left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

264 Pagini V « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW, De la "Jurnal de bord" seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 06-08-2006, 07:11 PM
Mesaj #961

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Multumesc fetelor! Nusa, si eu tot numai sacou am luat (fara pantaloni sau fusta)
Ramona, bafta in alegerea deciziei.. Suntem alaturi de tine.
Sambata viitoare e ziua bunicii mele si vreau sa ii fac un tort. May, nu imi dai si reteta ta?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 06-08-2006, 07:18 PM
Mesaj #962

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.981
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

anul trecut de ziua mea am facut pentru colegii de serviciu un tort foarte bun, de mere si zahar ars (atunci nu eram la WW). anul asta, epntru ca ne-am strans 3 colegi, l-am lasat pe unul din baieti sa o roage pe sotia lui sa ne faca un tort de ciocolata, buuuuuun raaaaaaaaaaau.

a, am vazut si eu acum ca a fost sarbatoare, n-am stiut si mi-am modificat o crapatura la o fusta, era pe picior si nu pot sa suport crapaturile pe picior. asa ca am facut crapatura in spate.

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 06-08-2006, 07:53 PM
Mesaj #963

Lama

Raspunsuri: 5.373
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(emu @ 06-08-2006, 06:44 PM) *
frumos sacou miha... ce talie de viespe ai wink1.gif

drum bun dana, sa ai parte de vreme frumoasa in ro

)).gif ce-mi place cum se schimba logo-ul din partea de sus, stanga a paginii, abia acum am observat. Marfa smile.gif

May, cum iti mai merge cu lasatul de fumat?
Emu, uite >>aici mai multe detalii despre logo! wink1.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ella79
mesaj 06-08-2006, 08:52 PM
Mesaj #964

Taz

Raspunsuri: 3.046
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

Buna seara!
Radeti voi radeti, dar sa stiti ca am fost nevoita sa stau mai mult sub umbrela de cat de puternic era soarele. Tot drumul a plouat si a fost urat, dar la mare nu era nici un norisor. M-am balacit, am stat la soare, am dormit nitel pe plaja ca aurolacii si... back home.
Drumul nu e nici pe departe asa de aglomerat cum zic astia la televizor. Bat campii, pe cuvantul meu!! Noi am venit cu 80/h pana la Cernavoda si dupa aia pe autostrada... fiecare cat il tine masina. Am facut 2 ore jumate tot drumul.
Din pacate nu am vazut nici un babuin. Plaja pe care am fost (Azur, intre Eforie Nord si Eforie Sud) era plina de niste tatai si mamai de zici ca ii adusese cu camionul de la geriatrie. Dar a fost frumos ca fara ispite mi-am mai odihnit si eu privirea intr-o revista. grin.gif
M-am cam ars pe gambe si arat ca naiba din cauza asta dar.... asta e.
Acum ma duc sa-mi calc niste hainute pentru maine ca altfel ma duc la serviciu in pijama.

Miha, superb sacoul. Eu mor dupa sacourile negru cu putin alb. Mi se par super elegante.
Danyhoney, v-ati distrat ceva! Super! Si tu arati minunat.
Ramona... decizia e a ta. Oricum ar fi, sa dea Domnul sa fie decizia corecta si sa-ti fie tie bine!
Himere, ce fata mare ai! suuuper!!
Honey, bun venit! smile.gif

Acest mesaj a fost editat de Ella79: 06-08-2006, 08:52 PM

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
dannette
mesaj 06-08-2006, 09:14 PM
Mesaj #965

Soparla

Raspunsuri: 242
Inscris: 4-08-2006
Membrul Nr.: 103

Ella m-ai mai linistit cu marea. Eu plec maine seara si chiar am emotii cu vremea ca astia tot anunta ploi si frig.

