mine........... Nu am vizitat tronul de ieri dimineatza. De cand am auzit ca vine...........l-am vizitat de 2 ori......... Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 05-08-2006, 11:33 PM -------------------- |
| Ramo |
05-08-2006, 11:57 PM
|
Nu mai e nimeni? Michelle, te vad online. Uka, ai treaba?
-------------------- |
| uka |
06-08-2006, 12:20 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
eu sunt...
nu prea am prins ideea cu oficialul si fostul k am lipsit destul d mult d p forum... -------------------- |
| dany |
06-08-2006, 12:42 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.262 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna !
Mama...ce e debandada asta pe aici la ora asta ????? N-aveti somn ? Noi am fost la gratar la fosta mea sefa( cu toate colegele de job si cu barbatii nostri)...am venit acum vreo 15 min.....A fost tare dragutz,am facut poze,ne-am prostit,etc.-... Nu am reusit sa citesc ce ati mai scris,scuze ! WE placut tuturor ( cat mai e din el) !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Ramo |
06-08-2006, 02:55 AM
|
eu sunt... nu prea am prins ideea cu oficialul si fostul k am lipsit destul d mult d p forum... E o poveste mai lunga................ Fostul e acum la mine.... -------------------- |
| daconst |
06-08-2006, 04:47 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Na,ca m-ati trezit si pe mine cu mirosul de pizza
Nu e nici 5 dimineata si eu sunt treaza...va dati seama ce bb matinal am.Si mi-e o foame de nu stiu pe ce sa pun mana la ora asta. Ella,distractie faina la mare si cit mai multe poze cu babuini...ca oi fi eu maritata,dar sa vad tot imi place...ai uitat cine a venit prima cu poza cu babuini? Tulip,sa vezi ce neagra vei fi,de nu te recunosti...si pari si slabaaa rau. Miha,pestele nu iese cam moale la cuptor cu legume?Eu am mancat la cineva si nu mi-a placut.Eu il fac mai uscat,doar pe pat de legume si fac sos olandez pe linga. Himere,abia astept sa te vad sportiva ca la energia ta,te faci profesoara de aerobic dupa o luna. Ramona,complicata viata ta...sa inteleg ca ai renuntat deja la "oficial"? -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 06:16 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.893 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
de abia astept sa ma vad la sala si de luni la numarat ca nu se mai poate
fata mea parca se trezeste din ce in ce mai devreme, azi la 6 si un sfert emu, simpatica tare poza avatarului. tu cum ti-ai cunoscut sotul si in ce domeniu iti cauti de lucru in USA? uka, ella, am impresia ca apa era pina la calciie, dar v-ati chinuit un pic sa va "scufundati" in ea, doar o aparea vreun salvamar la orizont -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 09:35 AM |