![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
06-08-2006, 07:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc fetelor! Nusa, si eu tot numai sacou am luat (fara pantaloni sau fusta)
Ramona, bafta in alegerea deciziei.. Suntem alaturi de tine. Sambata viitoare e ziua bunicii mele si vreau sa ii fac un tort. May, nu imi dai si reteta ta? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
06-08-2006, 07:18 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
anul trecut de ziua mea am facut pentru colegii de serviciu un tort foarte bun, de mere si zahar ars (atunci nu eram la WW). anul asta, epntru ca ne-am strans 3 colegi, l-am lasat pe unul din baieti sa o roage pe sotia lui sa ne faca un tort de ciocolata, buuuuuun raaaaaaaaaaau.
a, am vazut si eu acum ca a fost sarbatoare, n-am stiut si mi-am modificat o crapatura la o fusta, era pe picior si nu pot sa suport crapaturile pe picior. asa ca am facut crapatura in spate. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
06-08-2006, 07:53 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
frumos sacou miha... ce talie de viespe ai Emu, uite >>aici mai multe detalii despre logo! drum bun dana, sa ai parte de vreme frumoasa in ro May, cum iti mai merge cu lasatul de fumat? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ella79 |
06-08-2006, 08:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.046 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Buna seara!
Radeti voi radeti, dar sa stiti ca am fost nevoita sa stau mai mult sub umbrela de cat de puternic era soarele. Tot drumul a plouat si a fost urat, dar la mare nu era nici un norisor. M-am balacit, am stat la soare, am dormit nitel pe plaja ca aurolacii si... back home. Drumul nu e nici pe departe asa de aglomerat cum zic astia la televizor. Bat campii, pe cuvantul meu!! Noi am venit cu 80/h pana la Cernavoda si dupa aia pe autostrada... fiecare cat il tine masina. Am facut 2 ore jumate tot drumul. Din pacate nu am vazut nici un babuin. Plaja pe care am fost (Azur, intre Eforie Nord si Eforie Sud) era plina de niste tatai si mamai de zici ca ii adusese cu camionul de la geriatrie. Dar a fost frumos ca fara ispite mi-am mai odihnit si eu privirea intr-o revista. M-am cam ars pe gambe si arat ca naiba din cauza asta dar.... asta e. Acum ma duc sa-mi calc niste hainute pentru maine ca altfel ma duc la serviciu in pijama. Miha, superb sacoul. Eu mor dupa sacourile negru cu putin alb. Mi se par super elegante. Danyhoney, v-ati distrat ceva! Super! Si tu arati minunat. Ramona... decizia e a ta. Oricum ar fi, sa dea Domnul sa fie decizia corecta si sa-ti fie tie bine! Himere, ce fata mare ai! suuuper!! Honey, bun venit! Acest mesaj a fost editat de Ella79: 06-08-2006, 08:52 PM -------------------- |
| dannette |
06-08-2006, 09:14 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 242 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 103 Sex: Feminin |
Ella m-ai mai linistit cu marea. Eu plec maine seara si chiar am emotii cu vremea ca astia tot anunta ploi si frig.
Eu tocmai m-am intors de la plimbare si de la...nu va zic ca iar sare Miha cu nuiaua Weekendul asta m-am plimbat cat pentru toata vara. Off Iasi-ul asta e numai dealuri.... |
| Gigelu |
06-08-2006, 09:21 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
buna seara!
danyhoney, superbe pozele; ma repet, esti o frumusete din puctul meu de vedere. si ma bucur sa te vad atat de radioasa si zambitoare daconst, drum bun si neaglomerat! michelle, te prinde ff bine sacoul; sa il porti sanatoasa. imi place ff mult si cum iti sta cu ochelari himere, felicitari pentru sotul tau si la mai mare! (salar, bineinteles) may, iti multumesc pt cuvintele frumoase! si eu am salivat vazand poza tortului tau de maine reincep numaratul.....ce-or fi, nu stiu, puncte, calorii, whatever. m-am ingrasat enorm, cred ca bat cel putin 63kg de maine reiau si serviciul ca am terminat concediul medical -------------------- ![]() |
| Gigelu |
06-08-2006, 09:35 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 106 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 71 |
m-am cantarit
si fiindca eu o lasasem moarta cu aerobicul, Maia a gasit o alta intrebuintare gentii mele de mers la sala ![]() Acest mesaj a fost editat de crengu: 06-08-2006, 09:37 PM -------------------- ![]() |
| uka |
06-08-2006, 09:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
uka , tu pina la ce ora lucrezi azi? eu am progr d ela 08.00-20.00 sau \20.00-08.00 -------------------- |
| himere2005 |
06-08-2006, 09:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
m-am intors si eu de la o b...