Eu tocmai m-am intors de la plimbare si de la...nu va zic ca iar sare Miha cu nuiaua rolleyes.gif
Weekendul asta m-am plimbat cat pentru toata vara. Off Iasi-ul asta e numai dealuri....
+Quote Post
Gigelu
mesaj 06-08-2006, 09:21 PM
Mesaj #966

Pestisor
**

Raspunsuri: 106
Membrul Nr.: 71

buna seara!

danyhoney, superbe pozele; ma repet, esti o frumusete din puctul meu de vedere. si ma bucur sa te vad atat de radioasa si zambitoare pupic.gif

daconst, drum bun si neaglomerat!

michelle, te prinde ff bine sacoul; sa il porti sanatoasa. imi place ff mult si cum iti sta cu ochelari wink1.gif

himere, felicitari pentru sotul tau si la mai mare! (salar, bineinteles)

may, iti multumesc pt cuvintele frumoase! si eu am salivat vazand poza tortului tau blushing.gif

de maine reincep numaratul.....ce-or fi, nu stiu, puncte, calorii, whatever. m-am ingrasat enorm, cred ca bat cel putin 63kg blushing.gif ....si fusesem la 59,1 in Iulie doh.gif
de maine reiau si serviciul ca am terminat concediul medical blink.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Gigelu
mesaj 06-08-2006, 09:35 PM
Mesaj #967

Pestisor
**

m-am cantarit blushing.gif nu schimb ticker-ul pana la cantarirea de maine dimineata.....a aratat 63.0 sorry.gif ohmy.gif

si fiindca eu o lasasem moarta cu aerobicul, Maia a gasit o alta intrebuintare gentii mele de mers la sala blushing.gif biggrin.gif doarme in ea

Imagine

Acest mesaj a fost editat de crengu: 06-08-2006, 09:37 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 06-08-2006, 09:38 PM
Mesaj #968

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(himere2005 @ 06-08-2006, 08:43 AM) *

uka , tu pina la ce ora lucrezi azi?

eu am progr d ela 08.00-20.00 sau \20.00-08.00

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 06-08-2006, 09:48 PM
Mesaj #969

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

m-am intors si eu de la o b... biggrin.gif (sa nu se prinda miha) cu prietenii, tare ne-am distrat, ce imi place de ei ca sunt mistocari cu toti, nu poti sa nu plingi de ris.
miha, arati superb, imi pare rau daca ai necazuri
danyhoney, ce bine iti sta fericita, cu gura pina la urechi, sotul tau arata tare sexy asa, mai slabut...ai grija sa nu ti-l fure nemtoaicele biggrin.gif
ella, bine ca ai prins vreme buna.e pacat ca n-ai pescuit nici un babuin, dar nu-i timpul pierdut...turcia te asteapta peste...(spune tu) biggrin.gif zile

o noapte linistita va urez, fara vise erotice lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 06-08-2006, 10:02 PM
Mesaj #970

Jaguar

Raspunsuri: 6.954
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine mad.gif mad.gif mad.gif . Pe scurt, azi m-a facut proasta si inculta, mai pe ocolite dar tot pe acolo s-a invartit. Ca vezi Doamne l-am intrebat daca stie unde e masina de calcat ,caci nu mai era la locul ei, si a inceput sa rada ca un bou si sa imi spuna sa mai iau dictionarul in mana in loc sa stau pe pc toata ziua si sa vad ca se zice fier de calcat sau calcator. Am ramas tampita... asa imi venea sa ii fac o figura de karate si sa ii lipesc creierii pe perete mad.gif .

Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana? mad.gif Doamne tare sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze cand si mama o sa zica la fel... sa dea Sfantul sa comenteze ceva la ea ca il ia tata la 3 pazea ca e un om dintr-o bucata... eram si eu candva asa... nu acceptam nici o umilire, mai ales cand aveam dreptate...dar acum am fost obligata sa imi tin gura.. sau sunt prea educata sa ma cert cu oamenii in varsta...

Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro

http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0

Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba blink.gif ( cumnata-mea e genul care se arde f repede si are interdictie la soare... dar again... ce stie socra-miu..). Acum o face pe ea de cacao... zici ca e prost la cap dry.gif .. gata tac, dar m-am descarcat aici caci nu am unde .. pe iubi deja l-am stresat cu vaicarelile sorry.gif e si el satul ca si mine sa ii tot spuna ca e un nesimtit...

emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat biggrin.gif

miha retzeta o gasesti la Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze sorry.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
uka
mesaj 07-08-2006, 12:09 AM
Mesaj #971

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(Maybeline @ 06-08-2006, 11:02 PM) *

Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine mad.gif mad.gif mad.gif . Pe scurt, azi m-a facut proasta si inculta, mai pe ocolite dar tot pe acolo s-a invartit. Ca vezi Doamne l-am intrebat daca stie unde e masina de calcat ,caci nu mai era la locul ei, si a inceput sa rada ca un bou si sa imi spuna sa mai iau dictionarul in mana in loc sa stau pe pc toata ziua si sa vad ca se zice fier de calcat sau calcator. Am ramas tampita... asa imi venea sa ii fac o figura de karate si sa ii lipesc creierii pe perete mad.gif .

Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana? mad.gif Doamne tare sunt curioasa sa vad cum o sa reactioneze cand si mama o sa zica la fel... sa dea Sfantul sa comenteze ceva la ea ca il ia tata la 3 pazea ca e un om dintr-o bucata... eram si eu candva asa... nu acceptam nici o umilire, mai ales cand aveam dreptate...dar acum am fost obligata sa imi tin gura.. sau sunt prea educata sa ma cert cu oamenii in varsta...

Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro

http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0

Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba blink.gif ( cumnata-mea e genul care se arde f repede si are interdictie la soare... dar again... ce stie socra-miu..). Acum o face pe ea de cacao... zici ca e prost la cap dry.gif .. gata tac, dar m-am descarcat aici caci nu am unde .. pe iubi deja l-am stresat cu vaicarelile sorry.gif e si el satul ca si mine sa ii tot spuna ca e un nesimtit...

emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat biggrin.gif

miha retzeta o gasesti la Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze sorry.gif

si eu tot masina d calcat ii spun.. si majorit p care ii cunosc...la fel... calcator mi s epare k suna super naspa...iar fier d calcat... hmmm.. sunt obisnuita cu maisna d calcat... lasa sa fie el destept...

--------------------
+Quote Post
Nessie
mesaj 07-08-2006, 12:11 AM
Mesaj #972

Lama

Raspunsuri: 5.373
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

May, bine ca te-ai descarcat scumpa! hug.gif Noi suntem aici alaturi de tine! O minunatie pozele alea!
pupic.gif Noapte buna si ai grija de sufletelul tau!

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Gigelu
mesaj 07-08-2006, 12:45 AM
Mesaj #973

Pestisor
**

may, nu pune la suflet, lasa-l in pace de idiot pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 07-08-2006, 12:45 AM
Mesaj #974

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

May, socrul tau cred ca are prea mult timp la dispozitie si se plictiseste saracutul )).gif daca pe el il intereseaza mai mult ce-i in gradina altuia, decat ce-i la el. Asta, si nu in ultimul rand, tu n-ar trebui sa dai explicatii nimanui, mai ales cuiva care se pare nu stie sau nu vrea smile.gif sa castige respectul oamenilor.

M-am uitat la poze, ai niste ochi superbi May... Dany tu.. cum ziceam si inainte, jos palaria. Crengu: eu nu pot sa vad poza cu Maya in marime mai mare sad.gif

Mi-am luat cantar(e).. unul si pt bucatarie sa fiu eu sigura de cat mananc si de maine pun ticker wink1.gif

oooo Ella sad.gif asa cumintica ai fost? biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de emu: 07-08-2006, 12:47 AM

--------------------
+Quote Post
Gigelu
mesaj 07-08-2006, 01:33 AM
Mesaj #975

Pestisor
**

emu, incerc sa o maresc, sa vad daca ma tine huh.gif

sper ca am reusit:

Imagine

Acest mesaj a fost editat de crengu: 07-08-2006, 01:51 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post

264 Pagini V « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 4-12-2008 - 08:25 AM