![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
06-08-2006, 06:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Fetelor, voi asa devreme va treziti in mod normal???
Eu acum m-am trezit ca trebuie sa plec. Imi si facusem planul ca va dau desteptarea pe aici si va anunt ca.... stiti voi...... mai sunt 14 zile.... Himere, de unde mama salvamari in Bucuresti?? Daconst, pentru tine voi aduce special o poza cu cel mai frumos specimen pe care il intalnesc pe acolo. Promit! Ramona..... cum a iesit intalnirea? Hai ca mor de curiozitate! Emu, ai incredere in mine ca eu m-as distra si in desert de una singura. Gata fetelor, am plecat la plimbarica. Sa aveti o duminica frumoasa! Acest mesaj a fost editat de Ella79: 06-08-2006, 06:36 AM -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 06:35 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ella, eu zic sa ne aduci papionul lui drept trofeu
iti urez vreme buna, nu de alta, dar la noi cerul e negru -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
06-08-2006, 06:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
ella, eu zic sa ne aduci papionul lui drept trofeu iti urez vreme buna, nu de alta, dar la noi cerul e negru Asta se poate rezolva. Bine ca nu vrei elasticul de la chiloti sau altceva drept trofeu! -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 06:49 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
noi nu avem incotro ella in privinta orei de trezire
antonia, baietelul tau la cit se trezeste ? dimineata nu te vad pe aici? tulip e si ea o norocoasa parca vad ca si baietelul danei va fi matinal ca bia, ca isi cam pastreaza ritmul care il avea in burtica fata mea uka, daca esti multumita de produse, da-ne de stire si ma intreb cit sunt cheltuielile postale -------------------- ![]() |
| emu |
06-08-2006, 07:03 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
ha, sunteti de coma, voi chiar n-aveti somn maica... va zic buna dimineata, desi eu acum ma duc la culcare
avatarul e in ton cu porecla (sau usernameul de aici himere, noi suntem mai speciali, cel putin eu am avut noroc ca lucrez cu sotul meu in aceeasi firma (a noastra, parte contractanta, cat si contractata)... eu sunt cu partea financiara si contact direct cu contractorii, sotul cu programarea/codarea/creativitatea etc. Asta asa pe scurt... nu vreau sa sune pompos ca nu e In alta ordine de idei, azi am avut chef de vizitat locuri si am nimerit la Lake Lure, unde s-a filmat Dirty Dancing (primul) hai ca nu mai aberez, ma duc sa ma culc va pup -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 07:04 AM
|
ramy, cu ce te mai lauzy?
in sfirsit bia a zis si tata ella, inca nu ati plecat? si la voi e vremea urita? e deja 8.00 -------------------- ![]() |
| emu |
06-08-2006, 07:06 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
ramy, cu ce te mai lauzy? in sfirsit bia a zis si tata ella, inca nu ati plecat? si la voi e vremea urita? e deja 8.00 ohoho e si dan fericit acum, nu numia tu -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 07:08 AM
|
pai si eu totc si info gestiune am terminat, bine, in galati, in schimb in facultatate nu am invatat nici un program de gestiune
-------------------- ![]() |
| himere2005 |
06-08-2006, 07:43 AM
|
uka , tu pina la ce ora lucrezi azi?
| daconst |
06-08-2006, 08:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Na ca m-am trezit a doua oara...
Am adormit iar ca era pustiu pe aici si acum sunt fresh...la noi ploua iar cu galeata.Pina deseara sper sa se opreasca sa putem si noi pleca...desi azi e sigur ca plecam. Himere,felicitari la Bia...deja e fata mare! Himere,am citit ca daca bb e mai linistit in burtica,asa e si dupa...la tine cum a fost Bia?Ca eu ma consolez ca daca nu misca inca,o fi mai lenes dar si mai linistit,ca ta-su...ca daca o fi ca mine,mi-e groaza. -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 10:38 AM
|
la mine a fost destul de zbuciumata si in burta, ca ma pufnea si risul de una singura pe strada in ultimele luni cind o simteam cum imi da suturi sau cum se plimba dintr-o parte in alta.
eu ma duc sa ma odihnesc cit am timp, see u later aligator -------------------- ![]() |
| dannette |
06-08-2006, 11:20 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Uau, am avut ce citi nu gluma!!!!
Nu stiu ce am weekendul asta ca numai prostii mananc. Trebuie neaparat sa pun piciorul in prag dupa ce vin de la mare. Am fost si eu ieri la cumparaturi in 2 ture (o data inainte de vijelie si a doua oara dupa Pe mine sezonul reducerilor ma duce in eroare...nush la ce sa ma opresc, ce sa imi cumpar ca sa nu cheltui chiar tot salarul si sfarsesc de obicei in a ma intoarce cu mana goala Ieri totusi am reusit sa ma hotarasc asupra unei perechi de pantaloni 1/2 din in si un costum de baie. Azi nush ce am ca m-a apucat harnicia. Stiu ca e Duminica dar nu am stare deloc. M-am apucat sa spal niste covorase si sa fac ordine prin balcon. Mai spre dupaamiaza as mai trage o tura de magazine ca mi s-a deschis apetitul |
| dannette |
06-08-2006, 11:28 AM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Hei, dar unde ati disparut?
Sa inteleg ca mamicile recupereaza somnul de asnoapte acu? De cand va citesc parca mi-ati facut si mie pofta de un Dar inca nu e momentul. Pana atunci va urmaresc pe voi si iau notite Fetele care ati mai fost la mare la noi in ultima perioada aveti idee care mai sunt preturile la cazare la particulari? In Costinesti in special... |
| himere2005 |
06-08-2006, 12:27 PM
|
salutare, m-am trezit, nu am stare, duracel scrie pe mine
cum fata am pasat-o mamei citeva ore ca deja simteam nevoia de o pauza, nu prea stiu eu ce treaba sa fac ca e Duminica. de abia astept diseara intilnirea cu prietenii, nu i-am mai vazut de un car de ani. in rest, afara e intunecat, nu pot sa-mi dau seama cum o sa se bronzeze ella -------------------- ![]() |
| himere2005 |
06-08-2006, 12:38 PM
|
may, nu ne mai zici nimic? mai traiesti? a mai ramas ceva din tortul ala delicios?
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 07:57 AM |