miha, arati superb, imi pare rau daca ai necazuri danyhoney, ce bine iti sta fericita, cu gura pina la urechi, sotul tau arata tare sexy asa, mai slabut...ai grija sa nu ti-l fure nemtoaicele ella, bine ca ai prins vreme buna.e pacat ca n-ai pescuit nici un babuin, dar nu-i timpul pierdut...turcia te asteapta peste...(spune tu) o noapte linistita va urez, fara vise erotice -------------------- ![]() |
| May |
06-08-2006, 10:02 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.954 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine
Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana? Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0 Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat miha retzeta o gasesti la Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
07-08-2006, 12:09 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Am intrat doar sa va salut caci sunt intr-o criza de nervi de simt ca o sa ajung la spitalul 9, bineinteles din cauza socrului. E un porc nesimtit pe care imi vine sa il omor, sa il bat numai in gura pana nu mai poate sa scoata prostii cu vorba lui in plus si fara pic de rusine Eu sunt din Ploiesti si toata familia mea, cu toate rudele si toti prietenii asa zic, masina de calcat, iar daca asa am invatzat sa zic toata viata sau asa se zice in zona mea, asta inseamna ca sunt inculta? Adica toata lumea din jurul meu e proasta? NU oi fi eu cea mai desteapta, dar ma trag dintr-o familie culta, am prieteni cu functii unde nu iti merge daca esti prost, am fost olimpica la romana de cand ma stiu..... dar tocmai el care nu face acordul predicatului cu subiectul sa imi spuna mie sa iau dictionarul in mana? Azi dupa amiaza am fost in Parcul Retiro http://pg.photos.yahoo.com/ph/remybackup/a...del%3as,5%3af,0 Acum am fugit putin din salon ( cica sa scot ceva la imprimanta) numai ca nu ii mai aud prostiile caci acum se descarca pe cumnata-mea cu glume proaste. Cumnatii mei au venit direct de la mare la noi ca sa ne dea ceva cadouri si nesimtitul de socra-miu ii zice lui cumnata-mea de la usa ca vai ce te-ai ingrasat ( avea pantaloni bufanti, dar ce stie socra-miu.... si de aia parea mai grasa), ca nici macar nu esti bronzata.. tot branza ai ramas si ai mai si dat bani degeaba emu ieri am avut o luna de cand nu am mai fumat miha retzeta o gasesti la Nessie in jurnal... crede-ma ca nu am dispozitie sa mai scriu o data aici... nici macar sa dau cu copy/paste, imi cer scuze si eu tot masina d calcat ii spun.. si majorit p care ii cunosc...la fel... calcator mi s epare k suna super naspa...iar fier d calcat... hmmm.. sunt obisnuita cu maisna d calcat... lasa sa fie el destept... -------------------- |
| Nessie |
07-08-2006, 12:11 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.373 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
May, bine ca te-ai descarcat scumpa!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Gigelu |
07-08-2006, 12:45 AM
|
may, nu pune la suflet, lasa-l in pace de idiot
-------------------- ![]() |
| emu |
07-08-2006, 12:45 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
May, socrul tau cred ca are prea mult timp la dispozitie si se plictiseste saracutul
M-am uitat la poze, ai niste ochi superbi May... Dany tu.. cum ziceam si inainte, jos palaria. Crengu: eu nu pot sa vad poza cu Maya in marime mai mare Mi-am luat cantar(e).. unul si pt bucatarie sa fiu eu sigura de cat mananc si de maine pun ticker oooo Ella Acest mesaj a fost editat de emu: 07-08-2006, 12:47 AM -------------------- |
| Gigelu |
07-08-2006, 01:33 AM
|
emu, incerc sa o maresc, sa vad daca ma tine
sper ca am reusit: ![]() Acest mesaj a fost editat de crengu: 07-08-2006, 01:51 AM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 4-12-2008 - 08:25 AM |